Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306218 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ersan satilmamali.. Fenerliler ellerini avusturuyor su anda... Alexis i hic beenmedim... Ersan satilmazsa fbye psikolojik ustunluk saglariz...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesini beğenmedin reis :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı erdinç35

(inşallah olmamasını temenni ediyorum)ama olası bir Atiba sakatlığı tüm defansı alt üst eder kimse telafi olur diye düşünmesin gerçekten Ersan'ın kalması çok önemli hale geldi.

Çevrimdışı Tolga

Ersan'ın dönme durumu varsa şundan dolayı isterim. Sakatlık nadiren olan bir olay geride. Buldu bizi bu maçta.

Ancak kart ve kart cezası asıl sorun. Marcelo sakin ama Alexis Valencia'da baya agresifti çata çat giriyordu o kart cezası alabilir bu durumda Tosic'e ve Necip'e kalırız.

Eğer Ersan'ın dönme durumu varsa, Rhodolfo'ya üzülürken Ersan - Marcelo yapıp savunmayı 2 tık daha yukarı çekme durumu olur eski halinden.

Eğer mümkünse lisans duruyorsa ve imza yoksa çağırsınlar Mayıs'ta gitsin gerekirse 5 milyona düşsün ücret.
İşte sıkıntı burada.

Biz niye devre arası stoper istiyorduk Rhodolfo ve Ersan'ı yedeklemesi için. 2 stoper geldi 2 stoper gitti yani değişen birşey olmadı.

Bunun yanında Pedro ve Milosevic gitti tabi.(Gerçi hoca ikisini de oynatmıyordu ya neyse)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Alexis fena değil gibi geldi bana ayağı da kötü değil ben beğendim açıkcası sadece havadan çok temiz gelmedi

Çevrimdışı sallapati

Fenerliler ellerini ovuşturmuyor aç bak a n t u ya hepsi Beşiktaş'ın futboluna saygı duyuyorlar ve maalesef şampiyon Beşiktaş oldu diyorlar :D
Yasaklı Link ergenlerine bakmam ben..aziz yildirim , rudvan dilmen , pereira ellerini avusturuyor...  Simdi daha cok girecekler saha disi islere.. Ersan satilmazsa psikolojik olarak ustunluk bize gecer...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GÖRKEM

Tabi ki kötü oldu Rhodolfonun sakatlanmasi ama bu kadar büyütmeye de gerek yok. Yapacak birsey yok. Futbolun icinde olan seyler bunlar.

Yeter ki sakatlanan Gomez olmasin. Iste o zaman kötü olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2016, 00:03:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İşte sıkıntı burada.

Biz niye devre arası stoper istiyorduk Rhodolfo ve Ersan'ı yedeklemesi için. 2 stoper geldi 2 stoper gitti yani değişen birşey olmadı.

Bunun yanında Pedro ve Milosevic gitti tabi.(Gerçi hoca ikisini de oynatmıyordu ya neyse)

Parantez konunun aslı aslında. Rhodolfo veya Ersan'a bir şey olsa kim oynardı? %70 Necip %30 Tosic.

Şuanda da durum tamamen aynı. Alexis Ersan performansı verirse Marcelo Rhodolfo'dan biraz daha sağlam duruyor çok az da olsa üstüne koyduk. Tek sıkıntı Trabzon maçı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Fikret ORMAN inşallah tribünde kendini taraftar zanneden insan musveddelerini temizler insanlar ailesiyle 100 km uzaktan geliyor terbiyesizlik bagirmayan.  ..... Gitsin falan bu adamlardan bi cacık olmaz bunları tespit edip stada değil semte sokmayacaksin ben vururum ağzına iki tane ama yanında eşi çocuğu olan adam alttan almak zorunda kalıyor..  Serefiz, onursuz , ruhsuz adamlar bunlar ortamlarda tribuncüyüz diye gezerler utanmadan.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Parantez konunun aslı aslında. Rhodolfo veya Ersan'a bir şey olsa kim oynardı? %70 Necip %30 Tosic.

Şuanda da durum tamamen aynı. Alexis Ersan performansı verirse Marcelo Rhodolfo'dan biraz daha sağlam duruyor çok az da olsa üstüne koyduk. Tek sıkıntı Trabzon maçı.
İşte bu yüzden stoper istiyorduk ve 2 tane birden alındı da ama talihsizlik işte.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı b.damatoglu

Mersin ve Ts maclarinda takilmayiz, Basaksehir ve Feneri yenersek de artik is % 90 lara gelir
Beni korkutan 3 maç. Başakşehir, Fener, Osmanlı maçları. Hoş Osmanlı maçı yeni statta olacak. Veteranlarla bike alırız o maçı.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GÖRKEM

Beni korkutan 3 maç. Başakşehir, Fener, Osmanlı maçları. Hoş Osmanlı maçı yeni statta olacak. Veteranlarla bike alırız o maçı.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bursa, Trabzon, Kasimpasa, Akhisar Maclari da zor gecebilir.

Çevrimdışı brkntcnr

Küme düşmüş Mersin ve havlu atmış Trabzon. Tabiki Rhodolfonun sakatlığı kötü oldu ama şu iki maçta kalecisiz çıksak yenmemiz lazım. Stoper yoksa forvetleri iyi çalıştıralım ilk yarıda 2-3 tane atalım 2. Yarı antrenmana bağlar zaten. 2 tane yiyorsak 3 tane atalım. Atarız yaparız bunu. Sadece inanın.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2016, 00:07:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu hesabı Fener'i yenerek kapatacağız sabredin az kaldı. Maç eksiğiyle 7 puan yapıp çıkacağız oradan sonra istifalar, tazminatlar havada uçuşsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2016, 00:09:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Sadiku + Mehmet Enes / Tosic + Ersan

Douglas + Bosingwa / Tosic + Ersan

Olaya biraz da böyle bakın. Oynayacağımız rakiplerin stoperleri bizim yedeklerimizden kötü. Lakin hücumcuları kıyaslarsak..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

AYKUT KOCAMAN:Besiktas'a özel önlem Almayacagiz.
BESİKTAS 4-0 Konyaspor
MUTLU TOPCU:Besiktas'a Özel önlem Almayacagiz.
BESİKTAS 4-0 Gaziantepspor.

Çevrimiçi COB

Ben Necipten Şenol Güneş dokunmasi ile ortalama bir stoper olabileceğini düşünüyorum. Adamda boy var, fizik var, hamle var, yavaş değil. Liverpool maçında sahanin en iyilerinden di. Veli'nin de dönmesiyle Necip artik defans antremanlarini yapmali.

Mersin maçi için şüphem yok. 3 yersek 6 atariz. Trabzon maçi biraz problem olabilir ama orada da eşsiz hücum gücümüzle bir şekilde 3 puani aliriz.

Sorun Tosiç. O formayi giymesini Beşiktaşimizin menfaati için içime sindirmem gerekecek.

Stoper rotasyonumuz Marcelo-Alexis-Necip-Tosiç olacak belli oldu. Allah Marcelo Alexis ikilisine uyum ve sakatliktan uzak bir ikinci yari nasip etsin.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

AYKUT KOCAMAN:Besiktas'a özel önlem Almayacagiz.
BESİKTAS 4-0 Konyaspor
MUTLU TOPCU:Besiktas'a Özel önlem Almayacagiz.
BESİKTAS 4-0 Gaziantepspor.
özel önlem alsalardı 6 7 atmıştık :evillol:

Çevrimdışı GÖRKEM

BU Stoper ikilisi ile daha baskin ve dominant Oyun oynayabiliriz yalniz sakatlik olursa Sorun yasariz Necip ve Tosic yetersiz kalir.

Erteleme Maclari kolay gecmeyecek. Mersini bir sekilde yeneriz de Trabzon'u orda yenmek kolay olmayacak. Haftalardir yeniliyorlar artik mecburlar Puan almaya. Ve iyi bir Kadroya sahipler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2016, 00:14:23
  • Beşiktaş / Bodrum
100. yılımızda, 20. haftada topladığımız puan 50'ydi. Eksik maçları kazanırsak 50 puana ulaşıyoruz 20. haftada.

36 atıp 10 yemiştik. 10 enfes rakammış gerçekten. Bu kez ise 2 maçımız eksik 45 atıp 18 yedik.

Çok benzer performans gösteriyoruz puan ve averaj olarak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

ben o maçlardan korkmuyorum allah korusun alexis yada marcelo birşey olursa napcaz biz ?

Aynen öyle. Benim korkum bu. Ya ikisinden birine birşey olursa? işte ozaman felaket yaşanır. Şimdilik enseyi karartmaya gerek yok ama ateş üstündeyiz Marcelo ve Alexis asla sakatlanmamalı...

Çevrimdışı denilanz

hafya 1 maç  eksiğiyle lideriz hiçbirşeyi kafanıza takmayın
Belki de Mersin maçına kalmaz 2 maç eksiğiyle lider oluruz kim bilir.

Çevrimdışı Scout

Muhammed CAN , Fatih AKSOY , Furkan AKBULUT Bu 3 Stoperin A Takım Lisansı Var Bunların Oynama Olasılığı Olabilir mi Marcelo , Delgado Sakat veya Cezalı Duruma Düşerse ?
Pika Pika

Çevrimdışı Samet_

100. yılımızda, 20. haftada topladığımız puan 50'ydi. Eksik maçları kazanırsak 50 puana ulaşıyoruz 20. haftada.

36 atıp 10 yemiştik. 10 enfes rakammış gerçekten. Bu kez ise 2 maçımız eksik 45 atıp 18 yedik.

Çok benzer performans gösteriyoruz puan ve averaj olarak.
O 10.golü de fenerli selçuktan yemiştik :lol:

Çevrimdışı tangaz

çoğu arkadaşta gereksiz bir panik var. beyler ilk yarı hoca yedek stoper almıyordu kadroya 18e bakarsak pedro hiç yoktu neredeyse miloseviç az sayıda maçta yedekti genelde tosiç yedekti hem sol stoper hem solbek oynayabilmesi nedeniyle. mersini bu takım o maç ertelenmese 8-0 yenecekti adamlar haftalardır antrenman yapmamıştı şimdi ise 4-1 olur, 5-2 olur rahat olun. ts maçına ise daha 1 ay var necip +tosic ikilisi bolbol çalıştırılacaktır o maça kadar yeterli süre var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona