Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7320684 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı alimm

adler isminin haberlerde geçme sebebinin malesef taraftar olduğunu düşünüyorum... Bence ilgileniyor olma ihtimalimiz ne yazık ki yok...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Tolga

adler isminin haberlerde geçme sebebinin malesef taraftar olduğunu düşünüyorum... Bence ilgileniyor olma ihtimalimiz ne yazık ki yok...
Bundan sonra belki bir girişim olabilir en azından az da olsa umutlu olabiliriz :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bundan sonra belki bir girişim olabilir en azından az da olsa umutlu olabiliriz :D
Ben yönetimin girişimde bulunduğunu bulunacağını sanmıyorum. Yinede umut iyi bir şey.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

ben yönetimi savunan adam değilim her türlü fikre açığım geçen gün de stat başlığında arkadaş Beşiktaş tarihinin en büyük başkanı fikret orman deyince eleştirdik sonra bu sitede Fikret Orman'ı övdürmüyorlar hemen üzerimize çullanıyorlar gibi şeyler söyledi :D Benim gözümde Fikret Orman kendini ve yönetimi geliştiren bir adam, ilk geldiğinde ne kadar tecrübesizse ve ne kadar yanlış acemice hatalar yaptıysa şimdi bir o kadar temkinli ve doğru yerlerden tutuyor. Şu senin yaptığın yorumu uyarliyim mesela...

Tsde hacıosmanoğlu bir sürü yeni oyuncu aldı düşünki 16.hafta ve ts lider olarak gsye 9 puan fark atmış, Beşiktaş ise daha gerilerde. Ve trabzonlunun biri çıkıp hacı x senedir hiçbir başarın yok git₁ diyor... Sence bu mantıklı mı? Bir bambu ağacını ekersin 5 yıl sularsın 1 cm büyümez ama 5.seneden sonra 10 metre boy atar. Ben bunu bambu ağacının 5.senesi olarak görürüm bak işte lider oldu 16 haftada şu tablo geldi ve eksikler azaldı 1-2 takviyeyle daha bu iş tamamdır derim. Ama sen yok hacı gitsin başkası gelsin bu ağacı keselim diyorsun muhtemelen x sene daha beklersin.... Ama hacıosmanoğlu o kadar sene oldu ve hala 10.luklarda süründürüyor takımı... O zaman tabiki değişim zamanıdır ama bizim için değişim zamanı gelmedi.

aynen öyle geliştiriyor zaten bu huyundan dolayı kesinlikle hafif incecik kucucuk kapıyı aralıyorum:D

istikrar mantıklı zaten yoneticilikte bir siyaset ornegi teskil eder ordada istikrar sart, ama hani stad yaparken bile ucuz basit hatalar yapıldıgı için dogru organizasyonu bile batırma potansiyelini gordugumden dolayıda kafamda bi ton soru var,,ornekmi stadı erken acıcaz deyip beklenti vs cokca cogaltılabilir,

mesela stad acılacak gelir artacak deniyor benim aklım hiçbirsekilde buna yatmıyor yani hersey aynı sekilde devam edicek diyorum, sadece kucuk maç gelirleri ve kiralar değişecek onlarda zaten anca toplam oyuncu grubunun maç basılarını karsılar o kadar,,

aslında buraya sesli kayıtla konusma ozelliği eklense ki bunu bizim yoneticilere dillendirmek lazım ama işte trollerde olmuyor değil bir sartta eklenmeden olmaz derdimizi daha iyi anlatırız bence
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2015, 15:16:00 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Ben yönetimin girişimde bulunduğunu bulunacağını sanmıyorum. Yinede umut iyi bir şey.
Düşük ihtimal tabi ama yine de belli olmaz.

Çevrimdışı Kalyoncu

aynen öyle geliştiriyor zaten bu huyundan dolayı kesinlikle hafif incecik kucucuk kapıyı aralıyorum:D

istikrar mantıklı zaten yoneticilikte bir siyaset ornegi teskil eder ordada istikrar sart, ama hani stad yaparken bile ucuz basit hatalar yapıldıgı için dogru organizasyonu bile batırma potansiyelini gordugumden dolayıda kafamda bi ton soru var,,ornekmi stadı erken acıcaz deyip beklenti vs cokca cogaltılabilir,

mesela stad acılacak gelir artacak deniyor benim aklım hiçbirsekilde buna yatmıyor yani hersey aynı sekilde devam edicek diyorum, sadece kucuk maç gelirleri ve kiralar değişecek onlarda zaten anca toplam oyuncu grubunun maç basılarını karsılar o kadar,,

aslında buraya sesli kayıtla konusma ozelliği eklense ki bunu bizim yoneticilere dillendirmek lazım ama işte trollerde olmuyor değil bir sartta eklenmeden olmaz derdimizi daha iyi anlatırız bence
Stadın mükemmel gelir kaynakları var moda otopark her şekilde para basacağı aşikar kombine bilet şuan hiç gelir elde edemiyoruz buradan aslında siz heryerde aktifsiniz bunları size saymakta abes neler geleceğini iyi biliyoruz tesisleşmek en önemlisi gelir kaynaklarını arttırmak bir düzene girmek sonra kupalar kendiliğinden gelir.Fikret orman bize üç yıl gözyaşı vaadetmedimi etti üç yıl doldumu doldu ha benim açımdan bu üç yıl çok güzel futbol izledim gözyaşı felan dökmedim stadsız felan eleştirirken aslında tüm şartları göz önünde bbulundurmak lazım stad varmı yok para varmı yok.aslında o iğrenç kadrodan zamanla böyle şampiyonluğa oynuyan bir takım kurmakta başarıdır bir kaleci bir stoper bir sol bekle çok fena bir takım oluruzu dedirtende bu yönetim

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sonunda kulüpten beklediğim açıklamalar gelmiş.  :claps:

https://twitter.com/BesiktasJK/status/680376105182859264

https://twitter.com/BesiktasJK/status/680376271898046464

Merak edip şimdi baktım. Bu sefer Gökhan Töre " hakkında çıkan yalan haberlere dayanamayıp patladı, sosyal medya üzerinden cevap verdi " diye haber yapmışlar  :D
Edit : 2 haberi karıştırmışım  :) bugün gaztesi Başkanımız hakkında vatan gaztesi ise Gökhan Töre'miz hakkında asparagas haber yapmış
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2015, 16:04:44 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Ntvspor böyle bir anket de yapmış.

https://twitter.com/ntvspor/status/680371715088773120
Biri "Mandanda, Tolga'nın siyahi versiyonu" demiş :kop:

Aynı kişi Adler'e de vasat demiş. :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Aynı yorumu bende gördüm 😁

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Bu kaleci adaylarının sürekli hortlaması bana 25-31 ağustos arasındaki olayları hatırlatıyor..

Hoca veto etti, başkan pahalı dedi diyip kaleci almamazlık y  apmayız insallah
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş resmi internet sitesinden yapılan açıklamada;

"Milli futbolcumuz Gökhan Töre hakkında son dönemde iftira ve yalanlarla dolu 'iddialar' gün geçtikçe zarar verme amaçlı kampanyaya dönüştürülmektedir.

Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten'in twitter hesabından paylaştığı, futbolcumuzun alkol nedeniyle midesinin yıkandığı ve barda kavga çıkarttığı 'iddiaları" bu çirkin kampanyanın geldiği son noktayı göstermektedir.

Bütünüyle yalan olan bu iddiaların Gökhan Töre'nin moral ve motivasyonunu bozmaya yönelik olduğu bilinmektedir.

Yönetim Kurulumuz ve Teknik Heyetimiz, Gökhan Töre'nin yaptığı katkıları takdirle karşılamaktadır.

Futbolcumuza hak ettiği değeri-saygıyı her daim sergileyen kulübümüz, taraftarlarımızın da Gökhan Töre'ye gösterdiği ilgi ve sevgiden memnuniyet duymaktadır.

Ağır bir grip atlatan ve bu dönemde takımımızda daha az süre almak durumunda kalan Gökhan Töre'ye geçmiş olsun dileklerimizi tekrar iletir, taraftarlarımızın ve camiamızın futbolcumuza verdiği destek için teşekkür ederiz.

Beşiktaş JK" ifadelerine yer verildi.

Çevrimdışı Sarp

Ooo bu ankete bakarsak Mandanda hayırlı olsun  :D
Adler için yüklenin arkadaşlar :)

Çevrimdışı tangaz

Arkadaşlar hepimiz gördüğüm kadarıyla Adler'de birleşiyoruz. umarım bu transfer sürprizi gerçek olur. zira boyko, rajkoviç, stojoviç bir risk unsuru taşıyordu. takımın alman menşeeli olması da ekstra bi durum. bu alman ve Almancı kavramından yola çıkarak stoper adayım Serdar Taşcı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

"Bugün" Gazetesi

"Kulübümüze yönelik Bugün gazetesindeki iftira ve doğru olmayan haberlerin bir kampanyanın ürünü olduğu gerçeğini kamuoyunun dikkatine sunarız.

Vodafone Arena'da sona gelen ve stat açılışını gündemine alan kulübümüzün, Spor Toto Süper Lig'de de zirvede yer almasıyla gazetenin iftira kampanyasının artarak devam ettirildiğini gözlemlemekteyiz.

Gazete çalışanlarının Beşiktaş JK'ya ait hiçbir tesise alınmayacağını ve stadımızdaki maçların ardından karma alanda çalışmalarına izin verilmeyeceğini belirtir, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

"Bugün" Gazetesi

"Kulübümüze yönelik Bugün gazetesindeki iftira ve doğru olmayan haberlerin bir kampanyanın ürünü olduğu gerçeğini kamuoyunun dikkatine sunarız.

Vodafone Arena'da sona gelen ve stat açılışını gündemine alan kulübümüzün, Spor Toto Süper Lig'de de zirvede yer almasıyla gazetenin iftira kampanyasının artarak devam ettirildiğini gözlemlemekteyiz.

Gazete çalışanlarının Beşiktaş JK'ya ait hiçbir tesise alınmayacağını ve stadımızdaki maçların ardından karma alanda çalışmalarına izin verilmeyeceğini belirtir, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Bu gazete ya da paçarva tam bir Beşiktaş düşmanı zaten, hep de öyle olmuştur.

Mesela şuan sitelerinde olan Beşiktaş haberleri;

Gökhan Töre sonunda patladı
Günay'dan taraftara tepki: Size forma falan yok!
Kupalar rakiplere gitti
Gökhan Töre unutuldu!
Gökhan Töre sonunda konuştu! Şenol Güneş ile...
Beşiktaş'ta Fikret Orman yangını
Kartal bataklığa sürükleniyor
Büyük kriz kapıda

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Düşük ihtimal tabi ama yine de belli olmaz.
neden düşük olsun ki ekonomik  olarak bizim kriterlerimize uygun 2 2.5 milyon euro bonservis + 2 milyon eurodan 3 yıllık kontrat adamı da tatmin eder bence

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kesin gs'lidir onlara göre burak gomezden yasinde töre'den daha iyi :kop

Çevrimdışı Deniz

Ligde lider olan ,oynadigi futbolla tarafli tarafsiz herkesin begenisini kazanan bir takima ,nereden vursak da yikilir diye masabaslarindan haberler yazanlarin sayisi gun gectikce artti.

Futbolcusundan teknik adamina,teknik adamindan baskanina kim varsa topla tufekle saldirmaya basladilar.isin kotusu bel alti vurmaya kadar alçaldılar.

Gokhan tore sarhos yakalanmis, senol gunes rest cekmis,fikret orman aşka dalmis gibi tamamen art niyetle, seref duygusundan uzak haberler yapmaya basladilar.

Tesislere almamak cok dogru karar ama bu ne ilk ne de son olmamali.kim Besiktasin aleyhinde yalan haber cikartip bel altina giriyorsa ne stadyuma ne de tesislere sokulmamali.simdiden ipi sıkı tutalim ki sonlara yaklastigimizda cumbur cemaat bize saldırmadan once 2 kez dusunurler.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Koa_lAA

Bu gazete ya da paçarva tam bir Beşiktaş düşmanı zaten, hep de öyle olmuştur.

Mesela şuan sitelerinde olan Beşiktaş haberleri;

Gökhan Töre sonunda patladı
Günay'dan taraftara tepki: Size forma falan yok!
Kupalar rakiplere gitti
Gökhan Töre unutuldu!
Gökhan Töre sonunda konuştu! Şenol Güneş ile...
Beşiktaş'ta Fikret Orman yangını
Kartal bataklığa sürükleniyor
Büyük kriz kapıda

şimdi kayyum dicem, siyaset dicem, saldırıyolar dicem.. neyse demiyim hiçbişey en iyisi.. siyasete gircek..

Çevrimdışı AmaralGürses

YUH! Bugün gazetesindeki rezilliğe bakın. @Necmi abi

@ozan062 kardeşim şimdi ben gayet iyi anlıyorum malum sitenin neden yasaklı olduğunu valla. Eleştiri tamam ama bu kadarı fitne ve yalan artık. Eleştiri demesin bana kimse. Haberdeki kişiler gerçekten de malum sitenin akıl hocaları konumunda, sürekli görüşlerinin yayınlandığı isimler.

Bundan sonra tesislere ve stada alınmayacakmış. Bravo yönetim.

[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2015, 17:06:48 MURAT ]

Çevrimiçi murat

yakın zamanda kayyum atanmış bir gazetenin bu tarz  haberler yapması manidar.altında yatan bir sebep olmalı.

Çevrimiçi murat

bu eski yöneticilerde tünelin ucundaki ışığı gördüler.ben siyasi bir müdahaleden çok muhalif bir beşiktalı grubun gazete yönetimindeki dostluklarıyla ve cumhurbaşkanını yalamakla biryerlere gelme çabası olarak görüyorum.
bir tarafı yererken diğer tarafa mavi boncuklar.ulan sizide gördük.
şu malum fulya davası konusunda başkanı sıkıştırmak istiyor olabilirler.işin sonu bunların ceplerine dokunabilir.