Yeni gelen adamların hemen aynı etkiyi vermesi tabi pek mümkün değil. Marcelo o düzeyde bir isim olabilir ama hemen adapte olmasını beklemek çok doğru değil. Takım 4-5 maçtır kötü oynuyor, Gençlerbirliği maçında neredeyse pozisyon bulamadık, Cenk girdikten sonra oyunu değiştirdik. Alternatif plandan kasıt bu aslında rakip bizi çözüp bir oyun planı geliştirmiş biz halen o oyun planında oynamaya devam ediyoruz ve pozisyona giremiyoruz farklı bir arayış içerisine girmiyoruz.
ben bunada katılmıyorum... deminde okudum "b" planı yok diye bişeyler... nası bi plandan bahsediliyor anlamadım...
sezon başından beri her maçta... ortadan 2 ye birler deneniyor, duvar paslarıyla içeri girmeler deneniyor...
boş kosularla - genelde olcay çok yapıyor bunu- arkaya atılacak tolar deneniyor..
kanatlardan bolca orta geliyor kapanan takımalara...
he bi uzaktan şut az çekiliyor bide oyunun yönünü değiştirmede yada terse uzun toplarda biraz eksiğiz gibi..
yani hangi "b" planı...
zaten 17 takımla oynadık.. gs dahil 16 sı gömülü savunma yaptı.. bi fener kadıköyde ilk yarı çıktı...
kontrada bu savunmayla yiyoz zaten ki kimsede niye pozisyon verdik demiyor.. futbol bu pozisyon verilir tabi..