Sizin başkanda ayıp etmeye başladı. Durup dururken Galatasaray'a laf sokuyor. Yanlış anlamayın kötü niyetle söylemiyorum ama bizim başkanlar durup dururken laf sokuyor mu? Dursun'u sevmem ama adam hiç kimseye laf falan atmıyor. Fikret başkanında bu hareketleri ile anca antipatik olur zamanla.
Koskoca camiayı temsil ediyorsan ona göre hareket etmeli insanlar. Galatasaray Arena'yı yaptırırken işçilere para ödemiyordu ama biz ödedik gibi laflar çok gereksiz laflar...
Sizi bilemem ama ben şahsen yakıştıramadım. Beşiktaş veya Galatasaray meselesi değil. Aynısını bizim başkan deseydi yinede eleştirirdim. Üslup olarak etik değil maalesef...
iyide neden üstünüze alınıyorsunuz tokinin yaptığı bir stad para ödenmediyse ödemeyen devlet.
devlet yaptığı stadda para ödemediği için emekçi yolu kesiyorsa Başkan elbette biz bunları yaşamadan bu stadı bitirdik diye övünecek.
Bundan daha doğal ne varki diğer taraftan trabzona yapılan stada bakalım devlet yapıyor bütün imkanlar ellerinde
ve temeli aynı ayda bizden önce atıldı Biz bitirdik onların daha kabada Bırakta başkan bu kadar övünsün.
gs yi yermek için söylemiyorum ama böyle bir projenin altından bir kulüp kalkıyorsa bu büyük işdir.
Her türlü gururda hakkıdır. Mesela o kadar saha sorunu çektiğiniz halde bir hibrit bile yapamıyorsunuz.
bunlarda gerçekler. birde daha yeni sizin Başkan çıkıp bizim Fedayla dalga geçmedimi biz feda yapmayız diyen benmiydim
Biz bir sene feda dedik kendi stadımızı yaptık sizin Başkan daha fedanın anlamını çözememiş bunu bileklik satıp
para toplamakla bir sanıyor.
@lonewolf1905