Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7290950 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Anıl1903

Her kötü sonuctan sonra oyuncularin yarisindan fazlasinin bu takimin oyuncusu olmadiginin, sene sonu yollanmasi gerektiginin yersiz negatiflik yaratmaktan baska bir katkisi oldugunu düsünmüyorum. Ayrica bu "bu takimin oyunculugu" kavraminin tanimini da tam anlayabilmis degilim. Bir macta kötü bir performans cikarmak mi oyunculari toptan silmeye yetiyor?

Dünkü mactan sonra oyuncularimiza bol keseden sallamayi dogru bulmuyorum (Tosic istisna cünkü bir tek o hic umut vermiyor). Dünkü mactan sonra tepki görmesi gereken hakemler ve yönetimleridir. Hakemler takimi dogruyor, fatura futbolculara cikiyor. Kanat oyuncularini elestirebilirsiniz, ama bunu yaparken arkalarinda oynayan bek oyuncularinin etkilerini de görmezden gelemezsiniz. Dün Ismail ve Beck ile baslasaydik Quaresma ve Kerim'in bu kadar siritacaklarini sanmiyorum. Oguzhan olmayinca, Sosa da gününde olmayinca tek baslarina kaldilar bölgelerinde.

Veli konusunda da haksizlik yapildigini düsünüyorum. Uzun süren sakatligi sonrasi daha ilk macindan hemen sonra "Veli bitmis, sene sonu gitmesi gerek" diye düsünmeyi hatali buluyorum. Dün 3. macina cikti ve onun sanssizligi, ücünde de yenildi takim ama her macta ilerleme gösteriyor benim gördügüm. As takimin yüksek konsentrasyonla ciktigi lig maclarinda Atiba'nin yerine 4-5 mac oynar ve takimi aksatirsa anlarim, ama Necip ve Ismail'den sonra en uzun süredir takimda olan bir oyuncunun uzun sakatlik dönemi sonrasi iki-üc kupa macindan sonra hemen biletinin kesilmesini haksizlik oldugunu düsünüyorum.
+1903 :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Yeni transferlerimizle nice zaferlere birlikte koşacağız... Şimdi destek zamanı... #Beşiktaş

Çevrimdışı rico_paşa

Konyaspor mağlubiyeti başakşehir maçı için ekstra bir motivasyon sağlayacaktır. Daha kararlı bir şekilde yola devam.  :steamed: :steamed: :steamed:
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Fenerliler o kadar çirkinleşti ki adamların derdi güzel futbol falan değil, bozuk zeminlerden, sakatlıklardan, hakem hatalarından medet umuyorlar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Ensar

beyler eleştirilerinizi kötü sözlerinizi rafa kaldırın , sakin olun sabırlı olun birlik olalım , biz taraftar olarak bir olursak takımın arkasında durur ilk kötü sonuçta gömmezsek bu takım şampiyon olur.net !
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

operasyon tüm hızıyla sürüyor:

Bursa - fener maçı seyircisiz!!!
adamlar ilk defa full stad maç yapacaktı ama ne ilginçtirki fenerasyon böyle bir karar aldı.
şeref noksanı fenerli YD :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

geriye dönük bakmadım @Yunus Emre Dökmeci bu Boyko beğenmediğimiz Tolgayı kesebilir mi sence?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

adamlar ilk defa full stad maç yapacaktı ama ne ilginçtirki fenerasyon böyle bir karar aldı.

adamların tek maksadı Fener - Beşiktaş maçını final havasına fark açılmadan sokmak :steamed: :steamed: :steamed:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağatay

Gençlerbirliğinden 20 yaşındaki Aytaç Asım Metin'i kadroya katmışız ?
sol ayaklı stoper ve hollanda altyapısından çıkmaymış

oha haberi yeni gördüm ama adamı tee yazın almışız zaten :D
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2016, 17:20:02 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Gençlerbirliğinden 20 yaşındaki Aytaç Asım Metin'i kadroya katmışız ?
sol ayaklı stoper ve hollanda altyapısından çıkmaymış

Geçen gün resim atmıştı biri takımla antremanlara çıkıyormuş ama oynamaz bu sezon.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

geriye dönük bakmadım @Yunus Emre Dökmeci bu Boyko beğenmediğimiz Tolgayı kesebilir mi sence?

Boyko Da defansla iletişimsizlik çok barizdi bu maçta alışma süreci belliki uzun sürecek ama biraz ürkek çekingen gibi geldi bana bu maç için. belkide Tolganın yüksek formu gerilim yaratmış olabilir kendisinde.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Neden kesemesin :alala:

Tolga Boykonun yaptigi hatalarin 5 katini yapti

Ha suan icin kesemez oyle görünüyor Boyko henuz hazir degil kalede bayagi tedirgin görünüyor defansla iletişim kuramiyor biraz daha zaman lazim henuz hazir degil..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Geçen gün resim atmıştı biri takımla antremanlara çıkıyormuş ama oynamaz bu sezon.

adamı geçen yaz almışız zati
transfermarkt ta yazın aldığımız görünüyor
ben yeni zannettim

Çevrimdışı firewater

bursa ne yapmışta seyircisiz maç oynayacak. hani o maça gidenler cezalı olacaktı. aziz yine iş başında yönetim çok ama çok dikkatli olup bu oyunları bozmalı. kasımpaşa kesin yatacak bunlara ben o maçtan bi şey beklemiyorum (malum beşiktaş düşmanı güya beşiktaşlılar yönetiyor orayı) ama bizim başakşehir maçında hakem hataları ve teşvikli oyuncular bekliyorum.

Yok artik :akuma:

Bursa taraftarinin da Baskisiyla Feneri cok rahat yener diyordum resmen Operasyon yapmislar Feneri kurtarma ve yarista tutma operasyonu ! :akuma:

Abv Tff :akuma:

Çevrimdışı Çağatay

şunları gördükçe delleniyorum
bu adamların normalde futbol stadlarının 100 metre yanına bile yaklaştırılmamaları lazım
ama hakemlik yapıyorlar...!!!

https://twitter.com/BesiktasGolleri/status/697799483132768261
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2016, 17:28:48 Çağatay ]

bursa ne yapmışta seyircisiz maç oynayacak. hani o maça gidenler cezalı olacaktı. aziz yine iş başında yönetim çok ama çok dikkatli olup bu oyunları bozmalı. kasımpaşa kesin yatacak bunlara ben o maçtan bi şey beklemiyorum (malum beşiktaş düşmanı güya beşiktaşlılar yönetiyor orayı) ama bizim başakşehir maçında hakem hataları ve teşvikli oyuncular bekliyorum.
Riza hoca buna izin vermez ! Eger oyle bir istek olursa zaten mactan once İSTİFA eder !

Onurlu adamdir Riza hoca , 2004 yilindaki 4-3 luk macta açılan pankarti unutmaz !

Çevrimdışı ahmetx

Neden kesemesin :alala:

Tolga Boykonun yaptigi hatalarin 5 katini yapti

Ha suan icin kesemez oyle görünüyor Boyko henuz hazir degil kalede bayagi tedirgin görünüyor defansla iletişim kuramiyor biraz daha zaman lazim henuz hazir degil..
bence hiç kesemez , ta baştan söyledim Boykodan bir cacık olmayacağını .İyi kaleci kendini hemen belli eder.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

hani seyircisiz cezası kalkmıştı. bu totoşlara özel ceza maddesimi düzenleniyor  :akuma:

EssiLor

• Ziyaretçi

İnanamıyorum
Çok büyük oyun oynanıyor
Bursa'nın seyircisiz oynamasını sağlayıp Fener'in yenmesine vesile oluyor TFF
Eğer bunlar oyun değilse
Allah beni yarın sabaha kaldırmasın
Rezillik resmen Fenerbahçe'yi şampiyon yapmaya Beşiktaş'la arasındaki puan farkını açmaya çalışıyorlar Beşiktaş'ımızı saf dışı bırakmaya çalışıyorlar
Aziz TFF MHK işirliği olduğu belli
Namussuz köpekler
Allah sizin oyununuzu bozacak hiç meraklanmayın
Beşiktaş'ın ve Beşiktaşlıların sıçtığı boku yiyeceksiniz hepiniz.

Çevrimdışı Ensar

bence hiç kesemez , ta baştan söyledim Boykodan bir cacık olmayacağını .İyi kaleci kendini hemen belli eder.
+1903 , hiç istemedim ve kötü bi kaleci olduğunu defalarca dile getirdim , dün yaptığı hatalardan kariyerinde bir sürü var, allah sonumuzu hayr etsin

not : tolgadan daha iyi bir performans gösterebilir ama bu onu iyi kaleci yapmaz.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı firewater

Riza hoca buna izin vermez ! Eger oyle bir istek olursa zaten mactan once İSTİFA eder !

Onurlu adamdir Riza hoca , 2004 yilindaki 4-3 luk macta açılan pankarti unutmaz !

oyuncu oynamadıktan sonra Rıza Hoca ne yapsın. En kötü hakemle işi hallederler. ama ben başakşehir maçında aşırı sert bir takım ve hiç kart göstermeyen bir hakem bekliyorum. hatta 2 kırmızı bile çıkabilir bize. puan farkı yeniden 5 olabilir hazırlıklı olalım. Ama öyle bişey olursa yönetimin çok aktif şekilde azizin bu işlerine dur demesi gerekiyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

+1903 , hiç istemedim ve kötü bi kaleci olduğunu defalarca dile getirdim , dün yaptığı hatalardan kariyerinde bir sürü var, allah sonumuzu hayr etsin

not : tolgadan daha iyi bir performans gösterebilir ama bu onu iyi kaleci yapmaz.

ensar sende herkese kızıyon bütün oyuncuları kesip biçiyorlar diye sen kendinde aynı şeyi yapıyon şuan ?

İnanamıyorum
Çok büyük oyun oynanıyor
Bursa'nın seyircisiz oynamasını sağlayıp Fener'in yenmesine vesile oluyor TFF
Eğer bunlar oyun değilse
Allah beni yarın sabaha kaldırmasın
Rezillik resmen Fenerbahçe'yi şampiyon yapmaya Beşiktaş'la arasındaki puan farkını açmaya çalışıyorlar Beşiktaş'ımızı saf dışı bırakmaya çalışıyorlar
Aziz TFF MHK işirliği olduğu belli
Namussuz köpekler
Allah sizin oyununuzu bozacak hiç meraklanmayın
Beşiktaş'ın ve Beşiktaşlıların sıçtığı boku yiyeceksiniz hepiniz.
İmza :claps: