Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293467 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mellfred

bizde ümit karaal isminde sol bek vardı. Avrupa'nım gelecek vadeden 10 gencinden biri olarak seçilmişti.bu çocuk hakkında bilgisi olan var mı ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Belki linç edilebilirim ama Pektemek'i yetenekliydi aslında ama bize gelince ilerleyemedi. Aksine geri gitti.

Aynen ben de sevinmiştim aslında iyi 2. forvet olur diyodum dilimi eşşoğleşşek ağrısı soksun :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mellfred

Ben Tosic'in kötü performansına falan inanmıyorum. Tosic bilerek oynamıyor. Sebebi nedir bilmiyorum ama Tosic bilerek kötü oynuyor. Bazen bilerek top kaptırıyor, bilerek hatalı pas atıyor. Ya da en iyi ihtimalle Beşiktaş'ı ayakkabısının bağcıkları kadar umursamıyor ve buyüzden kötü oynuyor. Bu en iyimser ihtimalim. Sözleşmesi feshedilmeli...
paronoya yapmışsın. tosic beşiktaşı hafife alacak kariyerde bir oyuncu değil.  kariyerindeki tek büyük kulüpte olduğunun da farkında.
sanırım sorunu aşırı konsantrasyon.  panık oluyor kendini göstermeye çabaladıkça batıyor. kesinlikle art niyetli değil

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş'ın bu yılki alametifarikası ekstra alan ve pas opsiyonu yaratabilmesi. Bunun nedeni de Atiba - Oğuzhan - Sosa - Olcay - Töre beşlisi.

Hızlı pas trafiği, yüksek tempo ve bu 5 temel hücum prensibi. Rakiplerin bize karşılık verememe sebebi bu. Beck ve İsmail'in katkısı da önemli. Bugün bu yedi ismin altısı yoktu. Her ne kadar bu maçın hikayesi 65.dakikadaki kırmızı kart + gol olsa da takımı beğenmedim. 

Çevrimdışı DOĞAN

bizde ümit karaal isminde sol bek vardı. Avrupa'nım gelecek vadeden 10 gencinden biri olarak seçilmişti.bu çocuk hakkında bilgisi olan var mı ?

bayrampaşaya kiralandı devre arası

Birde bu macta boykoya cok yuklenmemek lazım uzun zamandır mac yapmıyor ilk yarı 0 pozisyon oyundan sogudu ilk golu zaten cıkarması cok zordu 2.de hem kendı hatası var hemde ataturk stadı gayet gecerlı bır mazeret saglıyor şişirilen toplar nerdeyse duvara carpmış gibi duruyordu olimpiyattaki ve takımdakı ilk macı olur boyle şeyler biz adam harcamayı gömmeyi severiz hemen 1 macla yargılamak cok adaletsiz olur.Marcelo olayı cok kotu oldu 1 ay once 4 stoperi olan ustune 2 stoper daha alan 5 stoper kontratına sahip takımın tek stoperi kaldı iyimi artık komik geliyor bu tür saçmalıklar.

Çevrimdışı 38life

yalnız şu bir gerçek ki Boyko çok kötü goller yedi. ikinci golde rüzgarı hesap etmemiş olabilir diyenler var ama o kadar yüksekten gelen topu bırakın bir kaleci kareem abdoul Jabbar bile alamaz kaleyi terk etmemeliydi, frikik ise konuşmaya bile gerek yok kapadığı köşeden yedi. bu adam Tolgadan üstün bi kaleci değil
Abim benim. O top zaten yüksekten geldiği için rüzgar topu sürükledi. O top normal şartlarda aşağı doğru ivme alacaktı. Ama rüzgar topu sürükledi ve hem yüksekte kaldigi sure uzadı hem gittiği mesafe.

Çevrimdışı Gastro

Beck alexis tosic ismail
Atiba oğuzhan
Töre sosa olcay
Gomez

Önümüzde ki maç muhtemelen böyle. Ayrıca konya deplasmanınada böyle gideceğini düşünüyorum.
Tosic stoper değil maalesef ama hoca böyle durumlarda hep onu oynattı.
Tosiç yerine Necip ve tam bir takım savunması. Fedakarca biraz fazla efor. Tüm sıkıntılarımızı çözer.

Çevrimdışı mylife1903

Tosiç yerine Necip ve tam bir takım savunması. Fedakarca biraz fazla efor. Tüm sıkıntılarımızı çözer.

Katiliyorum takim eksik oldugumuz bu maclarda fedakarca oynamali onumuzde yarim sezon var sevinmek icin. Hem sevinsinler hem bizi sevindirsinler.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Veli ile bence sene sonunda vedalaşırız gibi geliyor. Gitmesini istemediğimi belirterek ifade edeyim tabi.
Burada belki 4-5 defa yazdım, Veli tamamen bitmiş. Hiç boşuna uğraşmadan sene sonu yolları ayıralım. Veli'den artık süper lig topçusu bile olmaz..
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2016, 08:48:42 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı graser

Keşke sadece ayağı kötü olsa.  :D

Bunca yıldır idaman yapan bir adamın futbolculuktan bu kadar
uzak işler yapmasını aklım almıyor. Ben takımımda onu izlerken utanıyorum.

Çevrimdışı firewater

1- olimpiyat
2- zemin
3- tosiç
4- konsantrasyon

Kaybetmemizin nedenleri bunlar.

Kupayı istiyorsak konyada ideal ve ciddi 11ile oynayıp 4-5 sallamak.

Çevrimdışı Ensar

herkes alexis kart cebinde çok kart görür diyordu marcelo ikinci maçtan kırmızı aldı :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hafta sonu galibiyetten sonra göreceğim ağlayanları burada

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

herkes alexis kart cebinde çok kart görür diyordu marcelo ikinci maçtan kırmızı aldı :kop:

bende öyle düşünüyordum alexis görür diyordum marcelo gördü :)

Alexis toparlıyor.

Çevrimdışı Haldun

inşallah vodefone arena da taraftar profili değişir,rakibi baskı altına alan taraftar profili oluşur. dün maçın 90 dakikasının 40 dakikası gs ya sövmekle geçti gerisi de lay lay lom

Çevrimdışı cursedofdragon

Hafta sonu galibiyetten sonra göreceğim ağlayanları burada

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sivas belediyeye yenildik gitti şampiyonluk bu takım mı şampiyon olucak rezil top oynuyoruz yazıklar olsun.Ligde antep'e 4 attık işte mükemmel takım süper top oynuyoruz biz şampiyon olucaz.

Şimdi yine konyaya yenildik gitti şampiyoluk bu takım mı şampiyon olucak rezil top oynuyoruz hafta sonu başakşehiri yenince yine dönerler.

Bizim taraftarda sapıttı artık iyice iyi gün taraftarı oldu.Hiç yenilmiyelim istiyorlar yalnız yok öyle bir dünya real'i,barçası bile yeniliyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sivas belediyeye yenildik gitti şampiyonluk bu takım mı şampiyon olucak rezil top oynuyoruz yazıklar olsun.Ligde antep'e 4 attık işte mükemmel takım süper top oynuyoruz biz şampiyon olucaz.

Şimdi yine konyaya yenildik gitti şampiyoluk bu takım mı şampiyon olucak rezil top oynuyoruz hafta sonu başakşehiri yenince yine dönerler.

Bizim taraftarda sapıttı artık iyice iyi gün taraftarı oldu.Hiç yenilmiyelim istiyorlar yalnız yok öyle bir dünya real'i,barçası bile yeniliyor.
Yapılanlar yanlış tabi ama son senelerdeki durumumuz da insanlarda paranoya yarattı, kaç senedir lige kupaya avrupaya erken veda ediyoruz bu da insanların umudunu doğal olarak kırıyor en ufak bir sendelemede. Bu alışkanlığı sağlayacak olan yine takım ve yönetimdir. Fenerbahçe 15 seneden fazladır kendi evinde derbi kaybetmiyor, bu hem taraftara hem camiaya güç veriyor. Beşiktaş'ın böyle serilere ve güce ihtiyacı var, bu da hemen oturacak bir şey değil..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet92

Ben Tosiç ilk geldiğinde yakın arkadaş çevremde bir sürü kişiye "rahat olun,iyi transfer,ligi bilen oyuncu,o kadar kötü değil" falan demiştim.23-24 yaşındayım hayatımda bir oyuncu hakkında bu kadar yanıldığımı hiç hatırlamıyorum.

Sahada bildiğin patates çuvalından hallice dolanıyor,belden dönmek hak getire,hücum katkısı 0,adam kaçırma kolay çalım yeme desen hepsi var.Yazık Beşiktaş'ın paralarına.

Çevrimdışı Hicks

Bence dünkü maçın tek sorumlusu Cenk ve yaptığı sorumsuzca davranış. Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama kırmızıdan hemen önce Q7 sağdan bir top ortaladı, Cenk bunu beklemiyordu, laubali bir şekilde öylesine girdi ve çok rahat bir topu kaçırdı. Sonrasında ofsayttan kırmızı oldu, Boyko hala eğilmiş baraja bakarken golü yedi...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben Tosiç ilk geldiğinde yakın arkadaş çevremde bir sürü kişiye "rahat olun,iyi transfer,ligi bilen oyuncu,o kadar kötü değil" falan demiştim.23-24 yaşındayım hayatımda bir oyuncu hakkında bu kadar yanıldığımı hiç hatırlamıyorum.

Sahada bildiğin patates çuvalından hallice dolanıyor,belden dönmek hak getire,hücum katkısı 0,adam kaçırma kolay çalım yeme desen hepsi var.Yazık Beşiktaş'ın paralarına.
Her sene böyle bir veya 2 tane saçma transferimiz oluyor, Bu seneki de Tosic. Geçmişe göre azaldı bu tip transferler ama hiç olmaması iyidir çünkü katkısı olmadığı gibi zararı da var bu adamların..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Haldun

Bence dünkü maçın tek sorumlusu Cenk ve yaptığı sorumsuzca davranış. Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama kırmızıdan hemen önce Q7 sağdan bir top ortaladı, Cenk bunu beklemiyordu, laubali bir şekilde öylesine girdi ve çok rahat bir topu kaçırdı. Sonrasında ofsayttan kırmızı oldu, Boyko hala eğilmiş baraja bakarken golü yedi...
naptın abi allah aşkına ciddi misin bu dediğinde

Çevrimdışı Hicks

Maçın en kötüsü açık ara Tosic! futbolculuğu bile tartışılır, bu kadar kötü bir performans uzun zamandır görmemiştim ve bu adama muhtacız şu an, ne kadar acı...

Çevrimdışı Hicks

naptın abi allah aşkına ciddi misin bu dediğinde

Evet maalesef ciddiyim, bir golcünün kalitesi böyle belli olur ne yazıkki... Konsantrasyonunu kaybetmeyeceksin, arkadaşını tanıyacaksın. Q7'den hazzetmem ama bileceksin ki o adam o topu sana ortalar...

Çevrimdışı Mehmet92

Her sene böyle bir veya 2 tane saçma transferimiz oluyor, Bu seneki de Tosic. Geçmişe göre azaldı bu tip transferler ama hiç olmaması iyidir çünkü katkısı olmadığı gibi zararı da var bu adamların..

Nazar boncuğu deyip geçmek istiyorum ama oraya doğru bir transfer yapmış olsaydık bugün bambaşka şeyler konuşuyor olabilirdik.Yedek olması gereken İsmail 11'de,11 olması gereken sol bek kim bilir nerde :D

Çevrimdışı Haldun

Evet maalesef ciddiyim, bir golcünün kalitesi böyle belli olur ne yazıkki... Konsantrasyonunu kaybetmeyeceksin, arkadaşını tanıyacaksın. Q7'den hazzetmem ama bileceksin ki o adam o topu sana ortalar...
golcüler gol kaçırır her buldugu fırsatı değerlendirse bir golcü lige zaten 70 ye yakın gol atar,cenk o kadar da kötü vurmadı o kafa pozisyonuna ayrıca dün tek gölümüzü atan cenkti.hem bir gol kaçtı diye maglubiyetin sorumlusu nasıl cenk olur ki  :alala: