Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7308822 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

dur yahu (sen gibi yazayım)
kimsenin kimseyi kırdığı yok Mehmet Ali bu forumda en beğendiğim genç arkadaşlarımdan tek kabahati ospina deyip duruyor  :D
bence de osmanlı konya gelen geçen koysun civcivlere de bu tff. ile zor.
kalan zor maçlarında sallapatinin dediği gibi hep ajanları var o takımlarda sadece osmanlı ve trabzon da yok...

takiliyorum yahu. bugun biraz stat basliginda aktifim, trollugum tuttu. dun yemin ediyorum uyuyamadim, stadin kenarlarindaki yariklar ayar etti beni, ustune bu saha mesafeleri falan. gece 4 gibi uyumusum sabah 7 zaten kalkiyorum. ustune juventusun stadina baktim 10 dakikalik video verdiler, herifler yapmis.

yok abi yok hakemler falan herifler senkronize gidiyor. bisesvar olayi irdelenmeli bisesvar vs. fb gibi bir video olsa varya, savcilar sikeden iceri atar.

Çevrimdışı tangaz

takiliyorum yahu. bugun biraz stat basliginda aktifim, trollugum tuttu. dun yemin ediyorum uyuyamadim, stadin kenarlarindaki yariklar ayar etti beni, ustune bu saha mesafeleri falan. gece 4 gibi uyumusum sabah 7 zaten kalkiyorum. ustune juventusun stadina baktim 10 dakikalik video verdiler, herifler yapmis.

yok abi yok hakemler falan herifler senkronize gidiyor. bisesvar olayi irdelenmeli bisesvar vs. fb gibi bir video olsa varya, savcilar sikeden iceri atar.

farkındayım son günlerde yapı denetime sarmış durumdasın  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

Kalan maçlarda;

Konyaspor-Fenerbahçe maçında Serkan Kırıntılı ve Aykut Kocaman

Başakşehir-Fenerbahçe maçında Volkan Babacan, Emre Belözoğlu ve Bekir İrtegün

Fenerbahçe-Mersin maçında Ümit Özat

Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçında Selçuk Şahin

oynayacakları ve oynatacakları futbol ile ilgili çok derin şüphem var.

Ayrıca önümüzdeki Kasımpaşa ve Bursaspor maçlarını alırsak seyir eyleyin Akhisar ve Sivasın bize karşı oynayacakları futbolu! Her türlü teşvik akar özellikle Akhisara!

Şenol Hocanın planını 8 de 8 e göre yapması şart. Hatta ve hatta bazı maçlarda  eksik kalabileceğimiz ihtimali üzerinebile planlama yapsın. Malum hakemler son haftalarda ayar çekmeye bayılır.

Özellikle hakem ve maç verme hususları mutlak surette gündemde tutulmalı, tutmalıyız.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı sallapati

aziz yıldırım 20 yıldır bu işin içinde... çoğu takımda köstebekleri var.. kalecidir , oyuncudur , teknik direktördür...

ben kadıköydeki fb maçını neden kazanmamız gerekiyor demiştim.. çünkü FB potada olduğu sürece işini bir şekilde götürür.. şansını son haftaya taşır...

bizim karavana atmamamız lazım.. 8 maç 24 puan...

neyseki bunu en iyibilen adam Şenol Güneş Türkiyede... adamın helal şampiyonluğu gaspedildi 17de 16 yapılarak...

Şenol Güneş olacakları öngörüyordur

Çevrimdışı mylife1903

farkındayım son günlerde yapı denetime sarmış durumdasın  :D

Ya sorma yapi denetiminden buraya biraz pesime takar getiririm dedim ama yok adamlar biletti,uclu biletti, merdiven boyasi

Çevrimdışı tangaz

aziz yıldırım 20 yıldır bu işin içinde... çoğu takımda köstebekleri var.. kalecidir , oyuncudur , teknik direktördür...

ben kadıköydeki fb maçını neden kazanmamız gerekiyor demiştim.. çünkü FB potada olduğu sürece işini bir şekilde götürür.. şansını son haftaya taşır...

bizim karavana atmamamız lazım.. 8 maç 24 puan...

neyseki bunu en iyibilen adam Şenol Güneş Türkiyede... adamın helal şampiyonluğu gaspedildi 17de 16 yapılarak...

Şenol Güneş olacakları öngörüyordur

azizenin ömer güvençle konuşmasını gördüm geçenlerde cincon maçı öncesi maç kadrosu taktik vbvb soruyordu o da tamam başkanım aynı numaradan mı döneyim size diyordu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Ya sorma yapi denetiminden buraya biraz pesime takar getiririm dedim ama yok adamlar biletti,uclu biletti, merdiven boyasi

farkındayım üstad, boşverin stadı şampiyonluğa odaklanın mesajı vermeye çalışıyorsun ama nafile şimdilik sanırım stadyum bitince bu sayfaya kaymalar olacaktır...

Çevrimdışı murat baltacı

Derbi tarihi yine fenerin işine geldi snajderin olmaması çok önemli geçen seneki derbiyi tek başına aldı adam. Benim anlamadığım konu derbinin ertelenmesi zaten fenere yaradı hem fizik hem pisikolojik olarak yorgundular şimdi tarih belirlenirken niye hak talep ediyolar fb 6 nisan istemiş gs 28 nisan istemiş federasyonda orta yolu bulmuş. gs başkanı adam olsa ben ertelemeden mağdur oldum rakibim yorgundu önemli oyuncularım oynayacaktı şimdi sakatlar 28 nisanda oynanmalı der konuyu kapatırdım.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı zekotha

Derbi tarihi yine fenerin işine geldi snajderin olmaması çok önemli geçen seneki derbiyi tek başına aldı adam. Benim anlamadığım konu derbinin ertelenmesi zaten fenere yaradı hem fizik hem pisikolojik olarak yorgundular şimdi tarih belirlenirken niye hak talep ediyolar fb 6 nisan istemiş gs 28 nisan istemiş federasyonda orta yolu bulmuş. gs başkanı adam olsa ben ertelemeden mağdur oldum rakibim yorgundu önemli oyuncularım oynayacaktı şimdi sakatlar 28 nisanda oynanmalı der konuyu kapatırdım.

Sneijder sakatlanmışken göz göre göre onun iyileşmesini bekleyecek tarihe koymak da hatalı olacaktı. Erteleme maç dediğin olabilecek en yakın tarihte oynanır zaten ve Konyaspor deplasmanı sonrası oynayacak fener. Ben o kadar yadırgamadım hatta iyi bile

Çevrimdışı sallapati

abi gelmiyor adamlar.. ben kaç kez soyledim... eksen kayması yaşadı taraftar  :D

Çevrimdışı tangaz

bizim kıllandığımız noktada işte bu, cinconun itaatkar tavrı. acaba gizli bir antlaşma mı var?

Çevrimdışı tangaz

abi gelmiyor adamlar.. ben kaç kez soyledim... eksen kayması yaşadı taraftar  :D

yapı denetim bugün yoğun şekilde halatlar skorboardu taşır mı taşımaz mı die sorguluyor :D
2500 tonluk bir çatıyı kaldıran halatlar o yükün minimum 3-5 katını taşıyacak mukavemettedir... skorboard = devede tüy...
neyse konu dışı yapmayayım  :evillol:

Çevrimdışı sallapati

stat başlığında futbol konuşan çok oluyordu da.. futbol başlığında stat konuşarak bir ilke imza attın @tangaz      :D :D

Çevrimdışı tangaz

stat başlığında futbol konuşan çok oluyordu da.. futbol başlığında stat konuşarak bir ilke imza attın @tangaz      :D :D

ara sıra orada da yazıyorum bildiğimiz bir şey olursa ya da küçük bir espri gibi :) @sallapati

Çevrimdışı murat baltacı

Sneijder sakatlanmışken göz göre göre onun iyileşmesini bekleyecek tarihe koymak da hatalı olacaktı. Erteleme maç dediğin olabilecek en yakın tarihte oynanır zaten ve Konyaspor deplasmanı sonrası oynayacak fener. Ben o kadar yadırgamadım hatta iyi bile
Kardeşim o zaman niye sekiz gün bekliyosun bir iki gün içinde görüş külüplerle netleştir tarihi milli maçların oynanacağı sakatlıkların olacağı belli değilmi. mesela fenerden topal üç hafta sakatlansa yine 13 nisanda oynanırmıydı derbi. fb hem ertelemede avantaj sağladı hemde sonrasında rakibin en önemli oyuncusu sakatlandı ikinci avantajı sağladı gs de kuzu kuzu kabul etti tarihi akıl mantık almıyo.

Ama bana öyle geliyoki snajder ne yapar ne eder o derbide oynar fenere takar.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

Ya stad basliginda necmi abi bir karinca incelemesi yapti benim yuzumde hala gulucukler. Kacirmayin derim.

Simdi ledler takiliyor beton gozukecekmis orada, onu hallediyor bizim ekip.
Sizin saatlerde sabah erkenden kanadali arkadasla daldik oraya bu kapasite meselesine gene olmadi. Hollandadan bir arkadas destekledi ama yok razi edemedim koltuksuz tribune. Bizim taraftar cok emin federasyon izin vermez diyor.

Bu federasyon falan cok psikolojimizi bozmus bizim. Bu sene sampiyonlugu elimizden alirlarsa o stat dolmaz arkadas.

Direkt lobi faliyetlerine baslamamiz lazim.

Benim anlamadigim simdi bu mustafa pektemek besiktas a.s. Nin calisani degil mi? Gorev degisikligi yapilsin besiktas insaat a.s. Ye uzman olarak verelim lcd panelleri taksin aldigi paranin hakkini versin.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu seneki şampiyonluk bir şampiyonluktan çok daha fazlası hem statsız hem bir sürü ekonomik sıkıntılarla boğuşurken şampiyon olursak önümüzdeki yıllarda çok şey değişir :)

Çevrimdışı sallapati

dikkat çekmek için sayaç mı koysak?

şampiyonluğa 54 gün

Çevrimdışı Türkay

Caner Topal Gökhan olayı ne kadar ciddi abi bilgin var mı? @Çağrı
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

Ya stad basliginda necmi abi bir karinca incelemesi yapti benim yuzumde hala gulucukler. Kacirmayin derim.

Simdi ledler takiliyor beton gozukecekmis orada, onu hallediyor bizim ekip.
Sizin saatlerde sabah erkenden kanadali arkadasla daldik oraya bu kapasite meselesine gene olmadi. Hollandadan bir arkadas destekledi ama yok razi edemedim koltuksuz tribune. Bizim taraftar cok emin federasyon izin vermez diyor.

Bu federasyon falan cok psikolojimizi bozmus bizim. Bu sene sampiyonlugu elimizden alirlarsa o stat dolmaz arkadas.

Direkt lobi faliyetlerine baslamamiz lazim.

Benim anlamadigim simdi bu mustafa pektemek besiktas a.s. Nin calisani degil mi? Gorev degisikligi yapilsin besiktas insaat a.s. Ye uzman olarak verelim lcd panelleri taksin aldigi paranin hakkini versin.

maasının hakkını vermesi  için 7gün 24 saat çalışması lazım öyle mühendis falanda değil en agır en pis işlere verilmesini talep ediyorumm
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mylife1903

bu seneki şampiyonluk bir şampiyonluktan çok daha fazla hem statsız hem bir sürü ekonomik sıkıntılarla boğuşurken şampiyon olursak önümüzdeki yıllarda çok şey değişir :)
Insallah mehmet ali ama benim bu duzenin degisecegine umudum yok o yuzden yurtdisinda yasiyorum.

Seninle bu ayni dusunceleri paylastigimda yil 2003tu yeni sampiyon olmustuk. Gazeteler traj rekoru kirmisti. Takim canavar gibiydi lucescunun gozlerinin ici parliyordu. Ayni konusmayi o zamanlar simdiki ben yasinda olan bir abimle yapmistim bende senin yaslardaydim herhalde. Dedim ki bak abi bu sene isi bitirdik mi makas kapanmaya baslar, lucescu en gec 3 seneye uefa kupasini alir ve yurur gideriz. Aldigim cevap suydu "yok yavrum, izin vermezler besiktasin basarisi cogu kisiye batiyor" ve samsun faciasi geldi.
O zamanlar fb tribunleri adam gibi adam rte pankartlari falan acip siyasete girmeye baslamisti, sonra gs bu yolun yolcusu oldu. Carsi icinden arkadaslar pankartla falan romantik cevaplar vermeye calisti ama nafile. Sebebini anlayamadigim pislikler var. batiyoruz birilerine

Çevrimdışı tangaz

bu seneki şampiyonluk bir şampiyonluktan çok daha fazlası hem statsız hem bir sürü ekonomik sıkıntılarla boğuşurken şampiyon olursak önümüzdeki yıllarda çok şey değişir :)

doğru kulüp yapılanması ile evet mümkün yoksa lobi falan yapamayız...

Çevrimdışı ozan062

beşiktaş yönetimini bombalarım

3+1 gökhan la anlaşmak nedir??? 35 yasına kadar ne yapayım ben bu çirkef takımın oyuncusunu?? ben onun formasını kanırta kanırta yediririm laynnnn :akuma: :akuma:

ben napayım topal denen ahlaksız adamı?? dembaba yaptıklarını unutmadım,,,

beni o çirkefliğiyle bütün maçta kendisine ve takımına sövdürten caner denen adamı ben takımda ne yapayım

kısacası o takımdan gelecek hiçbir oyuncuya olumlu değilim gelirse takıma ürün destegi olarak sıfır sayıylada 0 destegim olur....

tabiki protesto ve yorum bombardımanımda cabası,, bıktırana kadar...

üzülerek söyleyim onların gelmesine olumlu bakan yorum yapan arkadaslarımı burada engellicem çnk hakikaten cok hassas oldugum bir noktadır ismi önemli değil kim buna olumluysa engeli yer...

ciddi olarak bu konuda kendimce yaptırımım budur:((
[ Son Düzenleme: 28 Mart 2016, 15:36:48 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı baro19

Oğuzhan Özyakup hakkında da algı operasyonu yapmaya başladılar ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Caner Topal Gökhan olayı ne kadar ciddi abi bilgin var mı? @Çağrı
bana göre en ciddi gönül gibi duruyor, canerin karakteri düzgün olsa uçurur bizde ismail yerine canerin oynadığını düşünsene

Insallah mehmet ali ama benim bu duzenin degisecegine umudum yok o yuzden yurtdisinda yasiyorum.

Seninle bu ayni dusunceleri paylastigimda yil 2003tu yeni sampiyon olmustuk. Gazeteler traj rekoru kirmisti. Takim canavar gibiydi lucescunun gozlerinin ici parliyordu. Ayni konusmayi o zamanlar simdiki ben yasinda olan bir abimle yapmistim bende senin yaslardaydim herhalde. Dedim ki bak abi bu sene isi bitirdik mi makas kapanmaya baslar, lucescu en gec 3 seneye uefa kupasini alir ve yurur gideriz. Aldigim cevap suydu "yok yavrum, izin vermezler besiktasin basarisi cogu kisiye batiyor" ve samsun faciasi geldi.
O zamanlar fb tribunleri adam gibi adam rte pankartlari falan acip siyasete girmeye baslamisti, sonra gs bu yolun yolcusu oldu. Carsi icinden arkadaslar pankartla falan romantik cevaplar vermeye calisti ama nafile. Sebebini anlayamadigim pislikler var. batiyoruz birilerine

dediklerine katılmakla beraber en büyük sorun yıldırım Demirören ve onun gibilerden geldi bize abi büyük kazık attılar 10 senede camia zor topladı kendini yönetimsel anlamda kötü şeyler olmazsa 10 senede en az 3 4 tane şampiyonluk alırız önemli olan bence iyi yönetilmek gerisi illaki gelecektir siyaset yapmak istemem ama bu iktidarın bizim camiamızı hiç sevmediğini düşünüyorum önümüzdeki yıllarda iktidar da değişir ise bizim camianın daha çok işine gelecektir.
[ Son Düzenleme: 28 Mart 2016, 18:02:55 Mehmet Ali C. ]