ben de geleceklerini dusunmuyorum ama daha once yazdigim icin bir kez daha tekrarliyayim.
Caner ve Topalin durumu biraz farkli. ikisi de Besiktasa gelirlerse 3 buyuk takimin formasini da giymis futbolcular olarak turk futbolu icin cok az sayida insanda olan bir apolet takacaklar ve kulupler ustu olacaklar, kariyerleri icin cok onemli.
Ben olsam onlarin yerinde direkt Besiktasa giderdim. Futbolu biraktiktan sonra tvlerde isin hazir. teknik adam olursan herkes saygi duyar. gider calisirsin nerede istiyorsan. bu iki futbolcu da fb bunyesinde cok fazla bulunmus, artik fenerli sayilan futbolcular degildir.
Gokhan Gonul biraz daha ayri, kendisi besiktasli olsa bile fenerbahce gibi buyuk bir camiada kaptanliga kadar yukselmis, fenerbahceye mal olmus bir sporcudur, fbde kalmasi gerekir. isterse gsli olsun hep fbli gokhan diye bilinecektir. mesela rustu de benim bildigim besiktas taraftaridir hatta fbden once besiktasa transfer olacakti, kismet olmadi sonra besiktasta oynadi ama genede herkes icin fbli rustudur.
bu cocuklarin suan iyi yonlendirilmesi lazim ikisi de son transferlerini yapiyorlar. futbolculuklarina gelince
caner ismailden sonra almeyda sonrasi gomez efekti verir ama benim cok da begendigim bir oyuncu degildir, devamli yerini kaybeden ismailden sonra ayni tarz bir oyuncu ama en azindan hucuma katkisini kagida isleyebilen bir bek. baskan bana sorsa ben istemem, isteyene de neden istiyorsun demem.
Topal, onu da cok begenmiyorum, yumusak bir futbolcu al ve yapiyor devamli, valenciada duracagi yeri kafasina vura vura ogrettikleri icin turkiyede iyi is yapiyor. fb geriye yatik oynadigi icin fazla goze batmiyor, bence biraz abartiliyor basarisi, Atiba gibi biraz genis alanda oynarsa cok etkisiz olur. alinsin mi alinsin, veliyi gonderebiliriz. Velinin yerine rotasyon oyuncusu olarak olur.