Ozan keşke sızmasa ama böyle bir şey kolay değil bunu Real Madrid bile yapamıyor menajerler her zaman sızdırır. Ve senin ekonomik durumun ortada.
İyi ekonomin olsa menajere tedbir koyarsın medyaya düştüğü an transferden vazgeçerim diye ama şuan bu da mümkün değil o yüzden yersiz eleştiri oluyor.
Kaldı ki biz şuan en bilinçli taraftar grubuyuz bu batıştan ötürü herkes olabildiğine her şeyi takip ediyor kulübün kuruşuna kadar düşünüyor yıldız yıldız diye ağlayanların kafasına geçmişi indirecek bir sürü insan var kendine gel diye artık.
O yüzden süreç istediği kadar uzasın biz istediğimizi alıyor muyuz önemli olan bu.
real madridden ornek verdin hemen soyleyim her sızdırdıgını aldı:) zaten madride ayak bastıgında anlaısıyor bu haberler cıkıyor:D
güzel dedin buda mantıklı bir bakıs acısı zaten ben niye stopere hayır diyorum kotu topcu diye değil para cok diye:)
alıyoruzda oyuncuyu yıpratıyoruz be

cag değişti algı gondermede yonetim baya yol aldı ama bunu cozemiyor belkide cozmek istemiyor ronaldinho transferinde içeriye kadar insanları almak gibi
düne kadar sızdıran gazteciyi tesislere sokmama gibi bir girşiimiminin olmaması gibi,,
bak cogu insan dembabayı ikinci haftada eleştirmeye baslamıstı niye cnk o kadar cok biz oyuncuyu yorumladık ettikki herifi ilk maçtan sonra değerlendirir olduk cnk yalamıs yutmusuz
aynı sekilde gomez gol atmasa burda bendahil o oyuna dusucez:) hak ver