Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303598 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sineydir yok fb macinda.. Artik kimseye guvenmememiz lazim.. Kendi ipimizi kendimiz kesecegiz... Puan farki 1... 8de 8.. 24 puana odaklanalim.. Stat mtat derken sampiyonluk ucmasin....

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kesin yok mu daha tarih belirlenmedi  :) önümüzdeki 4 maçı da kazanırsak bu iş biter gibi osmanlı fenerden puan alacaktır eğer galibiyet alırsa bence bu iş biter

EssiLor

• Ziyaretçi

[ Son Düzenleme: 28 Mart 2016, 11:02:00 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı sallapati

GS FB maçı 28 nisanda
Oh be işte bu ulan işte bu
En çok bize yaradı bu
Şampiyon olacağız :)

ben çok yarayacağını düşünmüyorum.. FBnin yaşadığını yaşayabiliriz.. 4 puan ilüzyonu yaşayabiliriz.. adamlar 5 puan farkla antalyaya gitti... (aslında 1 puan geridelerdi- bizim 2 maç eksikti).. perera puan farkını 8 yapalım dedi.. futbolcular rehavete girdi.. 4-2 yenildiler antalyaya...

bizim oyuncular da fark 4 müş gibi çıkarsa facia olur... çünkü bizim 1 beraberlik hakkımız bile yok.. Şenol Hoca beyin yıkaması lazım Çarşamba gününden itibaren...

Çevrimdışı sallapati

neyseki güzel bir fikstür var.. 2 hafta üstüste pazartesi oynayacağız.. yani önden oynayan fb yenerse maçlara sadece 1 puan önde çıkacağız..

Çevrimdışı firewater

Derbi 13nisan. Tamda beklediğim tarih. sıkışık fikstür ve gs kopmadan oynanacak  :ishock: :ishock: :ishock:

EssiLor

• Ziyaretçi

A Spor derbi 28 nisanda dedi
Demirören 13 nisan dedi 13 nisanda Oynanacakmış
Çağrı kardeşim burdamı bilmiyorumda onun gözünü seveyim
Çok doğru bi söz söylemişti burda
Bu sene fb yi şampiyon yapacaklar seneyede stad var diye bizi şampiyon yapacaklar bu oyuna düşmeyeceğiz demişti
Gerçekten durum onu gösteriyor gizli güçler naptı etti derbiyi 13 nisana aldırttı
Çünkü Snejder ve Hakan balta ve Sabri sakat biliyorlar oynamamaları için gizli güçler ve Aziz işbirliğiyle 13 nisana aldırttılar
Oyunlar devam ediyor
[ Son Düzenleme: 28 Mart 2016, 11:20:26 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı sallapati

13 nisan açıklanmış @firewater  haklı ...

fbye kıyak geçilmiş gibi... 10 nisan konya -fb (kalede serkan kırıntılı var fb zorlanmaz)  17 nisan fb-mersin (ümit özat , wederson vs var fb zorlanmaz)

sneijder ve baltanın yetişme şansı da yok...

8 de 8 yapmalıyız

Çevrimdışı firewater

A Spor derbi 28 nisanda sesi
Demirören 13 nisan dedi 13 nisanda Oynanacakmış
Çağrı kardeşim burdamı bilmiyorumda onun gözünü seveyim
Çok doğru bi söz söylemişti burda
Binsene fb yi şampiyon yapacaklar seneyede stad var diye bizi şampiyon yapacaklar bu oyuna düşmeyeceğiz demişti
Gerçekten durum onu gösteriyor gizli güçler naptı etti derbiyi 13 nisana aldırttı
Çünkü Snejder ve Hakan balta ve Sabri sakat biliyorlar oynamamaları için gizli güçler ve Aziz işbirliğiyle 13 nisana aldırttılar
Oyunlar devam ediyor Çağrı kardeşim sen büyük adamsın
O sözlerin çok doğru.

Bence cok güzel olmuş. Osmanlı,Konya(D),gs(D),Mersin ard arda oynayacaklar. bunlar bu fikstürü puan kaybı olmadan kapayamazlar.

gs pafla oynasa iddiası olduktan sonra feneri zorlar.

Çevrimdışı sallapati

aziz yıldırım her zaman son anda yırtıyor zorluklardan bir şekilde...  braga yorgunu dağılacaktı takımı , ne yaptı ne etti erteletti derbiyi...

çok saçma bir olay da var bu arada

13 nisan gs-fb
15 nisan antalya-gs

bunu düzenlememişler.. saçmalığın daniskası

Çevrimdışı firewater

13 nisan açıklanmış @firewater  haklı ...

fbye kıyak geçilmiş gibi... 10 nisan konya -fb (kalede serkan kırıntılı var fb zorlanmaz)  17 nisan fb-mersin (ümit özat , wederson vs var fb zorlanmaz)

sneijder ve baltanın yetişme şansı da yok...

8 de 8 yapmalıyız

Fbye yatacak tek takım aslında takım değil adam var oda Emre B. denen pislik.

Aykut felan yatmaz 40bin konyalının önünde. Zaten osmanlıya puan bıraktıkları an konya dahada yaklasır fenere ouan olarak.

Değişik bir maç olabilir :) :) :)

Çevrimdışı sallapati

Bence cok güzel olmuş. Osmanlı,Konya(D),gs(D),Mersin ard arda oynayacaklar. bunlar bu fikstürü puan kaybı olmadan kapayamazlar.

gs pafla oynasa iddiası olduktan sonra feneri zorlar.

ben tam tersini düşünüyorum.. fbnin en kolay haftasına konmuş derbi...

konya fbye zorluk çıkarmaz.. kalede serkan kırıntılı gibi bir adam var.. (geçen sene fbye averaj lazım diye adam 5 tane gol yedi.. toptan elini çekti)

mersinin hocası Ümit Özat da zorlayamaz...

gsnin de eksikleri iyileşemeyecek..

zorlarsa sadece osmanlı zorlar fbyi.. (Orda da Melih Gökçek e emir gittiyse bir yerlerden orası da sakat)

velhasıl kelam tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız.. kazanacağız...

Çevrimdışı sallapati

TFF tam şeytan!!! 13 nisan gs-fb , 15 nisan antalya-gs ..

antalya -gs yi ertelememişler 2 gün sonraya..

28 nisana koymayarak GSnin istediğini yapmadılar.. GS şimdi Antalya maçına haklı olarak itiraz edecek.. onlar da pazara alacak... sonra GS ye şirin gözükecekler...

çakalllar sürüsü

Çevrimdışı firewater

@sallapati

Sende amma komplo teorisi yaptın :) :)

fb konya deplasmanında kaleye ancak 5 şut çeker ikisi isbetli olur :)

Zaten adamlar 6nisan istemişler gs 28 nisan demiş.

6nisan olsa fener daha avantajlı olurdu. 28 nisanda da gsnin bir iddiası kalmazdı ve seyirci protesto için doldururdu orayı. Hatırlarsan Böyle bir maçları var samiyende oynarlarken sahanın bir yanı sırf pet şişe dolmuştu fb rahatca kazanmıştı.

Çevrimdışı mylife1903

federasyon var ya inanilmaz bozuk isler yapiyor. neresinden tutsan elinde kaliyor federasyon, sacma sapan bir suru is.

yabanci federasyon baskani gelsin, hakemler yabanci olsun, hatta pfdk falan hepsini yabanci getireceksin ki biraz duzelsin bu ortam.
yok aziz kizmasin, gs alinmasin, besiktas karismasin derken batirdilar turk futbolunu.

Çevrimdışı sallapati

@sallapati

Sende amma komplo teorisi yaptın :) :)

fb konya deplasmanında kaleye ancak 5 şut çeker ikisi isbetli olur :)

Zaten adamlar 6nisan istemişler gs 28 nisan demiş.

6nisan olsa fener daha avantajlı olurdu. 28 nisanda da gsnin bir iddiası kalmazdı ve seyirci protesto için doldururdu orayı. Hatırlarsan Böyle bir maçları var samiyende oynarlarken sahanın bir yanı sırf pet şişe dolmuştu fb rahatca kazanmıştı.

fb 6 veya 13 istedi...

konya maçında kaleye tutan 2 şut olursa 1i gol olur.. kaleyi tutan 1 şut olursa yine gol olur...
o gün alıntılarım bu mesajı  :D

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı sallapati

umarım planları ayaklarına dolanır

Çevrimdışı tangaz

bu tff neyin kafasını yaşıyor gerçekten cincona 13ünde maç konmuş 15inde maçı olduğu halde  :alala:
burnuma pis kokular geliyor.
ben en başından beri tff organizasyonlu ligde fenere yat kupayı sana aldıralım ey cincon die bir planlama olduğu şüphesindeyim (kaldı ki cincona kupa finali dahi yetiyor sanırım). şüphem de giderek güçleniyor  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

bu tff neyin kafasını yaşıyor gerçekten cincona 13ünde maç konmuş 15inde maçı olduğu halde  :alala:
burnuma pis kokular geliyor.
ben en başından beri tff organizasyonlu ligde fenere yat kupayı sana aldıralım ey cincon die bir planlama olduğu şüphesindeyim (kaldı ki cincona kupa finali dahi yetiyor sanırım). şüphem de giderek güçleniyor  :akuma:

ben yazacaktım ama ismim komplocuya çıkacak diye yazmadım...

konya-fb-gs arasında birşeyler mi dönüyor??

13-15 de gsye 2 maç nasıl oynatırlar.. değiştircekler muhtemelen ama .. toplantıya girerken Dursun 28 istiyoruz..28 olacak diyor... 10 dk sonra 13 ü uygun diyor... toplantıda neler oldu @tangaz .
lig-kupa paylaşıldı mı?

Çevrimdışı tangaz

ben yazacaktım ama ismim komplocuya çıkacak diye yazmadım...

konya-fb-gs arasında birşeyler mi dönüyor??

13-15 de gsye 2 maç nasıl oynatırlar.. değiştircekler muhtemelen ama .. toplantıya girerken Dursun 28 istiyoruz..28 olacak diyor... 10 dk sonra 13 ü uygun diyor... toplantıda neler oldu @tangaz .
lig-kupa paylaşıldı mı?

@sallapati ben daha maç ertelenmeden önce yazmıştım bunları. bence paylaşıldı. üstelik bu ortam cincon yönetiminin de işine gelecektir olası fb yenilgisi için bahane çok sakatlarımız vardı tff.nin yaptıklarını gördünüz bu koşullarda kupayı almamız bile başarıdır demenin zemini  yapılıyor.

8de 8 yapmaktan başka yolu yok!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Fener kadar Siirt Jetpa kollansa simdiye bir kere sampiyon olurdu.. Bu kadar kiyak yapilirsa...

Çevrimdışı sallapati

@sallapati ben daha maç ertelenmeden önce yazmıştım bunları. bence paylaşıldı. üstelik bu ortam cincon yönetiminin de işine gelecektir olası fb yenilgisi için bahane çok sakatlarımız vardı tff.nin yaptıklarını gördünüz bu koşullarda kupayı almamız bile başarıdır demenin zemini  yapılıyor.

8de 8 yapmaktan başka yolu yok!!!

daha dur, serkan kırıntılı lar , emreler , selçuk şahin ler , aykut kocamanlar piyasaya çıkmadı...

dediğin gibi 24 puana odaklanmak lazım

Çevrimdışı sallapati

salak GSnin bu tuzağa düşmemesi lazım.. yedirmezler kupayı gsye.. ligde 4. olmaya odaklanması lazım

Çevrimdışı tangaz

salak GSnin bu tuzağa düşmemesi lazım.. yedirmezler kupayı gsye.. ligde 4. olmaya odaklanması lazım

ben gs.ye asla güvenmem zaten fb ve gs büzüktaşlardır sözde kavgalarla vb gündem yaratıp nemalanma da üstlerine yoktur. bknz. şike sonrası süreçte kazanılan 3 gs şampiyonluğu...

41 yaşındayım 82 senesinden beri büyük bir aşkla takımıma bağlıyım. bizim çalınan 10 şampiyonluğumuz var bu süreçte bunun 2sini fb çaldıysa 8ini gs çalmıştır!!!

Çevrimdışı tangaz

benim bu süreçte en güvendiğim kişi azize, adam bildiğin salak ayağına sıkmayı sevenlerden  :D :D
güvenemediğim kişi ise Fikret Orman, kriz yönetimi bilgi ve becerisi maalesef sıfır. bknz. son günlerde ki açıklamalar yaşananlar...