Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7298430 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Elveda Olimpiyat maçında :D Pektemek'i izlicez :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Mehmet57

Harbi, Ndiaye derken Senegal'in milli kadrosuna baktim da, bu adamlar bu kadroyla Afrika Kupasini almalilar rahatca.

Diallo
Gassama-Kalidou Koulibaly-Lamine Sane-Pape Souare
Cheikhou Kouyate-Badou Ndiaye-Mohamed Diame
Balde Keita-Oumar Niasse-Sadio Mané

Çevrimdışı ozgursum

Muadili için;

http://www.transfermarkt.com.tr/marcio-mossoro/profil/spieler/45596

Ne kadar gercek bilmiyorum ama Fatih Dogan aralik ayindan itibaren cesitli konusmalarinda hep Besiktas onumuzdeki sezon icin de calisiyor sadece devre arassi degil diyip duruyordu. Hatta 3-4 sefer Ben Arfa nin gelecegini soylemisti. Bana mantikli geldi sozlesmesi sona eriyor ve bu sene de gayet iyi bir performansi var.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Pektemek bildiğimiz gibi

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Savaş

Sadece hazırlık maçlarında oynayan bi adama senelik 5 milyon tl veriyoruz.

Bilin bakalım kim bu arkadaş?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

bazı oyuncular için iyi bi hazırlık maçı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya arkadaş..😂

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Maç başlığı yok mu

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUTE

Sadece hazırlık maçlarında oynayan bi adama senelik 5 milyon tl veriyoruz.

Bilin bakalım kim bu arkadaş?

Bir tarafa haklısın ama adamın maç eksiği var ne yapması bekliyorsun hat-trick mi?

Çevrimdışı Scout

Kaan Baysal Nasıl İyi Oynuyor mu ?
Pika Pika

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

cenk tosun dan sol kanatta "geçen seneki bakambu" performansı alamaz mıyız.....?

Bence alırız. Hatta arada bir deniyoruz Cenk'i kanatta. Uzun süreli iş yapar diye düşünüyorum.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Çok az topla buluştu ama kumaşını belli ediyor. Ayağı çok iyi. Topa çok hakim. Bi tane 40 metrelik havadan pas attı serdarin ayağına

Çevrimiçi LORDBJK

Valla ben Tolgay dışında iyi oynayan oyuncu görmedim.Adam komple futbolcuyum diyor  :) oyunu okuyuşu , pasları çok güzel, gerektiği zaman iyide hızlanabiliyor.Bence Oğuzhan'nında sosa'nında bir tık üstünde.Böyle giderse 2-3 haftaya ikisinden birini kesebilir.  Diğerleri bence standart oynuyor ama iyi mücadele ediyorlar :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Serdar > Beck
Tosic > ismail

:D  :evillol:

Çevrimdışı 'TaNeR'

Çok temiz ayağı var, dikine oynuyor, şimdiye kadar olumlu göze battı diyebilirim, zaten stüdyoya da bayağı övgü mesajları gelmiş...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Savaş

Bir tarafa haklısın ama adamın maç eksiği var ne yapması bekliyorsun hat-trick mi?
Mac eksiği neden var? Bence bi düşün.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

fb Caner için zorlamayacakmış, avrupa yapabilir ama bize gelmesini isterim.

Ayrıca serdar yerine yerli sağ bek almamız lazım. İlla 14 yabancıyı takıma doldurmaya karşıyım.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Mustafa Pektemek Beşiktaşın ataklarını engellemek için elinden geleni yapıyor. Güzel paslarda araya giriyor bir rakip defans oyuncusu gibi ve ardından topu rizelilere veriyor. Akıl alır gibi değil gerçekten. Neden yapıyor bunu anlamak zor.

Çevrimdışı ilhan mansız

Hamza mutlaka değerlendirilmeli,,

Çevrimdışı 38life

Hamza attı sonunda.

Çevrimdışı ilhan mansız

attı çocuk, maçın başından bu yana yaptığı tüm koşular doğruydu

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı 38life

Sedat attı

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı ilhan mansız

yalnız takım feci, maşallah diyelim,,