Biraz inceledim Demirören döneminde özellikle 2005-09 arası iç sahada arka arkaya 4 derbi kaybetmişiz Fenerbahçe'ye karşı. Toplamda 7 sezonda 6 mağlubiyet.
Son 15 yılda ise 7 galibiyet 2 beraberlik 8 mağlubiyet iç sahada. Yani Demirören dönemi dışında 2000 yılından beri 7-2-2
Gerçekten Beşiktaş'ı Demirören öncesi sonrası diye ayırmak gerek.
haklısın ama lütfen şuanki Fikret Orman yönetiminide ekleme bu kıyaslamaya:) öyle bir yanılgıya girmeyelim daha onumuzdeki seçimle beraber 4 sezonu daha var 2019de tekrardan bi kıyasa basvururuz ama simdi değil
Bu seneyi alırsak 3 sene ambargo koyarız lige diye düşünyorum 
onu acık söyleyim yeni bir hocayla anlasırsak olur:) yani benim kafamdaki yapı şudur..
bu sene Şampiyonluğu alıyoruz hem biz özlemimizi gideriyoruz hemde Şenol güneş yılların getirdii bu birikintiyi bizimle kupayı alarak bitiriyor ve
M.Ustanında Şenol güneş konusundaki ısrarını biliyoruz gönlündeki isim bu ve sene sonunda biz hocayı oraya gönderip bizde sallıyorum Tuchel gibi
defansı ortayı ve ileriyi iyi bir taktik becerisiyle harmanlayacak doğru bir hocayla anlasıp malum yeni stad yeni heyecan ve genç bir hoca... işte o zaman dediğin ambargolar gelir
ç.nk iç saha maçları kolay hale gelecek iş deplesmana kalacak ve artık avrupada başarı kovalanacak mevcut teknik ekiğple bu imkansız