Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305782 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

alabilirsek alalım zarar etmeyiz bu oyunculardan + üstüne lucas leiva tipinde bir oyuncu + sportingen carillo tipinde bi oyuncu alırsak sol bek ve kaleci eksiğimiz kalır sadece

carillo benfica ile antlaştı çoktan  :by2:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı RQ7_351903

Ben gerçekten yoruldum Olcay ile ilgili tartışmaktan. Şimdi diyeceksin ki madem öyle neden yazımı alıntılayıp cevap verdin. Tutamıyorum çünkü kendimi.

Dün de yazdım, değil Beşiktaş'ta herhangi bir süper lig takımında oynayacak yeteneği olmayan, ligde orta sıralarda oynayan bir takıma gitse ilk 11 başlayamayacak ve 1-2 sene sonra ptt ligine gidecek bir adamın bizim taraftarımızca bu kadar tutulmasına anlam veremiyorum. Neymiş Gökhan Gönül'ü çıkartmamış. Takımda 10 numarayı giyen oyuncunun derbi maçında yaptığı tek olumlu şey rakip takımın bekini çıkartmaması.
:ok: :ok:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Solda Olcay sağda Sosa ortada Oğuzhan Tolgay Atiba yapabiliriz baya da iyi olur gibi
Bak hala olcay diyo ya :s20:

Rakibi görünce korkup taca atsin diye olcay oynamali bencede :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Ben gerçekten yoruldum Olcay ile ilgili tartışmaktan. Şimdi diyeceksin ki madem öyle neden yazımı alıntılayıp cevap verdin. Tutamıyorum çünkü kendimi.

Dün de yazdım, değil Beşiktaş'ta herhangi bir süper lig takımında oynayacak yeteneği olmayan, ligde orta sıralarda oynayan bir takıma gitse ilk 11 başlayamayacak ve 1-2 sene sonra ptt ligine gidecek bir adamın bizim taraftarımızca bu kadar tutulmasına anlam veremiyorum. Neymiş Gökhan Gönül'ü çıkartmamış. Takımda 10 numarayı giyen oyuncunun derbi maçında yaptığı tek olumlu şey rakip takımın bekini çıkartmaması.
İyi de 10 numara giyiyo diye her maçta gol ve asist yapmasını mı bekleyelim şimdi ? Olcay'ın bu takımdaki görevi pas organizasyonlarında yer almak ve defansif katkı vermek. Zaten aksi olsa sol kanatta değil Sosa'nın yerinde oynardı.

Çevrimdışı Anıl

Bak hala olcay diyo ya :s20:

Rakibi görünce korkup taca atsin diye olcay oynamali bencede :busted_cop:
Aynen ondan

Formsuz olduğu, şu anda çok kötü olduğu bir gerçek. Ama oyun sistemimize en uygun oyuncu olduğu da başka bir gerçek.

Gökhan Gönül'ün oynadığı Fenerbahçe maçlarını izleyin onun hücum katkısını ortalarını asistlerini falan, sonra bir de karşısında Olcay varken bizim maçın ilk yarısını izleyin. O zaman belki anlarsınız Olcay'ın değerini.
:kop: :kop:

Yahu adam.elini kolunu sallayarak cikti nasilsa beni gorunce korkudan topu taca atan bir adam var karsimda diye

Komik duruma dusuyorsunuz , Olcay cikti tek kaleye döndü mac , Adam bizi 10 kisi oynatiyor resmen hep bu Oyun sistemimize en uygun oyuncu dememizden basimiza geliyor bunlar mustehak bize ne diyeyim

Çevrimdışı Hicks

Aynen ondan

Q7 gibi mücadeleye girip, kaybedip, kontra yedirmesi lazımdı Anıl, çok yanlış düşünüyorsun çok, onun sırtında 10 numara var, defans oyuncusu gibi top taca mı atılırmış o forma ile?
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Aynen ondan
yahu adam Hucim bolgesinde rakibini görünce topu taca atiyor hala olcay diyonuz ya ne kadar heveslisiniz 10 kisi oynamaya

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2016, 17:42:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
http://www.transfermarkt.com.tr/leroy-fer/profil/spieler/63342

Yazın alın dedik sakat diyenler çıktı. Sakat adam 19 maça çıktı ve şimdi Premier Lig'de. Kaçırdık artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Q7 gibi mücadeleye girip, kaybedip, kontra yedirmesi lazımdı Anıl, çok yanlış düşünüyorsun çok, onun sırtında 10 numara var, defans oyuncusu gibi top taca mı atılırmış o forma ile?
Olcay Fb macinda kac kez savunmaya geldi ?

Olcay cikti mac tek kaleye dondu buda mi tesadüf ?

Daha dogrusu Son zamanlarda hangi macta Defansa geldi ?

Top kaptirip geri gelmiyor dedigin quaresma Gencler macinda 70 metre depar atip rakibin ayagindan top aldi ve atak baslatti o atak sonucunda da Golu attik

Dahada ornek vereyim Sivas macinda 90.ci daikada Beckin kademesine inanilmaz sekilde girip Beraberlik Golünü onledi

Ama ben sana Olcayin kaptirdigi toplardan yedigimiz kontralari saysam sayfaya sigmaz

Adam eksiltemeyen , Rakibini gorunce topu taca atan Yetenekleri bu kadar kisitli 10 numara bir tek bizde vardir heralde dunya da :alala:

Çevrimdışı Hasan Akten

İyi de 10 numara giyiyo diye her maçta gol ve asist yapmasını mı bekleyelim şimdi ? Olcay'ın bu takımdaki görevi pas organizasyonlarında yer almak ve defansif katkı vermek. Zaten aksi olsa sol kanatta değil Sosa'nın yerinde oynardı.

Her maçta gol-asist yapmasını beklemiyorum, zaten ben Olcay'ın performansında istatistiğinde falan değilim. Kalan haftalarda üst üste goller atsa da benim bu konuda fikrim değişmez. Benim derdim Olcay kadar yeteneksiz bir oyuncunun bu takımda ilk 11 oynaması ve bunun çok doğal karşılanıyor olması.

Beşiktaş'ta oynamak bu kadar kolay olmamalı. Hele 10 numarayı giymek asla bu kadar kolay olmamalı. Yani bu takımda oynayacak bir kanat oyuncusu, ortalama bir kanat oyuncusunda bulunması gereken çalım atarak rakibi eksiltme, topla dripling atarak takımı ileri çıkarma, sıfıra inerek etkili orta kesme gibi çok temel özelliklere sahip olmalı. Olcay'da bunların hiç biri yok. Ceza sahasına giriyor deniliyor adamda son vuruş da yok. Zaten tek yaptığı şey etrafında oynayan Oğuzhan-Sosa-Atiba-Töre gibi kaliteli oyuncularla pas alışverişi yaparak ceza sahasına giriyor olması. Orta sıralarda bir takımda oynasa onları da yapamayacağı için Ptt'ye gider diyorum zaten.

Olcay Fb macinda kac kez savunmaya geldi ?

Olcay cikti mac tek kaleye dondu buda mi tesadüf ?

Daha dogrusu Son zamanlarda hangi macta Defansa geldi ?

Top kaptirip geri gelmiyor dedigin quaresma Gencler macinda 70 metre depar atip rakibin ayagindan top aldi ve atak baslatti o atak sonucunda da Golu attik

Dahada ornek vereyim Sivas macinda 90.ci daikada Beckin kademesine inanilmaz sekilde girip Beraberlik Golünü onledi

Ama ben sana Olcayin kaptirdigi toplardan yedigimiz kontralari saysam sayfaya sigmaz
Cevap yokmu @Hicks
Oyle laf atip gitmek varmi?

Çevrimdışı Hasan Akten

Mehmet Demirkol'du yanlış hatırlamıyorsam, geçen sene Biliç için EPL takımları konuşulurken "hedefinde ingiltere olmayan teknik direktör Beşiktaş'a gelmesin zaten" demişti. Çok hoşuma gitmişti o lafı. Aynısını futbolcular için de düşünüyorum ben. Hedefinde EPL, İspanya olmayan futbolcu gelmesin. Oralara gidecek kapasitesi olmayan oyuncular da gitsinler artık. Mesela Olcay'ın dünya üzerinde oynayıp oynayabileceği en büyük kulüp Beşiktaş'tır.

Çevrimdışı RQ7_351903

İnsanın ilk önce Allah korkusu olur, Quaresma şuan takımın açık ara en iyi oyuncusu hep böle şartlandırmayın kendinizi, şeffaf olun amacımız Beşiktaş.

Olcay ne yaptı'da oynayacak allah aşkına biri bana bunu açıklasın herkes sallamasını biliyor,adamın her maç santraforların 2 asistini hiç ediyor bunları Olcay yapsın sesimizi çıkarmayalım ilk yarı Fenerbahçe tek kale oynadı hani defansif Olcay nerde ? Gökhan'da Alper'de elini kolunu sallaya sallaya geçiyordu valla.İnsatgram'da taraftarlara laf yetiştireceğine azıcık çalışsın, parasını taraftarlardan kazanıyor.

Çevrimdışı Anıl

Her maçta gol-asist yapmasını beklemiyorum, zaten ben Olcay'ın performansında istatistiğinde falan değilim. Kalan haftalarda üst üste goller atsa da benim bu konuda fikrim değişmez. Benim derdim Olcay kadar yeteneksiz bir oyuncunun bu takımda ilk 11 oynaması ve bunun çok doğal karşılanıyor olması.

Beşiktaş'ta oynamak bu kadar kolay olmamalı. Hele 10 numarayı giymek asla bu kadar kolay olmamalı. Yani bu takımda oynayacak bir kanat oyuncusu, ortalama bir kanat oyuncusunda bulunması gereken çalım atarak rakibi eksiltme, topla dripling atarak takımı ileri çıkarma, sıfıra inerek etkili orta kesme gibi çok temel özelliklere sahip olmalı. Olcay'da bunların hiç biri yok. Ceza sahasına giriyor deniliyor adamda son vuruş da yok. Zaten tek yaptığı şey etrafında oynayan Oğuzhan-Sosa-Atiba-Töre gibi kaliteli oyuncularla pas alışverişi yaparak ceza sahasına giriyor olması. Orta sıralarda bir takımda oynasa onları da yapamayacağı için Ptt'ye gider diyorum zaten.
10 numara olayına ben de katılıyorum. Ama tek yaptığı şey kaliteli oyuncularla pas alışverişi yaparak ceza sahasına girmek küçümsenecek bir şey değil bence. Çünkü takımdaki diğer 2 kanat oyuncusu bunu yapmıyor ve bireysel bir şeyler üretmeye çalışıyolar bu da bizim oyun sistemimize ters kalıyor.

Çevrimdışı RQ7_351903

İnsanın ilk önce Allah korkusu olur, Quaresma şuan takımın açık ara en iyi oyuncusu hep böle şartlandırmayın kendinizi, şeffaf olun amacımız Beşiktaş.

Olcay ne yaptı'da oynayacak allah aşkına biri bana bunu açıklasın herkes sallamasını biliyor,adamın her maç santraforların 2 asistini hiç ediyor bunları Olcay yapsın sesimizi çıkarmayalım ilk yarı Fenerbahçe tek kale oynadı hani defansif Olcay nerde ? Gökhan'da Alper'de elini kolunu sallaya sallaya geçiyordu valla.İnsatgram'da taraftarlara laf yetiştireceğine azıcık çalışsın, parasını taraftarlardan kazanıyor.
Bu arada kimse Olcay'a edilen hakaretleri savunduğumu sanmasın, onlar ayrı bir dnya'da yaşıyor ben bu formayı giyerken Tolga'ya küfür etmedim Olcay'a ne ederim nede ettiririm, Olcay  formunu yakalasın her maç 11 başlasın benim isimlerle alıp veremediğim yok form durumu ile alakalı hepsi bizim oyuncumuz.

Çevrimdışı Ogün

Öncelikle şunu söyleyeyim: Formda Olcay'ı, Quaresma'ya da Töre'ye de tercih ederim.
Olcay, evet, sistemimize uygun, pas alış-verişleri iyi vs. ama bu kadar formsuzken Olcay'ı savunmanız gerçekten çok komik. Yapmayın bunu. Ben son zamanlarda bu kadar kötü oynayan başka kanat oyuncusu hatırlamıyorum. Özellikle son bir kaç maçki performansı Pektemek'in kanat performansını bile arattı.

Muhtemelen sezon sonu Bundesliga 2'ye gider.

Çevrimdışı Anıl

Öncelikle şunu söyleyeyim: Formda Olcay'ı, Quaresma'ya da Töre'ye de tercih ederim.
Olcay, evet, sistemimize uygun, pas alış-verişleri iyi
vs. ama bu kadar formsuzken Olcay'ı savunmanız gerçekten çok komik. Yapmayın bunu. Ben son zamanlarda bu kadar kötü oynayan başka kanat oyuncusu hatırlamıyorum. Özellikle son bir kaç maçki performansı Pektemek'in kanat performansını bile arattı.
Ben de tam olarak bunları söylüyorum. Olcay'ı da savunmuyorum şu anda inanılmaz formsuz ve çok kötü. Çok acilen toparlanması lazım.

Çevrimdışı raichu

Olcay, evet, sistemimize uygun, pas alış-verişleri iyi vs. ama bu kadar formsuzken Olcay'ı savunmanız gerçekten çok komik. Yapmayın bunu. Ben son zamanlarda bu kadar kötü oynayan başka kanat oyuncusu hatırlamıyorum. Özellikle son bir kaç maçki performansı Pektemek'in kanat performansını bile arattı.

Muhtemelen sezon sonu Bundesliga 2'ye gider.
zaten formsuz olcay ı savunmuyoruz ki  :alala:

Çevrimdışı Ogün

Çok büyük mental çöküş yaşıyor, artık problemi neyse. Ben bundan dönebileceğine inanmıyorum.

İşin kötüsü hırslanıp pozisyona girdiğinde atamıyor, bu da iyice üstünde baskı oluşturdu.

Çevrimdışı Hasan Akten

10 numara olayına ben de katılıyorum. Ama tek yaptığı şey kaliteli oyuncularla pas alışverişi yaparak ceza sahasına girmek küçümsenecek bir şey değil bence. Çünkü takımdaki diğer 2 kanat oyuncusu bunu yapmıyor ve bireysel bir şeyler üretmeye çalışıyolar bu da bizim oyun sistemimize ters kalıyor.

Zaten sene başında Quaresma transferini o nedenle istememiştim. Gökhan Töre varken Quaresma yanlış tercihti. O yanlış tercih ve Kerim'in bir gram ilerlememesi nedeniyle Olcay bu kadar oynayabildi ve hala oynuyor. Ama artık seneye de bu takımda ilk 11 oynarsa maçları izler miyim bilmiyorum. Olcay'ı ilk 11'de görmeye sabrım kalmadı artık.

Çevrimdışı Scout

Sözün Bittiği Yer Olcay Şahana Mesaj Yollayan Renkliler Olcay Şahana Sahip Çıkalım Renkliler Tarafından Saldırı Var
Pika Pika

Çevrimdışı Viviano

Abi Beşiktaş'ı tutar gibi Olcay'ı tutan insanlar olduğuna inanmaya başladım artık ciddi ciddi. Yahu bu Olcay'da bizim göremediğimiz neyi görüyorsunuz? Çok mu koşuyor, çok mu iyi savunma yapıyor, harika top mu sürüyor, çok tehlikeli şutları mı var, rahatça adam mı eksiltiyor? Nedir yani nedir? Feda sezonunda çok kötü bir takım vardı ve o takımın en iyilerinden biriydi evet. Çok koşuyordu, mücadele ediyordu. Olcay hiçbir zaman yetenekli olmadı. Sadece sahada mücadelesi ve azmi vardı. Ancak her geçen sene bunlar da yok olmaya başladı Olcay'da. Bu sezon resmen facia. Oynadığı 20 maç varsa 19'unda sahada yoktu yani. Olcay'ın ben bir kere kritik bir maçta öne geçmemizi sağlayacak bir golünü, pasını görmedim bu sezon. Koşuyor, önde iyi basıyor, iyi savunuyor diyorsunuz da bir kanat oyuncusunun, Beşiktaş'ta 10 numarayı giyen adamın ilk görevi savunma yapmak mıdır? Defansif kanat mı olur? Umut Bulut da defansif forvet görüyoruz halini. Artık öyle bir algı yaratıldı ki resmen Olcay dışında hiçbir hücum oyuncusu defans yapmıyor sanki. Quaresma, Sosa, Gökhan, Kerim sanki hepsi öne gidiyor önde bekliyor sadece. Sadece Olcay savunma yapıyor yani. Yahu burda gömdüğünüz Quaresma kadar bile koşmuyor Olcay artık görün bunu. Resmen sahada 1 kişi eksik oynuyoruz Olcay oyundayken. Olcay'a tanınan şans Kerim'e tanınsaydı sezon başından beri, Kerim belki de şuan Gökhan'ı bile geçmişti. Kerim'i eleştiriyoruz burda bencil, sadece kendine oynuyor diye ki ben de dahil çünkü adam forma şansı bulamıyor. Bulduğunda da kendini göstermeye çalışıyor mecburen. Halbuki Olcay gibi monte edilseydi şu kadroya şuan çok daha farklı olacaktı mental olarak belki de. Olcay geldiği sezon kötü kadronun iyi oyuncusuydu, ikinci sezon da idare etti. Üçüncü sezonun sonuna doğru çöküşe geçti ve bu sezon tamamen dipte. Artık Olcay'ı yeniden diriltmeye vaktimiz yok ki dirilse bile ne kadar dirilir orası da muamma. Kerim'i kazanmaya, yeni sezonda da Aras'ı monte etmeliyiz takıma.

Olcay'la da sezon sonu tatlı tatlı kötü zamanlarımızda yaptığı katkılarla hatırlanması için anlaşılıp yollar ayrılmalı. Yeter.
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2016, 18:22:03 Viviano ]

Çevrimdışı Anıl

Zaten sene başında Quaresma transferini o nedenle istememiştim. Gökhan Töre varken Quaresma yanlış tercihti. O yanlış tercih ve Kerim'in bir gram ilerlememesi nedeniyle Olcay bu kadar oynayabildi ve hala oynuyor. Ama artık seneye de bu takımda ilk 11 oynarsa maçları izler miyim bilmiyorum. Olcay'ı ilk 11'de görmeye sabrım kalmadı artık.
Valla hepimiz burda sene başında Olcay tarzında ama ondan daha iyisini istedik hep. Ama yönetim Quaresmayı tercih etti ve yanlış yaptı. Şimdi Olcay oynasa olmuyor, oynamasa hiç olmuyor :)