Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7309363 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

İsmail'den kötüsünü bulmak çok zor zaten. Ofansif bek, defansı zayıf deniyor adam seneyi 1-2 assistle kapatıyor. Nasıl ofansif bek anlamadım.

@Hasan Akten kasima yarami, bu ismail konusu yuzunden uyeligimi silecekler de sadece ismaile giydirdigim icin forum yoneticileri tahammul gosteriyor.

bak kafayi yedim is yerinde. 2 milyon nedir laaaa 2 milyon. turkce bagirip kufur ettigim icin benim elemanlar bakiyor anlamiyor son ucan bardaktan sonra bir hal hatir sormaya geldiler, ulan kalbim agridi yemin ediyorum, dil alti alacam.

Çevrimdışı ozgursum

Canerle oynayacagima , 10 kere Ismaille oynarim daha iyi. Ismaile sizin baktiginiz kadar kotu bakmiyorum ama Caner kisiliginde bir adamin bu takima girmesini asla istemem.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Canerle oynayacagima , 10 kere Ismaille oynarim daha iyi. Ismaile sizin baktiginiz kadar kotu bakmiyorum ama Caner kisiliginde bir admain bu takima girmesini asala istemem.
Karakteri bozuk o kesin de canerle ismail kıyaslanmaz bile o adam bizde olsaydı bu sistemde nasıl iş yaptığını hep beraber görürdük fanatik beşiktaşlıymış belki bunun etkisiyle gelebilir

Çevrimdışı mylife1903

Karakteri bozuk o kesin de canerle ismail kıyaslanmaz bile o adam bizde olsaydı bu sistemde nasıl iş yaptığını hep beraber görürdük fanatik beşiktaşlıymış belki bunun etkisiyle gelebilir

karakteri bozuk olur tabii. Soyunma odasinda aziz yildirim size gazi versin, lisansinizi yirtarim, ayaginiza sikarim ulan diye gaz versin ayni sekilde sinirli olursunuz sahada.

Caner, Topal, gonul gelsinler 2-3 mac sonra kirmizi gormeye baslayinca anlarlar ve duzgun davranirlar.

Çevrimdışı ozgursum

karakteri bozuk olur tabii. Soyunma odasinda aziz yildirim size gazi versin, lisansinizi yirtarim, ayaginiza sikarim ulan diye gaz versin ayni sekilde sinirli olursunuz sahada.

Caner, Topal, gonul gelsinler 2-3 mac sonra kirmizi gormeye baslayinca anlarlar ve duzgun davranirlar.
Abi yanlis dusunuyorsun bence , Topala ya da Gokhana karaktersiz demiyorum sadece Canerde var bu. Caner buraya gelse de hicbirsey degismez. Ben gelecegini de sanmiyorum zaten. Gokhan Gonul un de gelme ihtimali yok denecek kadar az. Topal en cok ihtimali olan adam ama o da dusuk ihtimal. Kisacasi ben Baska oyuncu alinacagini dusunuyorum.

Çevrimdışı Tolga

Başkanın açıklamalarına bakılırsa Ben Arfa ile bence anlaşma sağlanmış.

Yerli oyuncular konusunda tam anlamıyla bir anlaşma sağlandığını sanmıyorum. Görüşülen oyuncular var demek istedi gibi geldi bana.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Çağrı abi GG-Caner'de durum nedir? Var mı bilgi?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

ben de geleceklerini dusunmuyorum ama daha once yazdigim icin bir kez daha tekrarliyayim.

Caner ve Topalin durumu biraz farkli. ikisi de Besiktasa gelirlerse 3 buyuk takimin formasini da giymis futbolcular olarak turk futbolu icin cok az sayida insanda olan bir apolet takacaklar ve kulupler ustu olacaklar, kariyerleri icin cok onemli.

Ben olsam onlarin yerinde direkt Besiktasa giderdim. Futbolu biraktiktan sonra tvlerde isin hazir. teknik adam olursan herkes saygi duyar. gider calisirsin nerede istiyorsan. bu iki futbolcu da fb bunyesinde cok fazla bulunmus, artik fenerli sayilan futbolcular degildir.

Gokhan Gonul biraz daha ayri, kendisi besiktasli olsa bile fenerbahce gibi buyuk bir camiada kaptanliga kadar yukselmis, fenerbahceye mal olmus bir sporcudur, fbde kalmasi gerekir. isterse gsli olsun hep fbli gokhan diye bilinecektir. mesela rustu de benim bildigim besiktas taraftaridir hatta fbden once besiktasa transfer olacakti, kismet olmadi sonra besiktasta oynadi ama genede herkes icin fbli rustudur.

bu cocuklarin suan iyi yonlendirilmesi lazim ikisi de son transferlerini yapiyorlar. futbolculuklarina gelince
caner ismailden sonra almeyda sonrasi gomez efekti verir ama benim cok da begendigim bir oyuncu degildir, devamli yerini kaybeden ismailden sonra ayni tarz bir oyuncu ama en azindan hucuma katkisini kagida isleyebilen bir bek. baskan bana sorsa ben istemem, isteyene de neden istiyorsun demem.
Topal, onu da cok begenmiyorum, yumusak bir futbolcu al ve yapiyor devamli, valenciada duracagi yeri kafasina vura vura ogrettikleri icin turkiyede iyi is yapiyor. fb geriye yatik oynadigi icin fazla goze batmiyor, bence biraz abartiliyor basarisi, Atiba gibi biraz genis alanda oynarsa cok etkisiz olur. alinsin mi alinsin, veliyi gonderebiliriz. Velinin yerine rotasyon oyuncusu olarak olur.
[ Son Düzenleme: 29 Mart 2016, 13:27:06 mylife1903 ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Osmanlı caner ve gg'ye yıllık 5 milyon euro teklif etmiş

Çevrimdışı atalay

Birlikte oynama alışkanlığı yüksek olan bir takımız. Kadro sirkülasyonu bize çok şey katmaz. Kadroyu olabildiğince muhafaza edip, ŞL seviyesinde olan birkaç doğru parçayı ekleyerek önümüze bakmamız lazım.

Çevrimdışı sallapati

Dün gece rüyamda Mersin İY - BJK maçını izliyordum.. çok sıkıntılı bir rüyaydı.. 3-1 yeniliyorduk.. 3. golu sanırım nakoulma atıyordu.. maçta 60küsürüncü dakikaydı... şampiyonluk gidiyor diye stres oldum baya rüyada  :D :D

alla alla  :alala: :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dün gece rüyamda Mersin İY - BJK maçını izliyordum.. çok sıkıntılı bir rüyaydı.. 3-1 yeniliyorduk.. 3. golu sanırım nakoulma atıyordu.. maçta 60küsürüncü dakikaydı... şampiyonluk gidiyor diye stres oldum baya rüyada  :D :D

Mersin maçları bitti Allah'tan..

Hayırlı haberler yazın abi şuraya :bandit: :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Birlikte oynama alışkanlığı yüksek olan bir takımız. Kadro sirkülasyonu bize çok şey katmaz. Kadroyu olabildiğince muhafaza edip, ŞL seviyesinde olan birkaç doğru parçayı ekleyerek önümüze bakmamız lazım.

budur, harika tespit.
Gokhan Tore ve Kerim Frei satilacaksa o bolgeye bir oyuncu lazim, zaten aras gelecek bir oyuncu daha lazim. Sosa, Oguzhan birbirini yedekler sampiyonlar liginde.
Sol bek ve stoper kesin lazim.
kaleci konusu bence 3-5 sene icin kapandi. kalan parayla da kulubun borclari odensin.

ismail, pektemek kesin gitsin. pedro franco satilabilir, milosevic kalsin, 1 sene daha sans verilebilir.

para sacmaya gerek yok. rakiplerin bizim seviyemize gelebilmek icin para sacacagi donemler basladi arkadaslar.

Çevrimdışı cursedofdragon

rüyalar tersine çıkar mersin yerine kasımpaşa 3 yemiyoruz 3 atıyoruz :D  :evillol:

Çevrimdışı sallapati

Mersin maçları bitti Allah'tan..

Hayırlı haberler yazın abi şuraya :bandit: :lol:

mersin in fb ile maçı var.. acaba...  :D

Çevrimdışı Tolga

İnanır mısın bende Ç.Rize ile 1-1 berabere kaldığımızı bu sabah rüyamda gördüm :D

Sonra uyanınca Ç.Rize ile oynadığımızı hatırladım ve rahatladım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

İnanır mısın bende Ç.Rize ile 1-1 berabere kaldığımızı bu sabah rüyamda gördüm :D

Sonra uyanınca Ç.Rize ile oynadığımızı hatırladım ve rahatladım.

aynen aynen.. sabah kalkınca mersinle maç yaptık mı diye düşündüm.. sonra rahatladım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben de Akhisar'la maçımızı gördüm bi onlar bi biz atıyoduk en son 4-4 olmuştu 5'i attık maç bitti :D

Ayrıca Olcay Bursa maçında 2 gol atıyodu :icool:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Arkadaşlar çoğumuz iyi değiliz bu şampiyonluk ruh sağlığımızı da etkiledi şampiyon olmalıyız
Rüyamda geçen gün bende ismail köybaşıyla kavga ediyordum

[ Son Düzenleme: 29 Mart 2016, 14:31:23 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaşlar çoğumuz iyi değiliz bu şampiyonluk ruh sağlığımızı da etkiledi şampiyon olmalıyız
Rüyamda geçen gün bende ismail köybaşıyla kavga ediyordum

ismaille ben yillardir kavgaliyim. Pektemek ile ugrasmiyorum, hastayim abi vurma, ordan sakatim abi vurma..... offf dedim biraktim.

ismailin yerine oyuna giriyorum ben yahu her gece. arkaya dort motor deli danalar gibi kosturuyorum.

bu ismaile cok soyleniyorum ama bu herif gidip sampiyonluk golunu atar 40mden muhtaassaam saa ayagiyginlan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ismaille ben yillardir kavgaliyim. Pektemek ile ugrasmiyorum, hastayim abi vurma, ordan sakatim abi vurma..... offf dedim biraktim.

ismailin yerine oyuna giriyorum ben yahu her gece. arkaya dort motor deli danalar gibi kosturuyorum.

bu ismaile cok soyleniyorum ama bu herif gidip sampiyonluk golunu atar 40mden muhtaassaam saa ayagiyginlan
Atsın ve bu hikaye burda bitsin abi

Çevrimdışı onder23

Ben katılmıyorum sürekli sürdürülebilir başarı için kadro içinde sirkülasyon olması lazım.
Sir alex ferguson kitabında bundan bahsetmektedir. Başarı için kadro değişiminin şart olduğunu söyler. Öbür türlü 1-2 senelik başarı elde edilir.
Adama zamanında beckham ı ronaldo yu falan sattı düşünün töre yi falan değil  :D
Takımın sistemini sabit tutup her sene belirli mevkilerde değişiklik yapılması lazım. Böylece doyan doygunluğa ulaşmış oyunculardan da kurtulunur.
Atıyorum bu sene töre gider aras gelir. Sosa gider x sol bek gider başkası alınır. Sistem aynı kalır.
Öbür sene atiba gider başkası gelir. Böylece sistemi oturtup kadro üzerinde ufak değişiklikler yapılması sağlanır.

Çevrimdışı murat baltacı

Bende ismail yerine ereni tercih ederdim. İsmailin en iyi hali budur bundan ötesi yok bu haliyle bile yeterli değil ama medyada ilginç bi lobisi var hep olumlu yorumlar patlama yapacak potansiyel diye bahsediliyo 26 yaşına geldi ne ofansı ne defansı yapabiliyo.

Bu saatten sonra ismail,serdar,pektemek,tosiç gibi oyuncularla anlaşırsak boşuna zaman kaybederiz bu oyuncuların kumaşı belli kalitesi belli yabancı kuralı kalkmışken yedeklerimiz bile parlayacak avrupaya sıçrayacak seviyede olmalı başarı böyle gelir yerli yada yabancı fark etmez yedekler as takımda oynayan oyuncuyu zorlamalı tedirgin etmeli.

Seneye sol bekte caner ve eren ikilisi olursa sevinirim caner olmazsada avrupada işimizi görecek kalitede bi sol bek bulunmalı yedeğide eren olmalı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı atalay

Ben katılmıyorum sürekli sürdürülebilir başarı için kadro içinde sirkülasyon olması lazım.
Sir alex ferguson kitabında bundan bahsetmektedir. Başarı için kadro değişiminin şart olduğunu söyler. Öbür türlü 1-2 senelik başarı elde edilir.
Adama zamanında beckham ı ronaldo yu falan sattı düşünün töre yi falan değil  :D
Takımın sistemini sabit tutup her sene belirli mevkilerde değişiklik yapılması lazım. Böylece doyan doygunluğa ulaşmış oyunculardan da kurtulunur.
Atıyorum bu sene töre gider aras gelir. Sosa gider x sol bek gider başkası alınır. Sistem aynı kalır.
Öbür sene atiba gider başkası gelir. Böylece sistemi oturtup kadro üzerinde ufak değişiklikler yapılması sağlanır.

???

Çevrimdışı mylife1903

???

Ben de anlamadim neden katilmadigini. Adam ronaldoyu beckhami satti ama giggs scoles gibi bir suru oyuncu 10yil oynadi. 

Sirkulasyon olmali ama plan dahilindi ve hep daha iyisine dogru.

Mesela guinti oynadiktan sonra pirlo gibi
Bakero sonrasi guardiola gibi