Serdar Bilgili konusu cok ilginctir.
2004 sezonu dogru duzgun hic irdelenmedi.
Turk insani olarak dogru duzgun iliskileri anlayamiyoruz ve inceleyemiyoruz.
Simdi fotomac gazetesi gibi yazmak gerekir kaynak belirtmemek icin tabii.
Aziz yildirim 11 puan geride iken sampiyon olacagini soyler, hatta bu isin oyle bokunu cikartir ki sampiyonluk tshirtleri falan bastirilir.
5. dakikasi kalan mac komple tekrar oynatilir. yeni transferler oynar. bunlarin bilinen seyler oldugu, belirtildi.
Besiktasli futbolcularin neden Samsunspor macinda cok sinirli olduklari, Lucescunun neden zivanadan ciktigi bilinmez. Belki de kendilerine macin ne olacagi soyunma odasinda soylenmistir. kendileri bunu degistirmeye saha icinde calismistir ama sonuc alinamamistir.
Cem Papila mesela federasyon yoneticisi ve fbnin hapis yatarken ayilan bayilan yonetici sekip iyi arkadastir. Cem PApila avukattir, Besiktas macindan sonra papilanin aldigi davalar irdelenmis midir? Sike illaki para karsiligi yapilmaz.
Samsun maci hepten felakettir. Ahmet Yildirimin atilmasi, dirsek yedikten sonra yumruk sallamaya calisan Ibrahimin atilmasi falan. Daha vahimi o zamanlar cok moda olmayan algi operasyonu yapilmasi olmustu. Butun kartlarin dogru oldugu savunuldu, Cem Papila icin kurban kesildi. Zaten Besiktas hep hakemlerin masturbasyon araci olmustur. Sarilarin macinda butun rezillikleri yaparlar, besiktas macina gelince `biz buyuk takimlari kayirmiyoruz` modu acilir.
Cem PApilanin daha sonra neden, nasil ve neicin fb-ts macina atandigi da ayri bir tartismadir.
Asil gozden kacan operasyon Bulent Uzun ile Ankaragucu macinda yapilmistir. o mac hepten faciadir ve samsunspor macindan daha kotu yonetilmistir.
Serdar Bilginin tehdit edildigi, hatta kizi vasitasiyla korkutuldugu, belirtilmekte buralarda yurtdisinda mesela. yurtdisinda aldigimiz duyumlarda belirtilenlere gore `kizin bugun pembe giyiyor, neden futbolcularin parasi odeniyor` gibi konusmalar yapilirmis kendisi ile.
neyse Serdar Bilgili zayif kaldi denir, gecilir.
Cok (
Hakaret Yasak)₅ bir sezon yasanmisti. puan farki az olsa, sampiyonlugumuz calindi diye ayaga kalkabilirdik ama ikinci bile olmayi beceremedik.
Bulent Demirlek gibi hakemlerin isini gorduk ama yilanin basini ezemedik.
Gozlemciler ve temsilciler cok onemli devamli yaziyorum.
Bize Ankaragucu macinda gol atan hakemsi Ahmet Akcaydir. Mesela boyle skandala karismis bir hakemin sahada durdugu yeri bilmeyen bir hakemin diger hakemlere not vermesi nasil bir carpik duzendir?
12yil gecmis aradan. o zamanlar allah bunlarin belasini versin, colugundan cocugundan cikarsin, diye cok beddua ettim. Yattim, kalktim dua ettim. ama bu kul hakki yiyen, kendilerini satan (
Hakaret Yasak)₅ daha da basarili oldu, ilahi adalet bile yok turkiye futbolunda.