Selam @Tolga ;
Verdiğin örnekler bizim durumla örtüşmüyor. O sezon antrenör Daum'du ve takım kör topal top oynuyordu. Arada bir lider veya ikinci olmamıza rağmen kimse takımın oyunundan memnun değildi. Nihat'ın satılması Daum'a bahane oldu. Zaten severdi o tip işleri.
2003-2004 ise tamamen değerlendirme dışı. Neler olduğunu hepimiz biliyoruz.
Ersan bu takımın iyi oyuncularındandı ama vazgeçilmezi değildi. Bana göre iyi bir stoper de değildi ama bu yılki oyunumuza oturmuştu. Ben sizin kadar karamsar değilim. Ersan'dan çok rhodolfonun sakatlığı fena oldu. Umarım marcelo boşluğunu iyi doldurur.
Tabiki de sadece bu oyuncular satıldı diye şampiyonluklar gitti demiyorum özellikle de 101. yıl için bunu direk söyleyemem.
Fakat önümüzde de bu örnekler var sonuçta. Ersan bana göre de iyi stoper değildi geçen sezon burada en çok ben eleştirmişimdir belkide ama bu yıl bu sistemde sırıtmadı ve önemli bir oyuncu haline geldi. Şimdi 2 stoperle oynuyoruz birine birşey olursa ne yaparız bilmiyorum. Ligin ilk yarısında da 2 stoperle oynadık genelde ama 2. yarılar her zaman ilk yarılara oranla çok daha zorlu geçer.
Tosic ya da Necip ile yama yaparak bazı kolay gözüken maçlarda bile sıkıntı yaşayabiliriz ki bu yüzden 1 stoper takviyesi devre arası şart demiştik. Tabi Rhodolfo'nun sakatlığı gerçekten çok kötü oldu. Şahsi fikrim son dakikada Ersan'ı göndermekten vazgeçmeliydik.
Yazın da 5 m euro'luk teklif geldi demek ki 5-6 m euro'ya Ersan Çin'e giderdi yine.
Bu kadar şey yazdım şu sonuç çıkmasın şampiyonluk gidecek demiyorum. Hala şampiyonluğun en güçlü adayı biziz ki olacağımıza da inanıyorum fakat Ersan'ı satarak bir risk aldık umarım başımız sezon sonu bu yüzden ağrımaz.