Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306322 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Turgay Demir iyi konuşmuş ama karşındaki adamı niye tahrik ediyorsun adam sükut edip kabul etmiş zaten , Gürcana lafı atınca oda savunmaya geçmiş .Şu ilmi siyaset biz Beşiktaşlılarda hiç yok .

Sevgili @ahmetx hangi ilimden bahsedeceğizki bu coğrafyada? yıllar evvel Kenan Onuk, Hıncal Uluç, Haşmet Babaoğlu program yapardı hatırlarsın. sosyal medya neredeyse sıfıra yakındı o dönem ben Haşmet Babaoğlu'nun Sabah gazatesindeki mail adresine mail atmıştım adamlar orada at oynatıyor sende sessiz kalyorsun Beşiktaşın hakkını düzgün savun savunamıyorsan bırak git o koltuğu demeye getirdiğim uzun bir mail atmıştım. maili de birkaç arkadaşımla paylaşmıştım hatta. takip eden ilk programda benim mailimden bahsedip bu program öyle kavgaların olmadığı bir formatta bizden böyle yayın yapmamızı beklemeyin falan demişlerdi. mailimi bilen dostlar bu konuşma senin mailinden ötürü yapıldı die tlf açmıştı bana. Bence biz Turgay Demirin yaptığını artan tempoda yapmalıyız. Bugün Orhan Yıldırım da benzer şeyler yazmış Turgay Demir de dün İbrahim toroman tv.de konuştu Ümit Özat ona destek verdi. tüm eski futbolcular medya yönetim taraftar top yekün savaş açıp bu oyunu bozmalıyız. ve öyle ilimle falan değil bunu anladıkları dilden yapmalıyız. Senin söylediğin ilmi siyaset batılı demokratik hukuk devletlerinde mümkün ama burası orası değil...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Ç

Başlayan maçın hakemini değiştirmek...

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı RQ7_351903

Beyler yanlış düşünüyorsunuz ,

Barış Şimşek operasyon hakemidir evet , ama Mersini doğraması operasyon yapması için bu maça verilmiştir. Bu maç en az 1 tane haksız penaltımız Mersininde 1 haksız kırmızısı var diye düşünüyorum . Ofsayttan gol de atabiliriz.

Sebep ise şuanda oluşan tüm basın mensuplarının sölediği Beşiktaşı FB şampiyon olsun diye doğruyorlar söylemini tam tersine çevirmek .

Bizim zaten kazanacağımız maçta karşı tarafı bilerek doğrayacaklar ki, bizim ilerde kritik maçlarda bu algıyla bizi tökezletsinler.
Hayal kurmaya gerek yok adamlar zaten herşeyi gözümüze soka soka yapıyor neyin baskısından bahsediyorsun ?

Çevrimdışı 38life

Başlayan maçın hakeminin değişemeyeceğine dair kesin bir kural yok mu? bunun bir yaptırımı yok mu? itiraz edemiyor muyuz?

Çevrimdışı Tolga

Başakşehir 4 maç için stadını bize verdi.

Gençlerbirliği maçını niye Olimpiyat'ta oynuyoruz onu anlamadım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Bu maçtada bariz hatalar yapılırsa ne olur bilemem

Çevrimdışı b.damatoglu

Mersini biçecekler. Taraftar maçta her türlü yanlı karara eyyama en sert tepkiyi vermeli

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Mersini biçecekler. Taraftar maçta her türlü yanlı karara eyyama en sert tepkiyi vermeli

nediyon sen ?

Çevrimdışı cisse557

Ne kadar desteklesem takdir ve tebrik etsem de Beşiktaş yönetimi çok pasif malesef. Susmayi Beşiktaşlılık duruşu sanıyorlar. Herşeyi öğrendiler Beşiktaş'ın hakkını savunmayı bir türlü öğrenemediler. Umarim yeni yönetimde hakkımızı savunacak yeri geldiğinde pislik yapabilecek yöneticiler yer alır.

Çevrimdışı b.damatoglu

nediyon sen ?
Üslubunuzu çok anlayamadım.

Çevrimdışı tangaz

nediyon sen ?

tam ifade edememiş ama sanırım zaten rahat kazanacağımız bir maçta sanki hakem Beşiktaşı tuttu imajı oluşturacaklar güya bizi susturacaklar demek istemiş.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

nediyon sen ?

Bu kolay maçta Mersinin aleyhine bariz hatalı kararlar verilierek "Bakın bu hatalar Beşiktaşın rakiplerine de çıkıyor, yani bunlar kasıtlı şeyler değil futbolda olur böyle şeyler" algısı oluşturacaklar demek istiyor arkadaş. Ve bence mantıksız değil buna daha önce çok şahit olduk...

Çevrimdışı betoo38

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına,

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu dikkat ve bilgisine;

Merhaba,
Beşiktaş Jimnastik Kulübü taraftarı ve sporseverim.
Beşiktaş Futbol A takımının Süper Lig maçlarında hakem hatalarından dolayı yaşamış olduğu sorunları, hava muhalefeti nedeniyle Beşiktaş’ımızın maç oynayamadığı, bu maçları oynasalar bile saat kavramının geç olduğu, diğer rakiplerimizin hiçbir şekilde böyle durumlar ile karşılaşmadığı konularını tüm Beşiktaş camiası bilmektedir. Resmi web sitemizden yapılan açıklamadan sonra Beşiktaş JK Başkanı Sn.Fikret Orman’ı PFDK’ya sevk etmeniz Türk spor tarihinde bir ilktir ve ne hikmet ise; bu ilkler hep Beşiktaş’ı bulmaktadır. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın açıklamalarını sanırım takip etmiyorsunuz? Kendisi her defasında Mhk ve Tff hakkında gözdağı içeren, hakem odalarında gezen, Türk sporuna fayda değil zarar veren açıklamaları yapmaktadır. Patagonya Futbol Federasyonu mu kendisinin yapmış olduğu açıklamalar ile yaptırım uygulayacaktır? Adaleti sağlayacak olan sizlersiniz. Beşiktaş’a karşı her daim adaletli olunuz. Beşiktaş’ın değerlerine göre hareket ediniz ve Beşiktaş’a saygı duyunuz. Şayet Beşiktaş’a karşı kişisel bir sorunuz var ise; bu sorununuzun sebebi her ne ise bunu makamlarınıza yansıtmayınız. Futbolu yöneten sizlersiniz. Futbolun ve adaletin ileriye gitmesini sizler sağlamalısınız. Adaletin olmadığı yerde spor da futbol da ileriye gidemez…

Türkiye de oynanan futbolun kalitesi artık Beşiktaş Jimnastik Kulübü futbol A takımı nedeniyle artmıştır. Bu durumla ilgili olarak; Federasyonun ve Merkez Hakem Kurulunun Beşiktaş JK maçlarında son derece titiz ve dikkatli olmasını bir sporsever olarak haklı nedenlerle talep ederim. Sporun ilerleyebilmesi, futbolun niteliğinin artması ve ayrıca şeffaflığın her konuda daim olmasını diliyorum.

Son olarak; Türkiye Futbol Federasyonunun artık Beşiktaş JK futbol A takımına yapılan bu haksızlıklara karşı ivedilikle aksiyon almasını bekliyorum. Bu sene belki birilerini üze üze şampiyonluğa ulaşacağız ama biz şampiyon olacağız. Tüm camia bu şampiyonluğa odaklanmış durumdadır. Tüm camia birlik ve beraberlik içerisinde şampiyonluğa inanmış durumdadır. Her türlü engel ve müdahalelere rağmen, kaliteli futbolu oynayan A takımımız sahada tüm rakiplerini yenecektir. Bu durumu kabul etmek istemeyen kişi ve kişiler farklı yollarla Beşiktaş’ı mağlup etmeye çalışmaya başlarsa; müsaade etmemenizi rica ediyorum. Her şeyin farkında olarak; Beşiktaş Jimnastik Kulübü futbol A takımının şampiyon olmasını kimsenin engelleyemeyeceğini de biliyoruz. Buna kimsenin gücü yetmeyecektir. Çünkü tüm camia, teknik heyet, sporcularımız ve biz taraftarlar bu şampiyonluğa odaklanmış durumdayız…! Hakkımızla hak ederek haklı olarak şampiyonluğa ulaşacağız…!

Tüm Beşiktaş camiasının dikkati Tff ve Mhk üzerindedir.

Bilgilerinize, iyi çalışmalar dilerim.

sizden ricam bunu iletisim@tff.org a mail atmaniz. herseyin farkinda oldugumuzu belirtmek icin. ne zamaninizi alir ne de paranizi 1 mail atmak :)

Çevrimdışı tangaz

Gelinen nokta da iş hocaya ve futbolculara düşüyor arkadaşlar. görünen o ki yönetim masaya yumruğunu vurmayacak gidip fenerasyonu bsmayacak. dolayısı ile takım öyle bir top oynayıp Mersin, Gençler ve fener maçlarında 9 puan çıkarıp "...tirin gidin ulan" mesajını vermeli.

Çevrimdışı tangaz

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına,

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu dikkat ve bilgisine;

Merhaba,
Beşiktaş Jimnastik Kulübü taraftarı ve sporseverim.
Beşiktaş Futbol A takımının Süper Lig maçlarında hakem hatalarından dolayı yaşamış olduğu sorunları, hava muhalefeti nedeniyle Beşiktaş’ımızın maç oynayamadığı, bu maçları oynasalar bile saat kavramının geç olduğu, diğer rakiplerimizin hiçbir şekilde böyle durumlar ile karşılaşmadığı konularını tüm Beşiktaş camiası bilmektedir. Resmi web sitemizden yapılan açıklamadan sonra Beşiktaş JK Başkanı Sn.Fikret Orman’ı PFDK’ya sevk etmeniz Türk spor tarihinde bir ilktir ve ne hikmet ise; bu ilkler hep Beşiktaş’ı bulmaktadır. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın açıklamalarını sanırım takip etmiyorsunuz? Kendisi her defasında Mhk ve Tff hakkında gözdağı içeren, hakem odalarında gezen, Türk sporuna fayda değil zarar veren açıklamaları yapmaktadır. Patagonya Futbol Federasyonu mu kendisinin yapmış olduğu açıklamalar ile yaptırım uygulayacaktır? Adaleti sağlayacak olan sizlersiniz. Beşiktaş’a karşı her daim adaletli olunuz. Beşiktaş’ın değerlerine göre hareket ediniz ve Beşiktaş’a saygı duyunuz. Şayet Beşiktaş’a karşı kişisel bir sorunuz var ise; bu sorununuzun sebebi her ne ise bunu makamlarınıza yansıtmayınız. Futbolu yöneten sizlersiniz. Futbolun ve adaletin ileriye gitmesini sizler sağlamalısınız. Adaletin olmadığı yerde spor da futbol da ileriye gidemez…

Türkiye de oynanan futbolun kalitesi artık Beşiktaş Jimnastik Kulübü futbol A takımı nedeniyle artmıştır. Bu durumla ilgili olarak; Federasyonun ve Merkez Hakem Kurulunun Beşiktaş JK maçlarında son derece titiz ve dikkatli olmasını bir sporsever olarak haklı nedenlerle talep ederim. Sporun ilerleyebilmesi, futbolun niteliğinin artması ve ayrıca şeffaflığın her konuda daim olmasını diliyorum.

Son olarak; Türkiye Futbol Federasyonunun artık Beşiktaş JK futbol A takımına yapılan bu haksızlıklara karşı ivedilikle aksiyon almasını bekliyorum. Bu sene belki birilerini üze üze şampiyonluğa ulaşacağız ama biz şampiyon olacağız. Tüm camia bu şampiyonluğa odaklanmış durumdadır. Tüm camia birlik ve beraberlik içerisinde şampiyonluğa inanmış durumdadır. Her türlü engel ve müdahalelere rağmen, kaliteli futbolu oynayan A takımımız sahada tüm rakiplerini yenecektir. Bu durumu kabul etmek istemeyen kişi ve kişiler farklı yollarla Beşiktaş’ı mağlup etmeye çalışmaya başlarsa; müsaade etmemenizi rica ediyorum. Her şeyin farkında olarak; Beşiktaş Jimnastik Kulübü futbol A takımının şampiyon olmasını kimsenin engelleyemeyeceğini de biliyoruz. Buna kimsenin gücü yetmeyecektir. Çünkü tüm camia, teknik heyet, sporcularımız ve biz taraftarlar bu şampiyonluğa odaklanmış durumdayız…! Hakkımızla hak ederek haklı olarak şampiyonluğa ulaşacağız…!

Tüm Beşiktaş camiasının dikkati Tff ve Mhk üzerindedir.

Bilgilerinize, iyi çalışmalar dilerim.

sizden ricam bunu iletisim@tff.org a mail atmaniz. herseyin farkinda oldugumuzu belirtmek icin. ne zamaninizi alir ne de paranizi 1 mail atmak :)

ben ilettim dediğin gibi 10 saniyemi aldı bir kaybımız olmayacak sonuçta denemekde fayda var...

Çevrimdışı tangaz

bence iş işten geçmeden bir şeyler yapılmalı Çarşı fenerasyonu basmalı sert olmayan demokratik bir usülle basın bildirisi yapılmalı. tatlı tatlı laflar sokulmalı bundan sonra olacaklardan biz sorumlu değiliz "ayağınızı denk alın .... hakemler" tadında mesajlar verilmeli...

Çevrimdışı Kalyoncu

bence iş işten geçmeden bir şeyler yapılmalı Çarşı fenerasyonu basmalı sert olmayan demokratik bir usülle basın bildirisi yapılmalı. tatlı tatlı laflar sokulmalı bundan sonra olacaklardan biz sorumlu değiliz "ayağınızı denk alın .... hakemler" tadında mesajlar verilmeli...
Abi bunlar yapılır yapılmasınada gerginlik bize yaramıyo o sıkıntı işte

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Abi bunlar yapılır yapılmasınada gerginlik bize yaramıyo o sıkıntı işte

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet ama kriz yönetimi die bir şey var. yönetim futbolcuları toplayacak çıkın oynayın gerisini biz halledeceğiz mesajını oyunculara verecek. organizasyonu yani şampiyonluk organizasyonunu yönetim koordine edecek. basın açıklamaları+taraftar açıklamaları eski oyuncuların tv.lerde gazetelerde demeçleri vbvb hatta yönetimden birileri her maçtan önce ve sonra sert üslupla açıklama yapmalı...

Çevrimdışı mylife1903

Bu maçtada bariz hatalar yapılırsa ne olur bilemem

hic sifir zero null

bizim camia bir sey yapamaz. Benim hatirladigim, bir Evren dolek mi ne vardi Ankarali kardeslerimizin elleri dert gormesin ODTU Kartallarim benim simdi yaslari baya bi vardir. neyse Evren dolek midir nedir bu hakemsinin Ankara yakinlarinda bir temiz dovuldugu, duyumlarinin alindigi, belirtilirdi bazi ortamlarda eskiden cok eskiden, diyelim ki basimiz belaya girmesin.

baska da bisi olmaz.

Beni sinir eden diger ortamlardaki sarili taraftarlar. Adamlar bu isin normalinin bu olduguna o kadar eminler ki anlamiyor ve anlatmaya calisinca da sinirleniyor herifler. Bunlarin macinda rakip hep 9 kisi kalmali, 3 tane penalti calinmali ve mac bunlar gol atana kadar surmeli.
Bizim maclarda ise besiktasli futbolcu 20cm rakibine yaklasirsa faul ve sari kart, 10cmden fazla yaklasir ise penalti ve kirmizi kart. Besiktas icin ofsayt kurallari farkli mesela besiktasin nizami gol atmasi icin besiktasli futbolcunun topun 75cm gerisinde, yahut son defans oyuncusundan 2m geride olmasi gerekmektedir. yuzsuz kopekler. alismis kudurmustan beterdir derler ama bunlar baska, baska bisi bunlar insan olamaz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başakşehir 4 maç için stadını bize verdi.

Gençlerbirliği maçını niye Olimpiyat'ta oynuyoruz onu anlamadım.
tüh olimpiyata geri mi döndük gene  :bawling: kesin mi haber resmi sitede göremedim  :alala:
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2016, 13:23:52 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Tolga

tüh olimpiyata geri mi döndük gene  :bawling:
Bununla ilgili bir haber bulamadım fakat stat başlığında maçın Olimpiyat Stadı'nda oynanacağını söyleyenler var.

Doğruysa da çok saçma bir iş olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

şu an en tehlikeli isim bünyamin gezer. hakem atamalarını bu şeref noksanı yapıyor kendisi fanatik fenerlidir. bir çalışma arkadaşımın akrabası yıllarca yan hakemiydi bünyamin gezerin kendisi açıklamıştı bir dost meclisinde...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şu an en tehlikeli isim bünyamin gezer. hakem atamalarını bu şeref noksanı yapıyor kendisi fanatik fenerlidir. bir çalışma arkadaşımın akrabası yıllarca yan hakemiydi bünyamin gezerin kendisi açıklamıştı bir dost meclisinde...
abi az doğramadı bizi ama alenen yapılan şeyler ortada barış şimşek bu ligde bizi doğrayan hakemlerin başında gelir neden değişti hakem hadi değişti diyelim başka hakem mi yok barış şimşek operasyon hakemi

Çevrimdışı Kemal

Aynen öyle yapacaklar , zaten yeneceğimiz fark atacağımız maçta Mersinin aleyhine verilen kararları vitrin yaptırıp ilerki maçlarda bizi rahat rahat biçmek için ortam oluşturmaya çalışacaklar.

Çevrimdışı ahmetx

Sevgili @ahmetx hangi ilimden bahsedeceğizki bu coğrafyada? yıllar evvel Kenan Onuk, Hıncal Uluç, Haşmet Babaoğlu program yapardı hatırlarsın. sosyal medya neredeyse sıfıra yakındı o dönem ben Haşmet Babaoğlu'nun Sabah gazatesindeki mail adresine mail atmıştım adamlar orada at oynatıyor sende sessiz kalyorsun Beşiktaşın hakkını düzgün savun savunamıyorsan bırak git o koltuğu demeye getirdiğim uzun bir mail atmıştım. maili de birkaç arkadaşımla paylaşmıştım hatta. takip eden ilk programda benim mailimden bahsedip bu program öyle kavgaların olmadığı bir formatta bizden böyle yayın yapmamızı beklemeyin falan demişlerdi. mailimi bilen dostlar bu konuşma senin mailinden ötürü yapıldı die tlf açmıştı bana. Bence biz Turgay Demirin yaptığını artan tempoda yapmalıyız. Bugün Orhan Yıldırım da benzer şeyler yazmış Turgay Demir de dün İbrahim toroman tv.de konuştu Ümit Özat ona destek verdi. tüm eski futbolcular medya yönetim taraftar top yekün savaş açıp bu oyunu bozmalıyız. ve öyle ilimle falan değil bunu anladıkları dilden yapmalıyız. Senin söylediğin ilmi siyaset batılı demokratik hukuk devletlerinde mümkün ama burası orası değil...
Yine hakkımızı anlatalım ona kimse bir şey diyemez,güzel de anlatmış zaten , Turgay D. belgeli çalıştığı için etrafındakileri sus pus etmiş Tv başındaki renkliler bile evet beyler adam haklı moduna getirmişken Gürcana sen filan maçta filan pozisyonda hakem haklı demiştin şimdi işte sen falan filansına getirirsen o zaman o dakikaya kadar kabul ettirmiş olduğun haklılığını tekrar başa dönüp ikna etme moduna dönersin çünkü artık kişisel veya takım gururu devreye girer .Benim ifade etmek istediğim budur.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum