Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7309199 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Viviano

Sosa yerine alınması gereken tek isim var şuan sene sonu sözleşmesi biten DANIEL DIDAVI. Dilimde tüy bitti birisi şu adamı önersin artık yönetime.

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/yakinmarkajtv/status/705145221177282562

Bu gerçekleşirse Beşiktaş futbol takımı sahaya çıkarsa, bir daaha maç izlemiyeceğim. Bu ne yüzsüzlüktür, haysiyetsizler.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AigleBordeaux

Sosayi satip Ben Arfayi almak hayatta olmaz bizim zaten sikayetimiz Sosada istikrarsiz olmasi ama Ben Arfada kendisi bana gore baya bencil ve 10 numara olarak cok istikrarsiz olur bizim icin . Ama Torenin yada Quaresma giderse ok olabilir bedavaya.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

ulan şu adamı bile beğenmiyorsunuz ya ne diyeyim bilmem ki :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mart 2016, 00:19:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ulan şu adamı bile beğenmiyorsunuz ya ne diyeyim bilmem ki :D

Quaresma vakası vol.2 olmazsa bir şey bilmiyorum. Umarım kapatır başkası.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresma vakası vol.2 olmazsa bir şey bilmiyorum. Umarım kapatır başkası.

adam gs'li oyuncuları bile ipe dizmiş :D  Çağrı sen kimi istiyon ?

http://youtu.be/dnJWlobWKUk?t=3m58s

Çevrimdışı atalay

Ben Arfa, Dünyanın en yetenekli futbolcularından biridir. Aynı oranda da aptaldır. Futbola konsantre olduğu zaman durdurulması zor; lakin sezon sonu 20 kilo fazlası ile kampa katılmayacağının da garantisi yok.
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2016, 00:24:53 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben Arfa, Dünyanın en yetenekli futbolcularından biridir. Aynı oranda da aptaldır. Futbola konsantre olduğu zaman durdurulması zor; lakin sezon sonu 20 kilo fazlası ile kampa katılmayacağının da garantisi yok.
bize akıllı oyuncu şart sosa çok iyi ama istikrar sorunu var onun dışında muhteşem oyuncu bence onun biraz daha genci ve istikrarlısı olarak kimi alabiliriz ?

Çevrimdışı Ogün

Murat Özen de net bilgi demiş. Ben Arfa'nın menejeri gelmiş bugün Türkiye'ye, tesisleri gezmiş, çok beğenmiş. Bir kaç güne prensipte anlaşılması bekleniyormuş.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beşiktaş Kulübü sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Nice Kulübü'nün yıldız futbolcusu Hatem Ben Arfa'nın menajerini İstanbul'a getirdi.

Beşiktaş Nevzat Demir Tesislerini gezen menajerin tesisleri çok beğendiği bildirilirken, bu transferin önümüzdeki günlerde prensip olarak netleşmesi bekleniyor.

Öte yandan yıldız futbolcuya Real Madrid'in de talip olduğu gelen haberler arasında.

Çevrimdışı yakardinho

Quaresma`ya bir değil bir çok kez en üst seviyede kendini gösterme şansı verildi ama hiçbirinde yapamadı( Barcelona, Inter, Chelsea). Ama Ben Arfa kötü kariyer seçimi yaptı Newcastle`a gitti. hiç öyle bir şans yakalayamadı.Bence daha iyi oyuncu. Skor katkısı çok daha iyi. Otobüsü çeken rakipler için birebir. GELSİN! :claps:

Çevrimdışı tangaz

Ben Arfa'yı Q17den ayıran en önemli husus kaleyi daha çok düşünmesi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Sosa maalesef büyük maçlarda yetersiz ben artık derbilerde 10 numara mevkiindeki arkadaşlardan Şifo Mehmet performansı istiyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa maalesef büyük maçlarda yetersiz ben artık derbilerde 10 numara mevkiindeki arkadaşlardan Şifo Mehmet performansı istiyorum...
abi takım olarak kötüydük biz sosa gs derbiisnde çok temiz top oynamıştı ben çok beğeniyorum sosayı sadece biraz istikrarsız sorunu o

Çevrimdışı atalay

Seneye Veli ya da Necip yerine Gary Medel'i kadroda görmek isterim. Stoper rotasyonu için de uygun. Olmayacak iş değil...

Çevrimdışı FARUK

Seneye Veli ya da Necip yerine Gary Medel'i kadroda görmek isterim. Stoper rotasyonu için de uygun. Olmayacak iş değil...
Böyle birer tecrübeli güçlü, temaslı oynayan adam lazım orta saha ve stopere
Ersan çok iyi değildi ama bu tipe yakın bir oyuncuydu
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2016, 01:22:29 FARUK ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

juventusdaki asamoah biraz gözden düştü çok isterim onu beşiktaşta görmek ama zor.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ben Arfa sesleri iyice yükselmeye başladı.

Sosa'nın yerine düşünülüyorsa başlı başına saçmalık olur. Ancak Töre satılıp yerine Ben Arfa montesi tatlı olabilir.

Bir kanatın daha tabiri caizse yardıran ve skor üreten bi kanat olması lazım. Ancak şöyle bi dezavantaj adam pas atmıyor kesinlikle x tuşu yok adamda. Bunu çözersek faydanın kralını görürüz.

Ricardo-Ben Arfa kanatları zaten intihar olur ancak şöyle bi düşünceleri olabilir bizimkilerin;

Gomez
Sosa       Ozzy        Ben Arfa
            Atiba Tolgay

Töbe bismillah çok iyi oldu be...
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

normalde böyle Medel gibi 2 karışlık hiç bir oyuncuya ısınamıyorum ama bu adam çabukluğu ile falan çok fazla gedik kapatabilir.

Ben Arfa'nın bir dezavantajıda local bi oyuncu olması.

Ülke dışında pek verimli olamıyor.

-Mustafa Kemal Atatürk

Yalnız yukarıda örnek gösterdiğim 6'lı için defansın çok çok iyi olması lazım. Beklerin stoperlerin..

Bakın iyi değil çok çok iyi olması lazım şampiyonlar liginde oynıcaz defansın göbeğine ne biliyim pepe falan alınması lazım(örnek olarak).

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı atalay

bize akıllı oyuncu şart sosa çok iyi ama istikrar sorunu var onun dışında muhteşem oyuncu bence onun biraz daha genci ve istikrarlısı olarak kimi alabiliriz ?

Ben Arfa'nın akıllısını, Sosa'nın genç ve istikrarlı olanını almak neredeyse imkansız.

juventusdaki asamoah biraz gözden düştü çok isterim onu beşiktaşta görmek ama zor.

Mümkün değil.

Böyle birer tecrübeli güçlü adam  lazım orta saha ve stopere
Ersan çok iyi değildi ama bu tipe yakın bir oyuncuydu
normalde böyle Medel gibi 2 karışlık hiç bir oyuncuya ısınamıyorum ama bu adam çabukluğu ile falan çok fazla gedik kapatabilir.

Medel, takımın agresyon derecesini yükseltir. Salt çabuk ve sert değil; aynı zamanda pozisyon bilgisi ve alan oyunu becerisi yüksek, versatil bir savunmacı. Lig için ideal bir isim.

Çevrimdışı atalay

Sol bek için ise önerim; Herta Berlin'den, Marvin Plattenhardt. 

Çevrimdışı tangaz

ben sağ bek ve sol bek konusunun her sezon bu dönemlerde başımızı ağrıtmasından ve buna 10 yıldır çözüm üretilememesinden sıkıldım, yoruldum, bezdim...
bitik RVP'den o çalımı yiyen sol bek, sahanın 40.metresine gelip ileri oynama aşamasına geldiğinde beyni duran eli ayağına dolaşan sağ bek istemiyorum...