Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7308736 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı sallapati

ben gs.ye asla güvenmem zaten fb ve gs büzüktaşlardır sözde kavgalarla vb gündem yaratıp nemalanma da üstlerine yoktur. bknz. şike sonrası süreçte kazanılan 3 gs şampiyonluğu...

41 yaşındayım 82 senesinden beri büyük bir aşkla takımıma bağlıyım. bizim çalınan 10 şampiyonluğumuz var bu süreçte bunun 2sini fb çaldıysa 8ini gs çalmıştır!!!

gs her zaman güce tapmıştır.. avantasını kaptığı sürece haksızlığa ses çıkarmaz... GSnin en ufak hakkını yemeye kalk ortalığı yangın yerine çevirir.

Çevrimdışı mylife1903

ben gs.ye asla güvenmem zaten fb ve gs büzüktaşlardır sözde kavgalarla vb gündem yaratıp nemalanma da üstlerine yoktur. bknz. şike sonrası süreçte kazanılan 3 gs şampiyonluğu...

41 yaşındayım 82 senesinden beri büyük bir aşkla takımıma bağlıyım. bizim çalınan 10 şampiyonluğumuz var bu süreçte bunun 2sini fb çaldıysa 8ini gs çalmıştır!!!
Sadece bizden degil eskisehirspordan da arada kaynattilar bir sampiyonluk

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu kadar komplo kurmaya gerek yok
Çık al maçlarını bitir işi
Gereksiz stres

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

benim bu süreçte en güvendiğim kişi azize, adam bildiğin salak ayağına sıkmayı sevenlerden  :D :D
güvenemediğim kişi ise Fikret Orman, kriz yönetimi bilgi ve becerisi maalesef sıfır. bknz. son günlerde ki açıklamalar yaşananlar...
kesinlikle abi ne gerek var böyle polemiklere girmeden şampiyonluğu düşünmeliydi.

Çevrimdışı aşığımsana

Biz ŞEREFİMİZle oynayıp HAKKIMIZla kazanalım derken adamlar her yerden bir oyun bir düzenbazlık çıkarıyor. Haram zıkkım olsun. :s20:
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

kesinlikle abi ne gerek var böyle polemiklere girmeden şampiyonluğu düşünmeliydi.

birleştirici olmalıydı. mesela ben olsam Töre konusunda çıkar derdim ki "evet biz gönderdik e.karanlık da iyi bir doktordur biz o nedenle çalıştırmıştık daha iyisini bulduk değiştirdik" sonra töre dönünce kapalı kapılar ardında dilediğini söyle. bilet konusunda geri adım atacak tepki çekecek eylem yapmadan al tedbirini tek maç 150 tl 3 maç kombine 300 tl dersin olur biterdi. sonra gomez konusu adam alman milli takımını sakatlık olmazsa garantilemiş durumda çıkıp diyorki Ba gitti Gomez geldi giderse dert değil daha iyisini alırız vbvb. bunu okuyan Gomez Löw ile görüşse kalan maçlarda fitness yapıcam hedefim turnuva derse bunun sorumlusu Sayın Orman'dır. öyle çok hata yaptı ki 19marttan bu yana şu 10 günlük süreçte. bildiğin güç zehirlenmesi yaşıyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

azize 4. yıldızı takmadan kesinlikle koltuktan inmez

Çevrimdışı tangaz

azize 4. yıldızı takmadan kesinlikle koltuktan inmez

desene en az 5 sena daha azize civcivlerin başkanı  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sallapati

birleştirici olmalıydı. mesela ben olsam Töre konusunda çıkar derdim ki "evet biz gönderdik e.karanlık da iyi bir doktordur biz o nedenle çalıştırmıştık daha iyisini bulduk değiştirdik" sonra töre dönünce kapalı kapılar ardında dilediğini söyle. bilet konusunda geri adım atacak tepki çekecek eylem yapmadan al tedbirini tek maç 150 tl 3 maç kombine 300 tl dersin olur biterdi. sonra gomez konusu adam alman milli takımını sakatlık olmazsa garantilemiş durumda çıkıp diyorki Ba gitti Gomez geldi giderse dert değil daha iyisini alırız vbvb. bunu okuyan Gomez Löw ile görüşse kalan maçlarda fitness yapıcam hedefim turnuva derse bunun sorumlusu Sayın Orman'dır. öyle çok hata yaptı ki 19marttan bu yana şu 10 günlük süreçte. bildiğin güç zehirlenmesi yaşıyor...

katılıyorum.. lambur lumbur sonuçlarını düşünmeden konuşuyor... her zaman dereyi görmeden paçayı sıvama huyu var...
mesela trtdeki roportajında laf arasında "stat bitti , takım şampiyon" dedi... yani bilinçaltı onu yanıltıyor.. erkenden konuşuyor.. dikkat etmesi lazım..
brugge maçında havalara uçmuştu.. ders çıkarmamış o olaydan...

Çevrimdışı mylife1903

superstar oldu baskan, tukenmislik sendormu mudur nedir bir sacmalik cikardilar ya ondan olmus bence.

tutsun biri kolundan icmeye gotursun adami, efkar dagitsin, sinirini bosaltsin yoksa birilerine kafa goz girecek. ayrica konusmalarini da hic begenmiyorum konusmayip yazili aciklama yapsa daha iyi.

vodafone toplantisinda da burnunu cekip durdu.

Çevrimdışı Tolga

Konya maçı Fb'nin en yıpratıcı maçı olacak ondan sonra Gs ile oynayacak olması onlar için iyi değil. Tabi Sneijder ve Hakan Balta yokken pek birşey beklememk lazım da neyse.

Herkes Konya yatar diye düşünüyor da geçen sene iddiası olmamasına rağmen 1-1 berabere kalmışlardı. Yine Fb'ye çelme takacaklarına inanıyorum.

Tabi biz yine kendi işimize bakıp tüm maçları almaya çalışmalıyız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Konya maçı Fb'nin en yıpratıcı maçı olacak ondan sonra Gs ile oynayacak olması onlar için iyi değil. Tabi Sneijder ve Hakan Balta yokken pek birşey beklememk lazım da neyse.

Herkes Konya yatar diye düşünüyor da geçen sene iddiası olmamasına rağmen 1-1 berabere kalmışlardı. Yine Fb'ye çelme takacaklarına inanıyorum.

geçen sene fb.nin de bir iddiası yoktu...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aynen konya yatmaz aykutla azizin arası da iyi değil zorlayacaklardır feneri ama en yıpratıcı maçı olmaz osmanlı feneri ciddi şekilde hırpalayacaktır beraberlik olabilir hatta yenebilirler kalecileri saçma sapan bir top içeri almaz ise  :)

Çevrimdışı tangaz

aynen konya yatmaz aykutla azizin arası da iyi değil zorlayacaklardır feneri ama en yıpratıcı maçı olmaz osmanlı feneri ciddi şekilde hırpalayacaktır beraberlik olabilir hatta yenebilirler kalecileri saçma sapan bir top içeri almaz ise  :)

duygusal bakıyorsunuz olaya aykutla azizin arasının iyi olmadığını da nereden çıkardınız? aykutu o takıma hoca yapan azizdir aykutta biat kültürünün önemli kölelerindendir. yarın bir gün tekrar fb.nin başına geçme hayalini bitirmek istemeyecektir. feneri yenerse tekrar o kapıdan giremez... tüm fenerliler günü geldiğinde yatarlar. NET!

Çevrimdışı sallapati

aykutu geç.. kaleciye bak... rizespor ve ankaragücündeyken fbden yediği golleri izleyin

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

duygusal bakıyorsunuz olaya aykutla azizin arasının iyi olmadığını da nereden çıkardınız? aykutu o takıma hoca yapan azizdir aykutta biat kültürünün önemli kölelerindendir. yarın bir gün tekrar fb.nin başına geçme hayalini bitirmek istemeyecektir. feneri yenerse tekrar o kapıdan giremez... tüm fenerliler günü geldiğinde yatarlar. NET!
abi aykutla anlaşamadılar istifa etti gitti adam iyi olmadığını düşünüyorum aralarının ki aziz yıldırım zaten 1 2 seneye bırakmak zorunda kalacak bizim şampiyonluklarımızı engelleyemeyince   :icool: ayrıca konyadan ziyade ben osmanlının daha çok hırpalayacağını düşünüyorum

Çevrimdışı mylife1903

arkadaslar fb iki de kupa maci oynayacak konyaspor ile o maclarin tarihleri belli oldu mu?

Çevrimdışı Scout

Fikret Ormana Dua Edeceklerine Şunların Yazdıklarına Bak Bunlar Daha Akıllanmamış İnşallah Gelecek Seçimde Yıldırım Demirören Gibi Bir Şahsiyet Kazanırda Fikret Ormanın Arkasından Çok Ağlasınlar !

[ Son Düzenleme: 28 Mart 2016, 13:08:24 Scout ]
Pika Pika

Çevrimdışı Tolga

geçen sene fb.nin de bir iddiası yoktu...
Nasıl yoktu abi. Fb o maça çıkarken şampiyonluk yarışının içindeydi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

mehmet ali ve tangaz tamamdir yahu hem konya saplayacak hem de osmanli saplayacak.

bu noktada anlasalim. kirmayalim birbirimizi iki takim da vurup gecsin

yalniz osmanlisporun siyahi futbolcularina dikkat edilsin.
ilk yari basaksehir macinda siyahi futbolcu kirmizi kart gordu, kirmizi gorecegini belli etti ustelik, bagira cagira gordu kirmiziyi. simdi o futbolcu nerede? neden kacarak gitti turkiyeden?
Kayserispor macina bakin, kirmiziyi goren futbolcu hadi yakalandi gordu kirmiziyi aslinda kirmizilik hareketler yok, bilesik hareketler var hakem ile senkronize. gereksiz bir on alanda baski, 10m ileriden atilan bir tac, birazcik dokunma ve kirmizi. ama kayserispor macinda dikkat ceken siyahi oyuncu bonus kafa bisesvardi. adam resmen oynamadi o mac. Bisesvarin meneceri kimdir?

Çevrimdışı sallapati

mehmet ali ve tangaz tamamdir yahu hem konya saplayacak hem de osmanli saplayacak.

ilk yari basaksehir macinda siyahi futbolcu kirmizi kart gordu, kirmizi gorecegini belli etti ustelik, bagira cagira gordu kirmiziyi. simdi o futbolcu nerede? neden kacarak gitti turkiyeden?
Kayserispor macina bakin, kirmiziyi goren futbolcu hadi yakalandi gordu kirmiziyi aslinda kirmizilik hareketler yok, bilesik hareketler var hakem ile senkronize. gereksiz bir on alanda baski, 10m ileriden atilan bir tac, birazcik dokunma ve kirmizi. ama kayserispor macinda dikkat ceken siyahi oyuncu bonus kafa bisesvardi. adam resmen oynamadi o mac. Bisesvarin meneceri kimdir?

şike aleni yapılıyor artık.. fb 9da 9 yapacak gibi görünüyor.. bir tek trabzon yatmaz.. onların da gücü yetmez

Çevrimdışı tangaz

Nasıl yoktu abi. Fb o maça çıkarken şampiyonluk yarışının içindeydi :)

fb.nin geçen sene hiç iddiası olmadı yarış içinde göründü ikisi farklı şeyler :)

Çevrimdışı kyiv

Kalan maçlarda;

Konyaspor-Fenerbahçe maçında Serkan Kırıntılı ve Aykut Kocaman

Başakşehir-Fenerbahçe maçında Volkan Babacan, Emre Belözoğlu ve Bekir İrtegün

Fenerbahçe-Mersin maçında Ümit Özat

Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçında Selçuk Şahin

oynayacakları ve oynatacakları futbol ile ilgili çok derin şüphem var.

Ayrıca önümüzdeki Kasımpaşa ve Bursaspor maçlarını alırsak seyir eyleyin Akhisar ve Sivasın bize karşı oynayacakları futbolu! Her türlü teşvik akar özellikle Akhisara!

Şenol Hocanın planını 8 de 8 e göre yapması şart. Hatta ve hatta bazı maçlarda  eksik kalabileceğimiz ihtimali üzerinebile planlama yapsın. Malum hakemler son haftalarda ayar çekmeye bayılır.

Özellikle hakem ve maç verme hususları mutlak surette gündemde tutulmalı, tutmalıyız.

Çevrimdışı tangaz

dur yahu (sen gibi yazayım)
kimsenin kimseyi kırdığı yok Mehmet Ali bu forumda en beğendiğim genç arkadaşlarımdan tek kabahati ospina deyip duruyor  :D
bence de osmanlı konya gelen geçen koysun civcivlere de bu tff. ile zor.
kalan zor maçlarında sallapatinin dediği gibi hep ajanları var o takımlarda sadece osmanlı ve trabzon da yok...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Umarım son maça kalmaz şampiyonluk. Kalp malp dayanmaz düşününce bile fena oluyorum :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."