Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7308644 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı b.damatoglu

Biz gecen sene Necip-Pedro tandemiyle Liverpool'u eledik. Ama nasıl - Bu 2 oyuncuya çok iş düşürmeden. Eger defansına guvenmiyorsan ona çok iş düşürmeyeceksin. Özellikle erteleme maçlarında orta sahada direnci arttırıcı hamle yapılması lazım. Atiba'nın yanına Necip veya Veli'den biri şart.
Tolgay Abi Tolgay.
Atiba-Tolgay gayet kuvvetli bir orta saha demektir.

Fakat bu defa da kanatlara daha fazla iş düşecektir.

Gökhan-Olcay bugünkü gibi habire top kaybederse defansa iş düşmemesi mümkün değil.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı uğur07

Mersin macini 78 dk, oynayacagiz, oyuncularimiz allah ne verdiyse bastirip mersine top bile vermeyecek, mersin gelemedikten sonra stoperde kim oldugunun ne onemi var, tek sorun sisirilen hava toplari olur, ayrica 3-5-2 denenirmi acaba diye ucuyorum biraz hani beck-necip-tosic li savuma kanatlar ismail olcay, orta saha oguzhan atiba sosa, forvet cenk ve gomez, ama kotu fikir sanirim

Çevrimdışı Tolga

Mersin degil Trabzon maci tehlikeli.
Ben tam tersini düşünüyorum.

Mersin'in hücum oyuncuları bireysel anlamda bize daha ters gelecek oyuncular.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Defanstaki bireysel performanslardan ziyade takım savunmamızın direnci çok düşük. Rakip kim olursa olsun her atak bi şekilde kalemizde sonlanıyor. Asıl sorun bu bence.

Aynen. Fakat bu oyun stratejisinin yarattığı bir defo. İlaveten orta sahanın agresyon derecesinin düşük olması da eklenebilir.

Çevrimdışı 38life

Bizim oyunumuz stoperler üzerinden anlatılmaz, doğru. +Olarak bu oyunda Ersan'ın rolünü Necip'in taşıyabileceğini düşünüyorum.

Senden bu yorumu duymak rahatlattı. Geçen sezon çok iyi stoper oynadığı maçlar vardı. O maçlardaki gibi oynarsa güven verir. Bir de Necip'in yanında Tosic yerine Atiba diyen arkadaşlar var. Atiba'nın müdaheleleri, zekası, direnci iyi ama çok hantal kalmaz mı Atiba? Bilic'in sisteminde eyvallah ama şuanki sistemde Atiba çok geçilir gibi geliyor bana...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2016, 23:29:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Agresyon, hamle zamanlaması ve önde karşılama becerisi. Eldekilere göre çabuk, manevralı. Ayrıca stoper pozisyonu için ayağı da iyi.

Önemli olan Beck, Atiba ve Oğuzhan'ın performansı bence.

Beck biraz daha stoperine yakın oynarsa, Atiba da sürekli alan kontrolü yaparsa ve Oğuzhan Atiba'ya yardım ederse çok sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum.

Evet bu adamlar kötü ama bizim ölçeğimizde kötü. Ligdeki hücumculara göre kötü oyuncular değiller.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi MUSTAFA_

İk erteleme maçını da rahat geçeriz Sizin mantığınızla da düşünürsem ertelenen 2 maçtan 1 beraberlik alsak FB ile puanımız eşit Siz hangi kan şampiyonluktan bahsediyorsunuz   Ki haftaya lideriz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı talha

Aynen. Fakat bu oyun stratejisinin yarattığı bir defo. İlaveten orta sahanın agresyon derecesinin düşük olması da eklenebilir.

Bu arada alexis ile marcelo geldiğinde bunlarndan kim oynayacak hepsi 11 oyuncusu diyordun. Atalay hayırlı ve uğurlu olsun.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı sallapati

Taktik degisiklige de gidebiliriz 2 macta... Sporting lizbon deplasmani ilk 70 dakikadaki kontrollu futbol u oynamaliyiz eger necip ve tosic e guvenmiyorsak... Hem gucumuzu idareli kullaniriz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2016, 23:33:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Taktik degisiklige de gidebiliriz 2 macta... Sporting lizbon deplasmani ilk 70 dakikadaki kontrollu futbol u oynamaliyiz eger necip ve tosic e guvenmiyorsak... Hem gucumuzu idareli kullaniriz

Kontrollü oynamadık ki o maçta aksine en çok ileride bastığımız maçtı ve bunu en başarılı yaptığımız maçtı :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

Mersin ve Ts maclarinda takilmayiz, Basaksehir ve Feneri yenersek de artik is % 90 lara gelir

Çevrimdışı 38life

Önder Özen Marcelo'yu ilah ilan etti. Olumlu şeyler konuşuluyor içim açıldı valla eve gelir gelmez...

Çevrimdışı atalay

Senden bu yorumu duymak rahatlattı. Geçen sezon çok iyi stoper oynadığı maçlar vardı. O maçlardaki gibi oynarsa güven verir. Bir de Necip'in yanında Tosic yerine Atiba diyen arkadaşlar var. Atiba'nın müdaheleleri, zekası, direnci iyi ama çok hantal kalmaz mı Atiba? Bilic'in sisteminde eyvallah ama şuanki sistemde Atiba çok geçilir gibi geliyor bana...

Atiba o pozisyon için ideal profil değil elbette. Fakat ön alanda baskı yediğimiz Kasımpaşa maçında Hoca stoper kullanmıştı. Oyunun akışına göre değişir Atiba tercihi.

Önemli olan Beck, Atiba ve Oğuzhan'ın performansı bence.

Beck biraz daha stoperine yakın oynarsa, Atiba da sürekli alan kontrolü yaparsa ve Oğuzhan Atiba'ya yardım ederse çok sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum.

Evet bu adamlar kötü ama bizim ölçeğimizde kötü. Ligdeki hücumculara göre kötü oyuncular değiller.

Atiba'ya oyun için yamalarda iş düşecek. Zaten Tosic - Necip ikilisinin olduğu maçlarda Atiba sürekli stoperlerin arasına girecektir.

Bu arada alexis ile marcelo geldiğinde bunlarndan kim oynayacak hepsi 11 oyuncusu diyordun. Atalay hayırlı ve uğurlu olsun.  :kop:

Öngörü budur! :(

tolgay önceki çapraz sakatlığında hiç sakatlanmamış gibi dönmüştü, ben tolgaYın iyi döneceğine inanıyorum..bademin yayınladığı antrenmanlarda da çok diri gözüküyordu, bu alman alt yapısındaki uzun süreli sakatlık eğitiminin işe yaradığını düşünüyorum.

Yarım sahada çift kale maç performansı ile bu maç temposu bir olmaz. Umarım 3-4 hafta içinde hazır döner.
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2016, 23:39:41 atalay ]

Çevrimdışı eski inönü

aynen. Bi de Oguzhan Tolgay gibi geride al ver yapıp nefes aldıramıyor takıma.

Çevrimdışı Samet_

Bonservisini daha vermediysek Ersan'ın Çinlilerle anlaşma yoluna gitmeliyiz.Ligleri 15 martta başlıyormuş.Mayıs sonu verelim 7 olmasın 5

milyon euro olsun.Elde 2 stoper var sakatlığı var cezası var ben Tosici orda görmek istemiyorum.Böyle bir imkan varsa sonuna kadar

zorlanmalı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2016, 23:40:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Şöyle bir hayal ettim de, Ersan - Marcelo hakikaten tam bu sistemin stoper ikilisi olurmuş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

ts macında tolgay'ı oynatabilirmiyiz ?

Çevrimdışı erdinç35

Bu günkü sakatlıktan sonra umarım Ersan imza atmamıştır ve Başkan bu satışı iptal eder. Gerçekten bu şampiyonluk için çok gerekli. Kısa vadeli para için şampiyonluk sıkıntıya girmesin.

Çevrimdışı Tolga

Çin'de transfer dönemi 26 Şubat'ta kapanıyordu galiba bari o zamana kadar Ersan kalsa iyi olur :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Samet_

Şöyle bir hayal ettim de, Ersan - Marcelo hakikaten tam bu sistemin stoper ikilisi olurmuş.
Nefes aldırmazlar rakiplere.İmkan varsa satış mayıs sonuna ertelenmeli daha düşük ücrete

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2016, 23:42:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir de bu olumsuzluk neden çöktü arkadaşlar. Tamam gerçekten üzücü ama biz zaten hali hazırdaki stoperlerimizle her maç en az 2-3 net pozisyon vererek kazandık hep.

Şimdi aynı şey geçerli tek sıkıntı Trabzon maçı hepsi bu. Nakoulma filansa mesele onu Rhodolfo da ilk maçta durduramadı zaten kimse durduramaz tek başına.

Büyük fark olur Mersin maçı mesele sadece Muhammed'i tutmak Trabzon maçında onu da Necip halleder.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Oguzhan ve Sosa ikisi de direkt hücum odaklı oynadıklarından denge oyunu oynayamıyoruz orta sahada. Oyun hep git gelli. Hani ön tarafımız bu denli kuvvetli olmasa Samet Aybaba'nın zamanına dönerdi iş

Çevrimdışı sallapati

Kontrollü oynamadık ki o maçta aksine en çok ileride bastığımız maçtı ve bunu en başarılı yaptığımız maçtı :D
Pres yaptik ama paldir kuldur rakip sahada oynayip geride bosluk birakmadik.. Oyun merkezini biraz geriye cekip kaptigimiz toplarla sonuca gitmemiz lazim

Çevrimdışı ekrembaser

Mersin macini 78 dk, oynayacagiz, oyuncularimiz allah ne verdiyse bastirip mersine top bile vermeyecek, mersin gelemedikten sonra stoperde kim oldugunun ne onemi var, tek sorun sisirilen hava toplari olur, ayrica 3-5-2 denenirmi acaba diye ucuyorum biraz hani beck-necip-tosic li savuma kanatlar ismail olcay, orta saha oguzhan atiba sosa, forvet cenk ve gomez, ama kotu fikir sanirim
Kardeşim orda bi yanlışlık var ilk yarının sonuna 7 dk eklenecek yani 78 dk değil

Çevrimdışı cursedofdragon

Bir de bu olumsuzluk neden çöktü arkadaşlar. Tamam gerçekten üzücü ama biz zaten hali hazırdaki stoperlerimizle her maç en az 2-3 net pozisyon vererek kazandık hep.

Şimdi aynı şey geçerli tek sıkıntı Trabzon maçı hepsi bu. Nakoulma filansa mesele onu Rhodolfo da ilk maçta durduramadı zaten kimse durduramaz tek başına.

Büyük fark olur Mersin maçı mesele sadece Muhammed'i tutmak Trabzon maçında onu da Necip halleder.

ben o maçlardan korkmuyorum allah korusun alexis yada marcelo birşey olursa napcaz biz ?