gg sayısız maça iğne ile çıktığını itiraf etmiş durumun prosedürlere uygun olduğunu beyan etmiş. 2 dr. ayarla uygulamanın lokal olduğunu ağrı kesici olduğunu beyan etsinler rapora da imzayı bassınlar sonra adı prosedürlere uygun olsun. prosedürlere uygun doping
@tangaz benim anlamadigim nokta su,
@atalay yazmisti galiba onceden bildirmek lazim, diye.
benim anladigim su:
ben sakatlandim allah korusun, kaburgam kirildi dunku macta, doktorlar bu ilaci tavsiye ediyor ama ilacin yasakli madde oldugunu belirtiyorlar, protokol yapiyoruz, yasal dozda ve lokal olarak ben bunu kullanmaya basliyorum ve ayni gun doping kuruluna bunu bildiriyoruz.
3 hafta sonra doping testinde piyango bana vuruyor, ben elimde belgem gidiyorum, formu dolduruyor artik, bok mudur, cis midir, kan midir?
ben bunu anladim dogru prosedurden.
Fbnin olayindan anladigim su, cocugun kaburgasi kirik, bu ilaci yaziliyorlar, bunu lokal olarak kullanmaya basliyorlar. sonra hop doping testi, testten once diyorlar bak gardas biz bu pohu yedik haberiniz olsun. federasyon hemen haber verildi ayagina yatiyor ama zamanini bildirmiyor.
valla gelde cik isin icinden.
ben doping kurulu baskani olsam mesela, gokhanin tarihini hemen incelerdim, kac defa sakatlanmis, doping testine hic girmis mi?
simdi benim bildigim bazi yasakli maddeleri sporculara dopingi saklasin diye veriyorlardi, simdilerde gelismistir fazla bilgim yok.
su tarihleri bir ogrensek.
fb ilginc yalniz.
federasyonun gonderdigini koyuyor aciklamaya, sonra diyor ki bakin doping degilmis, yaaaa bizde salaktik. o federasyon herkes sike yaptiniz derken, fbye temiz raporu veren federasyon
fenerbahce hele su basvuruyu bir gosterse tarihine baksak