Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7304757 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı panic13

Sizler için Türk rock müziği tarihinin dervişinden gelsin; bu meseleler için kızmaya değmez :)

Fikret Kızılok/Oysa ben...

gidiyordum yelkenimin rürgarında.......
mavi bir bir gök pamuk gibi bulutlarda.......
dudaklarım dalgaların tuzunu tadıyordu
ve güneş tatlı tatlı tenimi yakıyordu

oysa ben yaşanmamış sevdalarda
yarım kalmış duygularda
ve çığ tutmuş umutlarda...
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı yigitcan1903

Çok açık bir şey soracam sol bekte Hasan Ali veya Caner'i mi görmek isterdin kendin bir takım kuracak olsan İsmail'i mi? Benim kıyasladığım nokta bu. 1 numaralı tercihini geçtim 2. tercihlerini bile bizim as adamımıza tercih ederim şu şartlarda.
Ben ismail daha iyi demiyorum
Ama ismaille olmaz diye bişey yok diyorum bence
Ha bak pektemekle olmaz,tolga'yla olmaz 
Bunlarla aynı kefede değil ismail
Faydasız değil kısaca

EssiLor

• Ziyaretçi

Quaresma bu takımın göz bebeğidir şuan en formda olan oyuncudur Quaresma
Olcay yedek kalmalı
Töre ve Q7 oynamalı
Rabbim izin verirse eski BJK gelecek.

Çevrimdışı kartalpençesi

Konyalı hakemimiz konya-bursa maçında Bursaya KIRMIZI vermiş.Ve memleketi konya 1-0 kazanmış.
Beşiktaş-rize maçında rize PENALTIDAN 1-0 kazanmış.Rize 14 faul yapmış 1 sarı kart vermiş. Biz 13faul 4 sarı kart.
Yarının habercisi mi acaba..
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2016, 15:45:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Artık Olcay konusunu kimseyle tartışmamaya karar verdim çünkü anlaşamıyoruz belli ki.

Sadece şunu söyleyeceğim yazın burada Quaresma profilinde değil Olcay profilinde bir oyuncu lazım bize derken boşuna konuşmuyorduk.

Elimizde Töre ve Kerim varken gittik Quaresma'yı aldık. Sonra Olcay oynasın dediğimizde Olcay ne yapıyorki deniyor. Olcay'ın da bu sezon çok kötü oynadığını sürekli dile getiren de benim ayrıca.

Bundan sonra Töre-Quaresma aynı anda oynasınlar ya da Kerim oynasın zerre umrumda değil. Bazı şeyler yaşanarak anlaşılıyor belli ki.

Olcay gol kaçırdığında yeteneksiz diyenler Quaresma kaçırdığında şanssızlık diyor ya en çokta ona gülüyorum işte :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı panic13

Ben devrime inanıyorum Uyar :D

Devrim, vaktiyle bir ihtimaldi ve çok güzeldi Çağrı :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2016, 15:53:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Artık Olcay konusunu kimseyle tartışmamaya karar verdim çünkü anlaşamıyoruz belli ki.

Sadece şunu söyleyeceğim yazın burada Quaresma profilinde değil Olcay profilinde bir oyuncu lazım bize derken boşuna konuşmuyorduk.

Elimizde Töre ve Kerim varken gittik Quaresma'yı aldık. Sonra Olcay oynasın dediğimizde Olcay ne yapıyorki deniyor. Olcay'ın da bu sezon çok kötü oynadığını sürekli dile getiren de benim ayrıca.

Bundan sonra Töre-Quaresma aynı anda oynasınlar ya da Kerim oynasın zerre umrumda değil. Bazı şeyler yaşanarak anlaşılıyor belli ki.

Olcay gol kaçırdığında yeteneksiz diyenler Quaresma kaçırdığında şanssızlık diyor ya en çokta ona gülüyorum işte :)

Bundan sonra herkesin hayrına solda Cenk oynasa iyi olacak sanırım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2016, 15:54:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Devrim, vaktiyle bir ihtimaldi ve çok güzeldi Çağrı :)

Kitlesel değil zaten bireysel, yarı darbe de denebilir :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bundan sonra herkesin hayrına solda Cenk oynasa iyi olacak sanırım.
Cenk oynasın 1-2 maç sonra o da eleştirilecek adam geçemiyor ve verimli olamıyor diye :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2016, 15:57:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Futbolcuların sosyal medya hesaplarını kapatmaları gerek. Ya da yoruma kapatacaklar böyle olmaz bu iş.

Olcay bugün eminim etkilenmiştir ve sıçrayacak takıma da. Küfür ne demek ya? Ne hakla? Hepsi de velet diyeceğimiz yaşta çocuklar.

Dava açsa salya sümük sağlayacaklar. Başedilmez, versinler direktifi kapatsınlar hesapları.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tartışma çıkmasın ama akhisar maçındaki boş kale ve fener maçındaki pozisyonlar kırılma anlarıydı spektaküler hareketler zerre umrumda degil  topu kaleden içeri soksunlar bir şekilde gerisi önemli değil :D

Çevrimdışı Hicks

Quaresma : Neden sari kart gordugumu kimse anlamadi , hakem hakkinda konusmak istemiyorum , Hersey ortada..

Quaresma kart istediği için kart gördü, eline dikkat edin, sebebini bilmiyorum ama kart işareti yapıyor anlamsız bir şekilde. Hakem de buna anında çaktı, en ufak bir açığı affetmedi, olay bu...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2016, 15:59:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Cenk oynasın 1-2 maç sonra o da eleştirilecek adam geçemiyor ve verimli olamıyor diye :D

Ya Tolga konuşmayayım dedim :D

Adam 6 pastan golü kaçırır yok dışıyla vurmak istedi, yok ayağı sürttü, yok şu yok bu. Tanrının bütün şanssızlıkları onu buldu çünkü.

Adam kendi diyemiyor daha Quaresma beceremedi diye sonra 3 yıldır takımı sırtlayan oyuncu kaçırınca ana avrat söv. 30 defa dedik burada önemli olan zihniyettir diye. Önce oyun mentalitesi doğru olacak akılsız oyuncunun sahada yeri yok.

He beceriksizin var mı? Onun da yok. Ama önce akıl gelir benim için. Al birini vur ötekine durumu var ortada bir şekilde verim almaya çalışacağımıza olan bitene bak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ulan hala quresma diyor ya. Senin quaresma ile nasıl bir münasebetin var bireder açıkla biz de öğrenip rahatlayalım artık.

Ya biz her sene bir fener maçında karşı karşıya kalıp gol atamıyoruz. Bu pozisyonlar genelde kırılma anları olduğu için o oyuncuları da siliyoruz. Hal böyleyken bu neyin iştahı? Maçtaki en net pozisyonu hunharca harcayan quaresma'nı da al git ya. İnsanda biraz utanma duygusu olur adam beşiktaşlı filan değil quaresmaya tapıyor.

İnanılmaz rahatsızım beşiktaş taraftar profilinin bu tip insanlara kaymasından. Adam g.saraylı olacakken beşiktaşlı olmuş. Burada ceremesini de biz çekiyoruz.
Bak arkadasim

1.cisi Benim Beisktasliligimi sorgulamak sana düşmez

2.cisi Senin amacin tartışmak degil kavga cikarmak senin Gazina gelmeyeceğim oyuzden haddini bil oneclikle

Quaresma maçtaki en en Net pozisyonu kacirdi Harcayalim diyorsun , e ayni quaresma 3 dakika icinde Hem Cenke hemde Gomeze asist yapti ikiside kale önünde Kacirdi Golu

E ozaman senin mantigina gore Quaresmadan daha net pozisyonları kaçıran , Atiba , Gomez ve Cenki de harcayalim??
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı EMİR EMRE

Futbolcuların sosyal medya hesaplarını kapatmaları gerek. Ya da yoruma kapatacaklar böyle olmaz bu iş.

Olcay bugün eminim etkilenmiştir ve sıçrayacak takıma da. Küfür ne demek ya? Ne hakla? Hepsi de velet diyeceğimiz yaşta çocuklar.

Dava açsa salya sümük sağlayacaklar. Başedilmez, versinler direktifi kapatsınlar hesapları.

Gecen Gunayer birine dava acmis, twitterda agliyodu velet.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2016, 16:01:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Gecen Gunayer birine dava acmis, twitterda agliyodu velet.

Böyle olmalı. Saygı diye bir şey kalmadı yüzüne söyleyemeceği şeyi kimse sosyal medyadan söylemeyecek. Bunun adı özgürlük değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

tartışma çıkmasın ama akhisar maçındaki boş kale ve fener maçındaki pozisyonlar kırılma anlarıydı spektaküler hareketler zerre umrumda degil  topu kaleden içeri soksunlar bir şekilde gerisi önemli değil :D
Artık isimleri tartışmak istemiyorum en azından sezon sonuna kadar. Kim oynuyorsa oynasın önemli değil artık benim için :)

Quaresma kart istediği için kart gördü, eline dikkat edin, sebebini bilmiyorum ama kart işareti yapıyor anlamsız bir şekilde. Hakem de buna anında çaktı, en ufak bir açığı affetmedi, olay bu...
Ben ona dikkat etmedim ama yaptiysa dogru karar

Fakat aynısını Desouza da yapti ve kart gormedi

Where is the Adalet ??

Çevrimdışı dlcs

Konya'yı geçersek rakip fener oluyor değil mi?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2016, 16:07:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Son kez yazacağım bu konu ile ilgili.

Bu takımın lokomotifi Töre'ydi. Yani kanatlardan yükleneceğin dribling yapacak oyuncun Töre'ydi. Töre ne zamanki sahadaki bu konuda tek alternatif oldu hep çok başarılı oldu. Bilic zamanında da Hamburg'ta da.

Diğer tip yani 2. forvet oynayan kanat ise Olcay'dı. Ve yetersiz olan Olcaydı. Bu yüzden sene başı önce Remy dedik sonra Dzsudzsak dedik. Çünkü ikisi de bu tip oyuncuydu. Ama biz gittik bir lokomotif daha almaya kalktık.

Sene başında Manchester United'ın yaptığı hatanın aynısını yaptık yani. Haliyle hem Töre'yi kaybettik hem de yetersiz olan Olcay formunu kaybedince çekilmez hale geldi.

Bu seneki Quaresma geçen seneki Töre'nin formunun yanına yaklaşamaz. Burada tek olay tabi ki Quaresma'nın gelmesi değil ama bu çok büyük etken oldu. Çok büyük hataydı ama artık yapıldı ve bugünlere geldik.

Bu sene bir şekilde şampiyon olup seneye ikisini de yollamamız gerekiyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Senin sorunun cevabı yok çünkü. Kısır döngüye girmeye bayılıyorsun neyin muhasebesi bu anlamak mümkün değil.

Olcay kötü oynadı, 4 maçtır kötü evet.

Quaresma da öyle bir gol kaçırdı ki maçı kopardı orada bunun farkında mısın? Benzer pozisyonda Töre boş kaleye atamadığı için ki emin ol daha zor pozisyondu o oynayan bilir adamı astın neredeyse.

Artık yeter Quaresma Olcay Töre çekişmesi.
Farkindayim @Çağrı zaten yazdim.mac başlığına bu kacanin izahi yok diye

Ayrica Gomez , Cenk ve Atiba daha Netini kaçırdılar farkindamisin ?

Yani herkes kacirabilir