Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7302088 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yahu Beyaz Tv kim gençler? İzleyip prim verip sinirlenip bir de yönetici bağlansın diyorsunuz kim bu adamlar kim nesine takıp da cevap verecek?

Sakin kalın dedikçe televizyona kafa atma yolunda gidiyorsunuz :D
yalnız sinan engini ben böyle bilmezdim adam aziz yalakası çıktı

Çevrimdışı Ogün

Allah kahretmesin, Quaresma n'apmış kendine öyle? Soğudum bir anda, gidebilir sezon sonu. :ebebe:

Çevrimdışı fore_kazık

Allah kahretmesin, Quaresma n'apmış kendine öyle? Soğudum bir anda, gidebilir sezon sonu. :ebebe:
Darbukatör bayram stayla dan 10 kat güzel olmuş bence. Ne öyle saçları yapıştırmıştı.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı fore_kazık

Darbukatör bayram stayla dan 10 kat güzel olmuş bence. Ne öyle saçları yapıştırmıştı.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı melyet

bu nasıl bir tarz alla sen ya portekizlerin çoğu apaçi kommençero

bu yeni bir görüntümü öööö
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı sallapati

Yahu Beyaz Tv kim gençler? İzleyip prim verip sinirlenip bir de yönetici bağlansın diyorsunuz kim bu adamlar kim nesine takıp da cevap verecek?

Sakin kalın dedikçe televizyona kafa atma yolunda gidiyorsunuz :D

algı yönetimi merkezi orası.. maalesef gerçek bu.. gündemi belirliyorlar.. Beşiktaş Başkanına troll dediler.. bağlanması gerekirdi... olayı manipüle ettiler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mart 2016, 01:57:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
algı yönetimi merkezi orası.. maalesef gerçek bu.. gündemi belirliyorlar.. Beşiktaş Başkanına troll dediler.. bağlanması gerekirdi... olayı manipüle ettiler

İzlemeyin kardeşim izlemezseniz merkez kayması yaparsınız :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İzlemeyin kardeşim izlemezseniz merkez kayması yaparsınız :)

Ciddiye alınacak program değil, adamlar parody yapıyo resmen. İzleyeceksen de goygoy yaptıkları zamanı izleyeceksin dünkü gibi :D

143 zafer :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı firewater

antalya Maçının öyküsü:

http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-besiktas-antalyaspor-macinin-oykusu

Olcay'ın maçın içinde bile çenesi durmuyor  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Nartallo

Sen Beşiktaşsın hakemi de yeneceksin romantizminden vazgeçtiğimiz zaman belki bir şeyler başarabiliriz.

Rakibin topuyla tüfeğiyle, her türlü gayrimeşru yolla sana saldırıyor, sen de hakemi de yeneceksin abi diyorsun. Konya maçında yenebildin mi hakemi, fener maçında yenebildin mi tetikçi çakırı... O maçlarda düzgün bir hakem olsa şimdi ligde rahattın, fark 4 puandı, kupada yoluna devam ediyordun.

Papila'yı yenebildin mi? O maç bizim 15 senemize, en az 3-4 tane şampiyonluğa, kupaya, 500 milyon borca girmemize sebep oldu.

Sen onlara benzeme, hakemle yenme ama her türlü haksızlıkta da sesini çıkar, yaygara kopar...

2. yarıda kaybettiğin bütün maçlarda hakemi etkisi var. Demirören'in ibra edilmeme kararını temyize götürüyorsun, iki gün sonra maçta iki net penaltın verilmiyor, operasyona devam ediliyor. Nasıl olacak bu işler...

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Ripley

azizin videosu için ne diyecekler diye dün gece izleyim dedim 1 kere , yemin ederim köy kahvesi gibiydi herkes aynı anda bağıra çağıra konuşuyo s.engin azizin avukatı gibi , bir de bu adamlar 40-50 yaşında ama çocuk gibiler. ciddiye alınacak bir program değil. @sallapati sen çok heyecanlısın kusura bakma ama @Çağrı haklı bu konuda hiç bir şekilde gündem belirleyemezler bunlar, geçen gün gs kongre üyesi ile başak geçmişler bjk yöneticisi bağlansın diyorsun adamlar ciddi değil ki şöyle düşün sarhoş adam var karşında ve sen onunla memleket meselesi konuşuyorsun. boş verin seyretmeyin bu trolleri.
edit:imla
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 16:01:01 Ripley ]

Çevrimdışı Kemal

Sinan ENGİN büyük Fenerbahçelidir, ekmeği Beşiktaştan yediği için Beşiktaşlı takılır ama Acun Ilıcalı kadar Fenerbahçelidir belki daha fazla.

Çevrimdışı firewater

Yahu beyaz futbolu 5dakikadan fazla izleyebilen varmı merak ediyorum. benim şahsen başım ağrıyor. Resmen tiyatro oynuyorlar. Aynı Ahmet Çakarın Best fmde bir programı var onda bambaşka bir üslupla konuşuyor.

Çevrimdışı sallapati

azizin videosu için ne diyecekler diye dün gece izleyim dedim 1 kere , yemin ederim köy kahvesi gibiydi herkes aynı anda bağıra çağıra konuşuyo s.engin azizin avukatı gibi , bir de bu adamlar 40-50 yaşında ama çocuk gibiler. ciddiye alınacak bir program değil. @sallapati sen çok heyecanlısın kusura bakma ama @Çağrı haklı bu konuda hiç bir şekilde gündem belirleyemezler bunlar, geçen gün gs kongre üyesi ile başak geçmişler bjk yöneticisi bağlansın diyorsun adamlar ciddi değil ki şöyle düşün sarhoş adam var karşında ve sen onunla memleket meselesi konuşuyorsun. boş verin seyretmeyin bu trolleri.
edit:imla

heyecan değil.. gezi olaylarından sonra Beşiktaşa yapılanlar ortada....
GS maçına adam sokulması ,
Fernandes in dövülmesi , saha kapatmalar ,
Kasımpaşa nın  stadını vermemesi ,
Başakşehir in her zaman stadı bize karşı bir tehdit olarak kullanması
Olimpiyata ve Ankaraya mahkum edilmemiz ,
yabacı sayısı 5 e düşecek derken FB avrupaya giderken sınırsız yabancı olması
Ülker in futboldan çekiliyorum diyerek FBye sınırsız para aktarması
,Katar sermayesinin FB ye desteği ,
Bu senenin özellikle ikinci yarısı hakemlerin bizi doğraması ve FB yi kollaması
FBnin 10 maçında rakiplerinin eksik kalması

ilk düşündüğümde aklıma gelenler bunlar... liste çoğaltılabilir...
Bütün bu olaylarda bahsedilen tv programının bu listedeki konuları hep aklayıcı konumda olması

son Aziz yıldırım videosunda ; YD , dünya üzerindeki o şahsa söz verdi diyince bende sigortalar attı.. Ben testi kırılmadan uyarmaya çalışıyorum.. 8 hafta sonra başımızı taşlara vurmayalım...

Fb lig
GS kupa
BJK Vodafone Arena
gibi bir düşünce olabilir kafalarında...
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 21:10:34 sallapati ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Quaresma top sakalda bırakırsa tarık mengüçe benzeyebilir :D
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cisse557

Olan var Olmayan var :ishock:
Vay be Kerim Frei Alman milli takımına çağrılmış. Helal be çocuk.

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı Mehmet Ali C.