Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306350 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Yahu ne olcaymis arkadas forumu karistirmis cocuk.

Bizim takimda kimler oynamadi ki olcay oynamasin. Biraz hosgorulu olun arkadaslar.

Niyazi vardi bizim takimda, deli ibonun suratina kafa atan ali tandogan, okan buruk, ugur boral, ali gunes falan oynadi.

Olcay en azindan iyi bir cocuk, efendi,terbiyeli ve sempatik.
Sanki bizim takim real madrid, bayern munich bir eksigimiz olcay.

Babamin oglu degil olcay biraz fazla elestiriliyor.

Quaresma konusu ilginc. Quaresma sayesinde besiktasin bilinirligi artiyor. Gomez mesela yurtdisinda size forma sattirmaz, gomez dunyada tartisamayacagimiz oyunculardandir mesela. Adam essek yukuylen gol atmis kupa kazanmis super bir kariyeri var.

Ben mesela messiyi hic sevmem, nefret ederim formasini verseniz cope atarim AMA adami tartismam.

Mesela yurtdisina gidin ispanyaya, italyaya, portekize, rusyaya sirtinizda quaresma formasi olsun konu direkt futbola gelir. Quaresma ister begenin, ister begenmeyin dunya futbolunda bir markadir. Ister kotu oynasin ister iyi oynasin fantastic bir oyuncudur. Butun dunya tanir.
Quaresma ile kucuk cocuklari besiktasli yapabilirsiniz. Kucuk cocuklar futbol oynarken sokakta besiktaslisi quaresma olur, fblisini bilmem nani olur herhalde, gslisi sneijder olur.

Besiktasli cocuklar olcay, tore, aras, kerim, sosa olmaz.

Tartisilan adamlar olcay,quaresma,tore.

Yahu ismail ne olacak. Gecen hafta tartismistik bazi arkadaslar ile. Yok besiktasin futbolcusuymus, vs.

Mesela olcaya baktigim gibi sempatiyle bakamiyorum ismaile. Ismail nasil goze batmiyor onu anlamiyorum. Benim gozumde zaten en kotu futbolcu hatta pektemek bile ismailden iyidir AMA su olcaya gosterilen tepkiyi gormuyor. Necipi siliyoruz AMA ismail goze batmiyor. Yahu quaresma elestiriliyor, yerin dibine sokuluyor, ismaile tek laf yok.

Elinizde quaresma varsa bombayi rakibin ustune atarsiniz ki elinizde patlamasin.

Cok net soyluyorum, oyun planiniza quaresma uymuyorsa, siz de afedersiniz madrid, barca,Bayern,psg,dortmund degilseniz o plan degisir arkadas.

Çevrimdışı RQ7_351903

Sözün Bittiği Yer Olcay Şahana Mesaj Yollayan Renkliler Olcay Şahana Sahip Çıkalım Renkliler Tarafından Saldırı Var
Bu yaratığın her haltını bulduk telefon numarasından banka hesabına kadar, çekeceği var.

Çevrimdışı raichu

Valla hepimiz burda sene başında Olcay tarzında ama ondan daha iyisini istedik hep. Ama yönetim Quaresmayı tercih etti ve yanlış yaptı. Şimdi Olcay oynasa olmuyor, oynamasa hiç olmuyor :)
arasın dönüşünü bekliyoruz  :captain:

Çevrimdışı Ogün

Olcay'ın kaç senelik daha sözleşmesi var?

@mylife1903 İsmail'in alternatifi yok.

Çevrimdışı cursedofdragon

2018'e kadar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İnsanın ilk önce Allah korkusu olur, Quaresma şuan takımın açık ara en iyi oyuncusu hep böle şartlandırmayın kendinizi, şeffaf olun amacımız Beşiktaş.

Olcay ne yaptı'da oynayacak allah aşkına biri bana bunu açıklasın herkes sallamasını biliyor,adamın her maç santraforların 2 asistini hiç ediyor bunları Olcay yapsın sesimizi çıkarmayalım ilk yarı Fenerbahçe tek kale oynadı hani defansif Olcay nerde ? Gökhan'da Alper'de elini kolunu sallaya sallaya geçiyordu valla.İnsatgram'da taraftarlara laf yetiştireceğine azıcık çalışsın, parasını taraftarlardan kazanıyor.
Olcayi savunmak icin Quaresmaya atılmayan Çamur kalmadi

Bencil dendi , Bencil olmadigini kanitladi

Bu sefer takim oyuncusu degil dendi , Takim oyununa da ayak uydurdugunu gösterdi

Defansa yardım etmiyor dendi , 70 metre depar atip rakibinden topu kapip atak baslatti ve o atak sonucu Gol attik

Sivas macinda Beckin kademesine girip Yiyeceğimiz beraberlik golunu onledi

Ama Olcay defans yapiyor ama ben olcayin 70 metre depar atip rakibin ayagindan top alip atak baslattina sahit olmadim

Defansta Bekin kadmesine girip Yiyeceğimiz Golu onlediginide gormedim aksini idda eden koysin videosunu izleyelim oyle Camur at izi kalsin ile olmuyor bu isler @Anıl @Hicks
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2016, 18:36:48 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Olcayi savunmak icin Quaresmaya atılmayan Çamur kalmadi

Bencil dendi , Bencil olmadigini kanitladi

Bu sefer takim oyuncusu degil dendi , Takim oyununa da ayak uydurdugunu gösterdi

Defansa yardım etmiyor dendi , 70 metre depar atip rakibinden topu kapip atak baslatti ve o atak sonucu Gol attik

Sivas macinda Beckin kademesine girip Yiyeceğimiz beraberlik golunu onledi

Ama Olcay defans yapiyor ama ben olcayin 70 metre depar atip rakibin ayagindan top alip atak baslattina sahit olmadim

Defansta Bekin kadmesine girip Yiyeceğimiz Golu onlediginide gormedim aksini idda eden koysin videosunu izleyelim oyle Camur at izi kalsin ile olmuyor bi isler @Anıl @Hicks
Abi rica ediyorum Olcay-Quaresma ile ilgili herhangi bir mesajına beni mentionlama :)

Çevrimdışı mylife1903

Tosic var yahu. Paf takimi var. ismaile de alternatif yoksa yani

Tosic konusu da ilginc adam 4 buyuk ligi gormus, milli bir futbolcu AMA kotu bir sezon geciriyor.

Senol Hoca cok iyi bir insan, cok seviyorum kendisini ama mesela lucescu olsa bu kadrodan daha farkli seyler uretebilirdi, diye de dusunuyorum.

Mesela ben turkiye liginde 3lu savunma oynanmasi taraftariyim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla hepimiz burda sene başında Olcay tarzında ama ondan daha iyisini istedik hep. Ama yönetim Quaresmayı tercih etti ve yanlış yaptı. Şimdi Olcay oynasa olmuyor, oynamasa hiç olmuyor :)

Danny içimde yaradır.. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Hicks abi israrla cevap bekliyorum senden

Iddalarini ve tezini curuttum sira sende sende benim iddalarimi curut diyeceğim ama curutemezsin cunku yok oyle bişey..

Ayiptir yaptiginiz camur at izi kalsin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Onur kıvrak bizim maçta yok :)

Çevrimdışı Ogün

Tosic var yahu. Paf takimi var. ismaile de alternatif yoksa yani

Tosic konusu da ilginc adam 4 buyuk ligi gormus, milli bir futbolcu AMA kotu bir sezon geciriyor.

Senol Hoca cok iyi bir insan, cok seviyorum kendisini ama mesela lucescu olsa bu kadrodan daha farkli seyler uretebilirdi, diye de dusunuyorum.

Mesela ben turkiye liginde 3lu savunma oynanmasi taraftariyim.
Tosic deme abi lütfen. Adam bir metre önüne pas atamıyor. Stoper olarak belki ama kesinlikle sol bek değil o adam.
Lucescu'nun Şenol hoca'dan iyi olduğunu görmek için kariyerlere bakmak yeter zaten. Ben de isterdim o olsun ama Şenol Hoca da takım kötü yönetmiyor. Rotasyon yap(a)maması bizi geriye götürdü gerçi. Yinede Şenol hocaya inanıyorum ben, yapıyorsa vardır bir bildiği.

Çevrimdışı mylife1903

Tosic deme abi lütfen. Adam bir metre önüne pas atamıyor. Stoper olarak belki ama kesinlikle sol bek değil o adam.
Lucescu'nun Şenol hoca'dan iyi olduğunu görmek için kariyerlere bakmak yeter zaten. Ben de isterdim o olsun ama Şenol Hoca da takım kötü yönetmiyor. Rotasyon yap(a)maması bizi geriye götürdü gerçi. Yinede Şenol hocaya inanıyorum ben, yapıyorsa vardır bir bildiği.

Ogun yanlis anlasilma olmasin, Ben senol Hocadan cok memnunum, cok severim.

Lucescu bizdeyken insanlar defans futbolu oynadigimizi dusunuyordu mesela o zamanlar cok aktiftik forumlarda cok kavga ettik. Pis bir algi vardi lucescu defans futbolu hocasi, diye. Algi lafi 2000li yillarin basinda cok moda degildi, AMA bizim taraftari basini hincalin cektigi bir kisim medya resmen zehirledi. Lucescunun bir tek cevabi oldu; Ben total futbol oynarim ve takimim sene sonunda en iyi averaja sahip olur.

Anlatmak istedigim suydu; amaca giden bir cok yol var, en iyisini bulmak icin teknik direktorler para aliyorlar mesela senol hocayi takdir ettigim bir diger konu bilicin sistemine saygi duyup ufak makyajlar ile devam ettirmesi. Bu onun ne kadar buyuk bir insan oldugunu gosterir.

Lucescu ise biraz farklidir. 100.yilda yunanistanda 5 yemistik hazirlik macinda yaziyla bes, bir araba dolusu gol. Lucescu sistemi degistirip gol yemeyen bir takim yaratti mesela shaktarda bazi maclar harici 3lu oynadigini duymadim, gormedim.

Anlatamadim ne demek istedigimi

Çevrimdışı Hicks

@Hicks abi israrla cevap bekliyorum senden

Iddalarini ve tezini curuttum sira sende sende benim iddalarimi curut diyeceğim ama curutemezsin cunku yok oyle bişey..

Ayiptir yaptiginiz camur at izi kalsin

Çürütecek bir şey yok Emre'cim, söylediğin şeyler sadece tek bir örneği olan şeyler, misal Q7, 70 metre depar attı da kaç kere yaptı bunu? Onlarca maçta sadece bir, geçmişini, huyunu suyunu bildiğim adam, 2 depar daha atsa dili dışarı çıkar, bunu sen de biliyorsun.

Olcay'a gelince, evet bu sene formsuz, ama onu da senelerdir tanıyorum ve oyun tarzını biliyorum, bu yüzden onu da ispatlamama gerek yok.

Q7 de Olcay da tek başlarına büyük bir hiçtirler, ikisi de ayırmam ama top oynayan bir takımda Olcay daha çok fayda sağlar, maç getirir ama Q7 sana maç kaybettirme ihtimali daha çok olan bir adamdır. Onu iş bitince takım coşkuluyken sok oyuna kendi de eğlensin, seyirciyi de eğlendirsin ama iş bitmişken... Ayıp olan körü körüne Q7'yi savunup gerçek Beşiktaş'lı adamları da gömmeniz...

Olcay bu sene formsuz olabilir, sebeplerini yukarıda saydım ama Q7'nin formda olduğunu ben hiç görmedim, 2-3 maçtır göze batıyor sadece, onun da sebepleri belli...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Ogün

Ogun yanlis anlasilma olmasin, Ben senol Hocadan cok memnunum, cok severim.

Lucescu bizdeyken insanlar defans futbolu oynadigimizi dusunuyordu mesela o zamanlar cok aktiftik forumlarda cok kavga ettik. Pis bir algi vardi lucescu defans futbolu hocasi, diye. Algi lafi 2000li yillarin basinda cok moda degildi, AMA bizim taraftari basini hincalin cektigi bir kisim medya resmen zehirledi. Lucescunun bir tek cevabi oldu; Ben total futbol oynarim ve takimim sene sonunda en iyi averaja sahip olur.

Anlatmak istedigim suydu; amaca giden bir cok yol var, en iyisini bulmak icin teknik direktorler para aliyorlar mesela senol hocayi takdir ettigim bir diger konu bilicin sistemine saygi duyup ufak makyajlar ile devam ettirmesi. Bu onun ne kadar buyuk bir insan oldugunu gosterir.

Lucescu ise biraz farklidir. 100.yilda yunanistanda 5 yemistik hazirlik macinda yaziyla bes, bir araba dolusu gol. Lucescu sistemi degistirip gol yemeyen bir takim yaratti mesela shaktarda bazi maclar harici 3lu oynadigini duymadim, gormedim.

Anlatamadim ne demek istedigimi
Anladım abi. :ok:

EssiLor

• Ziyaretçi

Olcayı göndeririz umarım sene sonunda
Alexiside gönderir düzgün bi stoper alırız hiç güven vermiyor
O değilse bu Oğuzhan'ın hali hal değil
Çok kötü bu aralar eski Ozzy yok.

Çevrimdışı 38life

Futbolcuların sosyal medya hesaplarını kapatmaları gerek. Ya da yoruma kapatacaklar böyle olmaz bu iş.

Olcay bugün eminim etkilenmiştir ve sıçrayacak takıma da. Küfür ne demek ya? Ne hakla? Hepsi de velet diyeceğimiz yaşta çocuklar.

Dava açsa salya sümük sağlayacaklar. Başedilmez, versinler direktifi kapatsınlar hesapları.

Ben katılmıyorum. Futbolcular için sosyal medya hesapları önemli bir eğlence. Ve bunu kullanmak onların da hakkı.Bundan geri kalmak zorunda değiller. Bu adamlar asker değil ki... Burda iş taraftara düşüyor. Okadar taraftar grupları var. açsınlar twitter'dan bir hashtag Olcayı tt yapsınlar. İnstagramdan Olcay'a övgü mesajı yağmuru yapsınlar.

Ben bu beyinsiz ergenler yüzünden bu forumda hergün eleştirdiğim Olcay'a upuzun bir övgü yorumu yaptım. Bunu yapmayı bir zorunluluk olarak gördüm çünkü. Mecbur hissettim kendimi. Bunu yapmazsam Beşiktaşa ihanet etmiş hissedecektim kendimi. Bence de aramızda Olcay'a instagramdan güzel yorumlar yapmayan varsa bir an önce yapmalı.

Çevrimdışı laoban

Artık Olcay konusunu kimseyle tartışmamaya karar verdim çünkü anlaşamıyoruz belli ki.

Sadece şunu söyleyeceğim yazın burada Quaresma profilinde değil Olcay profilinde bir oyuncu lazım bize derken boşuna konuşmuyorduk.

Elimizde Töre ve Kerim varken gittik Quaresma'yı aldık. Sonra Olcay oynasın dediğimizde Olcay ne yapıyorki deniyor. Olcay'ın da bu sezon çok kötü oynadığını sürekli dile getiren de benim ayrıca.

Bundan sonra Töre-Quaresma aynı anda oynasınlar ya da Kerim oynasın zerre umrumda değil. Bazı şeyler yaşanarak anlaşılıyor belli ki.

Olcay gol kaçırdığında yeteneksiz diyenler Quaresma kaçırdığında şanssızlık diyor ya en çokta ona gülüyorum işte :)

samimiyetsizlik ve fanboyluk bir araya gelince boyle seninde belirttigin gibi nahos, sinir bozucu ve itici sonuclar cikiyor ortaya.

Çevrimdışı 38life

Futbolcuların performansının kötü oluşunu kişisel nefrete dönüştüren insanları anlamıyorum gerçekten. Bunu bir kesim Olcay'a karşı bir kesim Quaresma'ya karşı yapıyor. İki futbolcu da çok garip futbolcular. Birisi top tekniği zayıf ama hızlı karar mekanizması ile takımı ilkokuldan üniversiteye atlatır gibi ortasahadan gol pozisyonuna atlatan bir futbolcu. Diğeri bütün takım ileri doğru koşarken topu ayağına alınca hayatı durduran, herşeyi sıfırlayan ama aynı zamanda maçın zorluğu ne olursa olsun bir çalım bir adrese teslim orta ile 5 saniyede takımı golle kafa kafaya getiren bir futbolcu. Ama ikisi de bizim futbolcumuz ve takımda bunlardan başka messi, bunlardan başka Ronaldo yok! Bizim messimiz, Ronaldumuz Olcay ile Quaresma. Transfer sezonu açıldığında ağzınıza ne geliyorsa söyleyin. Ama bizi şampiyon yapacak futbolcular Olcay ile Quaresma'dır. Herkes kendine gelsin lütfen. O formayı taşıyan hiçbir futbolcuya nefret besleyemez Beşiktaşlı. Ben Mustafa Pektemek'e bile nefret besleyemiyorum. beslemek istiyorum ama besleyemiyorum. Çünkü o formaya aşığım!

EssiLor

• Ziyaretçi

Quaresma Beşiktaş'ımız için çok önemli bi değer kalitesini sahaya yansıtıyor her şekilde
Töre Den yarın güzel bi performans bekliyorum.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

fener maçından sonra ilk defa giriyorum foruma. Anca toparladım kendimi.

Unutmayacağım şeyler var maçla ilgili;

1.Töre sen o formayı kesinlikle hak etmiyorsun. Bu takıma geldiğinden beri hayranınım çok beğendiğim bi oyuncuydun. Ama o maçta yaptıklarını unutmıcam. Oyuna girdikten sonra rakibin peşinden koşmadığını, Beşiktaşı sallamadığını unutmıcam. O hal ve hareketlerini unutmıcam. Umursamaz tavrılarını unutmıcam. Töre-Ricardo tartışmalarında taraf tutmadım hiç ama 32 yaşında adam çok afedersiniz k.çını yırtıyo koşuyo defansa yardım ediyo sen orta sahada jog atıyorsun. Utandım izlerken.(ki sene başında ricardoyu kesinlikle istemeyen bi insandım.

2.Beck-İsmail.. alper volkan çatır çatır geçti hepinizi darmaduman ettiler kanatları. Ben bu sene bizim kanat oyuncularının kanatlarda böyle yardıra yardıra adam geçtiğini görmedim.(belki Kerim bikaç kere). Sizin gibi bekleri izlerken utandım..

3.Tolga... volkanın ayağından aldığı top var hakkını yemeyim. Ama psikoloji yok adamda konsantrasyon yok. En kısa zamanda yerini Boyko'ya bırak sana artık söylicek söz bulamıyorum.

Artı olarak fenerde sezonun futbolunu oynadı. Nası bilenmişlerse artık. Cüneytin zaten performansı yine oscarlıktı valla leo'dan daha çok hak etti bence (Hakaret Yasak)₅ herif. hak yiyen ahlaksız satılmış pislik.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

O feneri yenseydik. Dosta düşmana korkuyu salıcaktık. Şampiyonluk hakkında daha emin konuşucaktık.

Çıldırıyorum hatırladıkça.

Hele o cüneytin allahı fener peygamberi aziz yıldırım olmuş. kadıköy o yüzden kutsaldır ona.

-Mustafa Kemal Atatürk

Hele o şeref yoksunu fener taraftarı.. Ağız dolusu küfür ettiler maç boyunca.

tff duymuştur umarım(istediyse)!!

-Mustafa Kemal Atatürk

EssiLor

• Ziyaretçi

Hem Fener'e yenildik bide üstüne küfür yedik o zoruma gitti
Hem Beşiktaş'a hemde Sebaya küfür ettiler Terbiyesizler
Çok zoruma gitti çok yensek Sebaya edilen küfürlere en iyi cevabıda vermiş olacaktık.