Abi Olcay'a Sporting maçında mesela hayran olmuştum adam harika oynamıştı onun haricinde 30 maç oluyosa olcay 20 maçta iyi oluyor goller atıyor katkı sağlıyor maç kurtarıyor.Ama o 10 maçta o kadar kötü oynuyorki takımın galibiyetine engel olacak derecede kötü oynuyor.İnsanoğlu hep kötüleri hatırlarmış. Bizde o anlarıyla Olcay kafamıza kazınıyor haliyle.Mesela bu sene ligde lider olmasak Töre çok eleştirilirdi aynı şekilde son Osmanlı maçını kazanamasak, tolga yüzünden burda kesin ban yemiştim.Eğer Bilic gibi sırf kendi transfer olabilmek için takımı satıyorsa buna sonuna kadar karşı çıkarım direk yollarım kulupten.Ama böyle bir düşüncesi yoksa sırf parasını alamadığı için oynamıyorsa gayet normal karşılarım.Adam Alman disiplininde büyümüş sen parasını vermiyorsan oda kulup için kendini vermez sahada.Olayın tam iç yüzünü bilmiyoruz yönetim kafasında böyle kurmuş olabilir Töre oynamıyor beni satsınlar diye bir düşünce olumus olabilir.Halbuki belki Töre sadece parasını alamadığı in protesto yapıyordur bilemeyiz.
kim kafasında neyi kurdu adam kulübe avukatını gönderdi diyorum bunu bir tek bende demiyorum inanmak için daha kaç kişiden duymak zorundasınız

ya televizyonda bile söylendi bu Alman disiplini diyorsunda kusura bakma iki tane saf kan alman oyuncumuz var takımın çoğu
alman ekolünden gelme bir tek bu almanlık Töreyemi bulaşmış. Yabancı oyuncularımızın hiç birinden ses çıkmazken
bir tek Töreden geliyorsa daha kulüp yeni Denizbank sponsorluğundan aldığı parayla oyuncuların alacaklarını kapattı
hatta bir senedir ilk defa zamanından önce vermişler diye seviniyorlar. ondan sonra alacak olsa en fazla bir alacak
oda kısa süreli bir gecikme yaşamıştır. Bir kere hangi kulüpte olduğunu bilecek bu kulüpte alacağı kalan tek bir oyuncu varmı bir araştırsın
tamam zordayız stad yapıyoruz ve kaynaklar bunlara gidiyor ama tek bir oyuncudan bile şikayet gelmiyor. Duydunmu 3
senedir böyle bir şey. Yaptıklarına kılıf aramayın geçen sene kulübe on kere ihtarname göndermiş kaldıki sahaya çıkmamak oynamamak
ne peki oynamadığında alacağını alınca haksız yere almış olmuyormusun arkadaşlarının yüzüne nasıl bakıyorsun.
geçen sene dört maç oynamadı ama parasını gecikmelide olsa aldımı. Elbette oyuncunun parası verilmeli
sen daha 22 yaşındasın iş hayatında çalışırken çalıştığın yer maaşını ödeyemediği zaman bu sözlerimi hatırla
o zaman ne düşüneceksin aylarca maaş alamadan çalışan çok insan var. Orda stadda Beşiktaş emekçileri aylarca maaş alamadı
şu anda bile düzenli ödenmiyordur. ama çalışmıyoruz demediler. Biraz çalıştığın yere saygın olacak bağlılığın olacak
hiç olmazsa beraber yola çıktığın arkadaşlarına saygın olacak çünkü seni sen yapanda onlar isteseler seni sahada rezilde ederler
ama sen her çıkmadığın maçta onların sırtına biraz daha yük bindiriyorsun bir gün gelir sahada pas atarlarken asist yaparlarken
sen birinci seçenekleri olmazsın tıpkı sene başında quaresmaya yaptıkları gibi