Sevgili Besiktas'li kardeslerim ve abilerim. Goruyoruz ki harami basi Aziz ve cetesi yine oyunlara, operasyonlara basladi. Ne diyordu harami basi: Besiktas'in arkasi bos. Niye diyordu?:Cunku 2003'te sampiyonlugumuzu cok kolay bir sekilde calabilmisti ama GS lobisine dis geciremiyordu.
Bugun okuyoruz guya Adidas'a 800 bin 4 yildizli forma siparisi verilmis. Ulan algi icin yalan yazinda bu kadari da essegin bir yerine su kacirmaktir.

Evet sevgili Besiktas'lilar gercekten de arkamiz lobi bakimindan bos. Fakat, bizim taraftarimiz var. Yil 2016 ve sosyal medya diye guclu bir platform var. Besiktas taraftarlari tez elden organize olup aynen Tatar Ramazan gibi haykirmali: BIZ BU OYUNU BOZARIZ...
Moral bozmamiza gerek yok lakin takimimiz FB'yi silip supurur; lakin TFF, medya ve hakemlere goz dagi sart. Henuz is isten gecmemisken yapilmasi gerekenler var.
1. TFF, LigTV ve satilmis medya kalemlerine gerek twitter'dan gerekse telefon yoluyla nitelik ve nicelik acisindan kaliteli tepkilerin gosterilmesi.
2. FB lehine yapilan skandal hakem hatalarini yine yukarida ki yollardan buyuk bir tepkiyle dile getirmek. Hakemi anasindan dogduguna pisman etmek, sosyal medya da eyyamci hakemleri desifre etmek.
3. Bir iki mac duzelme olmazsa, daha fazla bekleyip avantajimizi kaybetmeden TFF binasina yurumek. Bence bunun hemen, acilen yapilmasi gerekiyor. Is isten gectikten sonra yurusek ne yazar ?
4. Hurriyet gazetesinin spor servisi ve internet sayfasi FB bulteni gibi calisiyor. Bizim yoneticilerimizin, veya senol hocanin hakem aciklamalarini resmen sakliyorlar. Ama FB'nin sikeci yoneticisinin attigi twit'i mansete cekip algi yonetiyorlar. Bu gazetenin telefonlari kilitlenmeden FB'yle bas etmek mumkun degil. Cunku FB lobisi denen seyin merkezi o gazete. Ben kendi adima yurt disindan arayarak bu FB bultenine gerekli tepkiyi gosterdim ve uyardim. Besiktas'i seven yapsin bunu.
5. Dedigim gibi BIZ BU OYUNU BOZARIZ....