Abi Beşiktaş'ı tutar gibi Olcay'ı tutan insanlar olduğuna inanmaya başladım artık ciddi ciddi. Yahu bu Olcay'da bizim göremediğimiz neyi görüyorsunuz? Çok mu koşuyor, çok mu iyi savunma yapıyor, harika top mu sürüyor, çok tehlikeli şutları mı var, rahatça adam mı eksiltiyor? Nedir yani nedir? Feda sezonunda çok kötü bir takım vardı ve o takımın en iyilerinden biriydi evet. Çok koşuyordu, mücadele ediyordu. Olcay hiçbir zaman yetenekli olmadı. Sadece sahada mücadelesi ve azmi vardı. Ancak her geçen sene bunlar da yok olmaya başladı Olcay'da. Bu sezon resmen facia. Oynadığı 20 maç varsa 19'unda sahada yoktu yani. Olcay'ın ben bir kere kritik bir maçta öne geçmemizi sağlayacak bir golünü, pasını görmedim bu sezon. Koşuyor, önde iyi basıyor, iyi savunuyor diyorsunuz da bir kanat oyuncusunun, Beşiktaş'ta 10 numarayı giyen adamın ilk görevi savunma yapmak mıdır? Defansif kanat mı olur? Umut Bulut da defansif forvet görüyoruz halini. Artık öyle bir algı yaratıldı ki resmen Olcay dışında hiçbir hücum oyuncusu defans yapmıyor sanki. Quaresma, Sosa, Gökhan, Kerim sanki hepsi öne gidiyor önde bekliyor sadece. Sadece Olcay savunma yapıyor yani. Yahu burda gömdüğünüz Quaresma kadar bile koşmuyor Olcay artık görün bunu. Resmen sahada 1 kişi eksik oynuyoruz Olcay oyundayken. Olcay'a tanınan şans Kerim'e tanınsaydı sezon başından beri, Kerim belki de şuan Gökhan'ı bile geçmişti. Kerim'i eleştiriyoruz burda bencil, sadece kendine oynuyor diye ki ben de dahil çünkü adam forma şansı bulamıyor. Bulduğunda da kendini göstermeye çalışıyor mecburen. Halbuki Olcay gibi monte edilseydi şu kadroya şuan çok daha farklı olacaktı mental olarak belki de. Olcay geldiği sezon kötü kadronun iyi oyuncusuydu, ikinci sezon da idare etti. Üçüncü sezonun sonuna doğru çöküşe geçti ve bu sezon tamamen dipte. Artık Olcay'ı yeniden diriltmeye vaktimiz yok ki dirilse bile ne kadar dirilir orası da muamma. Kerim'i kazanmaya, yeni sezonda da Aras'ı monte etmeliyiz takıma.
Olcay'la da sezon sonu tatlı tatlı kötü zamanlarımızda yaptığı katkılarla hatırlanması için anlaşılıp yollar ayrılmalı. Yeter.