Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306338 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

İlginc olacak ama vidic futbol oynayabilecek durumdaysa 6 ayligina getirip oynatabiliriz.en kötü rotasyonda 3-4 macta gorev alsa yeter.
nasıl olacak o hükmen mağlup olmakmı istiyorsun. Ersan bile
ikinci yarı kadrolarını verdiysek nasıl geri getirip oynatacağız. sonuçta listeden çıkarttık.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

nasıl olacak o hükmen mağlup olmakmı istiyorsun. Ersan bile
ikinci yarı kadrolarını verdiysek nasıl geri getirip oynatacağız. sonuçta listeden çıkarttık.

Bir de transfer dönemi bitmedi mi zaten :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2016, 02:45:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Free oyuncular için ek transfer dönemi oluyordu eskiden ama hala mevcut mu bilmiyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

bence sorun ts yada mersin maçlarını kurtarmak değil onları bi şekilde geçicemizi düşünüyorum galibiyetle kupa ve likde oynanacak en az 18 maçta rotasyon imkanı olmadan ne kadar yararlanacaz iki defansımızdan ilk yarı ersan sakatlandı birçok maçta kayıp yaşadık şimdi nasıl olacak merak ediyorum  iyi yanınan bakmak gerekirse liğin ilk yarısıda böyle oldu ama 1. bitirdik

hay agzına sağlık... en az 20 maçımız var.. bunların 3 ü fb ile...

gecen sene veli sakatlandı şampiyonluk uctu gitti...

ersan şimdi satılmamalı beyler!

çinlilerle anlaşacaksın bizde sezonu tamamladıktan sonra 7 milyona değilse bile 4-5 milyon euroya vereceksin ersanı çin e..

ön sözleşme yapacaksın adamlarla...

Çevrimdışı sallapati

Büyük konuşma Tolga bir yolunu bulur yer :bandit:
Muhammed bizim maçta oynayacak lisansını çıkartmışlardı.

@Necmi abi Tolga yüzünü kara çıkarttı bugün :D

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Bugün ki maçı stadtan izleme fırsatım oldu, kendimce oyuncu değerlenmemi yapacağım..

-Sosa, Beck çok iyilerdi. Sosa bugün inanılmaz diriydi, heryere koştu, tabiri caizse rakipten dayak yedi ama yılmadı. Fizik gücü çok iyi, 2 asistle de taçlandırdı. Beck bildiğimiz gibi görev adamı aynı ciddiyetle işini yaptı.

-Töre, Ozzy beklediğimden kötüydü.. Ozzy ataklarda hücumu yönlendiremedi gününde olsa maç 6 olurdu rahat rahat. Töre'de çok top ezdi bölüm bölüm iyiydi. Maç temposunu yakaladıktan sonra ikiside güzel verim verecektir.

-Atiba'da bile maç eksiği göze çarpıyor. Yine iyiydi ama maç ritmini yakalaması lazım, Antep ataklarında orta saha çok boştu çok çabuk geçildi.

-Olcay'ın sağ kanatta görevini yapamadığı düşüncesindeyim. Orta açma konusunda sıkıntıları var. Ters ayakla hem çalım atabiliyor hem verkaça rahat rahat giriyor. Hızından, hırsından hiçbişey kaybetmemiş ancak istediğimiz Olcay değildi. Ozzy'de kötü olunca beklediğimiz tatlı üçgenleri göremedik.

-İsmail bugün harika oynadı. Hata yapmadı mı yaptı, oyuncu düştü mü, düştü. Ama inanılmaz hırslıydı özellikle ikinici golü ona yazmak lazım, Her oyuncu hata yapar, İsmail bugün gese maçından enstantaneler sundu bize. Euro 2016'da görürüz umarım.

-Gomez aynı Gomez ikişer ikişer saymaya devam ediyor..

-Tolga kalede olmasını istemediğim kişi. Yorum yapmıcam sinirimden, ama iyi toplar çıkardı..

-Marcelo resmen uçanı kaçanı topladı, uzun pasları çok çok yerinde, gereksiz tercihler yapmadı. İleriyi göremezse topu rahatça orta sahaya ulaştırdı oyunun kurulmasında etkili oldu. Bu ligde kolay kolay kafa topu vermez. Ayrıca kalıbı konusu kafamı karıştırıyor. Tribünden inanılmaz iri gözüktü. Hızıyla ilgili bir pozisyona rastlamadım. Alexis soğuk soğuk girdi, ilk başlarda biraz bocaladı ama sonra ısındı hemen tatlı-sert müdahaleleri var. Baya heyecanlı, zıplaması yerinde ama biraz zamanlama problemi var. Hızı Ersan'dan daha iyi son bölümde takım defansını yönlendirdi, kimin ne yapması gerektiğini söyledi, defansı toparladı. Liderlik huyu hoşuma gitti. Oynadıkça açılacaklardır.

BU TAKIM BU SENE SEVE SEVE ŞAMPİYON!
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Tolga isterse dünyaları çıkarsın. Gözümde hala bitik ve sıfır. Şu an oynayıp sıcak kalması lazım çünkü erteleme maçları var.

Bu adam Boyko yokken neredeydi? Rekabet yüzünden iyi performans göstermesini kabullenemiyorum. Sen nasıl Beşiktaş formasını cebinde görürsün?

Şenol Hoca'nın tabiki tercihine saygılıyım, daha iyisini bilir.. Yeni sezonda bi daha Tolga'yı görmemek dileğiyle..

-Mustafa Kemal Atatürk

Ayrıca Rhodolfo'ya çok üzüldüm , büyük geçmiş olsun..

-Mustafa Kemal Atatürk

Bir sözde stad ve taraftar ile ilgili söyleyeyim..

Ben ilk defa Başakşehir stadına gittim güney tribün e bloktan maçı izledim.

Tam çaprazda kalıyor. Hani ne kapalıdaki gibi ne de kale arkası gibi. Herşeyi net bi şekilde gördüm pozisyonların sanki içindeydim. Büyük keyif verdi seyri. Bu arada durumu olan arkadaşlar gerçekten maça gitmeli, 20-40 tl bu takım için komik miktarlar resmen göz zevki doyuyor insanın :) Hem insan streste atıyor :)

Kapalı zaman zaman İnönü havası verdi. Ama stadtaki bütün tribünler ayrı telden çalıyor. Kapalı kartal gol gol çekerken, yeni açık pınarbaşı söylüyor. Aynı marşı söylediklerinde de senkron sorunu yaşıyolar biri önden gidiyor :D

Top rakipteykende ıslık ve yuhlama olayını biraz geliştirmişiz benim gözlemim o yönde..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Librarius

Uzun zamandir takip ettigim Besiktasarena'ya nihayet dun uye oldum. Herkese merhabalar diliyorum.

Macla ilgili deginilmesi gereken her konuya deginilmis, doyurucu yorumlar yapilmis. Deginmek istedigim husus daha cok saha disiyla ilgili.

1. Uzun zamandir dikkat ediyorum Digiturk mac yayin yonetmenleri kesinlikle art niyetli ve islerini gayri-ahlaki bir sekilde yerine getiriyorlar. FB ve GS maclarinda beni rahatsiz eden hic bir pozisyonun (elbette iki takimin lehine verilen sorunlu hakem kararlarindan bahsediyorum) tekrari gosterilmiyor. Zaten gostermiyorlarsa anliyorum ki rahatsizligim temelsiz degil.  Fakat ne hikmetse bizim maclarda her pozisyon defalarca farkli acilardan gosteriliyor. Forum olarak bir tepki organizasyonu hic fena olmaz. Zira FB lehine yapilan hakem hatalari boylelikle gizleniyor.

2. Taraftarimiz ev sahibi olmanin avantajlarini kullanmayi pek bilmiyor. Bugun Sosa'ya defalarca sari kartlik faul yapildi ama Cuneyt Cakir sinsi bir sekilde kart cikarmadi. Ne hikmetse macin son dakikalarinda kartlarini cikariyorlar. Cunku toplamda istatisklerde yaptiklari hinliklerin belirginlesmesini engelliyorlar. Halbuki ayni pozsiyonlar FB veya Gs'ye yapilsa taraftarlari sert tepki gostererek hakemleri karta zorluyor. Bizim taraftar kisa ve ciliz tepkiyle yetiniyor. Bunun soyle bir sonucu var: FB ve GS'ye karsi oynayan takim oyuncularina erken kartlar cikiyor ve sert oynamalari engelleniyor. Fakat bizim maclarda resmen rakiplerimizin sertliklerine musade ediliyor. 

Son olarak yeniden merhaba...
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı laoban

cin liginde yerli statusunde oynayacak ersan avrupa kupasindan sonrada cok rahat satilabilirdi. bu sezon basi 4 tane stoper varken simdi iki stopere kaldik(ikiside yeni gelmis) bu stoper probleminden dolayi sampiyonluk giderse, yonetime o 7 milyon euroyu fiyonkla hediye ederler.

sansini talihini seveyim besiktas senin.

Uzun zamandir takip ettigim Besiktasarena'ya nihayet dun uye oldum. Herkese merhabalar diliyorum.

Macla ilgili deginilmesi gereken her konuya deginilmis, doyurucu yorumlar yapilmis. Deginmek istedigim husus daha cok saha disiyla ilgili.

1. Uzun zamandir dikkat ediyorum Digiturk mac yayin yonetmenleri kesinlikle art niyetli ve islerini gayri-ahlaki bir sekilde yerine getiriyorlar. FB ve GS maclarinda beni rahatsiz eden hic bir pozisyonun (elbette iki takimin lehine verilen sorunlu hakem kararlarindan bahsediyorum) tekrari gosterilmiyor. Zaten gostermiyorlarsa anliyorum ki rahatsizligim temelsiz degil.  Fakat ne hikmetse bizim maclarda her pozisyon defalarca farkli acilardan gosteriliyor. Forum olarak bir tepki organizasyonu hic fena olmaz. Zira FB lehine yapilan hakem hatalari boylelikle gizleniyor.

2. Taraftarimiz ev sahibi olmanin avantajlarini kullanmayi pek bilmiyor. Bugun Sosa'ya defalarca sari kartlik faul yapildi ama Cuneyt Cakir sinsi bir sekilde kart cikarmadi. Ne hikmetse macin son dakikalarinda kartlarini cikariyorlar. Cunku toplamda istatisklerde yaptiklari hinliklerin belirginlesmesini engelliyorlar. Halbuki ayni pozsiyonlar FB veya Gs'ye yapilsa taraftarlari sert tepki gostererek hakemleri karta zorluyor. Bizim taraftar kisa ve ciliz tepkiyle yetiniyor. Bunun soyle bir sonucu var: FB ve GS'ye karsi oynayan takim oyuncularina erken kartlar cikiyor ve sert oynamalari engelleniyor. Fakat bizim maclarda resmen rakiplerimizin sertliklerine musade ediliyor. 

Son olarak yeniden merhaba...

Aramıza  :hosgeldin

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı kartalBaz

Kupadaki iki konya maci kadrosu su sekilde olmali.
Boyko
beck, necip, tosic, ismail
Q7, atiba, veli, oguzhan, kerim
Cenk

Necip ve tosicin, beck atiba ve ismaille en azindan konyaya karsi kupa maclarinda oynamasi lazim erteleme maclari dolayisiyla. Beck atiba ve ismaile biraz fazla yuk binebilir ama ucude dinamik oyuncu kaldiracaklardir. Bu arada kupa finaline kadar boyko oynasin kalede. Tolganin kaleyi verecegi yok en azindan 5 macta boykoyu izleriz adamada ayip etmemis oluruz :). Cogu kisi alexis delgadoyu begenmemis ama iki pozisyon hatirliyorum bu macta ikisinde de gozunu diger defansa dikip ip gibi duruyor ofsayti dusunup. Cok akilli adam. 50 gundur mac oynamayan birinden bahsediyoruz arkadaslar ve takimla ilk maci. Ben alexis ve marcello yu inanilmaz begendim. Keske sezon basinda bu hamleler yapilsaydi suan cok daha farkli konusuyor olabilirdik.

Çevrimdışı Kemal

Tolga cigim 2 maç tir kendini sıkıyordu , cool havalarindaydi sakatlanmam yüzümü eksitmem. . Dün artık dayanamadı ve yine o suratı izledik :) :)

Çevrimdışı Ensar

Tolga cigim 2 maç tir kendini sıkıyordu , cool havalarindaydi sakatlanmam yüzümü eksitmem. . Dün artık dayanamadı ve yine o suratı izledik :) :)
bi ara 20 saniye felan tolgayı gösterdiler bütün keyfim kaçtı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Gürcan

Ersan icin hala yanlis yaptigini savunanlar var ersan gitmek istiyor kulubun para ihtiyacı var odemeler var 2 tarafında isine geldi rhodolfo sakatlandi icin hemen tepki vermek yanlis.

Ayrica gomez felan teklif varsa en az 30 m euro istenmeli

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mülkübey

O değilde dünkü maçtan ismaile video yapsan çin kulübüne 30 milyona satarsin .  :)

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Gürcan

Fakat sezon sonu assa kimse satilamaz bundan sonra.
Ersan icin ayrica marcelo alindi yoksa sadece alexis alinacakti bunuda iyi suzmek gerek

Çevrimdışı panic13

Bizim başkanın doğru işleri çoktur, Ersan'ın satılması yaptığı doğru işler sıralamasında rahat ilk 5'e girer;

-Daha başkan açıklamadan burada kulüpten haber alan arkadaşlar yazdı: Ersan gitmek istiyor ve bu konuda menajeri ile sıkı baskı yapıyordu
-futbolcular ve personel aylardır para alamıyordu. Siz işinizde 2 ay maaş alamayın bakalım, dünyayı yakmıyor musunuz?
-Gelen teklif 7 milyon EUR gibi bir Türk stoper için yüksek seviyede idi

rhodolfo sakatlanmasa takımın üst düzey 3 stoperi olacaktı, +Necip 4. Bazen başka bir forumu okuduğumu sanıyorum. Eğer şampiyonluğa oynayan Beşiktaş, MİY ve TS gibi yokları oynayan 2 takımı yenemeyecek ise zaten şampiyon olamaz. MIY hakkında yorumları okuyunca inanamıyorum, lig sonuncusu takım toparlanmış ha? Ya maçı izlemesen inanacağım yorumlara. Rakibi de yine düşmeye oynayan Kayseri. MIY son 10 dakika dışında atağa bile çıkamadı. Zaten golüde penaltıdan attılar, arada ikinci yarı Kayseri bedavadan bri kırmızı gördü. Bu mu toparlanmış MIY? İnanamıyorum, vallahi inanamıyorum. Hücumda Cenk, sağda Kerim, Solda Olcay ile çıksak yine 3 tane atarız.

Allah'tan, reel hayat FM gibi değil. sizin mantığa göre Sosa, Ozzy veya Gomez'in sakatlanması halinde de şampiyonluk gidecek. Kim oynayacak Gomez'in yerine? Cenk'in Gomez'in yaptığı katkının yarısını yapacağına inanan var mı(ki Cenk ligimizin iyi forvetlerinden). Ozzy sakatlansa kim oyunu kuracak? Atiba mı? Gökhan mı MC oynayacak?

Hiç hazetmediğim ve tarzından da kesinlikle hoşlanmadığımın Fatih Terim'in bu konular hakkında çok doğru bir lafı vardır "sahaya 11 kişi çıktıktan sonra bahane yoktur". Takım ilk yarı boyunca 2+1 (necip ve Tosic) stoperle oynamıştı, şimdi 2. yarı boyunca da 2+1 stoperle oynayacak. Biz burada ahlar vahlar çeksek de 2 stoperle oynayacak, FM'den oyuncu yazıp "başkan bunu neden almadı ben anlamıyo!!111!!11!1" desek de.

Değerli arkadaşlarım, olan oldu. Geçmişi kurcalamanın bir alemi yok. Takımın ligin iyi takımlarından birine 4 tane atıp millete gözdağı vermiş. FB GS forumlarında tüm rakip taraftarlar korkmuş, siz hala "şampiyonluk gitti". Valla kusura bakmayın, Beşiktaş taraftarının mızıkçılık yapmaya hakkı yoktur. Takımın, kulübün nerelerden bugünlere geldiği belli. Şu  3 ay eleştirlere harcayacağınız enerjiyi desteğe harcayın. Çok daha faydalı olacaktır.

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı cagdas44

Bizim başkanın doğru işleri çoktur, Ersan'ın satılması yaptığı doğru işler sıralamasında rahat ilk 5'e girer;

-Daha başkan açıklamadan burada kulüpten haber alan arkadaşlar yazdı: Ersan gitmek istiyor ve bu konuda menajeri ile sıkı baskı yapıyordu
-futbolcular ve personel aylardır para alamıyordu. Siz işinizde 2 ay maaş alamayın bakalım, dünyayı yakmıyor musunuz?

rhodolfo sakatlanmasa takımın üst düzey 3 stoperi olacaktı, +Necip 4. Bazen başka bir forumu okuduğumu sanıyorum. Eğer şampiyonluğa oynayan Beşiktaş, MİY ve TS gibi yokları oynayan 2 takımı yenemeyecek ise zaten şampiyon olamaz. MIY hakkında yorumları okuyunca inanamıyorum, lig sonuncusu takım toparlanmış ha? Ya maçı izlemesen inanacağım yorumlara. Rakibi de yine düşmeye oynayan Kayseri. MIY son 10 dakika dışında atağa bile çıkamadı. Zaten golüde penaltıdan attılar, arada ikinci yarı Kayseri bedavadan bri kırmızı gördü. Bu mu toparlanmış MIY? İnanamıyorum, vallahi inanamıyorum. Hücumda Cenk, sağda Kerim, Solda Olcay ile çıksak yine 3 tane atarız.

Allah'tan, reel hayat FM gibi değil. sizin mantığa göre Sosa, Ozzy veya Gomez'in sakatlanması halinde de şampiyonluk gidecek. Kim oynayacak Gomez'in yerine? Cenk'in Gomez'in yaptığı katkının yarısını yapacağına inanan var mı(ki Cenk ligimizin iyi forvetlerinden). Ozzy sakatlansa kim oyunu kuracak? Atiba mı? Gökhan mı MC oynayacak?

Hiç hazetmediğim ve tarzından da kesinlikle hoşlanmadığımın Fatih Terim'in bu konular hakkında çok doğru bir lafı vardır "sahaya 11 kişi çıktıktan sonra bahane yoktur". Takım ilk yarı boyunca 2+1 (necip ve Tosic) stoperle oynamıştı, şimdi 2. yarı boyunca da 2+1 stoperle oynayacak. Biz burada ahlar vahlar çeksek de 2 stoperle oynayacak, FM'den oyuncu yazıp "başkan bunu neden almadı ben anlamıyo!!111!!11!1" desek de.

Değerli arkadaşlarım, olan oldu. Geçmişi kurcalamanın bir alemi yok. Takımın ligin iyi takımlarından birine 4 tane atıp millete gözdağı vermiş. FB GS forumlarında tüm rakip taraftarlar korkmuş, siz hala "şampiyonluk gitti". Valla kusura bakmayın, Beşiktaş taraftarının mızıkçılık yapmaya hakkı yoktur. Takımın, kulübün nerelerden bugünlere geldiği belli. Şu  3 ay eleştirlere harcayacağınız enerjiyi desteğe harcayın. Çok daha faydalı olacaktır.

:claps:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sosanın da dün yaptığı 2 asistle 5 asisti oldu töre,ozzy,sosa ve olcayın toplam 20 Asisti oldu :icool:

Çevrimdışı Gürcan

Noktasina virgulune kadar katiliyorum. Sampiyonluk parayla oluyor takima duzgun odeme yapmaliyiz bir yandan da stadi yapiyotuz bunlar parayla oluyor ersan gidecem demis baglasan durmaz. Senol hocanin dedigi gibi kapıyı çarpmadan adam gibi gitti.

Algilara yenik dusulmesin ersan uzerinde. Takimin sampiyonlugunu kesmeye ve renklilerin maglubiyetlerini ortmeye çalışıyorlar

Çevrimdışı enemy1903

2 stoperimizden de umutluyum.beni asıl endişelendiren trabzon maçı.o maçı kayıpsız atlatırsak önümüz çok açık.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

trabzon deplasmanı her zaman zor olmuştur ama ts bitik bir atımlık barutları kaldı çok çok kötüler büyük problem oluşturmaz bence  :eyes