Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303711 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Yahu Fikret Orman bi yandan, çArşı bir yandan..

Sosyal medyada konuşulan tek şey bilet fiyatı, kombineler, 3bilet vs vs...

Bir sonraki maçımızı Kasımpaşayı düşünen yok!! Bu nedir ya?

Bilet bizi şampiyon yapmaz, maçları kazanmamız lazım odaklanmamız lazım bizi bölmelerine izin vermemeliyiz!
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Fikret Orman birazda stadın bitmesinin verdiği güvenle, saldırganlaşmaz umarım..

Takım çok iyi, stad desen dünya markası, Başkan ve yönetim desen takımı maddi olarak iyi yerlere getiriyor, Şenol Hoca gibi biri takımın başında...

Sakin olalım biraz ve 3 sene kupalara ambargo koyalım!

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Milli takımda 2 tane tüysüz elf tespit ettim :lol:

Bu arada bizimkiler arkayı 6'lamışlar :naughty: :naughty:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı amed.yasa

ince görmüşsün  :icool:
' Ne kadar azsan, yaşamını ne kadar az görkemli kurmuşsan o kadar çoksun demektir ve görkemli yaşamın da o denli büyüktür. '  Karl MARX

Çevrimdışı sallapati

yalnız bir ince de ben yakaladım burda... Olcay ın yanında CAner , CEnk in yanında Topal oturuyor.. arkalarında da Gökan Gönül...

acaba diyorum  :D :D

Çağlar Söyüncü, Güliz Ayla diye bi şarkıcı var ona benzemiyo mu ya aynısı resmen :lol: :lol:

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı amed.yasa

yalnız bir ince de ben yakaladım burda... Olcay ın yanında CAner , CEnk in yanında Topal oturuyor.. arkalarında da Gökan Gönül...

acaba diyorum  :D :D

aynı inceden bahsediyoruz  :eyes
' Ne kadar azsan, yaşamını ne kadar az görkemli kurmuşsan o kadar çoksun demektir ve görkemli yaşamın da o denli büyüktür. '  Karl MARX

Sene sonu Emre Mor için bize 5 milyon çekmezlerse iyi..

Çocuk çılgın.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı amed.yasa

Çocuk çılgın.

Ne kadar güvenilir bilemem ama Ali Ece Ntvspor'da Beşiktaş'ın Emre Mor ile ilgilendiğini hatta kulübüne teklif yaptığını söylemişti 1-2 ay önce. Teklife nasıl bir cevap verildi acaba?

Ne kadar güvenilir bilemem ama Ali Ece Ntvspor'da Beşiktaş'ın Emre Mor ile ilgilendiğini hatta kulübüne teklif yaptığını söylemişti 1-2 ay önce. Teklife nasıl bir cevap verildi acaba?

Evet teklif olayını bende duydum..

Ama işte bu çocuk bize yar olur mu o sıkıntı :D

-Mustafa Kemal Atatürk

Çağlar, Ndiaye, Ben Arfa, Emre Mor..  Duruma göre Caner, Topal, G.Gönül.. bunlar herkesin duyup bildiği isimler. Bakalım hangilerini takıma kazandırabilicez?

Bu arada Milo ve Pedro'yu da satabiliriz umarım.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı amed.yasa

Çağlar, Ndiaye, Ben Arfa, Emre Mor..  Duruma göre Caner, Topal, G.Gönül.. bunlar herkesin duyup bildiği isimler. Bakalım hangilerini takıma kazandırabilicez?

Bence Çağlar, Ndiaye ve Ben Arfa'nın olma olasılığı diğerlerine göre oldukça yüksek. Ancak Çağlar'ın yanında Rhodolfo'nun yaşından ve vücut yapısından dolayı tam randımanlı dönemeyeceğini de hesaba katarak iyi bir savunma lideri de bulmalıyız. Bu oyuncu kim olur???

Çevrimiçi murat baltacı

Bu sene Şampiyonluğu verirsek kendi elimizle veririz. Geçen senede kendi elimizle verdik ama bu sene artılarımız çok mutlaka şampiyon olmalıyız.

fenerin bi yumrukluk canı kaldı gs bunlara çaksaydı çoktan dağılmışlardı azizin çevirdiği oyunlar gün yüzüne çıktı terranao gitti perreira söylenmeye başladı sezon sonu şampiyon olasada gidecek olmasada böyle bi durumda feneri alt edemezsek boşuna stad falan yapmayalım.

iki takım şampiyonlukta çekişiyo birine bakıyosun havaya girmiş oyuncusuyla taraftarıyla yönetimiyle stadıyla gümbür gümbür geliyo diğerine bakıyosun pislikleri halının altına süpürüyo bi kişi hüküm sürüyo dağıldı dağılacaklar.
Aziz bi kumar oynadı tutmadı hem yolladığı oyuncular hem aldığı oyuncular verilen onca para ortaya çıkan malzeme sonuçta kumarı kaybetti kendiside farkında sağa sola saldırıyo hakemlerle gidebildiği yere kadar gidecek biz dağılmayalım birbirimize vurmayalım her türlü ŞAMPİYONUZ.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi murat baltacı

Ben arfa,caner,ndiaye bize çok güç katar. Çağlarda uygun fiyata alınırsa iyi yatırım olur. Artı olarak Defansa A kalite bi stoper alınmalı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Necmi

Sizin başkanda ayıp etmeye başladı. Durup dururken Galatasaray'a laf sokuyor. Yanlış anlamayın kötü niyetle söylemiyorum ama bizim başkanlar durup dururken laf sokuyor mu? Dursun'u sevmem ama adam hiç kimseye laf falan atmıyor. Fikret başkanında bu hareketleri ile anca antipatik olur zamanla.

Koskoca camiayı temsil ediyorsan ona göre hareket etmeli insanlar. Galatasaray Arena'yı yaptırırken işçilere para ödemiyordu ama biz ödedik gibi laflar çok gereksiz laflar...

Sizi bilemem ama ben şahsen yakıştıramadım. Beşiktaş veya Galatasaray meselesi değil. Aynısını bizim başkan deseydi yinede eleştirirdim. Üslup olarak etik değil maalesef...

iyide neden üstünüze alınıyorsunuz tokinin yaptığı bir stad para ödenmediyse ödemeyen devlet.
devlet yaptığı stadda para ödemediği için emekçi yolu kesiyorsa Başkan elbette biz bunları yaşamadan bu stadı bitirdik diye övünecek.
Bundan daha doğal ne varki diğer taraftan trabzona yapılan stada bakalım devlet yapıyor bütün imkanlar ellerinde
ve temeli aynı ayda bizden önce atıldı Biz bitirdik onların daha kabada Bırakta başkan bu kadar övünsün.
gs yi yermek için söylemiyorum ama böyle bir projenin altından bir kulüp kalkıyorsa bu büyük işdir.
Her türlü gururda hakkıdır. Mesela o kadar saha sorunu çektiğiniz halde bir hibrit bile yapamıyorsunuz.
bunlarda gerçekler. birde daha yeni sizin Başkan çıkıp bizim Fedayla dalga geçmedimi biz feda yapmayız diyen benmiydim
Biz bir sene feda dedik kendi stadımızı yaptık sizin Başkan daha fedanın anlamını çözememiş bunu bileklik satıp
para toplamakla bir sanıyor. @lonewolf1905

Çevrimdışı firewater

Basın hemen nasıl korkuyor. Tüm fener yandaşları başkanı eleştiriyorsa başkan doğru yolda demektir.

Tek maçlık bileti bile taraftara kulak vermesinin en büyük göstergesidir.

Gerikalan tüm açıklamaları çok ama çok doğru.

Şuan radyo spor da Barış Ertül denen fanatik bas bas bağırıyor Fikret Orman hakkında. Neymiş 2. aziz geliyormuş da falan filan.

Çevrimdışı firewater

iyide neden üstünüze alınıyorsunuz tokinin yaptığı bir stad para ödenmediyse ödemeyen devlet.
devlet yaptığı stadda para ödemediği için emekçi yolu kesiyorsa Başkan elbette biz bunları yaşamadan bu stadı bitirdik diye övünecek.
Bundan daha doğal ne varki diğer taraftan trabzona yapılan stada bakalım devlet yapıyor bütün imkanlar ellerinde
ve temeli aynı ayda bizden önce atıldı Biz bitirdik onların daha kabada Bırakta başkan bu kadar övünsün.
gs yi yermek için söylemiyorum ama böyle bir projenin altından bir kulüp kalkıyorsa bu büyük işdir.
Her türlü gururda hakkıdır. Mesela o kadar saha sorunu çektiğiniz halde bir hibrit bile yapamıyorsunuz.
bunlarda gerçekler. birde daha yeni sizin Başkan çıkıp bizim Fedayla dalga geçmedimi biz feda yapmayız diyen benmiydim
Biz bir sene feda dedik kendi stadımızı yaptık sizin Başkan daha fedanın anlamını çözememiş bunu bileklik satıp

İşte bu yüzden tırsmaya başladılar bizden Necmi Abi :)

Başkasının başkanı en ağır şekilde konuşur bizimki konuşunca kendi taraftar gurubumuz bile eleştirir.

Medyadaki renklilerin kıvrandığını gördükce zevk alıyorum ben ne yalan söyleyeyim.

Bu sert uslubunu stad içindeki yer problemlerinde de devam ettirir inşallah.

O zaman Galatasaray değil tokinin işçileri yolu kesti diyecekti. Benim haddime değil Beşiktaş forumunda bir koca Beşiktaş camiasının başkanını eleştirmek ama gerçekten isteseydi başka şekilde söylenebilirdi. Ayrıca bizim başkanın biz feda demeyiz derken herhangi bir Beşiktaş'a art niyeti olduğunu düşünmüyorum. Muhabir sizde feda diyecekmisiniz diye sormasaydı muhtemelen feda lafı bile gündeme gelmeyecekti.

Dediğim gibi olaya tarafsız olarak bakıyorum ve camianın başkanları söyledikleri sözleri iyice süzmeli. Bu tüm camialar için geçerli

Ayrıca tabiki övünecek ama övünürken biraz azda olsa yoklamış
[ Son Düzenleme: 28 Mart 2016, 09:46:28 lonewolf1905 ]

Çevrimdışı Necmi

O zaman Galatasaray değil tokinin işçileri yolu kesti diyecekti. Benim haddime değil Beşiktaş forumunda bir koca Beşiktaş camiasının başkanını eleştirmek ama gerçekten isteseydi başka şekilde söylenebilirdi. Ayrıca bizim başkanın biz feda demeyiz derken herhangi bir Beşiktaş'a art niyeti olduğunu düşünmüyorum. Muhabir sizde feda diyecekmisiniz diye sormasaydı muhtemelen feda lafı bile gündeme gelmeyecekti.

Dediğim gibi olaya tarafsız olarak bakıyorum ve camianın başkanları söyledikleri sözleri iyice süzmeli. Bu tüm camialar için geçerli

Ayrıca tabiki övünecek ama övünürken biraz azda olsa yoklamış

yoo bencede Başkan olan bir şeyi dile getirmiş art niyet yoktur. :)
toki stadı dese durum daha sıkıntılı olurdu şu an gs nin stadı olduğuna göre gs stadı demiştir.
yoksa o stadı gs nin yapmadığını herkes biliyor neden yapmadığı bir şeyden lafı üzerine alsınlarki.

Çevrimdışı yigitcan1903

Sizin başkanda ayıp etmeye başladı. Durup dururken Galatasaray'a laf sokuyor. Yanlış anlamayın kötü niyetle söylemiyorum ama bizim başkanlar durup dururken laf sokuyor mu? Dursun'u sevmem ama adam hiç kimseye laf falan atmıyor. Fikret başkanında bu hareketleri ile anca antipatik olur zamanla.

Koskoca camiayı temsil ediyorsan ona göre hareket etmeli insanlar. Galatasaray Arena'yı yaptırırken işçilere para ödemiyordu ama biz ödedik gibi laflar çok gereksiz laflar...

Sizi bilemem ama ben şahsen yakıştıramadım. Beşiktaş veya Galatasaray meselesi değil. Aynısını bizim başkan deseydi yinede eleştirirdim. Üslup olarak etik değil maalesef...

"Feda demeyeceğiz"
"8-10 yemedik"
Dursun Özbek dedi bunları
Ben de Fikret Orman'ın herhangi bir kulüp hakkında konuşmasını istemem orası ayrı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çocuk çılgın.
alamayız  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

rivayı satmadan kurtulun da görelim  :evillol: önümüzdeki 3 4 senede ilk 2'ye girmeniz çok zor @lonewolf1905 kötü günlere alışın  :)

Çevrimdışı sallapati

Baskan biraz rahatlayip keyfini cikarsa iyi olacak.. Bosyere polemige girip yipratiyor kendini..  Tv kameralarindan uzak durup arka planda sampiyonluk icin lobi yapmasi daha faydali olur.. Kasimpasa macina odaklanmamiz lazim.. Mesela carsamba hakem aciklanacak..yeni bir tolga ozkalfa ya da palabiyik faciasi yasamayalim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Sineydir yok fb macinda.. Artik kimseye guvenmememiz lazim.. Kendi ipimizi kendimiz kesecegiz... Puan farki 1... 8de 8.. 24 puana odaklanalim.. Stat mtat derken sampiyonluk ucmasin....

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi