Burayı sıkça okuyorum, az yazıyorum.
Arkadaşlar, yarın itibariyle gerçek Türkiye Süper Ligi'ne başlıyoruz. FB ile düello başladı. Birkaç takımın son düzlüğe girip birinin aradan sıyrıldığı değil FB ile rus ruleti türünden bi lig.
Sağlam duralım. Yandık bittik muhabbetlerini bırakalım. FB bizden daha stresli. Bizden daha fazla sezon sonu hüsranı yaşadılar. Uefa radarına girmek üzereler. Yani bu sene yaptıkları gibi bol keseden harcama yapmaları zor.
3 kulvarda devam etmeleri de şu an için onlara özgüven veriyor ama bir anda stres çemberinin içinde kalacaklar. Herşeyi bir anda kaybetme korkusu, telaşı başkadır.
Tek yapmamız gereken maç maç ful konsantrasyon. Biz esesi yenelim, görün bakın Kayseri maçı bile fb ye nasıl işkence oluyor. Hazırlık kampındaki lokomotif maçında biraz diri göründüler. Bizim maçta da 3. dakikada öne geçtiler ve maçın senaryosu değişti. 2.yarı bitmişlerken Alexis adamlara hayat verdi. Onun dışında onlarda büyük fark yok. Bugün bile 3 gol attılar ama girdikleri pozisyon sayısı da sadece 3 , kesinlikle sürdürülebilir değil.
Sezonun son haftaları biz daha diri olacağız, onlar bizim geçen seneki ritmimize düşecek.
Rahat olalım, özgüvenli olalım.
Burda zırt pırt çıkıp felaket tellalığı yapan ve sırf "ben demiştim" diyebilmek için kendi takımını ve takımı rekordan rekora koşturan hocasını suçlu çıkarmaya çalışanları ciddiye almayalım.