Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305612 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Uruguay'dan Caceres, Brezilya'dan Dede ben hemen razıyım :D

Yahu sen anladın benim ne demek istediğimi niye şimdi böyle bozmaya çalışıyosun ki :D
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2016, 18:38:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yahu sen anladın benim ne demek istediğimi niye şimdi böyle bozmaya çalışıyosun ki :D

:evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Gelecek sezon için hem stoper pozisyonunda hem de orta sahada "çapa" gibi kullanmak adına Roman Neustadter diyorum. Kolay transfer değil, zorlamak lazım...

Çevrimdışı b.damatoglu

Şu bizim Milosevic nasıl Almanya'da?

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Şu bizim Milosevic nasıl Almanya'da?

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de merak ediyorum, sevmistim ben o cocugu. Futbolculugunu goremedim ama duzgun, karakterli bir cocuga benziyordu.

Maç Sonucu;BEŞİKTAŞ 6-0 Beylerbeyispor
Goller:
Sosa-2
Hamza-2
Pektemek
Tolgay

Maç özetini bulan biri atarsa çok hoş olur.

-Mustafa Kemal Atatürk

Tolgay sanırım 3 asist yapmış.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Maç Sonucu;BEŞİKTAŞ 6-0 Beylerbeyispor
Goller:
Sosa-2
Hamza-2
Pektemek
Tolgay

Maç özetini bulan biri atarsa çok hoş olur.

maç kaydedilmiş mi ki :)

-Mustafa Kemal Atatürk

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı mylife1903

Tosic stoper olarak 5 üzerine 2 yıldızsa sol bek olarak 1 yıldız. İsmail Tosic'ten daha iyi daha genç ve yerli, yani Tosic asla kalmamalı :D

İlla sözleşmesini tamamlayacaksa stoper olarak tamamlar o da 5. stoper. Beck - Serdar ikilisi sağ bek rotasyonu çok çok yetersiz. Şampiyonlar liginde olmaz çok daha ağır rotasyona gireceğiz mutlaka ligde güvenebileceğimiz bir sağ bek olmalı Beck'in partneri.
Herkesin gorusu baska tabii ama benim gordugum bildigim ismail hic bir avrupali milli takim oyuncusundan iyi  olamaz.

Sampiyonlar ligini cok fazla dusunuyoruz, basari mumkun degil sampiyonlar liginde. 4-5 sene ust uste katiliriz sampiyonlar ligine o zaman baska.

5 sene katilsak sampiyonlar ligine 150-160milyon euro arsi gelir elde ederiz. Borclari buyuk olcude kapatiriz. Satilam oyunculardan gelen para ile de kulup doner. Bunu gerceklestirmek icin de turkiye ligine ambargo koymak lazim. 4-5 katilimdan sonra yavas yavas torba yukselmeye baslariz zaten.

Dunyada boyle bir sistem yok, onu aldik bunu aldik simdi buradayiz. Is hayatinda da boyledir. Dinamik planlar yapilir ki yerinizde saymayin, planlamasini gercekci yapan firmalar basarili olur.

Bizim hedefimiz sampiyonlar liginde basari falan degildir
Borclari odeyip, kulubu duzluge cikartmak, yeni taraftar kazanmak, urun alan yani sevmesem de musteri tabir edilen taraftar sayisini arttirmaktir. Bunun yolu da turkiye liginden gecer. Ayrica cin ve japon pazarina da acilabiliriz. Vizyon meselesidir. Cin pazarinda her kulup esit seviyede baslar rekabete, kim iyi yonetiliyor belli olur. Bizim avantajimiz da var cinli futbol severler iyi kotu besiktas istanbul adini duydular.

Ne kadar gercekci hedef konursa o kadar o hedefleri gerceklestiririz.

Yahu psg, chelsea gibi takimlar sampiyonlar liginde basarili olamiyor. Bizim bir zamanlarin lyon kulubu gibi katilmamiz lazim hatta eskiden norvecten rosenborg gediklisiydi, sparta prag. Bi oynayalim hele 4-5 sene su sampiyonlar liginde.

Zaten bu sampiyonlar ligi icat oldu gsnin onu arkasi baska oynamaya basladi. Ilk katilislarinda adamlar fenerin rekorunu kirilmaz bir boyuta gecireceklerdi gol atamadan sifir puan. Gerizekali spartak moskvaydi galiba kaleci yedi golu.

Sampiyonlar ligine su kadro bu kadro fazla gercekci hedefler degil. Daha teknik direktorumuzu tanimazlar sampiyonlar ligi seviyesinde. Lucescu gibi mac oncesi cikip uefa gorevlilerine deplasmanda ayar verecek itibari yok senol gunesin.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2016, 19:27:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Herkesin gorusu baska tabii ama benim gordugum bildigim ismail hic bir avrupali milli takim oyuncusundan iyi  olamaz.

Sampiyonlar ligini cok fazla dusunuyoruz, basari mumkun degil sampiyonlar liginde. 4-5 sene ust uste katiliriz sampiyonlar ligine o zaman baska.

5 sene katilsak sampiyonlar ligine 150-160milyon euro arsi gelir elde ederiz. Borclari buyuk olcude kapatiriz. Satilam oyunculardan gelen para ile de kulup doner. Bunu gerceklestirmek icin de turkiye ligine ambargo koymak lazim. 4-5 katilimdan sonra yavas yavas torba yukselmeye baslariz zaten.

Dunyada boyle bir sistem yok, onu aldik bunu aldik simdi buradayiz. Is hayatinda da boyledir. Dinamik planlar yapilir ki yerinizde saymayin, planlamasini gercekci yapan firmalar basarili olur.

Bizim hedefimiz sampiyonlar liginde basari falan degildir
Borclari odeyip, kulubu duzluge cikartmak, yeni taraftar kazanmak, urun alan yani sevmesem de musteri tabir edilen taraftar sayisini arttirmaktir. Bunun yolu da turkiye liginden gecer. Ayrica cin ve japon pazarina da acilabiliriz. Vizyon meselesidir. Cin pazarinda her kulup esit seviyede baslar rekabete, kim iyi yonetiliyor belli olur. Bizim avantajimiz da var cinli futbol severler iyi kotu besiktas istanbul adini duydular.

Ne kadar gercekci hedef konursa o kadar o hedefleri gerceklestiririz.

Yahu psg, chelsea gibi takimlar sampiyonlar liginde basarili olamiyor. Bizim bir zamanlarin lyon kulubu gibi katilmamiz lazim hatta eskiden norvecten rosenborg gediklisiydi, sparta prag. Bi oynayalim hele 4-5 sene su sampiyonlar liginde.

Zaten bu sampiyonlar ligi icat oldu gsnin onu arkasi baska oynamaya basladi. Ilk katilislarinda adamlar fenerin rekorunu kirilmaz bir boyuta gecireceklerdi gol atamadan sifir puan. Gerizekali spartak moskvaydi galiba kaleci yedi golu.

Sampiyonlar ligine su kadro bu kadro fazla gercekci hedefler degil. Daha teknik direktorumuzu tanimazlar sampiyonlar ligi seviyesinde. Lucescu gibi mac oncesi cikip uefa gorevlilerine deplasmanda ayar verecek itibari yok senol gunesin.

Şampiyonlar liginde başarı gerçekçi bir hedef değil doğrudur, katılıyorum ancak hedef farklı vizyon farklı şeyler.

Planlamamızda Şampiyonlar liginde 3. olup Uefa'ya uzamak veya 2. olup Benfica gibi kura şansı ile çeyrek final yapmak en uç nokta ötesini hayal etmek bile zor zaten.

Ama burada önemli nokta orada bozguna uğramamak. 7-8 puan alabilmek. Biz kadro kalitesini zaten şampiyonlar ligi için yükseltmeyeceğiz. Seneye hem Şampiyonlar ligi hem ligde oynarken ligi daha rahat şekilde domine etmek için yükselteceğiz.

Aslında şampiyonlar liginden gelen para ile lige yatırım yapmaya devam edeceğiz ve bozulan prestijimizi düzelteceğiz bunlar pek birbirinden ayrılabilen şeyler değil.

Burada en önemlisi ise hedefi yüksek tutmak. Hedefi Uefa'ya kalmak olarak belirlersek biz o grupta sonuncu oluruz. Hedefi yüksek koymak zorundayız ki bir altı bizi tatmin etsin.
[ Son Düzenleme: 29 Mart 2016, 19:30:17 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Slovakya - Türkiye u21 maçı var. İrfan Can'ı izleyelim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2016, 19:34:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Siz siz olun 3 gün arayla Estonya'da geçen 2 maç izlemeyin. Bando artık uykumda bile çalıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

O irfan can kahvecimiyi cocuk. Ama cok para isterler cavcav onu fbye hazirliyordur. Biraz boydan kaybediyor. Kadrolar aciklandi mi?

Çevrimdışı mylife1903

Şampiyonlar liginde başarı gerçekçi bir hedef değil doğrudur, katılıyorum ancak hedef farklı vizyon farklı şeyler.

Planlamamızda Şampiyonlar liginde 3. olup Uefa'ya uzamak veya 2. olup Benfica gibi kura şansı ile çeyrek final yapmak en uç nokta ötesini hayal etmek bile zor zaten.

Ama burada önemli nokta orada bozguna uğramamak. 7-8 puan alabilmek. Biz kadro kalitesini zaten şampiyonlar ligi için yükseltmeyeceğiz. Seneye hem Şampiyonlar ligi hem ligde oynarken ligi daha rahat şekilde domine etmek için yükselteceğiz.

Aslında şampiyonlar liginden gelen para ile lige yatırım yapmaya devam edeceğiz ve bozulan prestijimizi düzelteceğiz bunlar pek birbirinden ayrılabilen şeyler değil.

Burada en önemlisi ise hedefi yüksek tutmak. Hedefi Uefa'ya kalmak olarak belirlersek biz o grupta sonuncu oluruz. Hedefi yüksek koymak zorundayız ki bir altı bizi tatmin etsin.

Simdi sampiyonlar ligi icin en gercekci hedef sudur. Birinci torbadan gelecek takimin diger uc takimi iceride disarida harcamasidir. Ikinci torba takimi italyadan olursa kendi evimizde 3 puan deplasmanda belki beraberlik cikarabiliriz eder 4 puan, ucuncu torbadan gelecek dususe gecmis isimli bir takim olursa kendi evimizde 3 puan deplasmanda 1 puan kovalanir. Hedef 8 puan. Fiksture gore birinci torba takimi ingiltereden gelip son maca bizimle cikarsa b takimindan 3 puan alinabilir.

Kura sansimiz yok son torbadan almanya sampiyonu ceken bir camiayiz.

Katiliyorum 7-8 puan gercekci bir hedef.
Bozguna ugramayiz yahu merak etmeyin galibiyetsiz grup hatirlamiyorum ben. En kotu 4 puan aliriz.

Çevrimdışı cursedofdragon

bence izlemeyelim :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2016, 20:13:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Akşam İsveç - Çek CUmhuriyeti maçı var.

Kaderabek vs Augustinsson ilginç olacak bizim maçta Arda'dan dolayı hiç çıkamadı Augustinsson bu maçta etkili olacaktır sol bek için tercihlerimizden biri olabilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

Galatasaray maçında dikkatli izledim biraz bize uyar.Ayrıca orta sahada her zaman bir tane sol ayaklı oyuncu görmek isterim nedense :)

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

İrfan Can, ülke futbolundaki potansiyel aralığı en geniş oyunculardan biri.

Çevrimdışı OrhanAker

Şu önümüzdeki 2,3 transfer dönemi çok önemli rakiplerimizden birinde para yok digerinde kadro şişkin yetenekli yerlilerin üzerine daha çok gitmeliyiz.Çok güzel fırsatımız var degerlendirmemiz lazım.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Abdullah Ercan, bu kadar potansiyelli bir takımdan müthiş geri dönüş alıyor(!) Tebrik ederim...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Abdullah Ercan, bu kadar potansiyelli bir takımdan müthiş geri dönüş alıyor(!) Tebrik ederim...

5 agir olmus, izlemiyorum ama ya rakip catir catir oynuyor ya da o "potansiyelli" oyuncularimizi islak odunla dovmek lazim.

Çevrimdışı tangaz

Gelecek sezon için hem stoper pozisyonunda hem de orta sahada "çapa" gibi kullanmak adına Roman Neustadter diyorum. Kolay transfer değil, zorlamak lazım...

bu arkadaşın sözleşmesi haziranda bitiyormuş çökülebilir. ayağı düzgün mü, bir de risksiz oyunu mu tercih edenlerden @atalay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Şu kadro "altın jenerasyon", doğru eğitimciye emanet edilir. A.Ercan'ın, oyuncu gelişimi konusunda eğitimi nedir? Daha önceki tecrübeleri, background'u ve antrenörlük başarıları nelerdir? Niye o pozisyonda olduğunu çok iyi biliyorum...