Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7320429 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı aksitt

Ali Ece'de şimdi NTV'de Rene Adler'i anlattı. Sakatlanmasaydı Alman milli takımının kalesinde olacaktı dedi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boykonun potansiyelini nasıl görüyorsunuz peki 3 4 sene sonra top class bir kaleciye evrilebilirmi.
Kaledeki secimimiz kritik olacak çünkü simdi adı gecen adlerin refleksleri yavaslamaya başlayacak bi kaç sene sonra açıkçası eger boyko yu alıp kaleyi 6 7 sene kapatabileceksek benim tercihim boyko olur.hic izlemediğim icin soruyorum.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok rahat olur

Boy 1.97

Bu Boya ragmen Cevikligi ve hizi gayet iyi

Evet son 2 yilda gelisim gösterdi ve son 2 yildir duzenli olarak oynuyor ama bu onun iyi kaleci oldugu gercegini degistirmez

Bu 2 Yilda Duzenli olarak milli takimada seciliyor .
Daha once forma sansi bulamamasinin sebebi ise D.kievde Shovkovskinin Gölgesinde kaldi..

Teknik ozellileri :

1v1 leri iyi
Penaltılar da iyi
Cepheden sutlarda ve seken toplarda iyi
Hava toplari ve yan toplarda cok cok iyi
Ayaklari KÖTÜ..
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2015, 20:27:46 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cisse557

Şey diyen olmuştu da ben kız arkadaşıyla resimlerini yayınlamıştım  :iblush:
Alman olsun da şeyden olsun :D

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada Boyko yu beğenmiyoruz ama UEFA' nın Team Of The Year 11 de aday kadrosunda Hart,Buffon ve Neuer le beraber yer alıyor. Ayrıca bunun dışında ben acayip şekilde istiyorum Boyko' nun gelmesini. Bi muslera etkisi yapacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı eski inönü

Cenk Tosun'un performansını çok önemsiyorum. Umarım sakatlık falan yaşamadan boyle devam eder çünkü 2. devre Gomez'de fiziki düşüş olacaktır. Şimdiden gecen sene oynadıgı maç süresine yaklaştı. Gecen sene Demba'nın düşüşünü tolare edememiştik

Çevrimdışı Kadir G.

Adler ile ilgili küçücük bir ışık dahi varsa peşinden gitmek lazım. Boyko Adler'in yanında, kalecilerin içinde en son alternatif olur.

Çevrimdışı eski inönü

Ali Ece'de şimdi NTV'de Rene Adler'i anlattı. Sakatlanmasaydı Alman milli takımının kalesinde olacaktı dedi.
bravo Ali Ece'ye  :claps: boyle futbolu bilen insanların kamuoyu oluşturması guzel bir şey

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı celiker1

Keşke maddi imkanlar elversede para+takas ile 3. forvet pozisyonunu en kötü sezon sonu Muhammet Demir yapabilsek👍🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

adamlar gaza gelmiş :D  :evillol:

Iste boylelerine as kadro ile cikicaksin 5 atip yolliycaksin akillanirlar

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Bugün doğum günüm ve aldigim en guzel haberlerden biridir rene adler in isminin çıkması :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ilhan mansız

bu, bugün gazetesi ne ayaktır? ibrahim seten denen bu adam aziz yıldırım ın adamı mı? bütün sahtekarlar toplanmış demek ki Başkan ve yönetim doğru yolda ilerliyor.

Çevrimdışı Koa_lAA

bu hafta töre 11 oynar demedi demeyin...

doğum günün kutlu olsun nice senelere cağatay arkadaş...  :cook:

Çevrimdışı Çağatay

bu hafta töre 11 oynar demedi demeyin...

doğum günün kutlu olsun nice senelere cağatay arkadaş...  :cook:

Teşekkür ederim Koa_lAa :)

Çevrimdışı Çağrı

Töre 11'de zaten sürekli 11 içinde çalıştı antrenmanlarda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben de ilk 11 de olmasını beklemiyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Koa_lAA

kilolu oynayamaz, yok avukat yolladı, yok satcaklar falan muhabbeti oldu diye söledim... sağlık sorunu olmazsa 11 çıkar bu hafta...

Çevrimdışı Kadir G.

Bugün doğum günüm ve aldigim en guzel haberlerden biridir rene adler in isminin çıkması :)

Mutlu yıllar :)

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Çok fazla spekülasyon olması ihtimali kuvvetlendirdi ben de büyük ihtimalle ilk 11de bekliyorum Töre'yi.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Çok fazla spekülasyon olması ihtimali kuvvetlendirdi ben de büyük ihtimalle ilk 11de bekliyorum Töre'yi.

aynn aynn zaten obur turlu yine yedekti bazen oyuncuyu kazanmak için yapılıyor bunlar bakalım napıcak sayın tore
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Savaş

Konya maçında Olcay yedek kalır. Töre - Quaresma başlar. Bir de hırs yaptıysa Töre yazık olacak Konyaya :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay