Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7319252 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Ozan keşke sızmasa ama böyle bir şey kolay değil bunu Real Madrid bile yapamıyor menajerler her zaman sızdırır. Ve senin ekonomik durumun ortada.

İyi ekonomin olsa menajere tedbir koyarsın medyaya düştüğü an transferden vazgeçerim diye ama şuan bu da mümkün değil o yüzden yersiz eleştiri oluyor.

Kaldı ki biz şuan en bilinçli taraftar grubuyuz bu batıştan ötürü herkes olabildiğine her şeyi takip ediyor kulübün kuruşuna kadar düşünüyor yıldız yıldız diye ağlayanların kafasına geçmişi indirecek bir sürü insan var kendine gel diye artık.

O yüzden süreç istediği kadar uzasın biz istediğimizi alıyor muyuz önemli olan bu.

real madridden ornek verdin hemen soyleyim her sızdırdıgını aldı:) zaten madride ayak bastıgında anlaısıyor bu haberler cıkıyor:D

güzel dedin buda mantıklı bir bakıs acısı zaten ben niye stopere hayır diyorum kotu topcu diye değil para cok diye:)

alıyoruzda oyuncuyu yıpratıyoruz be :) cag değişti algı gondermede  yonetim baya yol aldı ama bunu cozemiyor belkide cozmek istemiyor ronaldinho transferinde  içeriye kadar insanları almak gibi
düne kadar sızdıran gazteciyi tesislere sokmama gibi bir girşiimiminin olmaması gibi,,

bak cogu insan dembabayı ikinci haftada eleştirmeye baslamıstı niye cnk o kadar cok biz oyuncuyu yorumladık ettikki herifi ilk maçtan sonra değerlendirir olduk cnk yalamıs yutmusuz

aynı sekilde gomez gol atmasa burda bendahil o oyuna dusucez:) hak ver
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

51 puanın 41'ini alacağız Konya'yı yenersek bu hafta.

2. devre deplasmanlarımız hep üstteki takımlarla. Can derdine düşenlerle hep içeride oynayacağız bu büyük avantaj bizim için.

Can derdine düşenle deplasmanda oynamak kadar yıkıcı bir durum yok son 10-12 hafta.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu arada geçen ismi geçti diye söylüyorum en sağlıksız eleştiri biçimi Rüzgar'ınkidir.

Kupa yok da kupa yok tamamen sonuç odaklı. Demek ki bu sene kupaları kazansak susacak o ve arkasından gelenler.

Bu kadar basit mi bu iş? Şimdi de eleştirirsin 3 kupa aldığında da. Yanlış her iş eleştirilir. Peşinden giden arkadaşların göremediği adamın eleştiri biçiminin tamamen yıkmak üzerine olduğu.
:claps: :claps: :claps:

Ozaten Koltuk kapasitesinden Stadyum maliyeti hesapladigi Gun bitirdi kendisini...

Antalya Stadi 33.000 maliyet 80 milyon

Bizim.stad 42.000 maliyet 300 milyon hadi 42.000 olduğu için 20 milyon daha ekle 100 milyon geri kalan 200 milyon nereye gitti diyor , Bu kadar Vizyona sahip br adam iste fazla Kaale almaya gerek yok..

Bu adam Baskan adayi olacak birde..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

ya bırakın şu rüzgarı,yağmuru :D

Çevrimdışı Çağrı

real madridden ornek verdin hemen soyleyim her sızdırdıgını aldı:) zaten madride ayak bastıgında anlaısıyor bu haberler cıkıyor:D

güzel dedin buda mantıklı bir bakıs acısı zaten ben niye stopere hayır diyorum kotu topcu diye değil para cok diye:)

alıyoruzda oyuncuyu yıpratıyoruz be :) cag değişti algı gondermede  yonetim baya yol aldı ama bunu cozemiyor belkide cozmek istemiyor ronaldinho transferinde  içeriye kadar insanları almak gibi
düne kadar sızdıran gazteciyi tesislere sokmama gibi bir girşiimiminin olmaması gibi,,

bak cogu insan dembabayı ikinci haftada eleştirmeye baslamıstı niye cnk o kadar cok biz oyuncuyu yorumladık ettikki herifi ilk maçtan sonra değerlendirir olduk cnk yalamıs yutmusuz

aynı sekilde gomez gol atmasa burda bendahil o oyuna dusucez:) hak ver

Düşmemen gerekir bu bilinçli insanın düşeceği bir psikoloji değil ki. Sen adamı izliyorsun tüm değerlendirmeni sahaya göre yapacaksın.

Kaldı ki bahsettiğin durum tut ki anlattığın gibi gerçekleşti 18. hafta adam gol kaçırmaya başladı adamı 17 haftadır tanıdın yüz göz de oldun o zaman yine aynı şekilde eleştirirsin değişen bir şey yok.

Konuları birbirinden ayırmak gerekir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Erdaltorunogulları kaju ile birlikte londraya gitmiş :)

Pappy ve ospina besiktas ?

Çevrimdışı Tolga

Yarın kazanıp 41 puanla lider bitireceğiz ki 2003-2004 sezonundan bu yana ilk yarıyı lider kapatamamıştık. :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Erdaltorunogulları kaju ile birlikte londraya gitmiş :)

Pappy ve ospina besiktas ?
İşin içinde kaju varsa herşey olabilir :D

Çevrimdışı Çağrı

Olayın sırrı fındıkta kaju filan hikaye  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Düşmemen gerekir bu bilinçli insanın düşeceği bir psikoloji değil ki. Sen adamı izliyorsun tüm değerlendirmeni sahaya göre yapacaksın.

Kaldı ki bahsettiğin durum tut ki anlattığın gibi gerçekleşti 18. hafta adam gol kaçırmaya başladı adamı 17 haftadır tanıdın yüz göz de oldun o zaman yine aynı şekilde eleştirirsin değişen bir şey yok.

Konuları birbirinden ayırmak gerekir.

oda var misal eksiklerini biliyor oldugumdan dolayı ne yapsa batıcak biryerden sonra

herturlu aynı sonuca varıcaz oda dogru,, yani bu kadar karamsar olusumu anlamıs olmanız lazım ben necibi veliyi neden ortasahada olmaz diyorum cnk en iyi bilen biziz

bize yeni transfer olan hocalardan cok daha uzun zamandır izliyoruz bu oyuncuları o sebeble bazen taraftara ayak uydurmak gerekir hocalar maç esnasında taraftarı dinlemeşli işte oguzhan cıksın dendiğinde

onu bi aklının kosesine  yerleştirmeli, yonetim ospinaya o sekilde atladı mesela guzel birsey yalan yok dogru hamle,, olur olmaz onda yapcak birsey yok

Çevrimdışı Çağrı

oda var misal eksiklerini biliyor oldugumdan dolayı ne yapsa batıcak biryerden sonra

herturlu aynı sonuca varıcaz oda dogru,, yani bu kadar karamsar olusumu anlamıs olmanız lazım ben necibi veliyi neden ortasahada olmaz diyorum cnk en iyi bilen biziz

bize yeni transfer olan hocalardan cok daha uzun zamandır izliyoruz bu oyuncuları o sebeble bazen taraftara ayak uydurmak gerekir hocalar maç esnasında taraftarı dinlemeşli işte oguzhan cıksın dendiğinde

onu bi aklının kosesine  yerleştirmeli, yonetim ospinaya o sekilde atladı mesela guzel birsey yalan yok dogru hamle olur olmaz onda yapcak birsey yok

Biz oyuncunun defosunu biliriz doğrudur yalnız antrenör bu adamı 4 mevsim 12 ay izliyor. Senin 3 yılda 100 maçta gördüğünü adam 3 ayda görebilir gerçekten iyi antrenörse.

Hatta gerçekten deha söz konusu ise belki 3-4 gün de çözer oyuncuyu. Ayak uydurma konusuna katılamayacağım o yüzden bu biraz Cavcav bakış açısı oluyor :D

Herkes işini yapmalı o adamı oraya getiriyorsan saygı duyacaksın burnunu sokmayacaksın. Daha sezon başından hedef, kulübün felsefesi istenilen oyun yapısı her şey konuşulur işine gelmezse gelmez zaten adam.

Adamla bu kadar içli dışlı oluyorsunuz sonra neden duygusallaştı e zemini sen hazırlıyorsun sen ona müdahale edersen adam da Türk'sel bahaneler sunmaya başlar Bilic gibi :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Bu arada geçen ismi geçti diye söylüyorum en sağlıksız eleştiri biçimi Rüzgar'ınkidir.

Kupa yok da kupa yok tamamen sonuç odaklı. Demek ki bu sene kupaları kazansak susacak o ve arkasından gelenler.

Bu kadar basit mi bu iş? Şimdi de eleştirirsin 3 kupa aldığında da. Yanlış her iş eleştirilir. Peşinden giden arkadaşların göremediği adamın eleştiri biçiminin tamamen yıkmak üzerine olduğu.

son zamanlarda benide rahatsız etmeye basladı işte gecen gunku bugunun haberini benimsemesi gibi
fakat sonuc odaklı olmasında bende öyleyim simdi kazansın kupayı zaten kim birsey der butuun sorunların ustu ortulur bir anda ve bende orterim yani :evillol:
ama mecvut baskanda bir yogurt yiyişim var diyor yani yapıcı eleştiridede ben bunu yaparım diyor değiştirirm demiyor o sebeble bazen yıkıcılıga mecbur bırakılıyorsun

Çevrimdışı Çağrı

Şuan @Anıl

Çağrı'nın bir açığı var mı hemen tüm mesajlarına bakıp bir şey bulmalıyım  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Adamla bu kadar içli dışlı oluyorsunuz sonra neden duygusallaştı e zemini sen hazırlıyorsun sen ona müdahale edersen adam da Türk'sel bahaneler sunmaya başlar Bilic gibi :D

özellikle oyuncular habire bunu one suruyorlar rahatsız oldum en son mac özellikle sen hibrit oynayabilirsin ama herkeste bu yok aynısekilde bu les saha sende yok ama baskalarında var bunada saygın olmalı

Çevrimdışı Çağrı

son zamanlarda benide rahatsız etmeye basladı işte gecen gunku bugunun haberini benimsemesi gibi
fakat sonuc odaklı olmasında bende öyleyim simdi kazansın kupayı zaten kim birsey der butuun sorunların ustu ortulur bir anda ve bende orterim yani :evillol:
ama mecvut baskanda bir yogurt yiyişim var diyor yani yapıcı eleştiridede ben bunu yaparım diyor değiştirirm demiyor o sebeble bazen yıkıcılıga mecbur bırakılıyorsun

Örtülmemeli işte sorun tam olarak bu :D

Kazanınca üstünü örtersen Aysal'ın yaptıkları dağ olur bu noktaya getirir Galatasaray'ı.

Keza bizim 2009 şampiyonluğumuz bunu yarattı.

Kazanmadığında da yapılan işlere bakılmalı. İşler doğruysa, doğru gidiyorsa elbet başarı gelecektir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şuan @Anıl

Çağrı'nın bir açığı var mı hemen tüm mesajlarına bakıp bir şey bulmalıyım  :kop: :kop:
@Anıl yine yatmış pusuya :kop:

Çevrimdışı Çağrı

özellikle oyuncular habire bunu one suruyorlar rahatsız oldum en son mac özellikle sen hibrit oynayabilirsin ama herkeste bu yok aynısekilde bu les saha sende yok ama baskalarında var bunada saygın olmalı

Benim de saygım yok açıkçası.

55-60 milyon para giriyor kasalarına. Saçmasapan bir yabacı oyuncuya ödeyecekleri para ile o sahayı 2 kez yaptırırlar.

Buna federasyon zorunluluk getirmeli artık ki statlar yeniliyor bu kriter 1-2 sene içinde tamamen gelecektir.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı dlcs

Ya bu arada Ospina Ospina dedim de dün gece de yazmıştım ciddi ciddi Ospina duyumları aldım bir kaç isimden. Şimdi de londra kaju muhabbeti çıkmış.. Neler oluyor acaba  :D

Çevrimdışı ozan062

Örtülmemeli işte sorun tam olarak bu :D

Kazanınca üstünü örtersen Aysal'ın yaptıkları dağ olur bu noktaya getirir Galatasaray'ı.

Keza bizim 2009 şampiyonluğumuz bunu yarattı.

Kazanmadığında da yapılan işlere bakılmalı. İşler doğruysa, doğru gidiyorsa elbet başarı gelecektir.

ben maç kazanırken burda yonetimi eleştirmeye calısayım haklı olsam bile hemen beni bombalarlar :D denedim cnk biliyorum

dolayısıyla ortmeye mecbursun:D kongrede seni ıslıklarlar canını sıkarlar herturlu basarılının arkasından gidilir taaki klup sirketlesene kadar o zaman işler değişir
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2015, 14:07:59 ozan062 ]

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Anıl

Şuan @Anıl

@Anıl yine yatmış pusuya :kop:
Sen böyle bir şey yapmasan dokunmayacaktım ama sen kaşındın :evillol:

Stat 10 dk da dolup boşalacak gelmem ben 5'te sen düşün  :evillol:
Havalara bak sanki her maça gidiyomuşta 5'ten önce gitmem diyo. Dediği adam da taa Bursa'dan gelebildiği her maça gelen adam :D

Çevrimdışı Çağrı

Sen böyle bir şey yapmasan dokunmayacaktım ama sen kaşındın :evillol:
Havalara bak sanki her maça gidiyomuşta 5'ten önce gitmem diyo. Dediği adam da taa Bursa'dan gelebildiği her maça gelen adam :D

Senin tv'de  izlediğinden çok Beşiktaş maçına gitmişimdir ben otur yerine   :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Adler'i devre arası transfer etmek zor iş. Boşa ümit...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Senin tv'de  izlediğinden çok Beşiktaş maçına gitmişimdir ben otur yerine   :evillol:
Hani benim no postum :D No post yedim mi diye geldim ama her şey aynı hala :evillol: