Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306335 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

adamlara oley çektirdik hatırladıkça çıldırıyorum.

abi psikolojim bozuldu yemin ederim. geçen senede yenildik ama böyle olmadı.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

EssiLor

• Ziyaretçi

Başkan'ın bugünkü konuşmalarını hiç beğenmedim çok yumuşak kibar r üslup takındı
Masaya yumruğunu vurup İlhan ekşioğluna olsun o fenerli taraftarlara olsun hakemlere MHK ye olsun sert sözler söyleyip taraftarın yüreğine su serpebilirdi tamam stad yapıyor büyük işler yapıyor Allah razı olsun Başkan'ımızdan ama sert olmazsan habire hakkımızı yerler
Gerçekten şampiyon olamazsak stadın anlamı kalmaz.
Ama Fener maçında gerçekten hem yenildik üstüne küfür yedik acayip zoruma gidiyor acayip aşağılanmış hissettim kendimi.
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2016, 20:05:19 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Ogün

Büyütecek bir şey yok. Kadıyköy'de yıllardır kazanamıyoruz zaten -ki kazanmak zorunda da değildik. Sezon sonu şampiyon her türlü biziz. Şampiyonluk yeterli cevap olur onlara.

Çevrimdışı can1903

Fenerliler kendini Beşiktaşlı gibi gösterip Olcaya küfür ediyor Olcay'da bunu yiyyor ve cevap veriyor.. Ya insan azcık mantık yürütür ya.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 'TaNeR'

@Çağrı

Hocam oldu olacak madem ayrı bir ''Olcay - Q17'' konusu açın da meraklıları orada 'çöğdürme' yarışına girsinler...
Sonra da buraya yazanlara gereken yapılsın... Yoksa bu bir bitmeyen hikaye (never ending story)  :evillol:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı b.damatoglu

Harbi bu Olcay-Q7 işi baydı artık

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ekrembaser

Medya aşıyı vermeye başladı Manisa nın zemini bozuk fener endişeli diye Allahım senden tek dileğim şunların oyunlarını başlarına yık sen büyüksün

Çevrimdışı denilanz

Çürütecek bir şey yok Emre'cim, söylediğin şeyler sadece tek bir örneği olan şeyler, misal Q7, 70 metre depar attı da kaç kere yaptı bunu? Onlarca maçta sadece bir, geçmişini, huyunu suyunu bildiğim adam, 2 depar daha atsa dili dışarı çıkar, bunu sen de biliyorsun.

Olcay'a gelince, evet bu sene formsuz, ama onu da senelerdir tanıyorum ve oyun tarzını biliyorum, bu yüzden onu da ispatlamama gerek yok.

Q7 de Olcay da tek başlarına büyük bir hiçtirler, ikisi de ayırmam ama top oynayan bir takımda Olcay daha çok fayda sağlar, maç getirir ama Q7 sana maç kaybettirme ihtimali daha çok olan bir adamdır. Onu iş bitince takım coşkuluyken sok oyuna kendi de eğlensin, seyirciyi de eğlendirsin ama iş bitmişken... Ayıp olan körü körüne Q7'yi savunup gerçek Beşiktaş'lı adamları da gömmeniz...

Olcay bu sene formsuz olabilir, sebeplerini yukarıda saydım ama Q7'nin formda olduğunu ben hiç görmedim, 2-3 maçtır göze batıyor sadece, onun da sebepleri belli...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Fenerliler kendini Beşiktaşlı gibi gösterip Olcaya küfür ediyor Olcay'da bunu yiyyor ve cevap veriyor.. Ya insan azcık mantık yürütür ya.

Yiyor ne demek düzgün konuş bu konuda bile kendi futbolcuna lafını esirgemiyorsun. Şu fenerlilere organize saldırmak lazım. Sosyal medya kullanımı da futbolculara yasaklanabilir bir süreliğine.

Çevrimdışı can1903

Yiyor ne demek düzgün konuş bu konuda bile kendi futbolcuna lafını esirgemiyorsun. Şu fenerlilere organize saldırmak lazım. Sosyal medya kullanımı da futbolculara yasaklanabilir bir süreliğine.
Hakaret mi var bunda. Beşiktaş taraftarı kımsenın anasına avradıan sovmez ınstagramdan veya başka yerden Olcay'ın bunu bilmesi lazım..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mylife1903

Hakaret mi var bunda. Beşiktaş taraftarı kımsenın anasına avradıan sovmez ınstagramdan veya başka yerden Olcay'ın bunu bilmesi lazım..

Ben renkli trolleri anlamiyorum adamlarin isi gucu yok herhalde.

Biz bugun kufur ederiz Yarin alnindan operiz. Bizim sevgimizin ayari yok. Ya yerin dibine ya gokyuzune

Adamlar maasli troll herhalde

Çevrimdışı can1903

Ben renkli trolleri anlamiyorum adamlarin isi gucu yok herhalde.

Biz bugun kufur ederiz Yarin alnindan operiz. Bizim sevgimizin ayari yok. Ya yerin dibine ya gokyuzune

Adamlar maasli troll herhalde
Bunlar babadan oğula nesil galiba

Çevrimdışı cursedofdragon

Ulan akşam üzeri espiri yaptık ben arfa ismini yazdık harbiden ilgileniyormuşuz.

İddaa l Ben arfa'nın ailesi tesisleri gezmiş :D

Çevrimdışı Ogün

Ulan akşam üzeri espiri yaptık ben arfa ismini yazdık harbiden ilgileniyormuşuz.

İddaa l Ben arfa'nın ailesi tesisleri gezmiş :D
Bayadır dedikodusu vardı onun ortalıkta. Umarım Sosa'nın yerine düşünmüyoruzdur. Yetenekli oyuncu ama, bilemedim...

Bayadır dedikodusu vardı onun ortalıkta. Umarım Sosa'nın yerine düşünmüyoruzdur. Yetenekli oyuncu ama, bilemedim...

sosa'nın yerine düşünüyoruz :)

Yine ilk bizim verdiğimiz Ben Arfa transferinde güzel gelişmeler yaşanıyor
Oyuncunun menajeri ile süren görüşmeler sonucu menajeri İstanbul'a davet edildi
Tesislerimiz ve Vodafone Arena gezdirildi
Oyuncunun menajerine stad açılışı ile birlikte gelecek mali güç Şampiyonlar Ligi hedefi ve kadro konusunda projelerimiz hakkında bilgi verildi
Kesinlikle Şampiyonlar Liginde oynayan bir takımda forma giymek istediğini menajerine bildiren Ben Arfa'da teklifimize Şampiyonlar Ligi opsiyonundan dolayı sıcak bakıyor

Çevrimdışı Tolga

Sosa'nın yerine Ben Arfa'yı almak bana mantıklı gelmiyor.

Bence Töre yerine düşünülüyordur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa'nın yerine Ben Arfa'yı almak bana mantıklı gelmiyor.

Bence Töre yerine düşünülüyordur.
bana ben arfayı herhangi birinin yerine almak pek mantıklı gelmiyo

Çevrimiçi murat

Olcayi savunmak icin Quaresmaya atılmayan Çamur kalmadi

Bencil dendi , Bencil olmadigini kanitladi

Bu sefer takim oyuncusu degil dendi , Takim oyununa da ayak uydurdugunu gösterdi

Defansa yardım etmiyor dendi , 70 metre depar atip rakibinden topu kapip atak baslatti ve o atak sonucu Gol attik

Sivas macinda Beckin kademesine girip Yiyeceğimiz beraberlik golunu onledi

Ama Olcay defans yapiyor ama ben olcayin 70 metre depar atip rakibin ayagindan top alip atak baslattina sahit olmadim

Defansta Bekin kadmesine girip Yiyeceğimiz Golu onlediginide gormedim aksini idda eden koysin videosunu izleyelim oyle Camur at izi kalsin ile olmuyor bu isler @Anıl @Hicks
Eminmisin?

Çevrimdışı Tolga

bana ben arfayı herhangi birinin yerine almak pek mantıklı gelmiyo

Şimdi onu ekleyecektim bende :D

Ben Arfa gibi yetenekli fakat oyun içinde zaman zaman sorumluluktan kaçan bir kanat oyuncusu almak hata olur.

Şimdi onu ekleyecektim bende :D

Ben Arfa gibi yetenekli fakat oyun içinde zaman zaman sorumluluktan kaçan bir kanat oyuncusu almak hata olur.

kanat değil adam ya oyun kurucu :D

12 gol atmış 2 assit yapmış bu sezon daha ne istirsiniz loo :D

Çevrimdışı Tolga

kanat değil adam ya oyun kurucu :D

12 gol atmış 2 assit yapmış bu sezon daha ne istirsiniz loo :D
Bu sezon tamam da bundan önceki sezonları sıkıntılı :D

Çevrimdışı Ogün

Sıkıntılı adam ya. Kumar oynar mı bizimkiler acaba? Sosa'nın yerine liderlik edebilecek, sorumlu bir adam lazım. Töre'nin yerine olabilir.

Bu arada Ziyech treni kaçtı mı dersiniz?

Çevrimdışı can1903

Ben Arfa bu ligi süpürür.

Çevrimdışı can1903

Ben Arfa bu ligi süpürür.
Tabi ben bunu Töre yerine düşünüyorum. Sosanın yerine daha iyi lider bi oyun kurucu almalıyız