Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293235 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı TayfurU

'Marcelo'ya verilen kart yanlış'

Yapılan bariz hakem hatalarında, oyuncunun bir sonraki maçta ceza almasını engelleyecek bir kurumun oluşturulması lazım. Mesela Marcelo atıldı. Kart yanlış mı yanlış, öncesinde ofsayt vardı. Marcelo neden Başakşehir maçında oynamasın? Ortada hata var. Neden bir sonraki maça da taşınsın?

aferin Mehmet Demirkol'a   :claps: :claps: :claps:

edit:şunu yazan tek Beşiktaş yazarı okumadım bugün  :steamed:

demirkol aynı konuşma da ama ceza iptal olamaz bir sürü kişi şimdiye kadar yanlış karardan ceza aldı marceloda alır dedi

Çevrimdışı TURKahvesi

1- olimpiyat
2- zemin
3- tosiç
4- konsantrasyon

Kaybetmemizin nedenleri bunlar.

Kupayı istiyorsak konyada ideal ve ciddi 11ile oynayıp 4-5 sallamak.
ilk yarıyı oyunu kontrolde tuttuk nihayetinde 1-0 öne geçtik
2.yarı başlar başlamaz oyuncularda bir anormallik gözledim
o anormallik konsantrasyon kaybına sebep oluyordu bu konsantrasyon kaybını ben size  açıklayayım
kuvvetli rüzgar ve yağmur futbolcularımızın nefesini kesiyordu
hani sanki futbolcularımız karşı cepheden yüzlerce ok darbesi yiyormuş gibi mücadele ediyordu
bu zulümpiyatı kim hangi amaçla hayata geçirdiyse yüce varlığım akıl fikir versin.

Çevrimdışı Ensar

demirkol aynı konuşma da ama ceza iptal olamaz bir sürü kişi şimdiye kadar yanlış karardan ceza aldı marceloda alır dedi
önümüzde ki sene değişmeli diye ekledi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Şubat 2016, 12:58:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İtiraz yanlış karardan olmayacak. Dün belirttim tam olarak bundan ötürü olacak.

Hasan Ali'de son adamdan ötürü kırmızı kart gördü direk. 2 maç önce 1'e çekildi sonra ertelendi.

Hasan Ali'nin cezası daha bu yıl ertelendi.

http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2015/12/14/hasan-ali-kaldirimin-cezasi-ertelendi

Chibuke'nin bile ertelendi.

http://www.milliyet.com.tr/chibuike-nin-cezasi-ertelendi--gaziantepspor-2158963-skorerhaber/

Marcelo'nunki de ertelenecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Hasan Ali'de son adamdan ötürü kırmızı kart gördü direk. 2 maç önce 1'e çekildi sonra ertelendi.

Hasan ali bariz gol sansindan gordu ama hakemler raporu degistirdi, diye belirtiliyor. (Bayiliyorum bu belietiyora basin belaya girmiyor. Ispat edemem zaten degistirdigini. Bir yerlerde belirtiliyor) aziz yildirim fb macinin yardimci hakemini sucladi bu olay ile ilgili. Mesaj atip birbirlerine yardim ediyorlar hesabi.

Alengirli isler donuyor devamli ve her Sene biz zararli cikiyoruZ. Istikrarliyiz bu konuda. 

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:steamed: :steamed:
Mevcut oyun düzeninde maalesef çok etkisiz kalıyor Yunus Emre, rakamlara bakınca bile ne kadar etkisiz kaldığını anlıyorsun. Töre belki çok top eziyor gibi görünüyor ama en azından gol ve asist sayılarında çok daha üst noktada, ayrıca adam geçebiliyor ve çok daha hızlı, Quaresma'yı seven kişiler hızından ve birebirde çok rahat adam geçebilmesinden dolayı seviyordu şu anda bu yeteneklerin hiç birine sahip değil. Umarım sezon sonunda Çin'e uygun bir fiyata satar ve emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıa 33 yaşında bir adam çok daha sakin olabilmeli, yaşlandıkça ve yetenekleri azaldıkça daha hırçın oluyor, ilerde daha çok zarar verir takıma..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Madde 94/5

... Resmi müsabakalarda oyun kurallarından doğan ihlaller nedeniyle oyundan çıkarılan
futbolcular (futbolcunun ikinci sarı kart nedeniyle veya bariz gol şansını önlemesi nedeniyle
hakem tarafından müsabakadan çıkarıldığı hallerde) otomatik olarak, takip eden ilk resmi
müsabakada oynayamaz.

1- G.Zan emsali gösterip cezayı erteletebilirsin.

2-Hatalı hakem kararı yüzünden iptal ettirebilirsin.

Çevrimdışı Hicks

Torenin Antep macinda ezdigi Topun ceyregini bile ezmedi ben Tore nin ezdigi top sayisini öldürdüğü atak sayisini sayamadim

Ha performansi iyi degildi o ayri konu dun bende yetersiz buldum..

Top ezmek diyince akla ilk gelen kisi tore dir

Benim bahsettiğim şeyin Töre ile en ufak bir alakası yokken bu tartışmaya Töre'yi sokmanın amacı nedir?

Bu takımda 3 tane benzer nitelikte kanat adamı var, bunlar Töre, Q7 ve Kerim. Bunların hiç bir şartta aynı anda sahada olmamaları gerekiyor. X-Sosa-Olcay şeklinde 11 olmalı, maçına göre de X bu 3 adam arasında değişmeli. Bunun dışında denenecek her türlü diziliş saha içinde sıkıntı yaratır, yarattı, yaratacak...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı tangaz

maalesef Q17 tüm iyi niyetine rağmen kendisini özel kılan yeteneklerini kaybetmiş durumda. kendisi hiç bir zaman iyi bir skorer olmamıştı ne gol ne asist anlamında kariyerinde kale hiç kendisi için hedef olmamıştı o genelde çalımlar slalomlar sonra sıfıra inip trivela ve rabonna peşinde koşardı yaptığı bu görsel şovlarında ise 10 ortadan 1i arkadaşına kalanı ise rakibe yada etkisiz bir noktaya giderdi. evet bunları okumak hepimizi üzsede durum bu Q17 hep buydu. ama şimdi o çalım ve slalom yetisi minimum düzeyde ve çoğu zaman rakibini geçemiyor rakibe yakınsa kaptırıyor ancak uzaksa orta açabiliyor ...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Bu FB medyası ne iğrenç, satılık kalemlerin elinde. Rakibinde delikanlısı lazım. Bunların mottosunda kazanmak için her yol mübah. 3 kuruşluk omurgasızlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

maalesef Q17 tüm iyi niyetine rağmen kendisini özel kılan yeteneklerini kaybetmiş durumda. kendisi hiç bir zaman iyi bir skorer olmamıştı ne gol ne asist anlamında kariyerinde kale hiç kendisi için hedef olmamıştı o genelde çalımlar slalomlar sonra sıfıra inip trivela ve rabonna peşinde koşardı yaptığı bu görsel şovlarında ise 10 ortadan 1i arkadaşına kalanı ise rakibe yada etkisiz bir noktaya giderdi. evet bunları okumak hepimizi üzsede durum bu Q17 hep buydu. ama şimdi o çalım ve slalom yetisi minimum düzeyde ve çoğu zaman rakibini geçemiyor rakibe yakınsa kaptırıyor ancak uzaksa orta açabiliyor ...
Aynen öyle. Ceza sahasına içerisine topsuz koşu yaptığı bir maç veya an hatırlamıyorum mesela ama bizim oyun sistemimizde ceza sahasına topsuz koşular büyük önem arz ediyor bu da olmayınca oyuna etkisi minimum düzeyde kalıyor, bireysellikle bu açığını kapatmaya çalışırken yaşından dolayı artık bunları da yapamayınca huysuz birisine dönüşüyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu FB medyası ne iğrenç, satılık kalemlerin elinde. Rakibinde delikanlısı lazım. Bunların mottosunda kazanmak için her yol mübah. 3 kuruşluk omurgasızlar.
Taraftar kitlesine bakınca bunu anlamak çok zor değil. Taraftar kitlesinin büyük çoğunluğu da bu şekilde..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

hayır abi yanlışın var dikkatli okursan birini çekmiş infaz edilmeyen 1i ertelenmis

Çevrimdışı GÖRKEM

Marcelo yu Antep Macinda seyrettikten sonra insallah eksik olmaz diyordum ama bu macta yedigi kirmizi dan sonra artik oynamasa da bir sey farketmez diyorum. Daha sogukkanli ve akilli oldugunu düsünüyordum. Takimi öyle gereksizce eksik birakan Oyuncu'nun pesinden aglamayi pek dogru bulmuyorum. IBB Macinda oynamasi icin herkes yirtiniyor ama bu Hatayi o Macta yaptigini düsünmek lazim bir de. Sonucta hepsi hata yapiyorlar ve biz yemeyerek degil cok atarak geldik buralara. Gomez disinda hic bir Oyuncu'nun eksikligi beni korkutmaz.

Çevrimdışı firewater

ilk yarıyı oyunu kontrolde tuttuk nihayetinde 1-0 öne geçtik
2.yarı başlar başlamaz oyuncularda bir anormallik gözledim
o anormallik konsantrasyon kaybına sebep oluyordu bu konsantrasyon kaybını ben size  açıklayayım
kuvvetli rüzgar ve yağmur futbolcularımızın nefesini kesiyordu
hani sanki futbolcularımız karşı cepheden yüzlerce ok darbesi yiyormuş gibi mücadele ediyordu
bu zulümpiyatı kim hangi amaçla hayata geçirdiyse yüce varlığım akıl fikir versin.

Maçta dikkat ettiysen yerden gelen paslarda top hep sekerek gitti. bu durumda pası alan oyuncu ya topu ayağından açtı yada kaldırarak kontrol etmeye çalıştı. bizede Q17, Kerim, Cenk, Sosa kötü gözüktü.

Çok basit bir örnek vermek gerekirse: Antep maçındaki 3. ve 4. golü olimpiyatta atmamız imkansızdır.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Marcelo yu Antep Macinda seyrettikten sonra insallah eksik olmaz diyordum ama bu macta yedigi kirmizi dan sonra artik oynamasa da bir sey farketmez diyorum. Daha sogukkanli ve akilli oldugunu düsünüyordum. Takimi öyle gereksizce eksik birakan Oyuncu'nun pesinden aglamayi pek dogru bulmuyorum. IBB Macinda oynamasi icin herkes yirtiniyor ama bu Hatayi o Macta yaptigini düsünmek lazim bir de. Sonucta hepsi hata yapiyorlar ve biz yemeyerek degil cok atarak geldik buralara. Gomez disinda hic bir Oyuncu'nun eksikligi beni korkutmaz.
Aslına bakınca çoğu açıdan haklısın Marcelo konusunda. Maç 1-0 en fazla 1-1 olur ama sen hem kırmızı kart görüp golü yememize sebep oluyorsun hem de bir sonraki maçta cezalı duruma düşüyorsun. 1-1 olunca dünyanın sonu değil yine atardık 1 tane 2 tane. Bazen hızlı karar verip doğru şeyi yapmak gerekiyor. Profesyonelce bir hareket değildi ama futbolun içinde bu tarz şeyler çok var.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

mesela Alman oyuncuların şuanki takıma uyumu ve profesyonellikleri çerçevesinde Q7 yerine Nicolai Müller die bir Alman çocuk vardı bizde Töre'nin alternatifi olabilecek bir adamdı. hiiiç gündeme dahi gelmedi belki de bilen yönetici yoktur. malum bizim coğrafyada menajer havuzundaki oyunculara göre transfer yapılıyor. Ne dersin @atalay Nicolai Müller için?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ensar

marcelo yu da asın ya öldürün vurun acımayın, yazık.

Çevrimdışı atalay

Taraftar kitlesine bakınca bunu anlamak çok zor değil. Taraftar kitlesinin büyük çoğunluğu da bu şekilde..

Taraftar kitlesi istediği kadar uçuk olabilir. Fakat medyanın bu kadar kokuşmuş olması utanç verici.

mesela Alman oyuncuların şuanki takıma uyumu ve profesyonellikleri çerçevesinde Q7 yerine Nicolai Müller die bir Alman çocuk vardı bizde Töre'nin alternatifi olabilecek bir adamdı. hiiiç gündeme dahi gelmedi belki de bilen yönetici yoktur. malum bizim coğrafyada menajer havuzundaki oyunculara göre transfer yapılıyor. Ne dersin @atalay Nicolai Müller için?

Olabilir. Fakat ona sağlam bi' bonservis ücreti ödediler diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Benim bahsettiğim şeyin Töre ile en ufak bir alakası yokken bu tartışmaya Töre'yi sokmanın amacı nedir?

Bu takımda 3 tane benzer nitelikte kanat adamı var, bunlar Töre, Q7 ve Kerim. Bunların hiç bir şartta aynı anda sahada olmamaları gerekiyor. X-Sosa-Olcay şeklinde 11 olmalı, maçına göre de X bu 3 adam arasında değişmeli. Bunun dışında denenecek her türlü diziliş saha içinde sıkıntı yaratır, yarattı, yaratacak...

Cok dogru bir tespit. Olcay bu takimin kalbi sosa beyni. Ben iyi bir quaresmayi tercih ederim. Gokhan son zamanlarda cok vurdum duymaz olmaya basladi. Aslinda disipline edilmis bir quaresma ve oyuna kendini veren bir gokhan olursa oynayabilirler. Mesela derbi maclar buyuk oyuncular ile kazanilir. Ben derbilere quaresmasiZ cikmam. Sabri vs Quaresma

Çevrimdışı Çağatay

yardımcı hakem Gencerler'in bizim maçlarda aleyhimize sağlam hatalar yapmış
bakalım bu maç katliam derecesi nasıl olacak
iş o raddeye gelmeden maçı koparmak lazım
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TURKahvesi

her yol mübah zihniyetini 1905 numaralı kulüpten kaptılar @atalay
ülkemizin spor ruhu maalesef çok çok kötü
bırak spor ruhunu ülkeyi parsel parsel b.k götürüyor
Beşiktaş'ımın şansszlığı bu ülkede yer almasıdır yapacak bir şey yok
SAVAŞACAĞIZ başka yolu yok savaşmaya devam.

Çevrimdışı tangaz

Taraftar kitlesi istediği kadar uçuk olabilir. Fakat medyanın bu kadar kokuşmuş olması utanç verici.

Olabilir. Fakat ona sağlam bi' bonservis ücreti ödediler diye hatırlıyorum.

mainz dan hamburg a piyasası 7 iken 4,5'e gitmiş 2014 yazında şimdi piyasası 3 görünüyor yaşı da 28.