Kimsenin dağıldığı yok , Ben kendi adima dagilmadim ozellikle mac gunu mac basliginda fazla yorum yapmadim ve sakinlesmeyi bekledim , Takima ve sampiyonluga olan inancim tam ! Simdi de konusulmasi gerekenleri söylüyorum Olcay bu formayi hak etmiyor kimsenin 5-6 mac kotu oynadigi halde bu formayi giymeye hakki yok Olcay bizi 5-6 mactir 10 kisi oynatiyor
Istatistik ve Görüntülü analizlerle Quaresmanin tek tek butun hatalarini bulup yerden yere vurdun her firsatta vurmak icin bekleyip en ufak hatasinda Bencil oldugunu soyledin videolarla ne kadar kotu bir kanat oyuncusu oldugunu anlattin
Ayni sekilde Olcayi ise video ve teknik analizlerle Muller ilan ettin
Senden beklentim Videolar ve teknik analizlerle Olcayin Besiktasi nasil 10 kisi oynattigini ne kadar beceriksiz oldugunu anlatmani bekliyorum @Çağrı
@Yunus Emre Dökmeci çok zorluyorsun şansını. Ve bunu her kötü maçtan sonra yapıyorsun. En olayı kişiselleştirmemiz gereken zamanlarda yapıyorsun ondan sonra neden tepki çekiyorum diyorsun.
Bir şeyin söyleneceği zaman var söylenmeyeceği zaman var. Şampiyonluğu kazandık, her şeyi bitti, üstümüze gelmiyorlar bir ben mi kaldım bir Olcay mı kaldı sorunun şuan?
Quaresma analizlerimi senenin başında yaptım hepsi de doğruydu. Kimseyi yerden yere vurmak için fırsat kollamadım ne yapılması gerekiyorsa onu yaptım. Maç bitti Olcay bu kadar kötü oynamaya hakkın yok yedek kalacaksın dedim.
Ne diyim asıyım mı adamı? Öldüreyim mi? Rahatalayacak mısın o zaman? Anlayış olarak hala söylediklerim doğru. Olcay'ın düşündüklerini yapamaması sorun. Quaresma'nın ise öyle bir kapasitesi dahi yok. Safi yetenek sıfır beyin.
Durum budur daha fazla ısıtıp ısıtıp koymayın şunu artık aynı şeyleri yazmaktan yoruldum.