Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305829 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet92

Ben bu gün sahada iki tane üst düzey bomba gibi stoper gördüm
alexis girdiği andan itibaren defansın liderliğini aldı. alexisde hiç
hava topu kaybetmedi. ve çok hızlı topa sert ama adama sert değil
ben çok beğendim zaten girdikten 5 dakika sonra söylediğim ikisi
birinci stoperimiz olur oldu. adam geçmiyor top geçmiyor ve antep bu gün aslında
çok iyi oynadı.Birde ikisi birbirine uyum sağladığında düşünün bu
daha ikisinin yan yana ilk maçı ikiside ilk kez Beşiktaş taraftarının
önüne çıkıyor. Genede mükemmele yakın bile değil mükemmel oyun çıkardılar.

@Necmi abi sonuna kadar katılıyorum sana Alexis konusunda.Ekşide,forzada,twitterda falan herkes sallamış da ben gayet beğendim Alexis'i.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizim başkanın doğru işleri çoktur, Ersan'ın satılması yaptığı doğru işler sıralamasında rahat ilk 5'e girer;

-Daha başkan açıklamadan burada kulüpten haber alan arkadaşlar yazdı: Ersan gitmek istiyor ve bu konuda menajeri ile sıkı baskı yapıyordu
-futbolcular ve personel aylardır para alamıyordu. Siz işinizde 2 ay maaş alamayın bakalım, dünyayı yakmıyor musunuz?
-Gelen teklif 7 milyon EUR gibi bir Türk stoper için yüksek seviyede idi

rhodolfo sakatlanmasa takımın üst düzey 3 stoperi olacaktı, +Necip 4. Bazen başka bir forumu okuduğumu sanıyorum. Eğer şampiyonluğa oynayan Beşiktaş, MİY ve TS gibi yokları oynayan 2 takımı yenemeyecek ise zaten şampiyon olamaz. MIY hakkında yorumları okuyunca inanamıyorum, lig sonuncusu takım toparlanmış ha? Ya maçı izlemesen inanacağım yorumlara. Rakibi de yine düşmeye oynayan Kayseri. MIY son 10 dakika dışında atağa bile çıkamadı. Zaten golüde penaltıdan attılar, arada ikinci yarı Kayseri bedavadan bri kırmızı gördü. Bu mu toparlanmış MIY? İnanamıyorum, vallahi inanamıyorum. Hücumda Cenk, sağda Kerim, Solda Olcay ile çıksak yine 3 tane atarız.

Allah'tan, reel hayat FM gibi değil. sizin mantığa göre Sosa, Ozzy veya Gomez'in sakatlanması halinde de şampiyonluk gidecek. Kim oynayacak Gomez'in yerine? Cenk'in Gomez'in yaptığı katkının yarısını yapacağına inanan var mı(ki Cenk ligimizin iyi forvetlerinden). Ozzy sakatlansa kim oyunu kuracak? Atiba mı? Gökhan mı MC oynayacak?

Hiç hazetmediğim ve tarzından da kesinlikle hoşlanmadığımın Fatih Terim'in bu konular hakkında çok doğru bir lafı vardır "sahaya 11 kişi çıktıktan sonra bahane yoktur". Takım ilk yarı boyunca 2+1 (necip ve Tosic) stoperle oynamıştı, şimdi 2. yarı boyunca da 2+1 stoperle oynayacak. Biz burada ahlar vahlar çeksek de 2 stoperle oynayacak, FM'den oyuncu yazıp "başkan bunu neden almadı ben anlamıyo!!111!!11!1" desek de.

Değerli arkadaşlarım, olan oldu. Geçmişi kurcalamanın bir alemi yok. Takımın ligin iyi takımlarından birine 4 tane atıp millete gözdağı vermiş. FB GS forumlarında tüm rakip taraftarlar korkmuş, siz hala "şampiyonluk gitti". Valla kusura bakmayın, Beşiktaş taraftarının mızıkçılık yapmaya hakkı yoktur. Takımın, kulübün nerelerden bugünlere geldiği belli. Şu  3 ay eleştirlere harcayacağınız enerjiyi desteğe harcayın. Çok daha faydalı olacaktır.
Eline sağlık. Duygularıma tercüman olmuşsun..  :claps:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

Rhodolfo nun sakatlanması elbette çok kötü oldu ama ahlar vahlar etmeyi anlayamadım ben
ligin ilk yarısında da rhodolfo-ersan ikilisinden birine birşey olduğunda tosic-necip ten biri oynayacaktı ki oynadı da
şimdi de aynısı olacak aslında değişen bir şey olmadı o tarafta sadece ana ikili daha iyileriyle değişmiş oldu
burada tek sıkıntı alexis in çok kartlı bir oyuncu olarak görünmesi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Ergen Fb twitter hesapları deliriyor  :evillol:

Dünkü maçta Ozzy'nin golünde spikerin sözlerini montajlamışlar, millet de bunu yemiş çıldırıyorlar  :kop:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Kemal

Kaderimizde nasibimizde şampiyonluk varsa kimse engelleyemez sikmayin canınızı .

Necip Tosic çıkar öylebir oynarki,  fb maçında bunlarla mı çıksak diye konuşuruz .

Çevrimdışı Ensar

Dünkü maçta Ozzy'nin golünde spikerin sözlerini montajlamışlar, millet de bunu yemiş çıldırıyorlar  :kop:
nasıl yapmışlar :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aynen o spiker de gaza geliyor bizim maçlarda Beşiktaş'a sempatisi var bence onun

Çevrimdışı Ensar

Kaderimizde nasibimizde şampiyonluk varsa kimse engelleyemez sikmayin canınızı .

Necip Tosic çıkar öylebir oynarki,  fb maçında bunlarla mı çıksak diye konuşuruz .
+1903 giden gitti kalan sağlar bizimdir yola devam bozmayın moralinizi

Çevrimdışı Ensar

aynen o spiker de gaza geliyor bizim maçlarda Beşiktaş'a sempatisi var bence onun
adam direk "atarsın onu , gooool oğuzhan " dedi ya :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İmzamda belirttiğim gibi korku akıl katilidir. Artık korkma zamanı rakiplerde ve delicesine korkuyorlar. Şimdi bu korkuyu yayma zamanı artık.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Şampiyon takımın iyi bir golcüye ihtiyacı var. Arkadaşlarım da bana çok güzel asistler yapıyor. Çok daha fazla gol atmak için elimden geleni yapacağım, şampiyonluk için buna ihtiyacımız var. Eminim şampiyon olacağız.

Mario GOMEZ

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı serdart

yanlış hatırlıyorsam düzeltin. liverpool maçında pedro-necip mi oynuyordu stoperde. beğenmediğimiz pedro ile liverpoolu devirdik. tolgay iyiyse veya veli ile ortasaha güçlendirilip necip-atiba stopere atılabilir. mersin maçı ve trabzon maçı çok zor geçmeyecek bence. rahat olsun herkes. tabi tek korku kalan 2 stopere bişey olmaması için dua etmek.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Beşiktaş iyise bizde iyiyiz be:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı denilanz

Bizim başkanın doğru işleri çoktur, Ersan'ın satılması yaptığı doğru işler sıralamasında rahat ilk 5'e girer;

-Daha başkan açıklamadan burada kulüpten haber alan arkadaşlar yazdı: Ersan gitmek istiyor ve bu konuda menajeri ile sıkı baskı yapıyordu
-futbolcular ve personel aylardır para alamıyordu. Siz işinizde 2 ay maaş alamayın bakalım, dünyayı yakmıyor musunuz?
-Gelen teklif 7 milyon EUR gibi bir Türk stoper için yüksek seviyede idi

rhodolfo sakatlanmasa takımın üst düzey 3 stoperi olacaktı, +Necip 4. Bazen başka bir forumu okuduğumu sanıyorum. Eğer şampiyonluğa oynayan Beşiktaş, MİY ve TS gibi yokları oynayan 2 takımı yenemeyecek ise zaten şampiyon olamaz. MIY hakkında yorumları okuyunca inanamıyorum, lig sonuncusu takım toparlanmış ha? Ya maçı izlemesen inanacağım yorumlara. Rakibi de yine düşmeye oynayan Kayseri. MIY son 10 dakika dışında atağa bile çıkamadı. Zaten golüde penaltıdan attılar, arada ikinci yarı Kayseri bedavadan bri kırmızı gördü. Bu mu toparlanmış MIY? İnanamıyorum, vallahi inanamıyorum. Hücumda Cenk, sağda Kerim, Solda Olcay ile çıksak yine 3 tane atarız.

Allah'tan, reel hayat FM gibi değil. sizin mantığa göre Sosa, Ozzy veya Gomez'in sakatlanması halinde de şampiyonluk gidecek. Kim oynayacak Gomez'in yerine? Cenk'in Gomez'in yaptığı katkının yarısını yapacağına inanan var mı(ki Cenk ligimizin iyi forvetlerinden). Ozzy sakatlansa kim oyunu kuracak? Atiba mı? Gökhan mı MC oynayacak?

Hiç hazetmediğim ve tarzından da kesinlikle hoşlanmadığımın Fatih Terim'in bu konular hakkında çok doğru bir lafı vardır "sahaya 11 kişi çıktıktan sonra bahane yoktur". Takım ilk yarı boyunca 2+1 (necip ve Tosic) stoperle oynamıştı, şimdi 2. yarı boyunca da 2+1 stoperle oynayacak. Biz burada ahlar vahlar çeksek de 2 stoperle oynayacak, FM'den oyuncu yazıp "başkan bunu neden almadı ben anlamıyo!!111!!11!1" desek de.

Değerli arkadaşlarım, olan oldu. Geçmişi kurcalamanın bir alemi yok. Takımın ligin iyi takımlarından birine 4 tane atıp millete gözdağı vermiş. FB GS forumlarında tüm rakip taraftarlar korkmuş, siz hala "şampiyonluk gitti". Valla kusura bakmayın, Beşiktaş taraftarının mızıkçılık yapmaya hakkı yoktur. Takımın, kulübün nerelerden bugünlere geldiği belli. Şu  3 ay eleştirlere harcayacağınız enerjiyi desteğe harcayın. Çok daha faydalı olacaktır.

Nopanic demiş arkadaş kısaca, baştan sona katılıyorum.

Çevrimiçi COB

Vidiç boşta. Serbest oyuncuyu alip lisans çikarma gibi birşey mümkün mü?

Çevrimdışı cursedofdragon

Vidiç boşta. Serbest oyuncuyu alip lisans çikarma gibi birşey mümkün mü?

transfer yapmıyoruz olabilir aslında  :alala:

Çevrimiçi COB

transfer yapmıyoruz olabilir aslında  :alala:

6 ay lik sözleşme işimizi görür ama oynatabiliyormuyuz orasi soru işareti.

6 ay lik sözleşme işimizi görür ama oynatabiliyormuyuz orasi soru işareti.

bilmem ki bilen biri yok mu ?  adam futbolu bırakmış ?

http://www.transfermarkt.com.tr/nemanja-vidic-lrm-/profil/spieler/19726

Çevrimiçi COB

Yobo ve Ayila Yussuf ta free. Bilen birileri aydinlatsa iyi olur.

Yobo ve Ayila Yussuf ta free. Bilen birileri aydinlatsa iyi olur.

aklımda kalan böyle bir olayın yapılabildiği oyuncu boştaysa sözleşme imzalatıp takımına katabiliyorsun transfere girmiyor diyebiliyorum yanılıyorum da olabilirim.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Beşiktaş'ın yeni stoper transferini açıklıyorum .
Yeni transferimiz : Necip Uysal
Burada iş teknik ekip ve Necip'e düşecek . Teknik ve taktik antrenmanlarında Necip'e stoper mevkisinde daha çok görev verilecek. Teknik ekip Necipten beklentilerini çok iyi anlatacak Necip de o beklentiler doğrultusunda eksiklerini(özellikle pozisyon bilgisi) gidermek için elinden gelenin en iyisini yapacak.
 Veli ve Tolgay da rotasyona dahil olduklarında sorun minimize edilmiş olacak . Başka sakatlık olmasın bu rotasyon sezon sonuna kadar işimizi görecek.

Çevrimdışı halvetifarazi

şu dakikdan sonra yapılacak transferlere resmi tescil zamanı geçtiği için tff'den lisans çıkmaz. çıkmadığı için de bu sezon oynatamazsınız.

@cursedofdragon  @COB

Çevrimdışı Serhat Akkaya

şu dakikdan sonra yapılacak transferlere resmi tescil zamanı geçtiği için tff'den lisans çıkmaz. çıkmadığı için de bu sezon oynatamazsınız.

@cursedofdragon  @COB
Avrupa'da çoğu ülkede free transfer dönemleri oluyor. Bu dönemlerde boşta olan oyuncularla sözleşme imzalayabiliyorsun ama sanırım bizim ligimizde böyle bir uygulama yok.
Korku akıl katilidir.