Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7302037 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2016, 14:36:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yine aynı şeyler, kurabiye gibi bir yenilgide dağılmalar. Olcay'a küfür ile eleştiri getirenler çok daha ağırını kendileri hakediyorlar yazıklar olsun.

Haftaya Akhisar çelmeyi takar biz kazanırız her şey normale döner ama ben burada kurabiye gibi dağılanları unutmayacağım.

Çünkü dağılanlar bu şampiyonluğu haketmiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

rhodolfonun değerini şimdi anladım ne kadar önemliymiş bizim açımızdan mumla arıyoruz şuan
defansın akil adamıydı :(

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O tarz bi adam getirselerdi sezonda 10 golü geçerdi. Hatırlayın geçen sene Şenol hocanın takımında Cedric Bakambu nasıl katkı vermişti.
aynen katılıyorum bakambu 8 10 tane gol attı villarealde o tarz bi oyuncu çok katkı verebilirdi

Çevrimiçi Koa_lAA

şenol güneş konusunu açan benim. her eleştiri gömmek değilki. yazımın içeriğinde şenol hocanın oyunu hala bizi şampiyon yapabilir ama kanatlar şu ara formsuz die belirtiyorum. evet FT.de böyle şampiyon oluyordu ama dikkat edersen şampiyon yaptığı her sezonda sağlam stoperler ve iyi kalecliler denk gelir.  bknz popescu taffarel / ujfalusi muslera. bizim şenol hoca ile sıkıntımız sıklet yükseltecek bir hoca olmaması... finallere gelirken sıklet yükseltmek gerekliliği...

eyvallah genel itibariyle aynı fikirdeyiz abi ama siklet yükseltme konusuna ben katılmıyorum... bu adama neler neler söylendi ama öyle yada böyle dünya 3. sü oldu... 2 kere ligde finalde şampiyonluğu bıraktı.. daha nereye yükseltcez bu sikleti... sadece daha kaliteli topcular almamız lazım bence... şenol hocada kaliteli kadro olduğu zaman elinde en iyi verimi alacak hocalardan biridir bu kadrodan.. görüşüne tabiki saygı duyuyorum ama bu kısımda aynı düşüncede değilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2016, 14:39:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Fenerbahçe şampiyon ve benzeri yorumda bulunanları kesinlikle affetmiyorum bilginize. Kimsenin psikolojik sorunlarını çözemez koca forum.

Bu takım bu sene şampiyon olacak çok açık söylüyorum inanmayan yazmasın çünkü uyarmayacağım. Eleştiri yapmakla rakibi şampiyon ilan etmek farklı şeyler herkes aklını başına alsın.

Kendiniz psikolojik süreci atlatamıyorsunuz daha ondan sonra oyuncular şöyle oyuncular böyle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

defansın akil adamıydı :(
Yeni gelen adamların hemen aynı etkiyi vermesi tabi pek mümkün değil. Marcelo o düzeyde bir isim olabilir ama hemen adapte olmasını beklemek çok doğru değil. Takım 4-5 maçtır kötü oynuyor, Gençlerbirliği maçında neredeyse pozisyon bulamadık, Cenk girdikten sonra oyunu değiştirdik. Alternatif plandan kasıt bu aslında rakip bizi çözüp bir oyun planı geliştirmiş biz halen o oyun planında oynamaya devam ediyoruz ve pozisyona giremiyoruz farklı bir arayış içerisine girmiyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı matias_27

bu takım bu sene seve seve 5-6 puan farkla şampiyon . ikinci yarı ne kadar aciz duruma düştü öyle fener. gol geldi geliyor dedi hepsi içinden ama olmadı girmedi mi girmiyor top.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı tangaz

O tarz bi adam getirselerdi sezonda 10 golü geçerdi. Hatırlayın geçen sene Şenol hocanın takımında Cedric Bakambu nasıl katkı vermişti.

kesinlikle evet, 10golün yanına 10a yakında santrafora attırır böyle biri ama asistle ama asist öncesi kilit pasla.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi o2bucak

Arkadaşlar bir şey fark ettim ne zaman bizim takımda birisi yeni evlense o yıl düzgün futbol oynayamıyor Son bir kaç sezondur öyle bir izlenim oluştu en Son Olcay'da da olunca...

Çevrimdışı tangaz

eyvallah genel itibariyle aynı fikirdeyiz abi ama siklet yükseltme konusuna ben katılmıyorum... bu adama neler neler söylendi ama öyle yada böyle dünya 3. sü oldu... 2 kere ligde finalde şampiyonluğu bıraktı.. daha nereye yükseltcez bu sikleti... sadece daha kaliteli topcular almamız lazım bence... şenol hocada kaliteli kadro olduğu zaman elinde en iyi verimi alacak hocalardan biridir bu kadrodan.. görüşüne tabiki saygı duyuyorum ama bu kısımda aynı düşüncede değilim...

dünya kupasında "ah abi birde ilhan oynasaydı" sözü slogan olmuştu hatta bedri baykam bu isimle kitap yazmıştı die hatırlıyorum  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaşlar bir şey fark ettim ne zaman bizim takımda birisi yeni evlense o yıl düzgün futbol oynayamıyor Son bir kaç sezondur öyle bir izlenim oluştu en Son Olcay'da da olunca...
Pektemek hep böyleydi bize geldiğinden beri, heralde bundan daha kötü olamam diyip sonunda o da evlenmeye karar verdi  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Koa_lAA

Yeni gelen adamların hemen aynı etkiyi vermesi tabi pek mümkün değil. Marcelo o düzeyde bir isim olabilir ama hemen adapte olmasını beklemek çok doğru değil. Takım 4-5 maçtır kötü oynuyor, Gençlerbirliği maçında neredeyse pozisyon bulamadık, Cenk girdikten sonra oyunu değiştirdik. Alternatif plandan kasıt bu aslında rakip bizi çözüp bir oyun planı geliştirmiş biz halen o oyun planında oynamaya devam ediyoruz ve pozisyona giremiyoruz farklı bir arayış içerisine girmiyoruz.

ben bunada katılmıyorum... deminde okudum "b" planı yok diye bişeyler... nası bi plandan bahsediliyor anlamadım...

sezon başından beri her maçta... ortadan 2 ye birler deneniyor, duvar paslarıyla içeri girmeler deneniyor...

boş kosularla - genelde olcay çok yapıyor bunu- arkaya atılacak tolar deneniyor..

kanatlardan bolca orta geliyor kapanan takımalara...

he bi uzaktan şut az çekiliyor bide oyunun yönünü değiştirmede yada terse uzun toplarda biraz eksiğiz gibi..

yani hangi "b" planı...

zaten 17 takımla oynadık.. gs dahil 16 sı gömülü savunma yaptı.. bi fener kadıköyde ilk yarı çıktı...

kontrada bu savunmayla yiyoz zaten ki kimsede niye pozisyon verdik demiyor.. futbol bu pozisyon verilir tabi..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben bunada katılmıyorum... deminde okudum "b" planı yok diye bişeyler... nası bi plandan bahsediliyor anlamadım...

sezon başından beri her maçta... ortadan 2 ye birler deneniyor, duvar paslarıyla içeri girmeler deneniyor...

boş kosularla - genelde olcay çok yapıyor bunu- arkaya atılacak tolar deneniyor..

kanatlardan bolca orta geliyor kapanan takımalara...

he bi uzaktan şut az çekiliyor bide oyunun yönünü değiştirmede yada terse uzun toplarda biraz eksiğiz gibi..

yani hangi "b" planı...

zaten 17 takımla oynadık.. gs dahil 16 sı gömülü savunma yaptı.. bi fener kadıköyde ilk yarı çıktı...

kontrada bu savunmayla yiyoz zaten ki kimsede niye pozisyon verdik demiyor.. futbol bu pozisyon verilir tabi..
Pozisyon vermeyelim demiyorum elbet vereceğiz ama Gençlerbirliği maçında oyunsal anlamda hiç bir değişiklik yapmadı hoca sadece inanılmaz aksayan Olcay'ı çıkartıp Cenk'i aldı pozisyon bulduk ve golü attık. Fener maçında ise Atiba ve Oğuzhan'a baskı yapılacağını herkes tahmin ediyordu buna karşı biz yine aynı oyun planıyla çıktık. TAmam büyük takımlar oyun planlarından feragat etmez ama yinede başlangıçtaki bu baskıyı kırmak için farklı bir şey deneyebilirdik.
Ayrıca Oğuzhan'ın Atiba'yla yan yana oynadığı bölgede verimliliğinin 100 üzerinden 50-60 olduğunu düşünüyorum. Oğuzhan'ın performans düşüklüğünün en büyük etmeni bu bence orada kendini yeterince rahat hissetmiyor rakipler de bunu iyice çözdü ve daha çok baskı yapıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe şampiyon ve benzeri yorumda bulunanları kesinlikle affetmiyorum bilginize. Kimsenin psikolojik sorunlarını çözemez koca forum.

Bu takım bu sene şampiyon olacak çok açık söylüyorum inanmayan yazmasın çünkü uyarmayacağım. Eleştiri yapmakla rakibi şampiyon ilan etmek farklı şeyler herkes aklını başına alsın.

Kendiniz psikolojik süreci atlatamıyorsunuz daha ondan sonra oyuncular şöyle oyuncular böyle.

biraz yavaş gelmeni öneriyorum sevgili @Çağrı.

burada sadece forma ve arma sevdası ile konuşanları yılda 5 trilyon ve üzeri para kazanan oyuncularla bir tutamazsın. yılda o kadar para kazanıyorsa oyuncular ben psikoloji vs anlamam çıkar işlerini yaparlar... iyi olunca alkışlarız seviniriz kötü olunca da eleştirir üzülürüz...

Çevrimdışı kartalpençesi

Bugün passolig davası var.Bu konuda sadece sanki çarşı gelmiyor stadlara gibi algı var ama tüm takımlarda da bunu yapan var. Her ne olursa olsun taraftar sayısını azaltıyorsa kaldırılmalı.
+Passoligin devamı kararı çıkmış
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2016, 15:04:18 kartalpençesi ]
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Kemal

Yeniledebilirsin gayet normal fakat Alexis 2. golde o hatayı nasıl yaparsın ,  takım q17 - gomez ( 3) - sosa - atiba - tosun ile 7 tane karşı karşıya pozisyona girmiş 1 tanesini nasıl atamazsınız , beni çıldırtan bunlar . Yoksa yenileceksin tabi gayet doğal hakkın .

Çevrimdışı Kartalizm06

:claps: :claps:

Takımımıza en büyük zararı biz veriyoruz. Bence karamsar olmaya gerek yok. Geçen sezon bu takım 4 derbiyi de kaybetti yinede deplasmanda Trabzon'u yendiğinde zirvedeydi. Son 5 hafta süreci iyi yönetemeyince kötü durumdaki gs lobisiyle şampiyon oldu. fb ilk yarı derbide bize kaybetti gs ile kendi sahasında berabere kaldı bu kadar ağır eleştirilmedi.

Bu takıma gereken destek ve güven verilmiyor. Hâlâ zirvedeyiz ve eksik maçla beraber 1 puan öndeyiz. Renkli medyanın tuzaklarına düşmeyelim sonuna kadar futbolcularımıza, teknik direktörümüze ve yönetimimize sahip çıkalım. Sezon bitmeden yapılacak bütün eleştiriler katkıdan ziyade zarar verir. Sezon bitsin eleştirinizi yapın ama bence eleştiriden ziyade şampiyonluk sevincimizi yaşayacağız.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2016, 15:01:10
  • Beşiktaş / Bodrum
biraz yavaş gelmeni öneriyorum sevgili @Çağrı.

burada sadece forma ve arma sevdası ile konuşanları yılda 5 trilyon ve üzeri para kazanan oyuncularla bir tutamazsın. yılda o kadar para kazanıyorsa oyuncular ben psikoloji vs anlamam çıkar işlerini yaparlar... iyi olunca alkışlarız seviniriz kötü olunca da eleştirir üzülürüz...

Yavaş gelecek bir durum yok.

İstediğiniz kadar eleştirin yukarıda yazdım eleştiri farklı Fenerbahçe şampiyon oldu demek farklı şeyler. Forma ve arma sevdalısı olan adam Fenerbahçe şampiyon yazmaz buraya.

Eleştireni ne zaman susturduk? En çok ben eleştirdim yeri gelince. Ama Fenerbahçe şampiyon yazacak olan kişi son 3 haftadır olduğu gibi moderasyonda kalacak yoksa burası ağlama duvarına dönüyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:claps: :claps:

Takımımıza en büyük zararı biz veriyoruz. Bence karamsar olmaya gerek yok. Geçen sezon bu takım 4 derbiyi de kaybetti yinede deplasmanda Trabzon'u yendiğinde zirvedeydi. Son 5 hafta süreci iyi yönetemeyince kötü durumdaki gs lobisiyle şampiyon oldu. fb ilk yarı derbide bize kaybetti gs ile kendi sahasında berabere kaldı bu kadar ağır eleştirilmedi.

Bu takıma gereken destek ve güven verilmiyor. Hâlâ zirvedeyiz ve eksik maçla beraber 1 puan öndeyiz. Renkli medyanın tuzaklarına düşmeyelim sonuna kadar futbolcularımıza, teknik direktörümüze ve yönetimimize sahip çıkalım. Sezon bitmeden yapılacak bütün eleştiriler katkıdan ziyade zarar verir. Sezon bitsin eleştirinizi yapın ama bence eleştiriden ziyade şampiyonluk sevincimizi yaşayacağız.
Arkadaşım biz geçen senede bunları konuştuk söyledik o zaman da aynı şeyleri söylediniz. Hep aynı şeyler tekrarlanıyor kısır döngüye giriyor, biz bunları söylüyoruz ki bu eksik taraflar bir şekilde görülsün kapatılsın, burada aylardır yönetim çıksın tepki versin diyoruz kaç tane maçta doğrandıktan sonra yönetim çıkıyor açıklama yapıyor. Sene sonunda geçen seneki olaylar yaşanınca argümanınız ne olacak? Çocuklar uğraştı ama fener lobisine yenildik mi olacak?
Bazı şeyler çok açık ve net bağırıyor bunlar görülsün önlem alınsın tek derdimiz bu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Havanın değişmesi üst üste iki galibiyete bakar,hep böyledir
Hatta bizde iki mağlubiyette küme düşer tersinde şampiyon oluruz  :D
Ha bu demek değil ki sıkıntılarımız yok,kadroda ıskarta adamlar yok
Çok fırtınalı yaşıyoruz ilişkimizi  :evillol:

Çevrimiçi Koa_lAA

Pozisyon vermeyelim demiyorum elbet vereceğiz ama Gençlerbirliği maçında oyunsal anlamda hiç bir değişiklik yapmadı hoca sadece inanılmaz aksayan Olcay'ı çıkartıp Cenk'i aldı pozisyon bulduk ve golü attık. Fener maçında ise Atiba ve Oğuzhan'a baskı yapılacağını herkes tahmin ediyordu buna karşı biz yine aynı oyun planıyla çıktık. TAmam büyük takımlar oyun planlarından feragat etmez ama yinede başlangıçtaki bu baskıyı kırmak için farklı bir şey deneyebilirdik.
Ayrıca Oğuzhan'ın Atiba'yla yan yana oynadığı bölgede verimliliğinin 100 üzerinden 50-60 olduğunu düşünüyorum. Oğuzhan'ın performans düşüklüğünün en büyük etmeni bu bence orada kendini yeterince rahat hissetmiyor rakipler de bunu iyice çözdü ve daha çok baskı yapıyor.

ben sezon başındada bahsettim burası yangın yeriydi ozaman önlibero transferi yapılmadığı zaman...

hoca zaten ezelden beri çift önlibero oynatan bi adam değil.. tek önlibero yeter diye..

oraya ya ouzhan ya sosa koyulacak alternatif yok... tolgay dönünce tabi durum değişir.

sosa yıda denedi orda ama sosa ouzhandan daha fazla çalım deneyen ve dikine oynamak isteyen bi stile sahip.. öyle oluncada oradaki top kayıpları tehlikeli olmakta.. ouzhan yana oynama, top saklama veya topla çıkışlarda daha meziyetli.. o yüzden şimdilik dediğin gibi performansını tam yansıtamasa da orada oynamak zorunda...

tolgay olsaydı büyük ihtimal sosa yı kanada atardı zaten.. ouz ilerde tolgay atiba göbekte...

Çevrimdışı denilanz

ooo Trabzon kulisi yine iş başındaymış, hayıurlı işler Hocam :)
Ooo saçma çıkarımlar kulisi yine iş başındaymış. Size de hayırlı işler.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Havanın değişmesi üst üste iki galibiyete bakar,hep böyledir
Hatta bizde iki mağlubiyette küme düşer tersinde şampiyon oluruz  :D
Ha bu demek değil ki sıkıntılarımız yok,kadroda ıskarta adamlar yok
Çok fırtınalı yaşıyoruz ilişkimizi  :evillol:
Iskarta adamlar şu an ki rakibimize göre çok fazla olunca ekstradan efor sarfetmen gerekiyor, sıkıntımız büyük ölçüde bu bence. Kale ıskarta, sol bek ıskarta, defans ıskarta, tek kanatın ıskarta. Rakibine bakınca bu dört alanda senden üst düzeyde, hal böyle olunca sen ne kadar iyi oynasan da göze hoş gelen futbol oynasan da aradaki puan farkı bu kadar az oluyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı firewater

Sanırım bu laf bana. Bende isterim takımım şampiyon olsun coşalım eğlenelim ama başkanımızın lobi gücü sıfır. Geçmişimizde 11puan farka rağmen elimizden alınan şampiyonluğumuz var.

Geleceği parlak olan Beşiktaşın önüne her zamanki gibi masa başı oyunlar ile geçilecektirki bunu anlamamak için kör olmak gerekir.

Başkan açıklama yaptıktan 10dakika sonra mhk nın hakem açıklaması arkasından o aşağılık fb yöneticisinin twitire yazdığı şeyleri bana normal olarak kimse izah edemez.

Ben bu konularda inşallah yanılırım siz haklı çıkar 5-6puan farkla şampiyon oluruz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Iskarta adamlar şu an ki rakibimize göre çok fazla olunca ekstradan efor sarfetmen gerekiyor, sıkıntımız büyük ölçüde bu bence. Kale ıskarta, sol bek ıskarta, defans ıskarta, tek kanatın ıskarta. Rakibine bakınca bu dört alanda senden üst düzeyde, hal böyle olunca sen ne kadar iyi oynasan da göze hoş gelen futbol oynasan da aradaki puan farkı bu kadar az oluyor.
serhat abi kısacası kaleci ve geri 4'lü bizim takımımıza yakışmayacak düzeyde tolga, ismail,beck ve alexis ilk 11'de olmamalı kısacası marcelo dışında 4 tane oyuncuya ihtiyacımız var  :)