Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7316460 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı cursedofdragon

hiçbirinizin dediği değil ben arfa töre yerine düşünülüyor :)

Olcay yerine aras :)

Çevrimdışı ebabil

bu saatten sonra fenerin kolay kolay puan kaybedeceğine inanmıyorum. bizim de kalan tüm maçları kazanacağımıza pek inanasım gelmiyor  :D

Çevrimdışı OrhanAker

bu saatten sonra fenerin kolay kolay puan kaybedeceğine inanmıyorum. bizim de kalan tüm maçları kazanacağımıza pek inanasım gelmiyor  :D
Daha erken biraz daha sabret

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

geseye verilen beleş penaltıya bakıyorum alper potukun  dışarda kavgada  birine yapsa en iyi ihtimal bıçaklanacağı hareketi rakibine yapışını izliyorum ve biz neyin mücadelenizi veriyoruz diyorum kendi kendime. Bu haysiyetsiz insanlarla uğraşmak zorunda mıyız ?
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2016, 20:48:20 Rebel_Eagle1903 ]
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

EssiLor

• Ziyaretçi

Fener bu saatten sonra puan kaybetmez
Bizi yendiler derbiyi kazandılar iyice kendilerine güvenleri geldi derbi galibiyeti aşırı özgüven verdi adamlara
Zor ya ne diyim
Yine hüsran olacak ona yanıyorum
Yarın Eskişehir'i 4 lememiz lazım ki rakibe korku salalım ilk yarıdaki Beşiktaş geri döndü dedirtelim
Ama zor.

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Atiba evet çevik ve hücum anlamında iyi oyuncu ama yanında kimse yok tek başına ön libero olmuyor defansif anlamda Atibadan. Tolgay gibi yardımcı bi oyuncu olması lazım yanında Oğuzhan gibi değil.

2 maçtır en önemli dikkat ettiğim şey stoperin geri kaçması ve Atiba nın düşen formu. Tolgay tam zamanında yetişti es es maçında kesinlikle oynaması lazım.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Fener bu saatten sonra kaybetmezse maçları 9-10'a felan koyalım  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı mellfred

fenerin şu sevinçlerini iddialarını sülalem raad izliyorum  :nargile:

Çevrimdışı pascal26

Burayı sıkça okuyorum, az yazıyorum.
Arkadaşlar, yarın itibariyle gerçek Türkiye Süper Ligi'ne başlıyoruz. FB ile düello başladı. Birkaç takımın son düzlüğe girip birinin aradan sıyrıldığı değil FB ile rus ruleti türünden bi lig.

Sağlam duralım. Yandık bittik muhabbetlerini bırakalım. FB bizden daha stresli. Bizden daha fazla sezon sonu hüsranı yaşadılar. Uefa radarına girmek üzereler. Yani bu sene yaptıkları gibi bol keseden harcama yapmaları zor.
3 kulvarda devam etmeleri de şu an için onlara özgüven veriyor ama bir anda stres çemberinin içinde kalacaklar. Herşeyi bir anda kaybetme korkusu, telaşı başkadır.

Tek yapmamız gereken maç maç ful konsantrasyon. Biz esesi yenelim, görün bakın Kayseri maçı bile fb ye nasıl işkence oluyor. Hazırlık kampındaki lokomotif maçında biraz diri göründüler. Bizim maçta da 3. dakikada öne geçtiler ve maçın senaryosu değişti. 2.yarı bitmişlerken Alexis adamlara hayat verdi. Onun dışında onlarda büyük fark yok. Bugün bile 3 gol attılar ama girdikleri pozisyon sayısı da sadece 3 , kesinlikle sürdürülebilir değil.

Sezonun son haftaları biz daha diri olacağız, onlar bizim geçen seneki ritmimize düşecek.

Rahat olalım, özgüvenli olalım.

Burda zırt pırt çıkıp felaket tellalığı yapan ve sırf "ben demiştim" diyebilmek için kendi takımını ve takımı rekordan rekora koşturan hocasını suçlu çıkarmaya çalışanları ciddiye almayalım.

[ Son Düzenleme: 06 Mart 2016, 22:22:05 pascal26 ]

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Burayı sıkça okuyorum, az yazıyorum.
Arkadaşlar, yarın itibariyle gerçek Türkiye Süper Ligi'ne başlıyoruz. FB ile düello başladı. Birkaç takımın son düzlüğe girip birinin aradan sıyrıldığı değil FB ile rus ruleti türünden bi lig.

Sağlam duralım. Yandık bittik muhabbetlerini bırakalım. FB bizden daha stresli. Bizden daha fazla sezon sonu hüsranı yaşadılar. Uefa radarına girmek üzereler. Yani bu sene yaptıkları gibi bol keseden harcama yapmaları zor.
3 kulvarda devam etmeleri de şu an için onlara özgüven veriyor ama bir anda stres çemberinin içinde kalacaklar. Herşeyi bir anda kaybetme korkusu, telaşı başkadır.

Tek yapmamız gereken maç maç ful konsantrasyon. Biz esesi yenelim, görün bakın Kayseri maçı bile fb ye nasıl işkence oluyor. Hazırlık kampındaki lokomotif maçında biraz diri göründüler. Bizim maçta da 3. dakikada öne geçtiler ve maçın senaryosu değişti. 2.yarı bitmişlerken Alexis adamlara hayat verdi. Onun dışında onlarda büyük fark yok. Bugün bile 3 gol attılar ama girdikleri pozisyon sayısı da sadece 3 , kesinlikle sürdürülebilir değil.

Sezonun son haftaları biz daha diri olacağız, onlar bizim geçen seneki ritmimize düşecek.

Rahat olalım, özgüvenli olalım.

Burda zırt pırt çıkıp felaket tellalığı yapan ve sırf "ben demiştim" diyebilmek için kendi takımını ve takımı rekordan rekora koşturan hocasını suçlu çıkarmaya çalışanları ciddiye almayalım.
Hadi inşallah
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı saricasi

Arkadaslar a sporda levent tuzmen ile abdullah avci arasinda tartisma var bir nevi bizede geldi abdullah avci yereyatsana olayi.

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Kim sampiyon olur diye soruyorum kendime cevap belli besiktas sonra tekrar soruyorum kim sampiyon olur cevap fb cunku fb hakemler ile galibiyet aliyor biz alamiyoruz turkiyede malesef durum boyle konya macinda rakip bizden 3 kat daha fazla faul yapip bizden az sari kart goruyorsa gecmis olsun.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Beck bi orta yap be kardesim
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Barcelonaya bi kac hafta once bi macta 8  10 arasi faul yapilmis rakip 2 kirmizi kart konya bize 30 civari faul yapti 2 sari... sonra neymis takim kotuymus ulan adamlar top oyniyamiyprki her saniye faul neymis konya iyi defans yapmis adamlar her atagi faul ile durdurup hizli akinlari keserse zaten 11 kisi def yapar pozisyon vermez tore sosa q17 oguzhan gibi oyunculara sik sik yaptiklari fauller oyuncuyu oyundan dusurdugu gibi oyun hizinidi dusuruyor tempo olmuyor hakem kart vermeyincede adamlar rahat faul yapmaya devam ediyor. Bu hakemler bu futbol yoneticileri ile isimiz zor hatta imkansiz umarim sampiyon oluruz

Çevrimdışı denilanz

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Beck bi orta yap be kardesim
Yaaaaaaa banane bananeee once ismail yapsin sonra ben yapicam :(

Çevrimiçi murat

Maç şu anda mı oynanıyor?
arkadaş maçı kafasında oynuyor şuan. :D   orta ve  gool 3 olduuu. :lol:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

arkadaş maçı kafasında oynuyor şuan. :D   orta ve  gool 3 olduuu. :lol:
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı ozan062

adam haklı elalemin beklerini görünce bizimkilere tav olmamak elde değil ha biz ne zaman begendik beklerimizi oda ayrı konu yani sunun gibi

tarih tekerrür eder fakat neden eder? çnk önlemini almadığın için.. bizimde huyumuz bu ismaille anlasacagımız için belkide serdarlada uzatacagımızdan sorunlar en az 3 sene daha devam edecek biz sonra neden avrupada ilerleyemiyoruz:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mellfred

Barcelonaya bi kac hafta once bi macta 8  10 arasi faul yapilmis rakip 2 kirmizi kart konya bize 30 civari faul yapti 2 sari... sonra neymis takim kotuymus ulan adamlar top oyniyamiyprki her saniye faul neymis konya iyi defans yapmis adamlar her atagi faul ile durdurup hizli akinlari keserse zaten 11 kisi def yapar pozisyon vermez tore sosa q17 oguzhan gibi oyunculara sik sik yaptiklari fauller oyuncuyu oyundan dusurdugu gibi oyun hizinidi dusuruyor tempo olmuyor hakem kart vermeyincede adamlar rahat faul yapmaya devam ediyor. Bu hakemler bu futbol yoneticileri ile isimiz zor hatta imkansiz umarim sampiyon oluruz

yugoslav faullerine kart çıkarmıyor bizim beyzadeler illa kol kanat kıracaklar

Çevrimdışı can1903

adam haklı elalemin beklerini görünce bizimkilere tav olmamak elde değil ha biz ne zaman begendik beklerimizi oda ayrı konu yani sunun gibi

tarih tekerrür eder fakat neden eder? çnk önlemini almadığın için.. bizimde huyumuz bu ismaille anlasacagımız için belkide serdarlada uzatacagımızdan sorunlar en az 3 sene daha devam edecek biz sonra neden avrupada ilerleyemiyoruz:))
Becki tokatlamak istiyorum suan İsmaili de adamların bekleri uçurtma ya

Çevrimdışı can1903

ROK şuan Beşiktaş'ın haklarını savunuyor.. Adam ya  :lol: :lol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi çok emin konuşuyorsun inşallah yanılırsın ikisiyle de sözleşme yenilenmesin  :D