Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305802 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Gökhan Töre  kadro dışı bırakılmalı.. dün sahada adeta yürüdü.. geçen senede biz bu filmi izlemiştik..
Kadro dışı bıraktın diyelim sezon sonu nasıl satacaksın.

Oynamayan adamı kimse almaz. Vitrine çıkaracaksın ki alıcısı olsun.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı panic13

Münch'den bu yana üst düzey sol bek görmedik İsmaili beğenmemeyi anlayamıyorum ben. Hasan Ali ile birlikte son 5 yılın en iyi sol bek performansını gösteriyor son maçlarda.

Son iki maçtır ileride basıp aldığı toplar gol oldu. İleride basıyor geri dönüyor tekrar alanını kapatıyor, kanattan bindirme yapıyor, orta yapıyor, böyle kolay adam yemeyin Allahaşkına.

Canavar gibi İsmail bu sene ki formayı geç aldı daha da açılacak

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sorun hücum performansı değil, defansta aksıyor. bu da bize çoğu zaman pahalıya patlıyor. Dün sağbek'ten hiç pozisyon vermedik ama sol bekten en az 3 pozisyon yedik. Bek dediğin adam önce bekliğini yapacak. Herkesin eleştirisi buna, yoksa hücuma beklenilenden daha çok katkı yaptığı ortada.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı GÖRKEM

sorun hücum performansı değil, defansta aksıyor. bu da bize çoğu zaman pahalıya patlıyor. Dün sağbek'ten hiç pozisyon vermedik ama sol bekten en az 3 pozisyon yedik. Bek dediğin adam önce bekliğini yapacak. Herkesin eleştirisi buna, yoksa hücuma beklenilenden daha çok katkı yaptığı ortada.

:claps: :claps:

Çevrimdışı Bugrahan

Hoşgeldin aramıza kardeşim.
  :hosgeldin
 abi aslında fena oyuncu değil uyum sorunu var birazcık ama bize daha iyileri lazım o da ayrı rholdofo keşke sakatlanmasaydı havadan top geçmezdi marcelo rhodolfo ikilisi güzel olurdu

Eyvallah abiler nice güzel günlere inşallah
"Ellerini başının arkasına yasla ve hayatı katlanılabilirmiş gibi yap."

Çevrimdışı tangaz

Türkiye U17      29   17
Türkiye U16      26   24

Hakikaten çok yazık şu maç gol sayılarına bakın..

o maçlar çok aldatıcı @Çağrı çoğunu hatırlıyorum attığı gollerin rakipler beline geliyordu öyle besiliydiki o yaşlarda  :D
ama iyi antrene olsaydı eski İnterli Brezilyalı Adriano gibi olabilirdi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

bu sene geri düşünce maçı çevirmeyi öğrendik , ilk golü biz atınca zaten vay o rakibin haline
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mehmetthedum

Türkiye U17      29   17
Türkiye U16      26   24

Hakikaten çok yazık şu maç gol sayılarına bakın..

@Çağrı ,İşte u17'de iken, avrupa yarı final maçında mı neydi, turnuva yıldızı olup gazetelerde çıkmaya , gazeteciler takip etmeye başlayınca, penaltılarda bir gevşeklik yapmıştı. Köşe gösterip kaleciyle dalga geçip, sonra da penaltıyı kaçırmıştı. Elendik haliyle. Her şey o gün başladı denilebilirr.

yine aynı dönemde boştaki oyuncuya vermeyip gol kaçırması var ki düşman başına. Üstüne bir de söylenti çıktı, kral yapmayacaksın olacaksın muhabbeti. Hoş ben inanmıyorum bu dedikoduya, klasik soyunma odası totomaç haberi gibi geliyor bana ama inanan ve uyuz olan çok oldu.

Guti ile olan muhabbeti de tam gerçeği yansıtmıyor. Bildiğim kadarıyla aynı kulüplere takılıp gecelere beraber akmalarına rağmwn, maç seramonisinde guti bunu tanımazlıktan gelince, naber lan guti diye yanına gidiyor cins  :evillol:

Bence şenol hoca onu adam ederdi. Y.d. donemindeki başı boşluğun kurbanı oldu çocuk. Milli takımın bu zamanlarının ve gelecek 7-8 senesinin daha tek santraforu (gomezi) olacakken , almeida gibi bir ayıya dönüştü.

Eğer 2-3 yıl sonra sergen takımın başıaa geçerse, tekrar bize gelmesinekesin gözüyle bakıyorum.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı talha

Gökhan Töre hakkında ki yazılar kanımı dondurdu ne diyeyim.

Bakın takıma zarar veeriyor diyen adam Derbilerden 3 puanı almamızı direk sağlayan adamdır. 1 gol 1 asist yapması hele ki böylesine büyük maçlarda hiç ama hiç küçümseneke bir hareket değildir.

Onu geçtim katkı vermiyor denilen adam 6 gol 8 asist tam tamına 14 skora direk katkı sağlamış adamdır. Bu rakamlar da yine hiç ama hiç küçümsenecek rakamlar değildir. Hatta kendisi daha 1 hafta önce gol atmış.

Maçlık formsuzluk yaşadığı doğrudur ama şuan ki bulundğumuz konuma kendisisn katkısı çok büyüktür.

Hatta burada kimseyi yermeyin katkısını düşürmeyin diyen insanların iş Gökhan'a gelince kan davası güder gibi yazıları anlamsız.

Gökhan Beşiktaş'ın değeridir ve öyle kalacaktır.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Librarius

Sevgili Besiktas'li kardeslerim ve abilerim. Goruyoruz ki harami basi Aziz ve cetesi yine oyunlara, operasyonlara basladi. Ne diyordu harami basi: Besiktas'in arkasi bos. Niye diyordu?:Cunku 2003'te sampiyonlugumuzu cok kolay bir sekilde calabilmisti ama GS lobisine dis geciremiyordu.

Bugun okuyoruz guya Adidas'a 800 bin 4 yildizli forma siparisi verilmis. Ulan algi icin yalan yazinda bu kadari da essegin bir yerine su kacirmaktir. :):)

Evet sevgili Besiktas'lilar gercekten de arkamiz lobi bakimindan bos. Fakat, bizim taraftarimiz var. Yil 2016 ve sosyal medya diye guclu bir platform var. Besiktas taraftarlari tez elden organize olup aynen Tatar Ramazan gibi haykirmali: BIZ BU OYUNU BOZARIZ...

Moral bozmamiza gerek yok lakin takimimiz FB'yi silip supurur; lakin TFF, medya ve hakemlere goz dagi sart. Henuz is isten gecmemisken yapilmasi gerekenler var.

1. TFF, LigTV ve satilmis medya kalemlerine gerek twitter'dan gerekse telefon yoluyla nitelik ve nicelik acisindan kaliteli tepkilerin gosterilmesi.

2. FB lehine yapilan skandal hakem hatalarini yine yukarida ki yollardan buyuk bir tepkiyle dile getirmek. Hakemi anasindan dogduguna pisman etmek, sosyal medya da eyyamci hakemleri desifre etmek.

3. Bir iki mac duzelme olmazsa, daha fazla bekleyip avantajimizi kaybetmeden TFF binasina yurumek. Bence bunun hemen, acilen yapilmasi gerekiyor. Is isten gectikten sonra yurusek ne yazar ?

4. Hurriyet gazetesinin spor servisi ve internet sayfasi FB bulteni gibi calisiyor. Bizim yoneticilerimizin, veya senol hocanin hakem aciklamalarini resmen sakliyorlar. Ama FB'nin sikeci yoneticisinin attigi twit'i mansete cekip algi yonetiyorlar. Bu gazetenin telefonlari kilitlenmeden FB'yle bas etmek mumkun degil. Cunku FB lobisi denen seyin merkezi o gazete. Ben kendi adima yurt disindan arayarak bu FB bultenine gerekli tepkiyi gosterdim ve uyardim. Besiktas'i seven yapsin bunu.

5. Dedigim gibi BIZ BU OYUNU BOZARIZ....
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Samet Demir

Töre renklilerde olsa öve öve bitiremezdik. Kendi futbolcularımızı yerin dibine sokmada üzerimize yok...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sallapati

sorun  törenin formu değil.. adam sahada gamsız.. koşmuyor, mücadele etmiyor , aralara kaçmıyor , top istemiyor.. dönen toplara koşmuyor..

senin takıma küsme gibi bir hakkın yok.. BU kafada bir oyuncu büyük oyuncu olamaz.. Mental destek şart

Çevrimdışı Erman1903

@Çağrı arkadaşımda birçok diğer kişi gibi Töre ve Quaresmanın tamamen aynı tip oyuncu olduğunu söylemiş. Evet mental olarak oldukça benzer oyuncular, ikiside ayağında top tutmayı, adam geçmeyi seviyor fakat oyun tarzları farklı. Bana göre Quaresma tam bir çizgi oyuncusu, Töre ise içe kateden kanat oyuncusu.

Kaç sayfadır kimsenin bahsetmediği ve Mersin maçıyla bariz şekilde ortaya çıkan bir gerçek var. Elimizde dünyanın en iyi kafa topuna çıkan santraforlarından Gomez varken iki adet içe katetmeyi seven kanatla oynuyoruz (Olcay-Töre). Olcay zaten pek orta yapma yeteneği olan bir oyuncu değil, Töre ise ara sıra ortalar yapsada ilk tercihi şut veya 1ler 2ler olan oyuncu. Durum böyle olunca sadece Sosanın kanatlara deplase olduğu ve beklerimizin ileri çıktığı zamanlarda orta şansı bulabiliyoruz. Bu durum doğal olarak Gomezin en önemli özelliklerinden olan kafa toplarından faydalanmamızı engelliyor.

Yukarıda bahsettiğim sebepten ötürü Gomezin sahada olduğu zamanlarda Quaresma yada Sosadan birinin mutlaka kanatlarda olması gerektiğini düşünüyorum.

Olcay-Töre ikilisini aralara koşu yapan bir oyuncu olan Cenk ile oynatmayı daha mantıklı buluyorum.

Saygılar,

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aziz Yıldırım Adidas ile Anlasip 800.000 adet 4 YILDIZLI forma siparis etti , Adidasin bu formalari Feneriumlara göndermesi gizli operasyonu Gun yuzune cikardi

Adidasin formalari Feneriumlara gondermesi uzerine Aziz Yıldırım Küplere bindi ve Adidas yetkilierine benden habersiz formalri nasıl yollarsiniz diye çıkıştı !

Olayın ortaya cikmasindan sonra Aziz Yıldırımin Fenerium calisanlarina bu olayi bir kisiden duyarsam.hepinizi kovarim mesaji yolladigi ogrenildi...

Kaynak : Ekspres Gazte , Kartalbakisi.com

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

Töre Olcay yerine oynamalı bence . Töre q17 birlikte çıkmalı . OLcay rotasyon oyuncusu olmalı .

Çevrimdışı sallapati

Aziz Yıldırım Adidas ile Anlasip 800.000 adet 4 YILDIZLI forma siparis etti , Adidasin bu formalari Feneriumlara göndermesi gizli operasyonu Gun yuzune cikardi

Adidasin formalari Feneriumlara gondermesi uzerine Aziz Yıldırım Küplere bindi ve Adidas yetkilierine benden habersiz formalri nasıl yollarsiniz diye çıkıştı !

Olayın ortaya cikmasindan sonra Aziz Yıldırımin Fenerium calisanlarina bu olayi bir kisiden duyarsam.hepinizi kovarim mesaji yolladigi ogrenildi...

bu tip haberleri koymayın.. ergenler inanıp ortalığı velveleye veriyorlar. Adidas bizim de sponsorumuz.. böyle saçma birşeye inanıyor musunuz

Çevrimdışı atalay

2-0'dan sonra Başakşehir'e karşı reaksiyon göstermek önemli. Oyuncular üzerinden tartışmak yersiz. Hücumda önemli silahlar var. Her biri başka maçlarda sahne aldı ve alacaklar. Bu maç Quaresma öne çıktı...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu tip haberleri koymayın.. ergenler inanıp ortalığı velveleye veriyorlar. Adidas bizim de sponsorumuz.. böyle saçma birşeye inanıyor musunuz
Aziz yildirimin fedarasyona gitmesinden sonra sırasıyla : Bursanin seyircisiz oynama cezasi almasi

Kasimpasanin 4 sakat aciklamasi ve macta Titinin kendini attirmasi

Bizim Konya ve Basaksehir maçlarında Hakemler tarafindan Katledilmemiz insanin midesini bulandırıyor..

Dogrudur yanlistir yalandir bilmiyorum ama midemin bulandigi gercek..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Bu oldukca ciddi bir iddia. Aynisi 2003 devre arasinda yapmisti. Fark 11 puandi. Sonra yildizli tshirt bastirdilar, dedikodularini duymustuk. Bizim taraftar cok anlamamisti basimiza gelecegi, gulup duruyorlardi. Sonrasi samsunspor maci vs.vs.

Su quaresma videosunu yapan Kartaldan rica ediyorum. Hakem videolari yapilsin. Baski amacli kullaniriz. 

Aslinda yonetimin Her hakem icin dosyasi olmasi lazim. Hangi Mac ne yapmis, Kime ne karar vermis?..

Çevrimdışı tangaz

Aziz yildirimin fedarasyona gitmesinden sonra sırasıyla : Bursanin seyircisiz oynama cezasi almasi

Kasimpasanin 4 sakat aciklamasi ve macta Titinin kendini attirmasi

Bizim Konya ve Basaksehir maçlarında Hakemler tarafindan Katledilmemiz insanin midesini bulandırıyor..

Dogrudur yanlistir yalandir bilmiyorum ama midemin bulandigi gercek..

kusa kusa mide kalmadı hiçbirimizde kesin doğrudur haber her türlü pislik beklenir renklilerden  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sallapati

defanstan hep pasla çıkma sevdasından bazen vazgeçmeliyiz...
Başakşehir dün önde baskı yaptı ve bizi zor durumlara düşürdü..

Bazen ingilizler gibi "kick and rush" futboluna dönmeliyiz... Yani ileriye uzun  top atıp takım halinde öne doğru hareketlenip baskı kurmaya çalışmalıyız...

muhtemelen Fenerbahçe de biz karşı dün Başakşehir in ilk yarıda oynadığı gibi oynamaya çalışacak...

dün biraz taktiksel hata yaptık.. İlk yarıyı bir şekilde 0-0 a bağlasaydık, perşembe maç yapmış olan Başakşehir maç sonunda dökülecekti.. Nitekim oyle oldu ama zaman yetmedi.. skoru 2-0 a getirmemeliydik...

Lokomotiv den yorgun dönecek Fbyi de ilk yarı durdurup ikinci yarı vurmalıyız... Hucum preslerine karşı gerektiği zaman uzun toplar atmaktan çekinmemeliyiz.. Skorda geriye düşmek bize iyi gelmiyor... hele ki FB maçında...

Çevrimdışı sallapati

Mersin maçından korkuyorum.. adamlar 20 puan yapıp kayseriyle 2 puana indirmeye çalışacak farkı.. GS maçında doping almış gibilerdi sanki.. Umarım enerjileri bizim maçı kaldırmaz...

sadiku cezalı..
wederson 34 yaşında
servet 34 yaşında
güven varol 34 yaşında
serkan balcı 32 yaşında
tita 34 yaşında...

ilk golu yememeye dikkat etmeliyiz.. bizim takım da yorgun sayılır çünkü...

Çevrimdışı tangaz

defanstan hep pasla çıkma sevdasından bazen vazgeçmeliyiz...
Başakşehir dün önde baskı yaptı ve bizi zor durumlara düşürdü..

Bazen ingilizler gibi "kick and rush" futboluna dönmeliyiz... Yani ileriye uzun  top atıp takım halinde öne doğru hareketlenip baskı kurmaya çalışmalıyız...

muhtemelen Fenerbahçe de biz karşı dün Başakşehir in ilk yarıda oynadığı gibi oynamaya çalışacak...

dün biraz taktiksel hata yaptık.. İlk yarıyı bir şekilde 0-0 a bağlasaydık, perşembe maç yapmış olan Başakşehir maç sonunda dökülecekti.. Nitekim oyle oldu ama zaman yetmedi.. skoru 2-0 a getirmemeliydik...

Lokomotiv den yorgun dönecek Fbyi de ilk yarı durdurup ikinci yarı vurmalıyız... Hucum preslerine karşı gerektiği zaman uzun toplar atmaktan çekinmemeliyiz.. Skorda geriye düşmek bize iyi gelmiyor... hele ki FB maçında...

"kick and rush" aslında her daim etkili bir metod, hatırlarsanız alex de souza santra da yapardı bunu fener santra yapınca alex topu sağ korner direği tarafına doğru uzun oynardı hatta taca çıkan topla birlikte fener oyuncuları rakip sahaya yerleşir ve baskı yapardı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Mersin maçından korkuyorum.. adamlar 20 puan yapıp kayseriyle 2 puana indirmeye çalışacak farkı.. GS maçında doping almış gibilerdi sanki.. Umarım enerjileri bizim maçı kaldırmaz...

sadiku cezalı..
wederson 34 yaşında
servet 34 yaşında
güven varol 34 yaşında
serkan balcı 32 yaşında
tita 34 yaşında...

ilk golu yememeye dikkat etmeliyiz.. bizim takım da yorgun sayılır çünkü...

gs-mersin maçında izledim mersini 1 gol yedi sonra sapıtmaya başladı biz senenin başındada böyle yapmıştık yine 1 gol atıp 4-5 yaparız  :super:

Çevrimdışı sallapati

"kick and rush" aslında her daim etkili bir metod, hatırlarsanız alex de souza santra da yapardı bunu fener santra yapınca alex topu sağ korner direği tarafına doğru uzun oynardı hatta taca çıkan topla birlikte fener oyuncuları rakip sahaya yerleşir ve baskı yapardı.

fb de genelde alves bu topları havadan alabiliyor..ama bazen dirseğini kullanıp faul yapıyor.. bize frikik de kazandırabilir bu şekil bir oyun...  tabiki tüm maç bunu yapalım demiyorum ama maçında başında fbli presçiler diriyken bu yapılabilir..

Çevrimdışı tangaz

fb de genelde alves bu topları havadan alabiliyor..ama bazen dirseğini kullanıp faul yapıyor.. bize frikik de kazandırabilir bu şekil bir oyun...  tabiki tüm maç bunu yapalım demiyorum ama maçında başında fbli presçiler diriyken bu yapılabilir..

Fenere önde basan her takım fenere sorun çıkarır kayseri bile bunu başardı ama ilerde etkili hücumcuları olmadığı için skora yansıtamadılar antalya böyle çaktı fenere anormal bir durum olmadığı sürece fenere kadıköyde çakar geçeriz...