Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7298687 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı demir

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Fb maçında son dk kaçırdığı golü hala aklım almıyor , en iyi yaptığı şeyi kafa vuruşunu bomboş kaleye yapamadı . Dışarı vurdu .

Gerçi bu kolay golleri atamiyor konya maçında da kupa 1. Ayak var , böyle zor ters vuruslari gol yapıyor kafayla

@atalay

Cenk'in vuruş becerisi ve çeşitliliği yüksek, biraz daha sakin kalabilirse tercihleri de doğru olacak.

Çevrimiçi Koa_lAA

veloso transfer söylentisi falan çıksada az mutlu olsam yav...

adama yaşlı falan demeyin sakın hee kendime hakaret sayarım... benden 2 yaş ufak ben daha gencim o nasıl yaşlı olsun... :)

töre yide 11 e falan satmasınlar yazık olur... 15 üstü eyvallah ama 11 az... seneye cl yaparsak oynar, sırtına üç kişiyi alıp depar falan atar..

Çevrimdışı atalay

Hırvat orta saha: Ivan Mocinic...

Çevrimiçi Koa_lAA

dün burda bi arkadaş yazmıştı hatırlamıyorum kimdi hırvat milli takımdan genç bi oyuncu takipte diye...

o aga bu agamı?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cenk'in vuruş becerisi ve çeşitliliği yüksek, biraz daha sakin kalabilirse tercihleri de doğru olacak.

Cenk'in tek eksiği sonradan girdiği maçlarda bir an önce gol atma isteği. Zaman zaman bencilleştiriyo tercihlerini..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kalyoncu

Dayanamadı söyledi nasıl edermiyiz transfer :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

veloso transfer söylentisi falan çıksada az mutlu olsam yav...

adama yaşlı falan demeyin sakın hee kendime hakaret sayarım... benden 2 yaş ufak ben daha gencim o nasıl yaşlı olsun... :)

töre yide 11 e falan satmasınlar yazık olur... 15 üstü eyvallah ama 11 az... seneye cl yaparsak oynar, sırtına üç kişiyi alıp depar falan atar..
Veloso ilaç gibi gelir bize :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı underworld

Bi portekizli yeter fazlası zarar

Çevrimiçi Koa_lAA

Bi portekizli yeter fazlası zarar

deme deme öyle deme.. hep olumlu mesajlar vermek lazım feza ya :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ndiaye ilgili baya bilgin varmış, oyuncuyu sorunca bende herhalde pek fazla maç izlemeyen birisi olduğunu düşünmüştüm :D

Sadece tanıdığım 3-4 civarı Ndiaye isimli oyuncu var hangisinin üstünde konuşulduğunu bilmediğimden sordum. Ayrıyetten çok fazla maç ve oyuncu takip ederim ve bir aralar turksportal için oyuncu gözlemlerini paylaştığım yetenek analizi yaptığımda olmuştur. Bu arada Pione Sisto hakkındaki görüşünüz nedir bilmiyorum gerçi bu yazdıklarımız sadece burdamı konuşuluyor yoksa birşekilde scoutlardan veya transfer komitesinden burayı izleyenler veya burdan oraya bilgi götürenler varmı.

Çevrimdışı atalay

Dayanamadı söyledi nasıl edermiyiz transfer :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarım. Talipleri çok. Serbest kalma bedeli 2,5 milyon €.

Çevrimdışı tangaz

katılıyorum. lakin son haftalarda aldığı süre kısaldıkça aceleci oynamak zorunda hissediyor gibi izlenim bırakıyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozan062

bunları yazıyoruz yazıyorsunuzda arkadas son 4 senede kim geldi böyle izlenerek bana söylermisiniz o hannovere giden hariç??

bosuna yani bosuna gidiyor paracıklar... :lol:

artı baktım vucuduna oguzhandan hallice,, adamda kafa ve toto var gerisi cılız:) aynı benim 20li yaşlarım yani bu arkadas bize gelirse sıfır fiziksel gelişimle devam eder tehlikeli

orta saha için maalsef teknikten herseyden once fiziğe bakarım:)
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 16:25:54 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tangaz

boyu kısaymış ben oraya 1.88lik birini bakıyorum beğenmedim  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Kapkarakartal

Oğuzhan - Tolgay ve Sosa'dan biri gitmeden bence Mocinic lüks olur ve burda gelişim gösteremez (çünkü bu yaştaki bir oyuncu artık oynayarak gelişmek zorunda) bence bu tarz orta alan değilde Atiba tarzında onun yükünü hafifleticek veya onu kesebilecek (ki böyle bir adam olduğuna inanmıyorum) bir adam lazım daha çok çünkü seneyeki maç ritminde Atiba'yla çok zorlanacağız yaşı belli bir seviyeye geliyor ayrıyetten Veli'ninde artık randıman verebileceğini düşünmüyorum.
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 16:32:10 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı atalay

Cenk Tosun; 149 lig maçında 50 gol 25 asist ile oynuyor. Her iki maçın birinde skora direkt etki etmiş. Bu maçların 3'de 1'inde aldığı süre ortalama 60 dakikanın altındadır. 24 yaşında henüz...

Çevrimdışı ahmet1903

Sa yarin rizeyle oynanacak mac kac tl olur ?

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bundan sonraki ve bundan önceki çoğu maçta Cenk TOSUN'un Mario'dan daha yararlı olacağına bende çok inanan biriyim hatta bu konuda çok eleştirdiğimde oluyor Şenol GÜNEŞ'i bazen isimleri performansın önüne koyuyor. Ben çok eminim Cenk şuanda kendi potansiyelini kesinlikle oynamıyor çünkü çok fazla şey yaparak göze girme isteğiyle yanlış kararlar verebiliyor zaman zaman, Cenk'in tek eksiği oynatılarak kendine güvenildiğini hissettirmek. Kensi sırtı dönük top alma, pas alışverişi ve takım oyunu konusunda Mario'dan bence daha önde ki bu herşeyi yapma isteğiyle böyleyken kendisinin arkasında durulduğunu ve güvenildiğini hissettirince çok daha iyi performanslar ve kararlar verebilecek kapasitede olduğunu görmezden gelemeyiz.

[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 16:57:44 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı rico_paşa

Bence bu tarz oyuncuları kulübe kazandırmalıyız. Eğer oynayamayacak düzeyde ise 1 sene kiralanabilir. Potansiyelli oyuncu sonuçta. Zira seneye gelirimiz büyük ölçüde artacağı için bu tip transferler bize büyük mali külfet getirmeyecektir.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı Özay

11 milyon ne yahu çerez parası. 17 MİLYONU REDDETMİŞKEN NİYE SATALIM BU FİYATA?

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

EssiLor

• Ziyaretçi

Yeni gelen arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz
Gökhan Töre inşallah gitmez
Bu arada Visca ve Ndiaye ile Ts ilgileniyormuş.