Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305945 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

2 stoperide bugün begendim marcelo tek kelime ile müthiş hava hakimiyeti ve sakinliği ve topu takım arkadaslariyla bulusturmasi çok iyi.Alexis ise seri bi oyuncu ayni zamanda çevik ve sıçrama özelliği iyi olan aynı zamanda sert ilk mudahaleyi hep o yapiyor rakibi bozan ve bezdiren bi oyun yapısı var ayrıca yeni transfer tolga zenginde iyi oynadı bu maç.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Ersan satilmamali.. Fenerliler ellerini avusturuyor su anda... Alexis i hic beenmedim... Ersan satilmazsa fbye psikolojik ustunluk saglariz...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alexis'in neyini beğenmedin sorabilir miyim?

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar acikcasi bende Ersan'in en azindan MArt ayinda baslayacak olan Cin liginde oynaya bilecegi kadar maci burda oynamasini isterim. Ama futbol sakatlik durumu olabilir ve bir insanin gelecegi ile oynarsiniz ki alacagi 24m eurodan bahsediyoruz. Kimse bunu feda etmesini isteyemez.
Marcello tank havadan hic top vermedi rakibe masallah diyelim, Alexis ise bence vasatin bir tik ustu bir stoper. Alinda elimizde +1 yerli bir stoperimiz daha olsaydi sikinti olmazdi. Ama bence senol gunes kupa macinda alexisin yerinde necipi veya tosici deneyecektir. Hatta ikisini birden deneyebilir sonuc itibariyle onumuzde iki tane erteleme macinda tosic, necip ve attiba 3 lüsünden ikisi oynayacak geride.

Çevrimdışı ALI RIZA

Haftaya Fener puan kaybederse değme bizim keyfimize  :ishock: :ishock:

Çevrimdışı ilhan mansız

çoğu arkadaşta gereksiz bir panik var. beyler ilk yarı hoca yedek stoper almıyordu kadroya 18e bakarsak pedro hiç yoktu neredeyse miloseviç az sayıda maçta yedekti genelde tosiç yedekti hem sol stoper hem solbek oynayabilmesi nedeniyle. mersini bu takım o maç ertelenmese 8-0 yenecekti adamlar haftalardır antrenman yapmamıştı şimdi ise 4-1 olur, 5-2 olur rahat olun. ts maçına ise daha 1 ay var necip +tosic ikilisi bolbol çalıştırılacaktır o maça kadar yeterli süre var.
en doğru yorum budur bence, panik yapacak birşey yok. İnşallah şampiyon olacağız.

Çevrimdışı cursedofdragon

Haftaya Fener puan kaybederse değme bizim keyfimize  :ishock: :ishock:

kaybetsin ertelenen maçlarda ne olacağı belli olmaz.

1 puanla öne geçelim.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Marcelonun hava topu vermediği adamı akşam yolda gorsen yolunu degistirirsin habibu bu ligde çok iş yapar iyi bi oyuncu kazanmış antep.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı arena_t2000

hic bisey olmaz. Mersini yenemiyorsan sampiyon olma zaten...trabzonda da biraz kontrollu oyun isimizi gorur. Her mac 2 3 pozisyon veriyoruz.onemli olan gol atmak.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ertelenen Mersin ve Trabzon maçında takımlar için sonucu savunmacılar değil hücumcular belirleyecek . Necip , Tosic ve başka seçenekler de olacaksa bu maçlara hazırlanmaları için önlerinde yeterli süre olacak.
Ersan'ı geri çağırmak seçeneğini kafadan çıkarmak lazım . Futbolcu kafa olarak zaten gitmiş . Çağırdığın anda herşeyi alt üst edersin . Geri çağırmak aynı zamanda kulübün itibarını da düşürür . Artık bu takımla önümüze bakmanın şampiyonluğa odaklanmanın vakti geldi.

Çevrimdışı tangaz

bu arada Marcelo Rhodolfo ikilisi hiç fena değildi. Marcelo baya baya stoper ben adamı çok beğendim Rhodolfo'dan kesinlikle iyi bu adam.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Bu arada Alexis ve Marcelo'nun hücum'a katkıları (dikine isabetli paslar, öne doğru çıkmalar vs.) Rhodolfo ve Ersan'dan daha iyi gördüm ilk maç itibariyle. Ben bu 2 stoper'in oyun yapımıza çok iyi uyum sağlayacağını düşünüyorum.

Alexis hakkında şüphesi olanlar bir kaç hafta beklesin. En az Marcelo kadar iyi ve uyumlu olacak.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Alexis de fena degildi rakibe surekli yakin oynadi, ama su ara toplar icin bir cozum lazim. İlk dakikadaki dahil 3 tane net pozisyon verdik ara paslarindan.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arada Alexis ve Marcelo'nun hücum'a katkıları (dikine isabetli paslar, öne doğru çıkmalar vs.) Rhodolfo ve Ersan'dan daha iyi gördüm ilk maç itibariyle. Ben bu 2 stoper'in oyun yapımıza çok iyi uyum sağlayacağını düşünüyorum.

Alexis hakkında şüphesi olanlar bir kaç hafta beklesin. En az Marcelo kadar iyi ve uyumlu olacak.

antep geride karşılıyor bizi önde basan takımlara karşı marcelo,alexis ne yapıcak onu merak ediyorum marcelo yine sakinde alexis bomba gibi :D

Çevrimdışı aa.aslan

Hiçbirşey olmaz neciple tosiç 2 maç idare ederler beyler o kadarda değil. Ersanı geri cağırmak falan komik. necip pedrodan tosiçte miloseviçten iyi oynar. Rodolfoyada çok üzüldüm inşallah sağlına kavuşur önümüzdeki sezon yeniden oynamaya başlar.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı TayfurU

Arkadaslar acikcasi bende Ersan'in en azindan MArt ayinda baslayacak olan Cin liginde oynaya bilecegi kadar maci burda oynamasini isterim. Ama futbol sakatlik durumu olabilir ve bir insanin gelecegi ile oynarsiniz ki alacagi 24m eurodan bahsediyoruz. Kimse bunu feda etmesini isteyemez.
Marcello tank havadan hic top vermedi rakibe masallah diyelim, Alexis ise bence vasatin bir tik ustu bir stoper. Alinda elimizde +1 yerli bir stoperimiz daha olsaydi sikinti olmazdi. Ama bence senol gunes kupa macinda alexisin yerinde necipi veya tosici deneyecektir. Hatta ikisini birden deneyebilir sonuc itibariyle onumuzde iki tane erteleme macinda tosic, necip ve attiba 3 lüsünden ikisi oynayacak geride.

24M EURO DEĞİL. SENELİK 4M VE 3 SENELİK TOPLAM 12M EURO biz aslında ersana 2.5m versek 2 yıllık takımda kalır

Çevrimdışı Scout

Bazı Yorumlara Şaşırıyorum Çoğu Yerde Ersan Satılmasa Marcelo Alınmayacaktı Rhodolfo Sakatlandığında Alexis İle Ersan İle Yine 2 Tane As Stoperimiz Olacaktı Milosevic Mağlumunuz Adamın Sahada Olması Bile Zarardı İyi Yanından Bakarsak Marcelo Gibi Bir Futbolcuyu Kazandık
Pika Pika

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BlackEagle1989

Arkadaslar onu bunu bilmem ama bu sampiyonluk 7 milyon eurodan daha degerli..

Çevrimdışı Deniz

Arkadaslar onu bunu bilmem ama bu sampiyonluk 7 milyon eurodan daha degerli..
Tamam da sattim dedigin adami nasil geri alacaksin eger kontrat imzalanmissa adam gitmiştir çin kulubunu buna ikna edemezsin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Scout

Tamam da sattim dedigin adami nasil geri alacaksin eger kontrat imzalanmissa adam gitmiştir çin kulubunu buna ikna edemezsin
Etik Bir Olay Olmaz Beşiktaşımıza Yakışmaz
Pika Pika

Çevrimdışı Deniz

İlginc olacak ama vidic futbol oynayabilecek durumdaysa 6 ayligina getirip oynatabiliriz.en kötü rotasyonda 3-4 macta gorev alsa yeter.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

İlginc olacak ama vidic futbol oynayabilecek durumdaysa 6 ayligina getirip oynatabiliriz.en kötü rotasyonda 3-4 macta gorev alsa yeter.
Transfer dönemi kapandı @Deniz :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı aa1903

yanlış bilmiyorsam futbolu bıraktığını açıkladı. belki iyi bir para verip 6 ay oynamaya ikna edebiliriz. ya da ersan çin'de transfer kapanana kadar bari bizde oynasın. necip ve tosic'in bireysel hatasıyla şampiyonluktan olursak otururur ağlarız ciddi ciddi.
sadece ertelenen maçlar da değil, alexis ve marcelo'nun her maç oynayacağı garantisi de yok. bir çözüm bulmak lazım.

Çevrimiçi Necmi

Ben bu gün sahada iki tane üst düzey bomba gibi stoper gördüm
alexis girdiği andan itibaren defansın liderliğini aldı. alexisde hiç
hava topu kaybetmedi. ve çok hızlı topa sert ama adama sert değil
ben çok beğendim zaten girdikten 5 dakika sonra söylediğim ikisi
birinci stoperimiz olur oldu. adam geçmiyor top geçmiyor ve antep bu gün aslında
çok iyi oynadı.Birde ikisi birbirine uyum sağladığında düşünün bu
daha ikisinin yan yana ilk maçı ikiside ilk kez Beşiktaş taraftarının
önüne çıkıyor. Genede mükemmele yakın bile değil mükemmel oyun çıkardılar.