Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7291320 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Basaksehir maçından sonra şerefli 2.liklere başlarlar diyen ergen toplulukları daha şimdiden bizim maçla ilgili 9 sayfa yazmışlar. Iclerindeki korkuyu farkedebildiniz değil mi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 11:38:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bilim, gerçekler, filozoflar, sözleri, aslına bakarsanız hayata dair alıntılanabilecek pek çok şey mümkün hem de tüm dünya ülkelerinde sadece tek bir ülke hariç. Türkiye!!! bizde bilimmiş, gerçekmiş, felsefeymiş hepsi fasa fiso. acı ama gerçek bu arkadaşlar. forumdaki pek çok arkadaştan yaşça büyüğüm ve çoook ilginç şeyler gördüm yaşadım. size bir anımı anlatayım. 2004 senesi Serdar Bilgili başkan YD asbaşkan takıma operasyon yapılıyor kıtır kıtır kesiliyoruz resmen bu arada iç çatırdamalar var yönetimde. YD'nin eniştesi vardı Kıvanç Oktay oda yönetimde önce o istifa etti ardından YD etti sezon sonuna doğru. istifanın ertesi günleriydi YD'nin babasına tlf geldi karşıdaki kim bilmiyorum ama gemiş olsun demek için aramış YD'nin babası ED "saol teşekkür ederim (Bilgiliyi kastederek) nasıl göreve getirdiysek kendisini indirmesini de biliriz son günlerini yaşıyor" demişti. takip eden ilk maçta kapalıdaki bedava biletle maça giren taraftar grubu Bilgili'ye 90 dk küfür etti ve sonrasında Bilgili de istifa etti ardından YD başkan oldu ve operasyon tamamlandı. bunu nereden biliyorsun diyenler olabilir ogün YD'nin babası ED telefonla konuşurken kendisi ile aynı odada masasının önündeki koltukta oturuyordum, konuşmayı direkt dinlemiştim.

gelelim fenerin stratejisi konusuna; çoook sağlam bir stratejileri var. YD, fenerasyon, MHK, satılmış rakipler ve külliye.  sarı civcivlerin bence baya sağlam bir stratejisi var!
bu olayın sadece bu kadar ile sınırlı olmadığına dair çok rivayet var. Beşiktaş ve Fenerbahçe hisse alım satımları, batmaya doğru giden bilgilinin şampiyonluk kaçması ve Luce gitmesinden sonra hızlıca zirveye çıkması Serdar bilgili İsmail Ünal ilişkileri gibi. Kimse toplu küfür yedi diye Beşiktaş koltuğunu bırakmaz ben Seba dışında böyle onurlu adam tanımadım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kyiv

bu soylenenlere destek mahıyette şunları ekleyibilirim:35 yıldır düzenli ve hatırlayarak izlediğim BEŞİKTAŞIN en zevk veren ve göze hoş gelen futbolunu oynatmıştı Rasim Kara hocamız.kendisi aynı zamanda 15 sene sonra şampiyon takımın kaptanıydı.kaptan olarak jübile yapmıştı.yıllar sonra aynı tadı veren  kadro ve teknik ekip şimdi iş başında.biliçin oynattığı futbol stankoviçin şampiyon yaptığı metin-ali-feyyaz,gökhan -rıza-fikretli kadronun muadili futbol oynuyordu.coşkulu ve disiplinli.bu kadro hem coşkulu,sahayı iyi parselleyen ve çokça pas trfğini hedefleyen bir takın düzeni.sonu hayırlı olsun.

Rasim Kara'nın ve dolayısıyla Beşiktaş'ın uğradığı haksızlıkların başında o sezon İnönüde oynadığımız Galatasaray maçında Amakachinin sebepsiz yere oyundan atılması vardır ki o yıl Amakochinin ne kadar etkili olduğunu anlatmaya gerek yoktur sanırım. Yıllar sonra tvde o maçla ilgili Ahmet Çakar günah çıkarmıştır. Ama olan olmuş Rasim Karanın Beşiktaş kariyeri  1 yıl yeni fırsat bile alamadan bitmiştir. Bu da bizim hatamızdır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 11:41:51
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı eline sağlık, harika toparlamışsın konuyu. Bu sefer fırtınayı gördüler tabii, ezip geçeceğiz! Kaçış yok!

Teşekkür ederim Uyar. Bizim kazanmamız ayrı kendi oyuncularında ruhsuzluğu onu bunları yapmaya zorluyor Ozan'ı kampa alması bile ben düğmeye bastım artık mesajı. Ligin sonunda burası yangın yerine döner derken bunları kastediyordu maalesef.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Koray Gençerler'in Başakşehir-Beşiktaş maçındaki görevi nedir?
Abilerinin verdiği vazifeyi yapmak.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tangaz

bu olayın sadece bu kadar ile sınırlı olmadığına dair çok rivayet var. Beşiktaş ve Fenerbahçe hisse alım satımları, batmaya doğru giden bilgilinin şampiyonluk kaçması ve Luce gitmesinden sonra hızlıca zirveye çıkması Serdar bilgili İsmail Ünal ilişkileri gibi. Kimse toplu küfür yedi diye Beşiktaş koltuğunu bırakmaz ben Seba dışında böyle onurlu adam tanımadım.

@Çağrı sana özelden yazıcam ben küçük bir anımı paylaştım sadece...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 11:47:46
  • Beşiktaş / Bodrum

@Çağrı sana özelden yazıcam ben küçük bir anımı paylaştım sadece...

Bekliyorum :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canU

Bu mesela bursa fener maço neden seyircisiz? Biri gelsin de açıklasın  gerçekten anlamak mümkün değil. Tüm haberleri okudum 1 tanesinde o bursa başakşehir maçında şöyle oldu böyle oldu oyüzden bu ceza yazmıyor çünkü sebep yok. Küfürden zaten olamaz çünkü küfür için ayrı bir ceza vermişler e peki saha olayları nedir ne yapmış bursalılar. Okduklaım duyduklarım hiçbir şey olmamış saha olayı. Küfür olarak da hırsız vs demişler hakeme belki başka küfürler olmuştur da seyircisiz oynama cezası nedir?!

Böyle bir korku ben görmedim ve operasyon çok net başladı. yoksa bizim yönetim de bu açıklamayı yapmazdı artık açık açık başladılar çok dikkatli olmamız lazım.  Çatır çatır yemeye çalışacaklar bizi belli ki. Masa oyunları olmazsa geçemeyeceğini anladı fener. Eğer kupa maçında tepki göstermeseydik derbide kesinlikle bir yan hakem serkan gençerler diğeri de aleks taşçıoğlu olurdu ki halen birinin aleks taşçıoğlu olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı kartal74

serdar bilgiliyle ilgili muhtelif iddialar hep oldu.kendisinin prezentabl,yakışıklı hali bu ithamları gölgelemesine rağmen bu isim hiç içime sinmedi.Beşiktaşlılığına dair teşrifliğinin yöneticilik dönemine tekabül ettiğiyle ilgili dedikodular bana mantıksız görünmedi.25 yaşından sonra inönü stadına adım atmış bir zaattan  bahsediyoruz.2003-2004 senesinde 11 puan öndeyken kendi şirketin ekonomik darboğazdan dönemin hızlı mafyası,şimdilerinin siyasal iktidarla sıkıfıkı işadamı S.P'in raconuyla şampiyonluğun fenere devri,serdar bilgilininde ticari ihtişamın yükselişi aynı döneme denk geliyor.Y.D'NİN  o dönemler dışardan kuyu kazmaları elbet unutulmaz.(muhtemelen serdar bilgiliye küfürün arkasındaki derin güç de kendisi)lakin onun beşiktaşlılıl öyküsüyle,sayın başkan fikret ormanın beşiktaşlılık  öyküsü aynı temelde kesişiyor.babalarınınyöneticilik dönemlerinden tevarüs etmiş bir taraftarlık senaryosu karşımıza çıkıyor.zaten ikisi de birbirini çocukluğunden tanıyor.2004 seçimlerinde,Fikret orman yarışın favorisiyken ÇARŞI grbunun son dönemeçte desteğiyle demirören seçimi kazanıyor.aynı ÇARŞI :SEBA'nın başkanlığı bırakıp tüm dsetğini hasan arata verdiği seçimde serdar bilgiliyi destekleyerek ferasetini göstermiştir.

Çevrimdışı tangaz

serdar bilgiliyle ilgili muhtelif iddialar hep oldu.kendisinin prezentabl,yakışıklı hali bu ithamları gölgelemesine rağmen bu isim hiç içime sinmedi.Beşiktaşlılığına dair teşrifliğinin yöneticilik dönemine tekabül ettiğiyle ilgili dedikodular bana mantıksız görünmedi.25 yaşından sonra inönü stadına adım atmış bir zaattan  bahsediyoruz.2003-2004 senesinde 11 puan öndeyken kendi şirketin ekonomik darboğazdan dönemin hızlı mafyası,şimdilerinin siyasal iktidarla sıkıfıkı işadamı S.P'in raconuyla şampiyonluğun fenere devri,serdar bilgilininde ticari ihtişamın yükselişi aynı döneme denk geliyor.Y.D'NİN  o dönemler dışardan kuyu kazmaları elbet unutulmaz.(muhtemelen serdar bilgiliye küfürün arkasındaki derin güç de kendisi)lakin onun beşiktaşlılıl öyküsüyle,sayın başkan fikret ormanın beşiktaşlılık  öyküsü aynı temelde kesişiyor.babalarınınyöneticilik dönemlerinden tevarüs etmiş bir taraftarlık senaryosu karşımıza çıkıyor.zaten ikisi de birbirini çocukluğunden tanıyor.2004 seçimlerinde,Fikret orman yarışın favorisiyken ÇARŞI grbunun son dönemeçte desteğiyle demirören seçimi kazanıyor.aynı ÇARŞI :SEBA'nın başkanlığı bırakıp tüm dsetğini hasan arata verdiği seçimde serdar bilgiliyi destekleyerek ferasetini göstermiştir.

Çarşının desteği ile değil Demirören holding çalışanlarının oyları ile o seçim kazanılmıştır. bugün YD aday olsun gene kazanır. şirket çalışanı ne  kadar fenerli cinconlu varsa alayı kongre üyesi yapıldı aidatlarını falan YD öder adamlar gider oyları atarlar YD seçimi kazanır. NET...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı OrhanAker

Çarşının desteği ile değil Demirören holding çalışanlarının oyları ile o seçim kazanılmıştır. bugün YD aday olsun gene kazanır. şirket çalışanı ne  kadar fenerli cinconlu varsa alayı kongre üyesi yapıldı aidatlarını falan YD öder adamlar gider oyları atarlar YD seçimi kazanır. NET...
fikret orman yd.karşılıklı girdiği ilk seçimde 162 oy farkı vardı 8 yıllık faciadan sonra zor artık..

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mülkübey

Bu mesela bursa fener maço neden seyircisiz? Biri gelsin de açıklasın  gerçekten anlamak mümkün değil. Tüm haberleri okudum 1 tanesinde o bursa başakşehir maçında şöyle oldu böyle oldu oyüzden bu ceza yazmıyor çünkü sebep yok. Küfürden zaten olamaz çünkü küfür için ayrı bir ceza vermişler e peki saha olayları nedir ne yapmış bursalılar. Okduklaım duyduklarım hiçbir şey olmamış saha olayı. Küfür olarak da hırsız vs demişler hakeme belki başka küfürler olmuştur da seyircisiz oynama cezası nedir?!

Böyle bir korku ben görmedim ve operasyon çok net başladı. yoksa bizim yönetim de bu açıklamayı yapmazdı artık açık açık başladılar çok dikkatli olmamız lazım.  Çatır çatır yemeye çalışacaklar bizi belli ki. Masa oyunları olmazsa geçemeyeceğini anladı fener. Eğer kupa maçında tepki göstermeseydik derbide kesinlikle bir yan hakem serkan gençerler diğeri de aleks taşçıoğlu olurdu ki halen birinin aleks taşçıoğlu olacağını düşünüyorum.
tff aziz mhk nin operasyon başlattığı net gibi. Siyasiler , spor bakanı vb ne düşünüyor acaba sonuçta tff bağımsız ama  adaletin sağlanması biraz da onların sorumluluğunda   .

2003-2004 yılında yapılanlar hala gözümüzün önünde . Bizim 2003-2004  senesinde de kadromuz taş gibiydi takim yine makina gibi işliyordu ama kolumuzu kanadımızı kırdılar. şu anda o sezon yapılan pislikler hiç hatırlamıyor  ,şampiyonluğun karşısında fb yazıyor.
 Son olarak unutmamalıyız ki şu anda sosyal imkanlar o dönemki gibi değil. Baskı kurmak için 1000 tane yol var , internetle her yere erişim var. Baskı oluşturmalıyız.
[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2016, 12:25:33 mülkübey ]
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı tangaz

fikret orman yd.karşılıklı girdiği ilk seçimde 162 oy farkı vardı 8 yıllık faciadan sonra zor artık..

sonra YD başkan olduğu dönemde yani senin söylediğin seçimden sonra o kadar çok şirket çalışanını kongre üyesi yaptıki takipeden seçimleri garantiye almak için. ben sizin kadar iyimser değilim...

Çevrimdışı OrhanAker

sonra YD başkan olduğu dönemde yani senin söylediğin seçimden sonra o kadar çok şirket çalışanını kongre üyesi yaptıki takipeden seçimleri garantiye almak için. ben sizin kadar iyimser değilim...
Olabilir abi iyimserim biraz..ha yarın seçim olup kazansa şaşırmam herhalde sonuçta Turkiyedeyiz
Alıştık..

Çevrimdışı ozan062

bu yonetimin bir üyesi varki paket oyların kralını yapmıstır buda zaten gazeteci ergin aslan tarafından ortaya cıkarılmıstır...

kimse temiz değildir kimse Süleyman Sebanın izinden gidiyorum diyemez dememelidir cnk basından sonuna yalandır...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 12:51:41
  • Beşiktaş / Bodrum
bu yonetimin bir üyesi varki paket oyların kralını yapmıstır buda zaten gazeteci ergin aslan tarafından ortaya cıkarılmıstır...

kimse temiz değildir kimse Süleyman Sebanın izinden gidiyorum diyemez dememelidir cnk basından sonuna yalandır...

Kimse Seba'nın izinden gidemez zaten Ozan öyle bir düzen yok artık. Herkes iyi şeyler yapmak için bile kötü şeyler yapmak zorunda. Buna artık strateji deniyor maalesef.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Serdar Bilgili konusu cok ilginctir.

2004 sezonu dogru duzgun hic irdelenmedi.
Turk insani olarak dogru duzgun iliskileri anlayamiyoruz ve inceleyemiyoruz.

Simdi fotomac gazetesi gibi yazmak gerekir kaynak belirtmemek icin tabii.

Aziz yildirim 11 puan geride iken sampiyon olacagini soyler, hatta bu isin oyle bokunu cikartir ki sampiyonluk tshirtleri falan bastirilir.
5. dakikasi kalan mac komple tekrar oynatilir. yeni transferler oynar. bunlarin bilinen seyler oldugu, belirtildi.

Besiktasli futbolcularin neden Samsunspor macinda cok sinirli olduklari, Lucescunun neden zivanadan ciktigi bilinmez. Belki de kendilerine macin ne olacagi soyunma odasinda soylenmistir. kendileri bunu degistirmeye saha icinde calismistir ama sonuc alinamamistir.
Cem Papila mesela federasyon yoneticisi ve fbnin hapis yatarken ayilan bayilan yonetici sekip iyi arkadastir. Cem PApila avukattir, Besiktas macindan sonra papilanin aldigi davalar irdelenmis midir? Sike illaki para karsiligi yapilmaz.
Samsun maci hepten felakettir. Ahmet Yildirimin atilmasi, dirsek yedikten sonra yumruk sallamaya calisan Ibrahimin atilmasi falan. Daha vahimi o zamanlar cok moda olmayan algi operasyonu yapilmasi olmustu. Butun kartlarin dogru oldugu savunuldu, Cem Papila icin kurban kesildi. Zaten Besiktas hep hakemlerin masturbasyon araci olmustur. Sarilarin macinda butun rezillikleri yaparlar, besiktas macina gelince `biz buyuk takimlari kayirmiyoruz` modu acilir.
Cem PApilanin daha sonra neden, nasil ve neicin fb-ts macina atandigi da ayri bir tartismadir.

Asil gozden kacan operasyon Bulent Uzun ile Ankaragucu macinda yapilmistir. o mac hepten faciadir ve samsunspor macindan daha kotu yonetilmistir.

Serdar Bilginin tehdit edildigi, hatta kizi vasitasiyla korkutuldugu, belirtilmekte buralarda yurtdisinda mesela. yurtdisinda aldigimiz duyumlarda belirtilenlere gore `kizin bugun pembe giyiyor, neden futbolcularin parasi odeniyor` gibi konusmalar yapilirmis kendisi ile.

neyse Serdar Bilgili zayif kaldi denir, gecilir.

Cok (Hakaret Yasak)₅ bir sezon yasanmisti. puan farki az olsa, sampiyonlugumuz calindi diye ayaga kalkabilirdik ama ikinci bile olmayi beceremedik.

Bulent Demirlek gibi hakemlerin isini gorduk ama yilanin basini ezemedik.

Gozlemciler ve temsilciler cok onemli devamli yaziyorum.

Bize Ankaragucu macinda gol atan hakemsi Ahmet Akcaydir.  Mesela boyle skandala karismis bir hakemin sahada durdugu yeri bilmeyen bir hakemin diger hakemlere not vermesi nasil bir carpik duzendir?

12yil gecmis aradan. o zamanlar allah bunlarin belasini versin, colugundan cocugundan cikarsin, diye cok beddua ettim. Yattim, kalktim dua ettim. ama bu kul hakki yiyen, kendilerini satan (Hakaret Yasak)₅ daha da basarili oldu, ilahi adalet bile yok turkiye futbolunda.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 13:04:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Serdar Bilgili konusu cok ilginctir.

aldigimiz duyumlarda belirtilenlere gore `kizin bugun pembe giyiyor, neden futbolcularin parasi odeniyor` gibi konusmalar yapilirmis kendisi ile.

neyse Serdar Bilgili zayif kaldi denir, gecilir.

Yani şimdi ne denir ki. Böyle bir düzende ideali olan insanların bir şeyler yapmak için çırpınması.. Ülkeyi 1 hafta boşaltıp her tarafını yıkasan temizlenmez bu ülke futbolda bile. Ve maalesef hep bize.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı firewater

tff aziz mhk nin operasyon başlattığı net gibi. Siyasiler , spor bakanı vb ne düşünüyor acaba sonuçta tff bağımsız ama  adaletin sağlanması biraz da onların sorumluluğunda   .

2003-2004 yılında yapılanlar hala gözümüzün önünde . Bizim 2003-2004  senesinde de kadromuz taş gibiydi takim yine makina gibi işliyordu ama kolumuzu kanadımızı kırdılar. şu anda o sezon yapılan pislikler hiç hatırlamıyor  ,şampiyonluğun karşısında fb yazıyor.
 Son olarak unutmamalıyız ki şu anda sosyal imkanlar o dönemki gibi değil. Baskı kurmak için 1000 tane yol var , internetle her yere erişim var. Baskı oluşturmalıyız.

Ben dünden beri burada her başlıkta yırtınıyorum ama genç arkadaşlar çok iplemiyor. stad inşatı siz takip etsenizde bitecek etmesenizde ama bu sene şampiyonluğumuzun çalınmasının önünde set olmalıyız. sosyal medya, gösteri, yürüyüş ne varsa yapılmalı. bu yolda bir kişinin katkısı bile önemlidir.

Lütfen bu konu çok önemli Stadımızın inşaatının bitmesi şampiyon olmadıktan sonra bir şey ifade etmez.

Çevrimdışı tangaz

Yani şimdi ne denir ki. Böyle bir düzende ideali olan insanların bir şeyler yapmak için çırpınması.. Ülkeyi 1 hafta boşaltıp her tarafını yıkasan temizlenmez bu ülke futbolda bile. Ve maalesef hep bize.

bakalım kimler hatırlayacak?
2003-2004 devre arası bir siyasi ortamda dönemin başbakanına (RTE) mikrofon uzatılıyor. "efendim sporu futbolu sevdiğinizi biliyoruz sizce kim şampiyon olur?" arada 11 puan fark olmasına rağmen RTE tereddütsüz Fenerbahçe cevabı verir ve uzaklaşır. arkasından yürüyen dönemin spor bakanı M.Ali Şah,n'e aynı soru sorulur ve eklenir "arada 11 puan fark var ve Beşiktaş çok iyi oynuyor siz ne diyorsunuz" gelen cevap çok manidardır. "Sayın Başbakanımız gerekli açıklamayı yapmıştır" der ve pis pis sırıtıp gider...

Çevrimdışı aa1903

2003-2004 sezonu benim yaşlarımda olanlar için çok büyük travmadır. türk futbolunun çirkin yüzünü, çaresizliği o sezon gördük biz. o sezondan sonra bizim nesil "antifenerli" olarak yetişti. 2005-2006 sezonunda gs şampiyon olduğunda oldukça sevindiğimi hatırlıyorum.

serdar bilgili ile ilgili söylenenlerin doğru olduğunu düşünüyorum. hatta ronaldo'nun beşiktaş'tan giderken, "kulüpte para sorunu yok deniyordu ama paralarımızı alamıyorduk." dediğini hatırlıyorum. sinan engin denen adam hala daha utanmadan lucescu'yu suçluyor.

iilginç bir olay ise, 100. yılda bir adam, babama, serdar bilgili'den sonra demirören başkan olacak ve beşiktaş batacak demişti.

fazla düşündüğünde miden bulanıyor gerçekten.

Çevrimdışı mylife1903

bakalım kimler hatırlayacak?
2003-2004 devre arası bir siyasi ortamda dönemin başbakanına (RTE) mikrofon uzatılıyor. "efendim sporu futbolu sevdiğinizi biliyoruz sizce kim şampiyon olur?" arada 11 puan fark olmasına rağmen RTE tereddütsüz Fenerbahçe cevabı verir ve uzaklaşır. arkasından yürüyen dönemin spor bakanı M.Ali Şah,n'e aynı soru sorulur ve eklenir "arada 11 puan fark var ve Beşiktaş çok iyi oynuyor siz ne diyorsunuz" gelen cevap çok manidardır. "Sayın Başbakanımız gerekli açıklamayı yapmıştır" der ve pis pis sırıtıp gider...

Fenerbahce taraftari o sezon `adam gibi adam ...` pankarti acmisti. unutulmasin dursun, buralarda, belki unutan fbli vardir.

Ulkeyi yikamakla temizlenmez bu pislikler. yozlasmis, yobazlasmis kafanin degismesi lazim. ben kacip kurtardim kendimi ve cocugumu.
uyum saglayabilecek olanlariniza da tavsiye ederim. belirttigim gibi ne gazete okudum ne yazdim hatta mumkun mertebe turkce bile konusmadim.
Yurtdisinda spor gazetelerinin seviyesine, kaldirim taslarinin yuksekligine bakmaniz kafidir medeniyet seviyesini anlamak icin.

Askerligimi yaparken, bir asker cocuk vardi Teyzesinin kiziyla nisanliydi, bana cok garip gelmisti yahu diyorum kan baginiz var nasil bir evlilik olacak. Cocuk, yok canim ne kanbagi, amcamin kizi olsa belki olabilir, diye cevap vermisti. Bana daha garip gelen Aile baskisi bile olsa cocugun kiza asik olmasiydi. Yapacak bir sey yok, toredir, seni ve kizi gebertecekler, evlenirsin kacarsin sonra kizi da kendini de kurtarirsin falan filan ama asik olmak nedir yahu. bunu niye yaziyorum. Bu cocukcagiz gibi tipler Turkiyeyi yonetiyor.

her dusundugumu her bildigimi yazip ortami germek istemiyorum zaten politikadan anlamam ama Turkiyemizin en buyuk hatasi herhalde ikinci dunya savasina girmemek oldu. hem nufus azalirdi hem bombardimanlar sonrasi sehirler planli ve saglam insa edilirdi. neyse.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 13:24:25
  • Beşiktaş / Bodrum
2003-2004 sezonu benim yaşlarımda olanlar için çok büyük travmadır. türk futbolunun çirkin yüzünü, çaresizliği o sezon gördük biz. o sezondan sonra bizim nesil "antifenerli" olarak yetişti. 2005-2006 sezonunda gs şampiyon olduğunda oldukça sevindiğimi hatırlıyorum.

serdar bilgili ile ilgili söylenenlerin doğru olduğunu düşünüyorum. hatta ronaldo'nun beşiktaş'tan giderken, "kulüpte para sorunu yok deniyordu ama paralarımızı alamıyorduk." dediğini hatırlıyorum. sinan engin denen adam hala daha utanmadan lucescu'yu suçluyor.

iilginç bir olay ise, 100. yılda bir adam, babama, serdar bilgili'den sonra demirören başkan olacak ve beşiktaş batacak demişti.

fazla düşündüğünde miden bulanıyor gerçekten.

Demirören'ler iktidar ile o zaman yakınlaşıp planlar yaptıysa kulübü 10 yıl yoketmek için zaten ne denir bilmiyorum.

Bu işler biraz dönemsel Fenerbahçe ile Galatasaray arasında.

2004 yılında Galatasaray mali krize girdi Fenerbahçe 5 yıl boyunca ligi resmen sömürdü. Ardından şike operasyonu ile Fener'i o çukura attılar bu kez Galatasaray 5 yıl sömürdü.

Şimdi yine Galatasaray mali krizde muhtemelen 5-6 yıl sürecek. Senaryo ortada. Tüm bunlar olurken sosyal medya bu derece aktif değildi herkes her şeyi görüyor artık bu kez de izin verirsek zaten kimseye bir şey söyleme hakkımız kalmaz bizim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı firewater

Demirören'ler iktidar ile o zaman yakınlaşıp planlar yaptıysa kulübü 10 yıl yoketmek için zaten ne denir bilmiyorum.

Bu işler biraz dönemsel Fenerbahçe ile Galatasaray arasında.

2004 yılında Galatasaray mali krize girdi Fenerbahçe 5 yıl boyunca ligi resmen sömürdü. Ardından şike operasyonu ile Fener'i o çukura attılar bu kez Galatasaray 5 yıl sömürdü.

Şimdi yine Galatasaray mali krizde muhtemelen 5-6 yıl sürecek. Senaryo ortada. Tüm bunlar olurken sosyal medya bu derece aktif değildi herkes her şeyi görüyor artık bu kez de izin verirsek zaten kimseye bir şey söyleme hakkımız kalmaz bizim.

İyi diyorsun Çağrıda şu an burada yazan 10kişi fakat stad inşaatı başlığı bin kişi ve konu köşedeki koltuklar düzeltilsin. Sence köşedeki koltuk dizaynımı önemli yoksa başladığı aşikar olan fener lobisinin nasıl engelenceğini konuşmakmı?

Bu arada Yazın için aklına sağlık.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 13:33:46
  • Beşiktaş / Bodrum
İyi diyorsun Çağrıda şu an burada yazan 10kişi fakat stad inşaatı başlığı bin kişi ve konu köşedeki koltuklar düzeltilsin. Sence köşedeki koltuk dizaynımı önemli yoksa başladığı aşikar olan fener lobisinin nasıl engelenceğini konuşmakmı?

Bu arada Yazın için aklına sağlık.

Teşekkür ederim. Biraz gündüz saati diye olabilir forumu açtığımızda sadece stat forumu gibiydi hatırlıyorum burada akşamları bile 5-6 kişi kendi aramızda konuşurduk özellikle @Tolga hatırlar.

Sonra zamanı geldi burada 120 kişi gördüm ben. Olacak, oluyor. Stat bittiğinde burası tamamen Beşiktaş forumuna dönüşecektir. Artık algı ve kamuoyu oluşturabiliyoruz burada.

Hepinize teşekkür ederim ben öyle paylaşımlar görüyorum ki adama para versen savunmaz forumu o kadar, içtenlik böyle bir şey. Doğru yerde olduğunu düşünüyor, buranın çıkarı olmadığını biliyor o yüzden korumak istiyor.

Güzel şeyler yapıyoruz çok hızlı büyüyoruz özellikle son zamanlarda. Eskiden köşe yazısı yazardım 250 kişi okurdu en fazla. Şimdi 1000'leri geçiyor. Ne kadar Beşiktaşlı'ya katkımız dokunursa, sahiplendirebilirsek o kadar koruruz kulübümüzü.

Beşiktaş sadece futbol takımı değil çünkü biliyoruz sivil toplum örgütü aslında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli