Yahu ne olcaymis arkadas forumu karistirmis cocuk.
Bizim takimda kimler oynamadi ki olcay oynamasin. Biraz hosgorulu olun arkadaslar.
Niyazi vardi bizim takimda, deli ibonun suratina kafa atan ali tandogan, okan buruk, ugur boral, ali gunes falan oynadi.
Olcay en azindan iyi bir cocuk, efendi,terbiyeli ve sempatik.
Sanki bizim takim real madrid, bayern munich bir eksigimiz olcay.
Babamin oglu degil olcay biraz fazla elestiriliyor.
Quaresma konusu ilginc. Quaresma sayesinde besiktasin bilinirligi artiyor. Gomez mesela yurtdisinda size forma sattirmaz, gomez dunyada tartisamayacagimiz oyunculardandir mesela. Adam essek yukuylen gol atmis kupa kazanmis super bir kariyeri var.
Ben mesela messiyi hic sevmem, nefret ederim formasini verseniz cope atarim AMA adami tartismam.
Mesela yurtdisina gidin ispanyaya, italyaya, portekize, rusyaya sirtinizda quaresma formasi olsun konu direkt futbola gelir. Quaresma ister begenin, ister begenmeyin dunya futbolunda bir markadir. Ister kotu oynasin ister iyi oynasin fantastic bir oyuncudur. Butun dunya tanir.
Quaresma ile kucuk cocuklari besiktasli yapabilirsiniz. Kucuk cocuklar futbol oynarken sokakta besiktaslisi quaresma olur, fblisini bilmem nani olur herhalde, gslisi sneijder olur.
Besiktasli cocuklar olcay, tore, aras, kerim, sosa olmaz.
Tartisilan adamlar olcay,quaresma,tore.
Yahu ismail ne olacak. Gecen hafta tartismistik bazi arkadaslar ile. Yok besiktasin futbolcusuymus, vs.
Mesela olcaya baktigim gibi sempatiyle bakamiyorum ismaile. Ismail nasil goze batmiyor onu anlamiyorum. Benim gozumde zaten en kotu futbolcu hatta pektemek bile ismailden iyidir AMA su olcaya gosterilen tepkiyi gormuyor. Necipi siliyoruz AMA ismail goze batmiyor. Yahu quaresma elestiriliyor, yerin dibine sokuluyor, ismaile tek laf yok.
Elinizde quaresma varsa bombayi rakibin ustune atarsiniz ki elinizde patlamasin.
Cok net soyluyorum, oyun planiniza quaresma uymuyorsa, siz de afedersiniz madrid, barca,Bayern,psg,dortmund degilseniz o plan degisir arkadas.