Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7301858 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fikret Orman :

Bir daha Cuneyt Cakirin bizim maclarimiza verilmesini istemiyoruz

Cuneyt Cakir derbilerde Gs ye hic kirmizi kart gostermemis , Fb ye 1 bize ise 4 kirmizi kart göstermiş

Arkandayiz Baskan !
Valla ben arkasında değilim Başkan'ın. Cüneyt Çakır ismi çıkmadan bu açıklamalar yapılmalıydı. Siz bile burada diğerlerinden iyidir dediniz sonuç ortada, bu adamın atanacağı bal gibi ortadaydı ve görevini yaptı gitti. Bu saatten sonra bağırsan ne olur hırsız çoktan kayboldu ortalıktan.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Başkan konuşması gerektiği gibi konuştu. Mesajları verdi, gazeteciler de güzel sorular sordu, toplantı gayet iyiydi. Kimse Beşiktaş Başkanından Aziz in seviyesine inmesini beklemesin. Aziz yıllardır masaya yumruk vuruyor keza aynı şekilde Demirören yumruk vurmaktan başka bi şey yapmadı. Aziz son haftada 4 kere şampiyonluk kaybetti, Demirören in durumu ortada konuşmaya gerek yok. Masaya vurmak da çözüm değil yani. Bazı arkadaşlar gerek burda gerek sosyal medyada bizim de Mahmut Uslu gibi yöneticilere ihtiyacımız var bizim de Melo gibi Caner gibi topçulara ihtiyacımız var yazıyorlar. O eleştirdiğin, küfür ettiğin, adamların benzerleri sende olunca mutlu mu olacaksınız? Biz Beşiktaşız. Küfür ettiler diye kıyameti kopardığımız başkan bize Şerefli İkinciliklerin, hileyle şikeyle gelen şampiyonluktan çok daha değerli olduğunu anlattı yıllarca. Eğer ben şeref, onur vs duymak istemiyorum başkan çıksın ortaklığı dağıtsın yeri gelince taraftara küfretsin istiyorum diyorsa yanlış armaya sevdalı, onların yeri belli. Uzun oldu biraz kusura bakmayın.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Valla ben arkasında değilim Başkan'ın. Cüneyt Çakır ismi çıkmadan bu açıklamalar yapılmalıydı. Siz bile burada diğerlerinden iyidir dediniz sonuç ortada, bu adamın atanacağı bal gibi ortadaydı ve görevini yaptı gitti. Bu saatten sonra bağırsan ne olur hırsız çoktan kayboldu ortalıktan.
Benim agzimdan boyle bir kelime çıkmadı

Cuneytin Besiktas dusmani oldugunu bilmeyen Besiktaslimi var ?

Ben basindan beri Mete kalkavanin verilmesini istedim ama Fb lobisi izin vermedi.

Bulent ve Firatin verilmesinide istemedim ama O faulu Bulent ve Firat bile vermezdi :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Başkanın Cüneyt Çakır çıkışı iyi oldu ama biraz geç oldu adamlar ligin en önemli ve kırılma diyebileceğimiz maçı Cüneyt Çakırla oynattılar bizim gıkımız çıkmadı bizim forumda bile yeteri kadar konuşulmadı hatta maça hangi formayla çıkalım meselesi  daha fazla konuşuldu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı OnizukaSensei

Baskan iyi konusmus. Bu kadar pisligin icinde, derbide ilk yari kotu oynamamiza ve formu dusuk oyuncularimiza ragmen biz onca pozisyon bulduysak, bi tanesini atsak her seye ragmen macin seyrini degistirebilecek bir takimsak benim bir endisem yok. Bu sene insallah sampiyon olacagiz. Bu inanci da sezon sonuna kadar surdurecegim, herkesin de yapmasi gereken bu. Haftasonu aliriz liderligi bir daha da birakmayiz 👍🏁🏆

Çevrimdışı worns

Erteleme maçıyla birlikte önümüzdeki 4 maçtan 12 puanla çıktığımızda tekrar oldukça avantajlı bir pozisyonda olacağımıza inanıyorum. Biz 12'yi alalım, puan farkı 1 olmayacak.

Çevrimdışı firewater

Yahu olayı şöyle düşünün. Sizin arkanız sağlam olsa çıkar bugün başkan gibimi konuşursunuz yoksa aziz gibimi?
Bu işin centirmenike efendilikle alakası yok.

Çevrimdışı firewater

Baskan iyi konusmus. Bu kadar pisligin icinde, derbide ilk yari kotu oynamamiza ve formu dusuk oyuncularimiza ragmen biz onca pozisyon bulduysak, bi tanesini atsak her seye ragmen macin seyrini degistirebilecek bir takimsak benim bir endisem yok. Bu sene insallah sampiyon olacagiz. Bu inanci da sezon sonuna kadar surdurecegim, herkesin de yapmasi gereken bu. Haftasonu aliriz liderligi bir daha da birakmayiz 👍🏁🏆

1-1 olsa cücü Q17yi hemen atardı. Gösterdiği uyduruk sarıdan belli etti bunu.

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Tam kararında konuştu Başkan yanlız biraz daha sert olabilirdi konuşmasında diğer türlü zaten denilebilecek herşeyi dedi ve fenerlilerin o çok sevdiği viedolu bak bizi böyle doğradılar şeklindeki barkovizyonlu sunumunuda yaptı, bu mesaj gerekli yerlere gider merak etmeyin, bu saatten sonra sadece yönetim değil hepimizin kenetlenip yapılan ve yapılacak bu pisliklere karşı savaş açmamız şart oldu, artık hayt höyt yaparak tehtidler savurarak sahada futbol harici her pisliği yapıp 3 puan alan bu zihniyetleri futbolun güzellikleri ile derdest etmeliyiz ki Ülke futboluda gelişsin.

Çevrimdışı Ensar

Yahu olayı şöyle düşünün. Sizin arkanız sağlam olsa çıkar bugün başkan gibimi konuşursunuz yoksa aziz gibimi?
iyi o zaman en büyük mafyalardan birini başkan yapalım , çıksın herkesi tehdit etsin milletin ayagina sıksın , futbolu yönetebilecek mi yani , daha çok şey söylenir de neyse ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Abim  eski Trabzon Başkanı Hacıosmanoğlu CB nın en yakınındaki adamlardan biriydi, ayrıca Ali Ağaoğlu gibi bi para babasının akrabasıydı. Seçilmesinin ardındaki ilk basın toplantısında İstanbul medyası görecek hakkımızı yedirmeyeceğiz öyle keseceğiz böyle yapacağız dedi. 2 senede takımın durumu ortada, bir sürü borç, onca başarısız transfer.. Trabzon halkı eskiden futbolla yatar futbolla kalkardı, bu sene durum ortada. O şehri bile futboldan soğuttular. Esmeyle gürlemeyle olacak iş değil vesselam..

Çevrimdışı cursedofdragon

Müftüoğlu'nun açıklaması aynen şöyle:

"Hakem Ankara Yenimahalle doğumlu. Babası Konya doğumlu. Hakem hiç Konya'da yaşamadı. Başka bir örnek; Bülent Yıldırım Kayseri doğumlu, ama bu sezon Kayseri-Beşiktaş maçında idi. İstanbul, doğumlu ve İstanbul'da yaşayan hakemler İstanbul takımlarının maçlarına çıkıyor. Yaşar Kemal Uğurlu bu sezon Konya-Bursaspor maçını yönetti. Her iki takımdan da tebrik aldı"

Kuddisiden anında cevap gelmiş merak ediyorum aziz'e böyle neden cevap yazmadılar ?

Çevrimdışı tangaz

Abim  eski Trabzon Başkanı Hacıosmanoğlu CB nın en yakınındaki adamlardan biriydi, ayrıca Ali Ağaoğlu gibi bi para babasının akrabasıydı. Seçilmesinin ardındaki ilk basın toplantısında İstanbul medyası görecek hakkımızı yedirmeyeceğiz öyle keseceğiz böyle yapacağız dedi. 2 senede takımın durumu ortada, bir sürü borç, onca başarısız transfer.. Trabzon halkı eskiden futbolla yatar futbolla kalkardı, bu sene durum ortada. O şehri bile futboldan soğuttular. Esmeyle gürlemeyle olacak iş değil vesselam..

esmeyle gürlemeyle değil masabaşı oyunlarla kapalı kapılar ardındaki dümenlerle olur bu işler TR.de futbol lobisi böyle döner. başkan bugün dediki ben 4 senede hiç ceza almadım keşke alsaydından geçen sene şampiyon olsaydık. keşke ceza alsaydında ondan önceki sene ikinciliği cincona vermeseydik ve şampiyonlar ligine katılsaydık. bu iki şampiyonlar ligi katılımı 60 milyon euronun üzerinde gelir demek. bu para ile yapılacak daha kaliteli transferler demek. gelecek şampiyonlukların teminatı demek. tarih hiç ceza almayan başkan die bir bilgiyi hiç yazmadı yazmayacakta...

azizede 19 yıldır başkan ilk 5-6 sene hiç ceza almıyordu. adamın eski bir röportajı var efendi efendi başkanlık yapıyordum sonra dönen dümenleri görünce bende dümen çevirmeye başladım şeklinde... ki doğrudur ilk yıllarını çoğunuz hatırlamayabilirsiniz gayet efendi bir başkandı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Abdurrahim S.

esmeyle gürlemeyle değil masabaşı oyunlarla kapalı kapılar ardındaki dümenlerle olur bu işler TR.de futbol lobisi böyle döner. başkan bugün dediki ben 4 senede hiç ceza almadım keşke alsaydından geçen sene şampiyon olsaydık. keşke ceza alsaydında ondan önceki sene ikinciliği cincona vermeseydik ve şampiyonlar ligine katılsaydık. bu iki şampiyonlar ligi katılımı 60 milyon euronun üzerinde gelir demek. bu para ile yapılacak daha kaliteli transferler demek. gelecek şampiyonlukların teminatı demek. tarih hiç ceza almayan başkan die bir bilgiyi hiç yazmadı yazmayacakta...

azizede 19 yıldır başkan ilk 5-6 sene hiç ceza almıyordu. adamın eski bir röportajı var efendi efendi başkanlık yapıyordum sonra dönen dümenleri görünce bende dümen çevirmeye başladım şeklinde... ki doğrudur ilk yıllarını çoğunuz hatırlamayabilirsiniz gayet efendi bir başkandı.
Abi benim için değerler şampiyonluktan da maddiyattan da önemli. He bu demek değil ki şampiyon olmak şampiyonlar liginde takımımı izlemek istemiyorum. Beşiktaş, Beşiktaş olmaktan ödün vermesi gerekiyorsa istemiyorum öyle şampiyonluk. Aziz iyi mi yapmış abi? İlk 5 6 sene adam olmuş ondan sonra dümene başlamış. Başkanın toplantısında bi cümle vardı benim için en güzel cümle oydu. Ben tüm stadlarda maç izliyorum bana ve yöneticilerime en ufak bi küfür edilmiyor hatta fotoğraf çektirmek istiyorlar. Bunu başarabiliyorsak doğru yoldayız demektir. Aziz bugün yarın bırakır, arkasından fenerliler bile iyi şeyler söylemeyecek, şike yaptıysam fener için yaptım diyen adamın izinden mi gitsin benim başkanım?

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Bursaspor, Fenerden daha büyük bi camia mı ki 2010 da şampiyon oldu? Fenerden daha fazla mı kapalı kapılar ardında oyun oynadı, daha büyük lobisi mi vardı? Hakemler tabi ki oyunun sonucunu etkiliyor, Cüneyt Çakır derbinin sonucunu tabi ki etkiledi ama sen o kadar pozisyona giriyorsan atacaksın o golleri. Bu takım yüreğiyle oynadığı sürece şampiyon olacaktır. Aziz ve diğerleri istediği kadar masaya yumruk vursun.

Çevrimdışı GörkemGörkem

"Hakem Ankara Yenimahalle doğumlu. Babası Konya doğumlu. Hakem hiç Konya'da yaşamadı. Başka bir örnek; Bülent Yıldırım Kayseri doğumlu, ama bu sezon Kayseri-Beşiktaş maçında idi. İstanbul, doğumlu ve İstanbul'da yaşayan hakemler İstanbul takımlarının maçlarına çıkıyor. Yaşar Kemal Uğurlu bu sezon Konya-Bursaspor maçını yönetti. Her iki takımdan da tebrik aldı"

Kuddisiden anında cevap gelmiş merak ediyorum aziz'e böyle neden cevap yazmadılar ?

Sorunda o zaten eger bu acıklamayı Aziz yapsaydı daha basın toplantısı bitmeden alt yazı gecerdi hakem degisti diye.

Son donemde Buldugumuz Pozisyonlarin hemen hemen hepsinde OYUN RITMIMIZI BOZAN , EL FRENIMIZ (!!) olan Quaresma var

buldugumuz butun pozisyonların hepsinde var denen LİONEL OLCAY ise en az 10 mactir Sahada yok takimi 10 kisi oynatiyor

Ama takimin el freni Quaresma oluyor ?

Kimse masal anlatmasin

Bunu bana kimse aciklayamaz
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2016, 13:04:22 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı firewater

İşte size örnek. Başkanın lobi gücü sıfır. Her yeri renkliler ele geçirmiş.

Çevrimdışı tangaz

Abi benim için değerler şampiyonluktan da maddiyattan da önemli. He bu demek değil ki şampiyon olmak şampiyonlar liginde takımımı izlemek istemiyorum. Beşiktaş, Beşiktaş olmaktan ödün vermesi gerekiyorsa istemiyorum öyle şampiyonluk. Aziz iyi mi yapmış abi? İlk 5 6 sene adam olmuş ondan sonra dümene başlamış. Başkanın toplantısında bi cümle vardı benim için en güzel cümle oydu. Ben tüm stadlarda maç izliyorum bana ve yöneticilerime en ufak bi küfür edilmiyor hatta fotoğraf çektirmek istiyorlar. Bunu başarabiliyorsak doğru yoldayız demektir. Aziz bugün yarın bırakır, arkasından fenerliler bile iyi şeyler söylemeyecek, şike yaptıysam fener için yaptım diyen adamın izinden mi gitsin benim başkanım?

cümlelerimden böyle bir çıkarım mı yaptın?

ben esip gürlemesin diyorum, bu basın toplantısı da yersizdi diyorum, bu toplantıyı maçtan çoook önce yapmalıydı diyorum, iş bittikten sonra cücüyü istemiyorum demesi komik diyorum zaten adam sezonun fişini çekmiş oldu kendi adına. biz gidip şike yapsın demiyoruz azizi neden örnek alsın? gerekeni yapsın sadece o yeter...

başkan rakip taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirecekse gitsin dizi oyuncusu olsun yakışıklı adam boyu posu da yerinde.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Quaresma : Neden sari kart gordugumu kimse anlamadi , hakem hakkinda konusmak istemiyorum , Hersey ortada..

Çevrimdışı firewater

Sen Seba Başkan efendiydi diye hiçmi gücü yoktu sanıyorsun. Öyle bir gücü vardıkı kendi içimizdeki hayinlerle ancak yıktılar. Tabiki şike yapmadı teşvik vermedi ama kimseyede böyle ezdirmedi bizi. Bak konya maçının hakemini bile değiştiremiyoruz.

Simdi birileri cikip , Gucunuz Gariban Olcaya yetiyor ne yapsa yaranamiyor cocuk diyecek savunma sekli bu oldu artik :lol: :lol:

Sorun orda zaten hic bisey yapmıyor heee TAÇa Pas atiyor bak onu yapiyor :lol:

Çevrimdışı Willerdem

Saha dışı olayları kendimizi fazla kaptırmadan saha içini'de düzeltmemiz gerekiyor.
Eskişehir maçında oyunculara tezahüratlarla kendilerinin de iyi olmadığı hatırlatılmalı.
Bütün maçlarımızı kazanırsak şampiyonuz, İnşallah öyle'de olacak.

Çevrimdışı firewater

Quaresma : Neden sari kart gordugumu kimse anlamadi , hakem hakkinda konusmak istemiyorum , Hersey ortada..

Biz anladık Yunus. Bir sayfa önce yazdım maç 1-1 olursa hemen ikinci sarıdan atayım diye.

Çevrimdışı Anıl

Simdi birileri cikip , Gucunuz Gariban Olcaya yetiyor ne yapsa yaranamiyor cocuk diyecek savunma sekli bu oldu artik :lol: :lol:

Sorun orda zaten hic bisey yapmıyor heee TAÇa Pas atiyor bak onu yapiyor :lol:

Abi kendi kendine sorular sorup sadece Olcay-Quaresma kıyası yapmaktan yorulmadın mı ya sene başından beri ?