Sizce Sosa yazın satılmalı mı? Takım da kalsın isterim ben. Ek olarak bi de Ben Arfa ..
Sosa Ozi Ben Arfa Tolgay Atiba of offf
Sosa gerçekten kendisine laf söyleyenleri rezil rüsva etti. Şu an aldığımız puanların neredeyse 1/5'i tek bir oyuncudan geldi. Bu denli bir performansı alex gösteriyordu en son.
Devamlı olacak mı, yaşının artması ne getirir bilemiyorum ancak devre arası 10 milyon rakamları dolaşıyordu. Eğer bu rakamı arap'lar tekrar getirirlerse satılması iyi olacaktır.
bu parayla çok rahat bir şekilde oğuzhan-tolgay-atiba şeytan üçlüsünün yanına ben arfa ve rode takviyesi yapılabilir ki bence tam bir şampiyonlar ligi orta sahası olur. Zaten şu kısmı halletsek kadro planlamasının neredeyse yarsından fazlasını halletmiş oluyoruz.
Daha sonra Gökhan'ın satılıp yerine bilal başacıkoğlu ve aras getirilirse kanatlar da halledilmiş olur.
Geriye defans kalır ki Çağlar ve çok iyi bir sol bek takviyesi ile tası tarağı toplar şampiyonlar liginde yeni ufuklara yol açarız.
Ek olarak belki kaleci transferi de olabilir ancak bu tip bir maliyetin altına gireceklerini düşünmüyorum. En fazla gelecek yılın devre arasına saklarlar bunu.