Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306071 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Dün Başkan Orman'ın anlaştık dediği yerli ve yabancı oyuncular Ben Arfa ve Çağlar Söyüncü.. Ancak Ben Arfa imza için tek şartı şampiyonluk.

Ayrıca E.T Almanya'da Badstuber için görüşme yapmış ama oyuncu sakat mayısa kadar anlamadım bu işi. He Badstuber olur mu çok iyi olur tabii sakatlıkları devam etmezse..

EPL'de oynayan çok sağlam bir orta saha diyorlar bir de.. O da Bastian sanırım.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Yazılanları keyifle okuyorum.
Stoper, bek, orta saha , kanat hepsini istiyoruz da bi deyiverin kaynak nedir?  :icool:
Yine satmadan alamayacağız malum

Yazılanları keyifle okuyorum.
Stoper, bek, orta saha , kanat hepsini istiyoruz da bi deyiverin kaynak nedir?  :icool:
Yine satmadan alamayacağız malum

Vallahi hocam Töre, Milo, Franco, Veli falan kaynak olur yani :)

Zaten Ben Arfa, Topal, Caner, Gökhan Gönül bunların bonservisi yok o açıdan geniş düşünebiliriz transferde..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2016, 17:42:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Köybaşı Galatasaray'a giderse de şaşırmayın  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Köybaşı Galatasaray'a giderse de şaşırmayın  :kop:
ay hadi insallah :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Kasımpaşa maçında Cenk ve Gomez aynı anda sahada olabilirmiş(Cenk sol kanatta)

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ensar

Kasımpaşa maçında Cenk ve Gomez aynı anda sahada olabilirmiş(Cenk sol kanatta)
uzun zamandir savundugum sey işte tam da bu insallah deneriz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2016, 17:49:42
  • Beşiktaş / Bodrum
İnsan öyle böyle imrenmiyor..

Northumberland Gelişiyor!
Tottenham Hotspur şu sıralarda 2018-19 sezonunda açılışı yapılacak yeni stadlarının hazırlıklarını yapmakla meşgul. Başkan Daniel Levy mesaisinin büyük kısmını stadla ilgili çalışmalara harcıyor. Kulübü bir seviye daha yukarı taşıyacak projenin bu stadın açılışı olduğuna inanıyorlar. Yapımı 400 milyon £’e mal olacak olan Northumberland Development Project(Northumberland Gelişim Projesi) yalnızca 61000 kişilik bir staddan ibaret değil. Kulüp Londra’nın Northumberland bölgesine gerçek anlamda bir yaşam merkezi inşa ediyor. Proje kapsamında 579 konut, 180 odalı otel, kulüp yönetim binası, süper market, sağlık merkezi, bir ilkokul ve kulüp müzesinin de yapım çalışmaları devam ediyor. Ayrıca Tottenham bölgede açacağı bir üniversite kampüsünde Middlesex Üniversitesi ile birlikte bir spor bilimleri okulunun hizmete girmesini sağlayacak.
Yeni stadda ayrıca kulübün Kuzey Amerika’ya açılma hedefi doğrultusunda her yıl iki NFL maçı oynanması planlanıyor.

Yeni Tesisler ve Tottenham’ın Gençleri
Kuzey Londra ekibi ayrıca 2012 yılında yapımına 70 milyon £ harcanan yeni tesislerinin açılışını yaptı. Eski tesisler Spurs Lodge yeni tesisler açılırken 16 yaşına gelmişti ve büyüyen Tottenham’ın dünya standartlarında yepyeni bir tesise ihtiyacı vardı. Kulüp yönetimi hem transferde yüksek profilli oyuncuları ikna edebilmek hem de akademiden daha nitelikli gençler yetiştirebilmek adına yeni tesislerin büyük fark yaratacağını düşünüyor.
Son dönemde Tottenham akademiden Harry Kane, Ryan Mason ve Nabil Bentaleb gibi üç tane yetenekli ismi çıkarmayı başardı. Yakın gelecekte de özellike Joshua Onomah, Harry Winks ve Cameron Carter-Wickers’a as takımda şans vermeyi planlıyorlar. Pochettino düzenli olarak altyapı antrenmanlarını ve maçlarını yerinden takip edip oyuncularla yakından ilgileniyor. Altyapı direktörü John McDermott ve oyuncu izleme ekibinin başı Paul Mitchell altyapı sistemini daha da geliştirmek için yoğun çaba sarf ediyorlar. McDermott Ocak’ta Manchester United kulübünden gelen teklifi düşünmeksizin reddetti. Pochettino Tottenham akademisinin İngiliz futbolunun son yıllardaki en başarılı akademisine sahip olduğu kabul edilen Southampton’ın bile artık önünde olduğunu iddia ediyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

uzun zamandir savundugum sey işte tam da bu insallah deneriz

Benimde desteklediğim durum.

Umarım şöyle bi 65dk falan görürüz bu oyunu. Cenk anteptede kanatta oynadığı maçlar var kanat forvet olarak.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ensar

Benimde desteklediğim durum.

Umarım şöyle bi 65dk falan görürüz bu oyunu. Cenk anteptede kanatta oynadığı maçlar var kanat forvet olarak.
cenk hem olcay gibi oynayabiliyor hem de gomez gibi , olcayin vuruşlarından dert yanıyoruz sürekli ama pres ver-kac gibi yaptığı çok iyi işler var , cenk ise hem bunları yapıyor hem de bitirebiliyor , bence kesinlike denenmeli , olcayin gol atan hali=cenk

Çevrimdışı mylife1903

Yapi denetimini biraktim simdi, bir daha bakmam, habire siliyorlar.

Donelim futbola.

Portekizlileri doldurduk takima, belimiz dogrulmadi simdi de alamanlari dolduracaz herhalde.

Birlesmis milletler gibi takimiz, eksen kaymasi olmasin bir tarafa dogru.

Ben arfa denilen adam 30lu yaslarina merdiven dayamis, dikis tutturamamis bir futbolcu. Bildigim kadariyla afrika gocmeni. Sevmiyorum bu tip futbolculari
Bastian cok iyi futbolcudur ama 31 yasindaymis simdi baktim, bir suru para verilecek yazik.

Sampiyonlar liginde beklentiniz nedir. Uefa kupasina katilim hakkidir gercekci hedef. Uefa avrupa ligi icin 6 on eleme maci oynayacagiz. Kimse yok ceyrek final falan demesin bir suru parayi cope atmayalim.

Elimizdeki futbolcularin yagini cikartmadik daha. Bu sene gokhan tore satilir, yerine aras alindi. Onumuzdeki sene kerim frei satilir. 1 oyuncu satip 2 oyuncu alip, yuksek sozlesmeli olanlari bir gonderelim hele.

En cok veliye uzuluyorum. Ama cok saglam para aliyor ya feda diyecek ya ucak bileti.
Tosici ben gondermem, yeterli futbolcudur tosic. Serdari da gondermem. Problemsiz adamlar bunlar kadroda bulunsunlar, as takim kimlerle antreman yapacak.
Pektemek ve ismail ise yolcu, havaalanina limuzin kiralasinlar odemezsem parasini en adiyim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2016, 17:58:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Yapi denetimini biraktim simdi, bir daha bakmam, habire siliyorlar.

Donelim futbola.

Portekizlileri doldurduk takima, belimiz dogrulmadi simdi de alamanlari dolduracaz herhalde.

Birlesmis milletler gibi takimiz, eksen kaymasi olmasin bir tarafa dogru.

Ben arfa denilen adam 30lu yaslarina merdiven dayamis, dikis tutturamamis bir futbolcu. Bildigim kadariyla afrika gocmeni. Sevmiyorum bu tip futbolculari
Bastian cok iyi futbolcudur ama 31 yasindaymis simdi baktim, bir suru para verilecek yazik.

Sampiyonlar liginde beklentiniz nedir. Uefa kupasina katilim hakkidir gercekci hedef. Uefa avrupa ligi icin 6 on eleme maci oynayacagiz. Kimse yok ceyrek final falan demesin bir suru parayi cope atmayalim.

Elimizdeki futbolcularin yagini cikartmadik daha. Bu sene gokhan tore satilir, yerine aras alindi. Onumuzdeki sene kerim frei satilir. 1 oyuncu satip 2 oyuncu alip, yuksek sozlesmeli olanlari bir gonderelim hele.

En cok veliye uzuluyorum. Ama cok saglam para aliyor ya feda diyecek ya ucak bileti.
Tosici ben gondermem, yeterli futbolcudur tosic. Serdari da gondermem. Problemsiz adamlar bunlar kadroda bulunsunlar, as takim kimlerle antrenman yapacak.
Pektemek ve ismail ise yolcu, havaalanina limuzin kiralasinlar odemezsem parasini en adiyim.

Yeni gelenler as takım oyuncusu olacağı için as takım Beck ve İsmaiş ile antrenman yapacak. Zaten kalite bu şekilde arttırılır kadroda biz şimdiye kadar yedek alarak hata yaptık kadro yedek alarak genişlemez.

İsmail gitmez yerli kontenjanından her türlü Tosic'e yol gözükür. Yerli iskelet öyle böyle korunur. Serdar ise artık kesinlikle kalmamalı. Dünya kadar iyi sağ bek var yerli ya da yabancı biri mutlaka gelmeli Serdar'ın yerine. Sadece kupa oyuncusu oldu artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

cenk hem olcay gibi oynayabiliyor hem de gomez gibi , olcayin vuruşlarından dert yanıyoruz sürekli ama pres ver-kac gibi yaptığı çok iyi işler var , cenk ise hem bunları yapıyor hem de bitirebiliyor , bence kesinlike denenmeli , olcayin gol atan hali=cenk

Ya yapmayin ligin boyu kisalmis yeni icatlar falan yapilmamali. Sezon basi denensin, hazirlik maclarinda oynasin.

Hem sol tarafta mustafa pektemek oynuyor gecen sezon izledik ve begendik.

Son 4-5 hafta bilic de telas yapti, kasmaya gerek yok cikip oyunumuzu oynayalim. Olursa olur olmazsa fbnin maclarina bakariz.

Çevrimdışı Ensar

Ya yapmayin ligin boyu kisalmis yeni icatlar falan yapilmamali. Sezon basi denensin, hazirlik maclarinda oynasin.

Hem sol tarafta mustafa pektemek oynuyor gecen sezon izledik ve begendik.

Son 4-5 hafta bilic de telas yapti, kasmaya gerek yok cikip oyunumuzu oynayalim. Olursa olur olmazsa fbnin maclarina bakariz.
tamam abicim :D

Çevrimdışı mylife1903

Yeni gelenler as takım oyuncusu olacağı için as takım Beck ve İsmaiş ile antrenman yapacak. Zaten kalite bu şekilde arttırılır kadroda biz şimdiye kadar yedek alarak hata yaptık kadro yedek alarak genişlemez.

İsmail gitmez yerli kontenjanından her türlü Tosic'e yol gözükür. Yerli iskelet öyle böyle korunur. Serdar ise artık kesinlikle kalmamalı. Dünya kadar iyi sağ bek var yerli ya da yabancı biri mutlaka gelmeli Serdar'ın yerine. Sadece kupa oyuncusu oldu artık.
Serdar iyi yedek yahu kac para aldigina bakilmali tabii 
Ismail yerine tosici tutarim ben.

Beklere bir yerli bir yabanci. Beck-serdar tosic-caner😉

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Çarşı paylaşmış Twitter dan
Gökhan Törede kendi Twitter hesabından bu fotoyu Retweet lemiş :)
Çarşı grubu Töreye destek oluyorlar helal olsun Gökhan Töre takımımız için önemli bi değerdir Başkanında dediği gibi Pırlanta gibi çocuktur düzelecek ben inanıyorum
Duzelmek onun elinde akli varsa duzelir

Ayrıca şöyle bir artısıda olabilir bu durumun,

Cenk eğer 11de olursa, 80'den sonra girip gol atmak için yaptığı acele kararları ve bencillikleri yapmayacaktır, hem gol hem asist açısından faydası olur bize.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

tamam abicim :D
Hehe mustafayi koyalim sola. Oynamisligi var.

Senol hoca olcayla baslar bence. Cenkin yasi genc bir sene bekler gomezin arkasinda obur sene direkt oynar.  Iyi tasarruf ederiz.

Bilic cok seviyordu mustafayi soyle 10 milyon euroya falan alsa ya. 3 milyon eurosunu direkt bilicin hesabina yatirsinlar hatta

Çevrimdışı Ensar

Cenk eğer 11de olursa, 80'den sonra girip gol atmak için yaptığı acele kararları ve bencillikleri yapmayacaktır, hem gol hem asist açısından faydası olur bize.
bizim o akıcı oyunumuzun bas rollerinden biri cenk , girdiği zaman farkını gösteriyor

Çevrimdışı mylife1903

Tamam guzel dusunce ama senol gunes, yedek kulubesinde joker istiyor. Gomez formsuzsa ya da iyi tutuluyorsa cenk hamlesi var elinde. Cenk sahada olursa gomezin yerine oyuncu alip cenki gomezin yerine kaydiracak, oyuna giren oyuncunun bolgesine gore sahada taslar yerinden oynamaya baslayacak. Sonra senol hoca mancini gibi kagit yazmaya baslar.

Mustafa denizli boyle yapardi hep, sonra sahaya iki oyuncu gonderdi mi karman corman bir goruntu olurdu.

Belki de mustafa hoca hakli sampiyon oldu adam.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2016, 18:12:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Serdar iyi yedek yahu kac para aldigina bakilmali tabii 
Ismail yerine tosici tutarim ben.

Beklere bir yerli bir yabanci. Beck-serdar tosic-caner😉

Tosic stoper olarak 5 üzerine 2 yıldızsa sol bek olarak 1 yıldız. İsmail Tosic'ten daha iyi daha genç ve yerli, yani Tosic asla kalmamalı :D

İlla sözleşmesini tamamlayacaksa stoper olarak tamamlar o da 5. stoper. Beck - Serdar ikilisi sağ bek rotasyonu çok çok yetersiz. Şampiyonlar liginde olmaz çok daha ağır rotasyona gireceğiz mutlaka ligde güvenebileceğimiz bir sağ bek olmalı Beck'in partneri.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Defansa Badstuber olmazsa Pepe'yi istiyorum. Nefret ediyorum hatta iğreniyorum bu adamdan ama yinede istiyorum defansın ortasına.

Uruguaydan, Norveçten, Brezilyadan adı duyulmamış rasgele transferler istemiyorum artık.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2016, 18:25:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Defansa Badstuber olmazsa Pepe'yi istiyorum. Nefret ediyorum hatta iğreniyorum bu adamdan ama yinede istiyorum defansın ortasına.

Uruguaydan, Norveçten, Brezilyadan adı duyulmamış rasgele transferler istemiyorum artık.

Uruguay'dan Caceres, Brezilya'dan Dede ben hemen razıyım :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tosic stoper olarak 5 üzerine 2 yıldızsa sol bek olarak 1 yıldız. İsmail Tosic'ten daha iyi daha genç ve yerli, yani Tosic asla kalmamalı :D

İlla sözleşmesini tamamlayacaksa stoper olarak tamamlar o da 5. stoper. Beck - Serdar ikilisi sağ bek rotasyonu çok çok yetersiz. Şampiyonlar liginde olmaz çok daha ağır rotasyona gireceğiz mutlaka ligde güvenebileceğimiz bir sağ bek olmalı Beck'in partneri.

GG işi olsa harika olur.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."