Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7301953 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 09:42:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fener evinde 6 maç gol yememiş Beşiktaş 8 maç gol yememiş ama Fener evinde daha iyi takım :D

Ver algıyı ver..

Gol kralı, asist kralı, en isabetli şut atan adam, en çok şut atan adam, en başarılı pas yüzdesine sahip adam Beşiktaş'tan çıkmış çok mu haber değeri yok...
[ Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 09:47:59 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Fener evinde 6 maç ol yememiş Beşiktaş 8 maç gol yememiş ama Fener evinde daha iyi takım :D

Ver algıyı ver..

Gol kralı, asist kralı, en isabetli şut atan adam, en çok şut atan adam, en başarılı pas yüzdesine sahip adam Beşiktaş'tan çıkmış çok mu haber değeri yok...

Bizim evimiz mi vardı :D

Gerçek evimize dönüyoruz :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 09:47:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Devam edeyim mi :D

Fener'in evinde oynadığı maçlarda rakiplerine 7 maçta kırmızı kart çıktı  :evillol:

Beşiktaş'ın rakiplerine çıkmadığı gibi Beşiktaş'a 1 tane çıktı  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Koa_lAA

Fener evinde 6 maç gol yememiş Beşiktaş 8 maç gol yememiş ama Fener evinde daha iyi takım :D

Ver algıyı ver..

hakketmi yav.. bak bende bu algının kurbanı olmuşum.. bu istatistiği bilmiyodum :D

o gol yemediği maçlardan biride bizim maç dimi.. ellaam ya nası kaçar o goller.. bak sabah sabah içim bi daraldı... :ebebe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 10:13:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Sene 2007/08

Şampiyonluğa gidiyoruz son 7 hafta 1 puan ile öndeyiz rakip Fenerbahçe teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam.

Kendi sahamızda Fenerbahçe ile oynuyoruz yensek fişi çekeceğiz. Lakin sahadaki 11'e bir bakın sonra Demirören'i bir güzel anın.

1   Rüştü Reçber     :s20:
5   Gökhan Zan     :s20:
8   Baki Mercimek     :s20:
19   İbrahim Üzülmez 46' 
58   İbrahim Toraman     :s20:
10   Matias Delgado   
14   Rodrigo Tello   
18   Edouard Cisse   
21   Serdar Özkan 85' 
11   Mert Nobre     :s20:
23   Filip Holosko    :s20:

Daha da kötüsü bu kadronun maaşlarına ödediğimiz bütçe, şuanki kadro ile neredeyse aynı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Yeni stat ile birlikte oyuncular kısa süreli bir 'yabancılaşma' yaşayacaktır. Bu sebeple en azından oyuncuların son taktik antrenmanını Vodafone Arena'da yapması gerektiğini düşünüyorum.
Aklın yolu birdir bende öyle düşünüyordum Şenol hocamızda öyle düşünmüş  :) zemin oturunca 3-4 antrenman seyirciye açık yeni stadda yapılacakmış Bursa maçı öncesi çok iyi olur İstanbulda olsam bu fırsatı kaçırmazdım.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tangaz

gürcan bilgiç şarlatanı yazmış bugün operasyonlara dewam ediyorlar moskova dönüşü Beşiktaşı yenmişmiş de cinconu da braga dönüşü yenermişte. adama sorarlar  cücünün yaptığını meteye orda yaptırabilecekmiydin? maç iç sahada değildi deplasmandaydı. moskovada kraker gibi takımla maç oynadın portekizde dayak yedin ezildin aşağılandın geldin. koşullar bir mi die??? bu yazıları yazarken herkesi aptal sanıyorlar oysa bilmiyorki IQ.su 80in altında olan kendisi  :lol: :lol: :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı firewater

gürcan bilgiç şarlatanı yazmış bugün operasyonlara dewam ediyorlar moskova dönüşü Beşiktaşı yenmişmiş de cinconu da braga dönüşü yenermişte. adama sorarlar  cücünün yaptığını meteye orda yaptırabilecekmiydin? maç iç sahada değildi deplasmandaydı. moskovada kraker gibi takımla maç oynadın portekizde dayak yedin ezildin aşağılandın geldin. koşullar bir mi die??? bu yazıları yazarken herkesi aptal sanıyorlar oysa bilmiyorki IQ.su 80in altında olan kendisi  :lol: :lol: :lol:

Gürcan olayın farkında artık fenerin işi zor. Oda başkanı  gibi bel altı vurma çabasında. Son programa bakarsan konuşmaya bile dermenı yok adamın. Osmanlı bir yaslarsa bunlaraki bence yaslıyacak. O zaman zaten biter fener.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sene 2007/08

Şampiyonluğa gidiyoruz son 7 hafta 1 puan ile öndeyiz rakip Fenerbahçe teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam.

Kendi sahamızda Fenerbahçe ile oynuyoruz yensek fişi çekeceğiz. Lakin sahadaki 11'e bir bakın sonra Demirören'i bir güzel anın.

1   Rüştü Reçber     :s20:
5   Gökhan Zan     :s20:
8   Baki Mercimek     :s20:
19   İbrahim Üzülmez 46' 
58   İbrahim Toraman     :s20:
10   Matias Delgado   
14   Rodrigo Tello   
18   Edouard Cisse   
21   Serdar Özkan 85' 
11   Mert Nobre     :s20:
23   Filip Holosko    :s20:

Daha da kötüsü bu kadronun maaşlarına ödediğimiz bütçe, şuanki kadro ile neredeyse aynı.
Baki Mercimek adamdir :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Nedense hala Fener'e psikolojik baskı haberleri okuyamıyorum :D

Fener 25 maçın 13'ünde gol yememiş Beşiktaş ise 11 ama Fener iyi savunma takımı Beşiktaş her an gol yiyebilir  :evillol:

Utanma da kalmadı artık göstere göstere yazıyorlar  :D
Devam edeyim mi :D

Fener'in evinde oynadığı maçlarda rakiplerine 7 maçta kırmızı kart çıktı  :evillol:

Beşiktaş'ın rakiplerine çıkmadığı gibi Beşiktaş'a 1 tane çıktı  :evillol:

Ver algıyı ver..

YERSEN :bandit:

Renkli Medya hakkaten komik duruma düşürüyor kendini sanki insanlar bilmiyor bunu

@Çağrı

Ya Bu Quaresma niye hic kaleye Şut cekmiyor Hoca bu konuda bir direktif vermis olabilirmi ??

Birde bu adamin ayagi bu kadar kotu degildi :alala:

Ilk döneminde 20 ile 30 metre arasi mesafelerden 7-8 Tane jeneriklik Golleri vardı..

Çevrimdışı ahmetx

yalnız sinan engini ben böyle bilmezdim adam aziz yalakası çıktı

sinan engin 2004 operasyonunun bir parçasıydı , Bilgilinin devrilip Demirörenin başa geçmesi için Aziz Yıldırımla ortak hareket ettiler , Derin devlet mafya bağlantıları ilginçtir.İşte bu noktada Aziz Yıldırımla kesişmektedirler.Ayrıca Alaaddin Çakıcının yurt dışına kaçmasında Bjk traveli kullanmıştır .
[ Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 11:09:47 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@Çağrı

Ya Bu Quaresma niye hic kaleye Şut cekmiyor Hoca bu konuda bir direktif vermis olabilirmi ??

Ilk döneminde 20 ile 30 metre arasi mesafelerden 7-8 Tane jeneriklik Golleri vardı..
adam çizgide oynuyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

bakambu zu barcelona :D

Vay arkadaş bursada 7.5 milyon € sattım diye sevinsin :D

Çevrimdışı tangaz

o rakam içinde yatıp kalkıp Şenol hocaya dua etsinler.
bakambu tüm alt yaş gruplarında fransanın potansiyeli yüksek oyuncularından dı ama bir türlü olmuyordu ona eşik atlatan da Şenol hoca oldu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Türkay

Sizce Sosa yazın satılmalı mı? Takım da kalsın isterim ben. Ek olarak bi de Ben Arfa ..

Sosa Ozi Ben Arfa Tolgay Atiba of offf
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Özay

Sizce Sosa yazın satılmalı mı? Takım da kalsın isterim ben. Ek olarak bi de Ben Arfa ..

Sosa Ozi Ben Arfa Tolgay Atiba of offf

Sosa gerçekten kendisine laf söyleyenleri rezil rüsva etti. Şu an aldığımız puanların neredeyse 1/5'i tek bir oyuncudan geldi. Bu denli bir performansı alex gösteriyordu en son.

Devamlı olacak mı, yaşının artması ne getirir bilemiyorum ancak devre arası 10 milyon rakamları dolaşıyordu. Eğer bu rakamı arap'lar tekrar getirirlerse satılması iyi olacaktır.

bu parayla çok rahat bir şekilde oğuzhan-tolgay-atiba şeytan üçlüsünün yanına ben arfa ve rode takviyesi yapılabilir ki bence tam bir şampiyonlar ligi orta sahası olur. Zaten şu kısmı halletsek kadro planlamasının neredeyse yarsından fazlasını halletmiş oluyoruz.

Daha sonra Gökhan'ın satılıp yerine bilal başacıkoğlu ve aras getirilirse kanatlar da halledilmiş olur.

Geriye defans kalır ki Çağlar ve çok iyi bir sol bek takviyesi ile tası tarağı toplar şampiyonlar liginde yeni ufuklara yol açarız.

Ek olarak belki kaleci transferi de olabilir ancak bu tip bir maliyetin altına gireceklerini düşünmüyorum. En fazla gelecek yılın devre arasına saklarlar bunu.

Çevrimdışı sallapati

Sosa ve atiba gibi profesyonelleri zir buluruz.. Tore ve q7 gibileri yerine sosa ve atibanin onune sinirsiz sozlesme koyarim..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Oğuzhan şayet futbol şansı da yanında olur ve avrupa şampiyonasında 2 gol 2-3 asist gibi bir istatistik tutturursa 20 milyon ve üzeri bir teklif gelir ve yönetim bunu değerlendirir...

Doğru da yapar  :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oğuzhan şayet futbol şansı da yanında olur ve avrupa şampiyonasında 2 gol 2-3 asist gibi bir istatistik tutturursa 20 milyon ve üzeri bir teklif gelir ve yönetim bunu değerlendirir...

Doğru da yapar  :bandit:

Terim Arda'yla false nine deniyordu aslında Oğuzhan'a uygun oyun
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı baro19

Milli takım maçı saat kaçta?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Milli takım maçı saat kaçta?

Türkiye İsveç maçı 24 Mart Perşembe günü saat 20:45'te başlayacak. Karşılaşma TV 8 kanalından canlı olarak yayınlayacak.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 14:01:00
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı

Vardı vardı da o jeneriklik golleri atana kadar her maç 10 tane tribüne şut atıyordu kesinlikle hoca talimatı var bence geldiğinde de atıyordu şut bir anda kesti.

Tabi Almeida ayısı yerine Gomez'in içeride olduğunu bilmesi faktörü de var @Yunus Emre Dökmeci
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 14:02:52
  • Beşiktaş / Bodrum

Yapamaz orada güzel haber bu orada düşüşe geçsin çökelim üstüne 2 yıl sonra.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli