Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293351 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı EMİR EMRE

Açıkçası yavaş yavaş Olcay'ı bek pozisyonuna alıştırmak lazım.

Beck de stoperde oynar bazı maçlarda.

Atiba daha stoper gibi Beck biraz naif kalır sanki stopere.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2016, 23:38:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Atiba bozulmaz oynatılmayacak tek taş belki yerinden bütün ortasaha düşer.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Atiba'yı kesip Necip'i tek ön libero oynatmak mantıklı olmaz.

Atiba yerinde kalmalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Beck  Alexis  İsmail  Olcay   

Nasıl olur

Çevrimdışı EMİR EMRE

Atiba bozulmaz oynatılmayacak tek taş belki yerinden bütün ortasaha düşer.

Atiba'yı kesip Necip'i tek ön libero oynatmak mantıklı olmaz.

Atiba yerinde kalmalı.

Yani. Bugün gördük ki yerine oynayabilecek bir adam yok.

Bu arada iyi dayak atmışsınız ha  :lol: :lol:

Çevrimdışı Tolga

Yok est. :D

Çevrimdışı Tolga

Yok est. :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

En ufak bi mağlubiyette Ruh halimiz darma duman oluyo gerek yok böyle şeylere ligde 12 maç her türlü alırız 80 puan üstü şampiyon yapar rahatlıkla stoper de sorun var ama o da halledilir necip oynar olmadı bazı maçlarda genç Oyuncular oynayabilir

Çevrimdışı heart

Beck  Alexis  İsmail  Olcay   

Nasıl olur
Beck alexis tosic ismail
Atiba oğuzhan
Töre sosa olcay
Gomez

Önümüzde ki maç muhtemelen böyle. Ayrıca konya deplasmanınada böyle gideceğini düşünüyorum.
Tosic stoper değil maalesef ama hoca böyle durumlarda hep onu oynattı.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Wenger şampiyon olamazsın inş ospina çok daha iyi olurdu o kadar umut ettik gelecek diye ocağın sönsün wenger

Çevrimdışı heart

En ufak bi mağlubiyette Ruh halimiz darma duman oluyo gerek yok böyle şeylere ligde 12 maç her türlü alırız 80 puan üstü şampiyon yapar rahatlıkla stoper de sorun var ama o da halledilir necip oynar olmadı bazı maçlarda genç Oyuncular oynayabilir

Onu soracaktım bende.
Altyapıdan gelebilecek genç stoper var mı ?
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Kuntz

Yanılmıyorsam 97 yılı Rasim Kara dönemi. Hatırladığım en iyi hücum futboluydu hala unutmam inanılmaz bir kadroydu o kadro ve şike ile Fatih Terim'in Gs'sine peşkeş çekildi şampiyonluk onurlu adam Rasim Kara da istifa etti.

Muazzam top oynamıştık o sezon. Çok küçük nüanslar ve hakem kararları ile kaybettik o sene şampiyonluğu. Oktay-Ertuğrul-Amokachi üçlüsü inanılmaz keyifli top oynuyordu. Kah Şifo'da öyleydi ya. O sezon bir maç bile kaçırmadım üniversite de ilk yılımdı evden gelen harçlıkları biletlere vakfediyorduk :D Şimdi merak edip baktım Oktay 22 Ertuğrul 19 Sergen 9 Şifo 11 Amokachi 7 gol atmış o sezon. Zaten Rasim Hoca ayrılınca ertesi sezon dibe vurmuştuk.

Çevrimdışı Savaş

Bizim takımı ipe götürse götürse yine bizim taraftarımız götürür arkadaş. Ben bunu bu akşam anladım.

Sağda solda ne giydirmişler takıma öyle böyle değil. Allah muhafaza ligde iki maç üst üste kötü sonuç alsak bittik demekki.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kuntz

Bizim takımı ipe götürse götürse yine bizim taraftarımız götürür arkadaş. Ben bunu bu akşam anladım.

Sağda solda ne giydirmişler takıma öyle böyle değil. Allah muhafaza ligde iki maç üst üste kötü sonuç alsak bittik demekki.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazı şeylerin ayrımını yapamıyoruz. Lig ayrı, kupa ayrı. Bunların motivasyonları da ayrı kadro tercihleri de. Bu takım şampiyonluğa gidiyor. Şampiyon da olacak. Kalkıp bu maçın neyini dert ettiklerini anlıyorsam ne olayım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Şubat 2016, 00:01:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Hasan Ali'nin cezası daha bu yıl ertelendi.

http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2015/12/14/hasan-ali-kaldirimin-cezasi-ertelendi

Chibuke'nin bile ertelendi.

http://www.milliyet.com.tr/chibuike-nin-cezasi-ertelendi--gaziantepspor-2158963-skorerhaber/

Marcelo'nunki de ertelenecek.

Bunlar 2 maçlık ceza diyor çağrı marcelo zaten 1 maç alıcak ? Ayrıca kiralık bir oyuncu ertelerler mi ?

Bide veli çok kötü bu sene seneye düzelir mi muamma ? Bence veliden çok tolgay'ın üzerinde duralım.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bide veli çok kötü bu sene seneye düzelir mi muamma ? Bence veliden çok tolgay'ın üzerinde duralım.

Veli ile bence sene sonunda vedalaşırız gibi geliyor. Gitmesini istemediğimi belirterek ifade edeyim tabi.

Çevrimdışı atalay

Bu arada bunu daha öncede çok yazdım. Başakşehir ve Olimpiyat stadında maç oynamak inanılmaz farklı. Bunu profesyonel yada birçok farklı statta maç oynamamış biri anlayamaz.

Ligde Kalan maçları Başakşehir'de oynarız umarım.

Veli ile bence sene sonunda vedalaşırız gibi geliyor. Gitmesini istemediğimi belirterek ifade edeyim tabi.

Bilmiyorum kamp yiyince ne kadar verim alabiliriz ? Ancak tolgay daha iyi durumda gibi geliyor bana antremandan gördüğüm kadarı ile o yüzden tolgay'a yüklenmek lazım.

Atiba'yı stopere çekebiliriz stoper sorunlarında.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Şubat 2016, 00:08:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Bunlar 2 maçlık ceza diyor çağrı marcelo zaten 1 maç alıcak ? Ayrıca kiralık bir oyuncu ertelerler mi ?

Kırmızı almış oyuncular 2 maç ceza almışlar 1'e indirilip ertelenmiş Gülhan. Tam olarak aynı durum sıkıntı olmaz yeter ki bastırsınlar çok emsal var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bilmiyorum kamp yiyince ne kadar verim alabiliriz ? Ancak tolgay daha iyi durumda gibi geliyor bana antremandan gördüğüm kadarı ile o yüzden tolgay'a yüklenmek lazım.

Atiba'yı stopere çekebiliriz stoper sorunlarında.

sakınnn, ben teklif ettim sonuçlarını gördüm.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Veli'yi geçmiş maçlara oranla ben bugün daha iyi gördüm ama tabiki de yeterli değil.

Sezon sonuna kadar kendisini tam anlamıyla toparlayamazsa yazın yollar ayrılır.

Çevrimdışı Tolga

sakınnn, ben teklif ettim sonuçlarını gördüm.  :evillol: :evillol:
Yerine koyacak adam olsa çekelim de yok işte :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

Şenol Güneş:Kırmızı kart,ofsayt,penaltı bunları konuşmuyorum.Ama Sosa 45 dakika tekme yiyor,ben de onu oyundan almak zorunda kalıyorum,Şenol Güneş: "Biz yine kaybedebilirdik.Ama 65,dakikadan sonra oyun tersine dönüyorsa bunun sebebi ne biziz,ne de rakip oyuncular." Şenol Güneş:"Hakemlik yapamıyorsan bırakacaksın!"