Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7295641 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Hırvatistan milli takımında forma giyen genç bir oyuncu izleniyor. Gerçekleşirse; çok iyi bir transfer yapmış olacağız.

Çevrimdışı Scout

Hırvatistan milli takımında forma giyen genç bir oyuncu izleniyor. Gerçekleşirse; çok iyi bir transfer yapmış olacağız.
İsim ?  :D
Pika Pika

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

fato'ya söyle onu  :iblush:
Aaaa lütfen her topu kalecinin uzerine vuran Burak varken Son vurus Becerisi ust duzey olan Cenkte kimmiş duymamış olayım :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 00:21:24 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mateo Kovacic?

Alen Halilovic?

:D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eğer Halilovic'se çocuk Messi haberiniz olsun boyu saçı oyun stili herşeyi aynı :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

edit: Sadece orta saha olduğunu söyleyeyim.
ndiaye ile birlikte mi gelir

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bişey itiraf edicem..

Dün gece yattım yatağa tam uykuya dalıcam gözümün önüne gelen görüntü;

Alaaddin Orhan BJK TV'de elleri havada bağırıyor "Şampiyon Beşiktaş ! Şampiyon Beşiktaş !"

Stadın atmosferi geldi gözümün önüne. Olcay'ın Oğuzhan'ın Cenk'in Necip'in Quaresma'nın Sosa'nın Beck'in Gomez'in sevinçleri geldi.

Kalbim gümbür gümbür atıyodu ve eminim kaç yaşında olursam oluyum hep yaşayacağım bir şey bu.

Rüyamda stadın etrafındaydım ışıl ışıldı her zamanki gibi. Sabah o heyecanla uyandım. Baktım 5 saat uyumuşum sadece.

Bu heyecan bambaşka. İnanıyorum Mayıs ayında çoğumuz ağlayacağız kimi statta kimi ekran başında..

Takıma haykırmak lazım "bizler inandık siz de inanın" diye. Gösterin inancınızı onlara maçlarda.

Bu mutluluğu hakettik. Gelsin artık şu kupa.

Çevrimdışı atalay

ndiaye ile birlikte mi gelir

Ndiaye konusunda, geçen sene önerdiğimde reddedilmesi dışında bir şey bilmiyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mart 2016, 02:59:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Eğer Halilovic'se çocuk Messi haberiniz olsun boyu saçı oyun stili herşeyi aynı :D

Coric bile desen daha gerçekçi olurdu :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ozi dün temiz oynadı 1 2 sezon daha kalmasından yanayım şampiyonlar ligi seviyesinde 20 m euroları zorlayacaktır hatta geçebilir bile

Çevrimdışı sallapati

Töre 11 milyon euro ya sene sonu west ham da diollar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gule güle :bye:

Ben 15-20 milyon € arasi bir rakam bekliyordum sene basi ama su haline 11 milyon € bile iyi para hic dusunmeye gereke yok elimizde patlamadan Gonderelim...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Kemal

Rıdvan Lig Tv'ye gider büyük bir ücretle Güntekin ile beraber..

Tv8 spor kurulacak diye duydum , en büyük fb oluşumunu açarlar .

Çevrimdışı Çağatay

Töre gidecekse zivkovic e çökülmeli

bide ajax ta oynayan zivkovic var ama santrfor olan o da sağlam olurda gomez giderse filan
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kemal

Cenk'in iki golü de 1.sınıf santrafor vuruşu.

Fb maçında son dk kaçırdığı golü hala aklım almıyor , en iyi yaptığı şeyi kafa vuruşunu bomboş kaleye yapamadı . Dışarı vurdu .

Gerçi bu kolay golleri atamiyor konya maçında da kupa 1. Ayak var , böyle zor ters vuruslari gol yapıyor kafayla

@atalay

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

potansiyeli 30 milyon euroları rahat geçebilecek bir oyuncu ama kullanamıyor şenol hocanın elinde gelişemiyorsa kalmasının bir anlamı yok 11 m + bir sonraki satıştan %20 gibi bir şeye gidecek sanırım  :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Töre gidecekse zivkovic e çökülmeli

bide ajax ta oynayan zivkovic var ama santrfor olan o da sağlam olurda gomez giderse filan
ziyeche çöksek abi sosayı da kanada atsak nasıl olur  :D

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı Çağatay