Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305901 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı raichu

millet gülücek bize :D  :evillol:

Töre,quaresma,kerim,olcay kenarda yedek biz cenk,sosa kanat oynatıyoruz :D  :evillol:
şu anki cenk sosa kanat oynasın daha iyi töre öldü resmen kerim kupa maçlarında dahi parlayamadı q17 zaten aynı

Çevrimdışı tangaz

Tolgay 1-2 hafta sonra biraz oynayabilecek duruma gelince,

Solda Cenk Sağda Sosa ortada Oğuzhan Tolgay Atiba ile tamamen set deneyebiliriz.

bildiğin toplu katliam yapmışsın  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

şu anki cenk sosa kanat oynasın daha iyi töre öldü resmen kerim kupa maçlarında dahi parlayamadı q17 zaten aynı

dur yeni yatıştı ortalık zaten sen köz'ü alevlendirme tekrardan :D  :biggrinking:

Çevrimdışı Anıl

Tolgay 1-2 hafta sonra biraz oynayabilecek duruma gelince,

Solda Cenk Sağda Sosa ortada Oğuzhan Tolgay Atiba ile tamamen set deneyebiliriz.
Solda Olcay sağda Sosa ortada Oğuzhan Tolgay Atiba yapabiliriz baya da iyi olur gibi

Çevrimdışı raichu

dur yeni yatıştı ortalık zaten sen köz'ü alevlendirme tekrardan :D  :biggrinking:
evet ben yaptım şimdi farkettim  :biggrinking:

Çevrimdışı Hicks

Ayrıca Gomez'in birazcık kesik yemesi lazım, kendine gelmesi lazım, Cenk daha etkili oynuyor şu an...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı tangaz

ben bilmez abi toyko için aynı ifadeyi ben kullanmıştım necmi abi ceza vermişti ben uyarıyımda siz bilirsiniz yinede  :D

zaten yazarken içimden Necmi abi gelecek ve bizi topluca fırçalayacak die aklımdan geçirmedim değil  :icool:
Neyse ki ilkokulda kılıç-kalkan ekibindeydim  :D Necmi abi fırçalarken kalkanlarımızı önümüze tutar dinleriz  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2016, 17:20:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bildiğin toplu katliam yapmışsın  :D

Madem kavga ediyoruz hepsi otursun :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ayrıca Gomez'in birazcık kesik yemesi lazım, kendine gelmesi lazım, Cenk daha etkili oynuyor şu an...
gomezteki tek sorun bencil oynaması çok zorluyor pozisyonları onun dışında gomez yedekte oturmaz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2016, 17:21:48
  • Beşiktaş / Bodrum

Bu pek mümkün değil bence. Gomez'i hele ki Euro 2016 yaklaşırken kesersek tepkisini kaldıramayabiliriz 10 hafta kalmışken.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

millet gülücek bize :D  :evillol:

Töre,quaresma,kerim,olcay kenarda yedek biz cenk,sosa kanat oynatıyoruz :D  :evillol:
Patlar o yedek klubesi.. ama daha iyi olurdu..

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Akten

Solda Olcay sağda Sosa ortada Oğuzhan Tolgay Atiba yapabiliriz baya da iyi olur gibi

Olcay hala ilk 11 oynasın diyorsunuz ya her türlü başarısızlık müstehak bize.

Çevrimdışı tangaz

gomezteki tek sorun bencil oynaması çok zorluyor pozisyonları onun dışında gomez yedekte oturmaz

santraforun (hele de bu kalibrede ise) bencili makbuldür  :ok:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu pek mümkün değil bence. Gomez'i hele ki Euro 2016 yaklaşırken kesersek tepkisini kaldıramayabiliriz 10 hafta kalmışken.
dede,mayke ve ziyech bu 3'ü adamı ne kadara alabiliriz bi öngörün var mı ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sağlıklı bir Tolgay şu takımda Gomez'le birlikte ilk 11 e direk yazacağım 2 oyuncudan birisi olur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Madem kavga ediyoruz hepsi otursun :D

aslında bilinçli gruplarda bu da etkili bir metoddur. öğretmen bütün sınıfa ceza verir kötüler iyilerden etkileşir ve düzlüğe çıkılır. etkileşmeyenler yalnız kalır  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2016, 17:25:14
  • Beşiktaş / Bodrum
dede,mayke ve ziyech bu 3'ü adamı ne kadara alabiliriz bi öngörün var mı ?

Mayke 5-6

Dede 4-5

Ziyech 10-12

Ortalama 20 milyon euroyu bulur. Töre'yi iyi fiyata okutmamız lazım bunlar için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Olcay hala ilk 11 oynasın diyorsunuz ya her türlü başarısızlık müstehak bize.
Formsuz olduğu, şu anda çok kötü olduğu bir gerçek. Ama oyun sistemimize en uygun oyuncu olduğu da başka bir gerçek.

Gökhan Gönül'ün oynadığı Fenerbahçe maçlarını izleyin onun hücum katkısını ortalarını asistlerini falan, sonra bir de karşısında Olcay varken bizim maçın ilk yarısını izleyin. O zaman belki anlarsınız Olcay'ın değerini.

Çevrimdışı Hasan Akten

Batuhan'ın fb maçında Higuain'e vermediği pas geldi aklıma :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi haklısın demek istediğim pozisyonları çok zorlayabiliyor pas daha iyi seçenekken dar açıdan şut atıyo yoksa gomeze laf eder miyim :D

Çevrimdışı tangaz

Mayke 5-6

Dede 4-5

Ziyech 10-12

Ortalama 20 milyon euroyu bulur. Töre'yi iyi fiyata okutmamız lazım bunlar için.

Töre hazır evlilik planları yaparken nişanı attırsak asyalı bir kızla baş göz etsek Asya kontenjanı ile Çinlilere 25'e okutsak artan parayla da lukas leivayı alsak çok mu ütopik olur  :D

Çevrimdışı raichu

Mayke 5-6

Dede 4-5

Ziyech 10-12

gökhan böyle devam ederse zor okuturuz

Çevrimdışı OrhanAker

Mayke 5-6

Dede 4-5

Ziyech 10-12

Q7 yi çine göndersek

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Akten

Formsuz olduğu, şu anda çok kötü olduğu bir gerçek. Ama oyun sistemimize en uygun oyuncu olduğu da başka bir gerçek.

Gökhan Gönül'ün oynadığı Fenerbahçe maçlarını izleyin onun hücum katkısını ortalarını asistlerini falan, sonra bir de karşısında Olcay varken bizim maçın ilk yarısını izleyin. O zaman belki anlarsınız Olcay'ın değerini.

Ben gerçekten yoruldum Olcay ile ilgili tartışmaktan. Şimdi diyeceksin ki madem öyle neden yazımı alıntılayıp cevap verdin. Tutamıyorum çünkü kendimi.

Dün de yazdım, değil Beşiktaş'ta herhangi bir süper lig takımında oynayacak yeteneği olmayan, ligde orta sıralarda oynayan bir takıma gitse ilk 11 başlayamayacak ve 1-2 sene sonra ptt ligine gidecek bir adamın bizim taraftarımızca bu kadar tutulmasına anlam veremiyorum. Neymiş Gökhan Gönül'ü çıkartmamış. Takımda 10 numarayı giyen oyuncunun derbi maçında yaptığı tek olumlu şey rakip takımın bekini çıkartmaması.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mayke 5-6

Dede 4-5

Ziyech 10-12

alabilirsek alalım zarar etmeyiz bu oyunculardan + üstüne lucas leiva tipinde bir oyuncu + sportingen carillo tipinde bi oyuncu alırsak sol bek ve kaleci eksiğimiz kalır sadece