Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303899 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı kartalpençesi

Yavaş gelecek bir durum yok.

İstediğiniz kadar eleştirin yukarıda yazdım eleştiri farklı Fenerbahçe şampiyon oldu demek farklı şeyler. Forma ve arma sevdalısı olan adam Fenerbahçe şampiyon yazmaz buraya.

Eleştireni ne zaman susturduk? En çok ben eleştirdim yeri gelince. Ama Fenerbahçe şampiyon yazacak olan kişi son 3 haftadır olduğu gibi moderasyonda kalacak yoksa burası ağlama duvarına dönüyor.
fener şampiyon kim demiş? eğer ban demişsen benim düşüncem şu: Takımımız ligin en iyisi.Kadrosu ve hocasıyla.Stadımız olmamasına rağmen hemde. biz oynumuzla o gün feneri yenerdik hatta. Bende diyorumki hakem maçı belirlediği için bizim şampiyonluğumuza engel olurlar.Temiz bir lig olsa ben şimdiden %100 şampiyonuz derdim.çünkü bundan sonra her maçı takımımız kazanabilir ama hakem engel oluyor.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı tangaz

Yavaş gelecek bir durum yok.

İstediğiniz kadar eleştirin yukarıda yazdım eleştiri farklı Fenerbahçe şampiyon oldu demek farklı şeyler. Forma ve arma sevdalısı olan adam Fenerbahçe şampiyon yazmaz buraya.

Eleştireni ne zaman susturduk? En çok ben eleştirdim yeri gelince. Ama Fenerbahçe şampiyon yazacak olan kişi son 3 haftadır olduğu gibi moderasyonda kalacak yoksa burası ağlama duvarına dönüyor.

benim yavaş gelme konusunda önerdiğim bölümü cümlemin aşağı kısımlarında ifade etmeye çalıştım. yılda milyon euro kazanan oyuncularla taraftarın psikolojisini bir tutamayız. bir zahmet seansına 300 TL verip bir psikolog tutsunlar psiklolojilerii bizim gibi dağılıyorsa. yılın her günü bile ödeseler bu parayı 35.000 dolar eder sadece, devede kulak yanii  :D

+Fener şampiyon yazanlarla ilgili söylemlerine katılıyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yine aynı şeyler, kurabiye gibi bir yenilgide dağılmalar. Olcay'a küfür ile eleştiri getirenler çok daha ağırını kendileri hakediyorlar yazıklar olsun.

Haftaya Akhisar çelmeyi takar biz kazanırız her şey normale döner ama ben burada kurabiye gibi dağılanları unutmayacağım.

Çünkü dağılanlar bu şampiyonluğu haketmiyor.
Kimsenin dağıldığı yok , Ben kendi adima dagilmadim ozellikle mac gunu mac basliginda fazla yorum yapmadim ve sakinlesmeyi bekledim , Takima ve sampiyonluga olan inancim tam ! Simdi de konusulmasi gerekenleri söylüyorum Olcay bu formayi hak etmiyor kimsenin 5-6 mac kotu oynadigi halde bu formayi giymeye hakki yok Olcay bizi 5-6 mactir 10 kisi oynatiyor

Istatistik ve Görüntülü analizlerle Quaresmanin tek tek butun hatalarini bulup yerden yere vurdun her firsatta vurmak icin bekleyip en ufak hatasinda Bencil oldugunu soyledin videolarla ne kadar kotu bir kanat oyuncusu oldugunu anlattin

Ayni sekilde Olcayi ise video ve teknik analizlerle Muller ilan ettin

Senden beklentim Videolar ve teknik analizlerle Olcayin Besiktasi nasil 10 kisi oynattigini ne kadar beceriksiz oldugunu anlatmani bekliyorum @Çağrı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yankee

Bir yenilgiden sonra ne hale gelmişiz yazık...

Bir galibiyetten sonra ve fenerin yenilmesi ile de herkes şampiyonuz moduna girecek.

Biraz fazla mı gazla çalışıyoruz acaba ?

Desteğimizi sonuna kadar gösterelim, futbolcular da terinin son damlasına kadar savaşsınlar. Ne olacaksa ondan sonra konuşalım vallahi yeter artık....

Çevrimdışı Serhat Akkaya

serhat abi kısacası kaleci ve geri 4'lü bizim takımımıza yakışmayacak düzeyde tolga, ismail,beck ve alexis ilk 11'de olmamalı kısacası marcelo dışında 4 tane oyuncuya ihtiyacımız var  :)
Rakiplere göre kıyaslayınca ortaya bu çıkıyor. Sonuçta biz kendi kendimizle yarışmıyoruz karşımızda bir rakip var ve bu rakiple aynı düzeyde oyunculara sahip olursan avantajın daha büyük olur ama onlardan alt düzeyde olur üstelik de bu oyuncular çok kritik noktadaki oyuncular olursa bir yerde teker patlatma olasılığın yüksek olur. İki bekimizin hatası yüzünden fener maçını kaybettik o ilk golü yemesek oyuncular daha rahat olacak ve belki girdiğimiz pozisyonları atacaktık. Sadece bu goller neden kaçtı diye bakarsak tamamen olayın içine girmemiş oluruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

benim yavaş gelme konusunda önerdiğim bölümü cümlemin aşağı kısımlarında ifade etmeye çalıştım. yılda milyon euro kazanan oyuncularla taraftarın psikolojisini bir tutamayız. bir zahmet seansına 300 TL verip bir psikolog tutsunlar psiklolojilerii bizim gibi dağılıyorsa. yılın her günü bile ödeseler bu parayı 35.000 dolar eder sadece, devede kulak yanii  :D

+Fener şampiyon yazanlarla ilgili söylemlerine katılıyorum.
Ben birebir aynısını yazacaktım sen dile getirince sildim abi. Duygularıma tercüman olmuşsun :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Sanırım bu laf bana. Bende isterim takımım şampiyon olsun coşalım eğlenelim ama başkanımızın lobi gücü sıfır. Geçmişimizde 11puan farka rağmen elimizden alınan şampiyonluğumuz var.

Geleceği parlak olan Beşiktaşın önüne her zamanki gibi masa başı oyunlar ile geçilecektirki bunu anlamamak için kör olmak gerekir.

Başkan açıklama yaptıktan 10dakika sonra mhk nın hakem açıklaması arkasından o aşağılık fb yöneticisinin twitire yazdığı şeyleri bana normal olarak kimse izah edemez.

Ben bu konularda inşallah yanılırım siz haklı çıkar 5-6puan farkla şampiyon oluruz.

ne yazdı fb.li yönetici?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Ben birebir aynısını yazacaktım sen dile getirince sildim abi. Duygularıma tercüman olmuşsun :)

aklın yolu bir sevgili dostum  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2016, 15:24:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kimsenin dağıldığı yok , Ben kendi adima dagilmadim ozellikle mac gunu mac basliginda fazla yorum yapmadim ve sakinlesmeyi bekledim , Takima ve sampiyonluga olan inancim tam ! Simdi de konusulmasi gerekenleri söylüyorum Olcay bu formayi hak etmiyor kimsenin 5-6 mac kotu oynadigi halde bu formayi giymeye hakki yok Olcay bizi 5-6 mactir 10 kisi oynatiyor

Istatistik ve Görüntülü analizlerle Quaresmanin tek tek butun hatalarini bulup yerden yere vurdun her firsatta vurmak icin bekleyip en ufak hatasinda Bencil oldugunu soyledin videolarla ne kadar kotu bir kanat oyuncusu oldugunu anlattin

Senden beklentim Videolar ve teknik analizlerle Olcayin Besiktasi nasil 10 kisi oynattigini ne kadar beceriksiz oldugunu anlatmani bekliyorum @Çağrı

@Yunus Emre Dökmeci çok zorluyorsun şansını. Ve bunu her kötü maçtan sonra yapıyorsun. En olayı kişiselleştirmemiz gereken zamanlarda yapıyorsun ondan sonra neden tepki çekiyorum diyorsun.

Bir şeyin söyleneceği zaman var söylenmeyeceği zaman var. Şampiyonluğu kazandık, her şeyi bitti, üstümüze gelmiyorlar bir ben mi kaldım bir  Olcay mı kaldı sorunun şuan?

Quaresma analizlerimi senenin başında yaptım hepsi de doğruydu. Kimseyi yerden yere vurmak için fırsat kollamadım ne yapılması gerekiyorsa onu yaptım. Maç bitti Olcay bu kadar kötü oynamaya hakkın yok yedek kalacaksın dedim.

Ne diyim asıyım mı adamı? Öldüreyim mi? Rahatalayacak mısın o zaman? Anlayış olarak hala söylediklerim doğru. Olcay'ın düşündüklerini yapamaması sorun. Quaresma'nın ise öyle bir kapasitesi dahi yok. Safi yetenek sıfır beyin.

Durum budur daha fazla ısıtıp ısıtıp koymayın şunu artık aynı şeyleri yazmaktan yoruldum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Olcay, febe maçında gayet rahatken rakibi geçemiyorsa, rakibi geçmesinden vazgeçtim geriye dönüp topu geri pası yapamıyorsa ve TAÇa pas atıyorsa daha fazla Olcay konuşmaya gerek yok...

Çevrimiçi Koa_lAA

ne yazdı fb.li yönetici?

başkan toplantı yaparken bugün twitten kamuoyuna duyuru diyip maç skorunu yazmış...

aklınca laf sokmuş.. işte ortaokul lise seviyesi laf sokmalar...

Çevrimdışı firewater

ne yazdı fb.li yönetici?

Açıklamadan sonra "hatırlatayım fb2-bjk0 gibi bişey paylaşmış. Hürriyette vardı ama kaldırmışlar galiba.

Çevrimdışı cursedofdragon

başkan toplantı yaparken bugün twitten kamuoyuna duyuru diyip maç skorunu yazmış...

bırakın yazsınlar sene sonunda vitor'u yaka paça kovarken görücem ben onları :D  :evillol:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Konuyla alakali degil ama Quaresma kotu oynadi mi yunus emreye, Olcay kotu oynadi mi cagriya sorulmasi bitsin artik :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Iskarta adamlar şu an ki rakibimize göre çok fazla olunca ekstradan efor sarfetmen gerekiyor, sıkıntımız büyük ölçüde bu bence. Kale ıskarta, sol bek ıskarta, defans ıskarta, tek kanatın ıskarta. Rakibine bakınca bu dört alanda senden üst düzeyde, hal böyle olunca sen ne kadar iyi oynasan da göze hoş gelen futbol oynasan da aradaki puan farkı bu kadar az oluyor.
Lig için o denli kötü olduğunu düşünmüyorum durumun
Özellikle ismaile katılmıyorum,belirtmiştim
Ha tabii ki daha kaliteli kadrolar istiyorum ben de
Ama bu demek değil ki şampiyon olamayız
G.saray çok yaptı bunu

Çevrimdışı dlcs

Ulan hala quresma diyor ya. Senin quaresma ile nasıl bir münasebetin var bireder açıkla biz de öğrenip rahatlayalım artık.

Ya biz her sene bir fener maçında karşı karşıya kalıp gol atamıyoruz. Bu pozisyonlar genelde kırılma anları olduğu için o oyuncuları da siliyoruz. Hal böyleyken bu neyin iştahı? Maçtaki en net pozisyonu hunharca harcayan quaresma'nı da al git ya. İnsanda biraz utanma duygusu olur adam beşiktaşlı filan değil quaresmaya tapıyor.

İnanılmaz rahatsızım beşiktaş taraftar profilinin bu tip insanlara kaymasından. Adam g.saraylı olacakken beşiktaşlı olmuş. Burada ceremesini de biz çekiyoruz.

[ Son Düzenleme: 02 Mart 2016, 15:33:20 dlcs ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Konuyla alakali degil ama Quaresma kotu oynadi mi yunus emreye, Olcay kotu oynadi mi cagriya sorulmasi bitsin artik :D
:evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci çok zorluyorsun şansını. Ve bunu her kötü maçtan sonra yapıyorsun. En olayı kişiselleştirmemiz gereken zamanlarda yapıyorsun ondan sonra neden tepki çekiyorum diyorsun.

Bir şeyin söyleneceği zaman var söylenmeyeceği zaman var. Şampiyonluğu kazandık, her şeyi bitti, üstümüze gelmiyorlar bir ben mi kaldım bir  Olcay mı kaldı sorunun şuan?

Quaresma analizlerimi senenin başında yaptım hepsi de doğruydu. Kimseyi yerden yere vurmak için fırsat kollamadım ne yapılması gerekiyorsa onu yaptım. Maç bitti Olcay bu kadar kötü oynamaya hakkın yok yedek kalacaksın dedim.

Ne diyim asıyım mı adamı? Öldüreyim mi? Rahatalayacak mısın o zaman? Anlayış olarak hala söylediklerim doğru. Olcay'ın düşündüklerini yapamaması sorun. Quaresma'nın ise öyle bir kapasitesi dahi yok. Safi yetenek sıfır beyin.

Durum budur daha fazla ısıtıp ısıtıp koymayın şunu artık aynı şeyleri yazmaktan yoruldum.
Sorumun cevabi bu degil ama neyse gerilmeyelim bu Takim Sampiyon olacak ins Guvenim tam ama Olcay yedek kulubesine gecer ve biz 11 kisi oynamaya baslarsak cunku 6 mactir 10 kisi oynuyoruz..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Koa_lAA

ben anlamıyorum bu millet hakket okuduğunu anlamıyo.. bide mevki makam sahibi insanlar...

başkan bugün demişki.. konyalı hakem atamış mhk.. değiştirilsin.. alehimize hata yapsa konyalı zaten dencek lehimize yapsa maç öncesi konuşmalardan etkilendi korktu ondan öle kararlar verdi denir... gerek yok değiştirin olsun bitsin diyo adam...

hadi mhk başkanını geçtim kovalağın teki de ...konya başkanı bile çıkmış diyoki beşiktaş başkanı niye bunu sölüyo...

söylenen lafı bile anlamıyo bu insanlar hayret... twitter vs. beşiktaş taraftarı galeyana gelmiş konyalı hakem diye... başkanda değiştirin sıkıntı olmasın demiş...adamlar ne diyor... hakket saf bunlar yaw :/

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Lig için o denli kötü olduğunu düşünmüyorum durumun
Özellikle ismaile katılmıyorum,belirtmiştim
Ha tabii ki daha kaliteli kadrolar istiyorum ben de
Ama bu demek değil ki şampiyon olamayız
G.saray çok yaptı bunu
Çok açık bir şey soracam sol bekte Hasan Ali veya Caner'i mi görmek isterdin kendin bir takım kuracak olsan İsmail'i mi? Benim kıyasladığım nokta bu. 1 numaralı tercihini geçtim 2. tercihlerini bile bizim as adamımıza tercih ederim şu şartlarda.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sorumun cevabi bu degil ama neyse gerilmeyelim bu Takim Sampiyon olacak ins Guvenim tam ama Olcay yedek kulubesine gecer ve biz 11 kisi oynamaya baslarsak cunku 6 mactir 10 kisi oynuyoruz..
aynen bu takım bu sene şampiyon olacak. kim oynarsa oynasın bu takım sene bu şampiyon  :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2016, 15:37:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Senin sorunun cevabı yok çünkü. Kısır döngüye girmeye bayılıyorsun neyin muhasebesi bu anlamak mümkün değil.

Olcay kötü oynadı, 4 maçtır kötü evet.

Quaresma da öyle bir gol kaçırdı ki maçı kopardı orada bunun farkında mısın? Benzer pozisyonda Töre boş kaleye atamadığı için ki emin ol daha zor pozisyondu o oynayan bilir adamı astın neredeyse.

Artık yeter Quaresma Olcay Töre çekişmesi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

sence evrim var mı? @Çağrı
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Bana mutluluğun resmini çizebilir misin? @Yunus Emre Dökmeci
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

zaten bir adamın febe de yönetici olması için IQ'sunun 80'in altında olması şartı boşuna konmamış tüzüklerine...