Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7316107 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hastayim 3 gundur yatıyorum yeni ayaklandim biraz geriden okuyarak geldim ama goremedim :alala:
geçmiş olsun forumda yoktun bir süredir senin hakem yönetecek eskişehir maçını kaç atarız

Çevrimdışı cursedofdragon

Hastayim 3 gundur yatıyorum yeni ayaklandim biraz geriden okuyarak geldim ama goremedim :alala:

geçmiş olsun ben paylaşmıştım ama baya arkada kaldı :)

Çevrimdışı Tolga

Geçmiş olsun @Yunus Emre Dökmeci
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi murat

Her inişin bir çıkışı vardır.eskişehir maçıyla yeni bir başlangıç yaparız.golü erken bulursak farklı galip geliriz.önümüzdeki 4 maçı kesinlikle kazanmalıyız.fikstür lehimize bunu iyi değerlendirmeliyiz.kötü oyunumuzda oğuzhan ve sosadan çok atibadaki düşüş etkili oldu benim
görüşüme göre.yanına tolgsyı koyup oğuzhan ve sosadan birini yedeğe atıp ikinci yarılarda taze kuvvet olarak kullanmak ve atibayı rahatlatıp uyumsuz defansın açıklarını kapatmak ve ortasahayı ele geçirmek için deneyebiliriz

Çevrimdışı ozan062

Biraz inceledim Demirören döneminde özellikle 2005-09 arası iç sahada arka arkaya 4 derbi kaybetmişiz Fenerbahçe'ye karşı. Toplamda 7 sezonda 6 mağlubiyet.

Son 15 yılda ise 7 galibiyet 2 beraberlik 8 mağlubiyet iç sahada. Yani Demirören dönemi dışında 2000 yılından beri 7-2-2

Gerçekten Beşiktaş'ı Demirören öncesi sonrası diye ayırmak gerek.

haklısın ama lütfen şuanki Fikret Orman yönetiminide ekleme bu kıyaslamaya:) öyle bir yanılgıya girmeyelim daha onumuzdeki seçimle beraber 4 sezonu daha var  2019de tekrardan bi kıyasa basvururuz ama simdi değil

Bu seneyi alırsak 3 sene ambargo koyarız lige diye düşünyorum :)

onu acık söyleyim yeni bir hocayla anlasırsak olur:) yani benim kafamdaki yapı şudur..

bu sene Şampiyonluğu alıyoruz hem biz özlemimizi gideriyoruz hemde Şenol güneş yılların getirdii bu birikintiyi bizimle kupayı alarak bitiriyor ve

M.Ustanında Şenol güneş konusundaki ısrarını biliyoruz gönlündeki isim bu ve sene sonunda biz hocayı oraya gönderip bizde  sallıyorum Tuchel gibi

defansı ortayı ve ileriyi iyi bir taktik becerisiyle harmanlayacak doğru bir hocayla anlasıp malum yeni stad yeni heyecan ve genç bir hoca... işte o zaman dediğin ambargolar gelir

ç.nk iç saha maçları kolay hale gelecek iş deplesmana kalacak ve artık avrupada başarı kovalanacak mevcut teknik ekiğple bu imkansız
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2016, 12:08:58 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Teşekkürler @Tolga @cursedofdragon  @Mehmet Ali C.

Iyiyim cok şükür :ok:

Yazmasamda yazilanlari takip etmeye calistim bu surede ama yazmaya takatim yoktu valla..
[ Son Düzenleme: 07 Mart 2016, 02:35:26 Necmi ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Benim yazılar niye kirmizi oldu :alala:

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

EssiLor

• Ziyaretçi

Yunus Emre geçmiş olsun
Bu maça Quaresmanın damgasını vuracağını düşünüyorum Quaresma takımda en formda olan isim şuan
Birşeyler için çabalayan tek kişi
Mücadele ediyor istekli çabalıyor ama bu yetmiyor malesef
Takımda genel anlamda bi forumsuzluk var umarım kısa sürede toparlanırız
Gökhan Töre beni germeye başladı hep aynı Gökhan Töre
Güzel kaliteli oyuncu ama bir problemi var gibi toparlanması lazım.
Ozzy Atiba Ve Gomez dede düşüş var inşallah toparlanırız bi an önce.
Olcayı zaten saymıyorum o hep formsuz Quaresmayı asla kesemez.
Gomez Eskişehir'e patlar umarım
Ozzy de artık gol atıp kendine gelmelidir.
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2016, 13:50:57 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı OnurG

Bu arada şöyle bir şey var:
https://twitter.com/AyhancArsibjk/status/706144528856686593

Eskişehir maçıyla dönseler artık.

Passoligi bahane edip Olimpiyata gelmeyen adamlar
Artık ne olduysa stadın açılışına yakın Passoligi dert etmemeye başladı.
Canlarından çok sevdikleri !!! Beşiktaş için Olimpiyat yolunu çekmeyen adamlar
Passoligin inine gireceklermiş. Helal Olsun!

Çevrimdışı kartalpençesi

http://www.milliyet.com.tr/fifa-dan-devrim-gibi-karar-hakem----2205026-skorergaleri/?PAGE=1 Sizce Nasıl Bir Karar ? Türkiye Ligindede Uygulanmaya Başlanırsa Çok İyi Olur
Vallaha bunun benzerini bende düşündüm.Çünkü hakem insan olduğu için hata yapabilir ama iş kameraya kalırsa maçlar büyük oranda doğru kararlarla bitecek.Ben düşündüysem onlar niye düşünmüyor diyordum hatta.Şuana kadar yapılmaması bu işte büyük para döndüğü içindir.Benim düşüncem şuydu:
**Saha kenarında bir masa olacak 3 monitör burda farklı açılarda(ofsayt+yakın+uzak çekim kamera) kameralar olacak ve bu görüntüleri 3 hakem izleyecek. ve sahada sadece bir hakem olacak(yan hakem çizgi hakemine gerek kalmayacak).Görüntüyü izleyen hakem eğer faul olduğunu düşünüyorsa hemen mikrofonla bildirecek.ve saha hakemi düdük çalacak. gecikme en fazla 5 saniye olur.zaten sahadaki hakemde faul pozisyonu varsa gördüğü için zaten hazırda bekleyip kulaklıkta duyunca düdüğü çalacak. :halay:
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Hasan Tahsin

TRT avaz da Elazığ - Altınordu maçı var. Çağlar Söyüncü'yü izlemek isteyenlere. Ayrıca Elazığ'dan sol açık Halil Akbunar'a bakın derim , Göztepeden kiralık 23 yaşında
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı bjkferhat

Stat yarın bombos olacak ya

Çevrimdışı tangaz

yokluğun hissediliyor, forumun neşe kaynağısın  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mart 2016, 16:52:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Yunus Emre Dökmeci sen yokken savunan kimse kalmadığı için Quaresma'yı sattık Hindistan biletin benden  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

@Yunus Emre Dökmeci sen yokken savunan kimse kalmadığı için Quaresma'yı sattık Hindistan biletin benden  :D

bunu gören yunus emre :D   :evillol:

:bur2: :vur

Çevrimdışı melyet

TRT stadyum da Oğuz Çetin de Hakan Ünsal da fb şampiyon olur dedi. Beşiktaş finalleri yapamıyor algısı oluşturmaya çalışıyorlar.

Fb ile sadece 92 sezonunda bire bir şampiyonluk yarışına girmiş onuda kazanmışız.

fb 34. haftalara önde girmesine rağmen 2 şampiyonluk verdi bursa ve gsye. 2011de ts den aldıkları şampiyonluğu da herkes biliyor. TR Kupalarında bile en çok finalde kaybeden takım fb.

Şimdi nasıl oluyor da Beşiktaş final takımı değil...
Bunu soylemelerinin sebebi bizim son haftalarda oynadığımız kötü futbol

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı eniscan667

Bugün fener puan kaybederse yarın cok güzel bir gün olacak..eski Beşiktaş geri dönecektir

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz ben Arfa'yı Sosa yerine mi düşünüyoruz?
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ogün

Öyle deniyor.

Çevrimdışı 38life

Hayır Olcayın yerine

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

yokluğun hissediliyor, forumun neşe kaynağısın  :icool:
Teşekkür ederim abi @tangaz